20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Candy erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Candy-

V.I.P hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-07 19:46:09

satyros
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Candy beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta kacsingattam már a gondolattal, hogy meglátogatom Candy-t, de végül csak most érkezett el ez a pillanat. Egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam és nagyon készségesen tájékoztatott a részletekről. Mivel egy kerületben voltunk és éppen szabad volt, meg is beszéltük, hogy akkor “átugrom” hozzá. Kb 20 perccel később, már ott is voltam az ajtó előtt. Azt hittem az egyeztetés alatt, hogy valaki mád kezeli a telefont, mert annyira nem illett a kicsit mélyebb, búgó hang ahhoz a nőhöz, akik a képek sugalltak, de aztán kiderült, hogy Candy-nek tényleg ilyen a hangja😄😄
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismerős a környék: nagy modern falanszter ház, parkolni szinte lehetetlen, a számozás bonyolult annak aki először jár arra. A liftet alig lehet megtalálni elsőre, ráadásul a körfolyosón mindenki láthatja, hogy hova mész vagy honnan jössz. Mint a régi belvárosi bérházakban azzal a különbséggel, hogy itt azért nincs házmester és igazából senkit nem érdekel, hogy ki hova megy. A GPS pont odatalál. BKV is ok, pont a ház előtt van villamos megálló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A feljutás a lift segítségével egyszerű, a lakás a lépcsőhöz van közel, de X emeletet caplatni jó kis bemelegítés masszázs előtt. A lakás nagyon szép, fürdő is ok. A fények és a zene hangulatossá teszi a szobát. Ahol sajnos nincsen tükör, pedig Candy ténykedését abból nézve csodás vizuális élmény lehetne. Ágy van és nem masszázspad, aminek előnye és hátránya is van egymáshoz képest attól függ, hogy ki melyik elemére fókuszál az ottlétnek. Én mindkettőre úgyhogy nálam döntetlen.,
Candy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor beléptem az ajtón megpillantottam Őt és majdnem elállt a lélegzetem. Ténylegesen meg akkor kapkodtam levegő után, amikor a fürdőből visszatérve már nem volt rajta semmi ruha és úgy csodálhattam meg hibátlan alakját, formás testét. A képek valahogy nem igazán adják vissza azt, hogy milyen is Candy külsőre. Talán a 4-ik kép mutatja Őt úgy, ahogy most kinéz. Mindegyik képen ő van, persze, de vagy a photoshop volt erős vagy korábban készülhettek.
Candy nagyon szép nő, különlegesen érdes hanggal, ami még inkább vonzóvá tette Őt számomra. Hosszú szőke haj, szép arc, formás lábak és fenék jellemzi. A melleiről meg vagy verset vagy ódát kellene írni, amire én sajnos nem vagyok képes. Nagyon, szépek formásak és kemények. Nem lehet betelni a látványukkal, annyira gyönyörűek. Igazi Mestermű mindkettő, a sebész legnagyobb dicséretére. Nekem az egyedüli hiányérzete az ottlétemnek az volt, hogy nem tudtam eléggé felfedezni őket... 😞😞

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Időráfordítás:
3
A fürdőből visszatérve ott álltunk egymással szemben meztelenül, de a szikra nem pattant ki és nem volt olyan a légkör, hogy a tervezett sorrenden változtatni akarjon bármelyikünk, így leheveredtem az ágyra és átadtam magam Candy kezeinek. Nagyon jól masszírozott, az erősebb és gyengébb mozdulatok váltakoztak nála és ez az egy nagyon kellemes elegyet alkotott. Az elején még beszélgettünk egy kicsit, inkább visszafogottabbnak mondanám mint közlékenynek, ami saját elmondása szerint azért van, mert próbál teljes lényével a masszírozásra koncentrálni. A comb belső masszírozása a lágyékban történő megtámasztással egyszerűen zseniális. Aztán amikor a hátamat, vállamat masszírozta, a másik oldalról hozzám simult, egész testét éreztem!!! Woww!
Váratlanul egyszer csak kérte, hogy forduljak meg. Meglepődtem, de akkor meg nem a levezetés jött, hanem (errefelé) eléggé szokatlan módon hanyatt fektemben is megmasszírozta a karomat, vállamat, hasamat miközben szinte végig szemkontaktusban voltunk.
Levezetés
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
3
Aztán velem szemben helyezkedett el és elkezdte kényeztetni az akkor már éledező farkamat. Nagyon finom mozdulatokkal simogatta és masszírozta, a ciciket is bevetette, majd kézi segítséggel keményítette. Nem tudtam, hogy meddig akarta így csinálni, de megkértem, hogy az ajakait is használja, mert azt (is) nagyon szeretem. Sajnos úgy helyezkedett, hogy vágyam tárgyait, a csodálatos melleit nem nagyon tudtam simogatni vagy megérinteni, kényeztetésről nem is beszélve.
A franciája kifejezetten jó volt, amikor nem csak bevette a végét és a kezével verte, hanem csak a szép és húsos ajkait használta. A vége felé már nagyon pornós stílusra váltott (amit amúgy én annyira nem szeretek), én meg tettem egy-két kísérletet, hogy lassítsam a tempót, de nem volt sikeres. A látvány amúgy pazar volt , ahogy velem szemben térdelt és intenzíven ki be-jártam a szájában. Aztán amikor a robbanás már nagyon közel volt csak kézzel csinálta, de az ujjaimat mélyen és szorosan bekapva imitálta az orális szexet. Az nagyon tetszett.
Miután végem lett hagyott lenyugodni, letörölgetett és lassan elmentem fürdeni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az új átlag, egy messze nem átlagos hölggyel töltött kb 50 percért. Utólag tettem le az ágyra. Pontosan annyi volt, mint amennyit megbeszéltünk. A csók extra, de azt nem kértem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon szép és dekoratív hölgyet ismertem
meg Candy személyében, aki jól masszíroz, a beszélgetésben partner , de nem nagyon kezdeményez. Sajnálom, hogy a csodás Ikreket nem igazán tudtam kényeztetni, vagy kényeztettetni magam velük 😄😄

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Candy erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-22 04:13:33
Köszönjük a részletes beszámolót! Úgy érzem itt eggyel jobb címkét adtál (? )