17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
BARBI erotikus masszázs

erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-06 11:37:56

rex80
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mikor hívtam azonnal felvette. Kedvesen elmondta, hogy mikor tudna fogadni és leegyeztetünk egy délutáni időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem először voltam itt így könnyen oda találtam de elsőre se volt nagy feladat. Parkolás fizetős erre oda kell figyelni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű lakópark ennek köszönhetően a lakás nagyon szép, tiszta és a világítás is nagyon hangulatos. Friss tiszta törülközőt kaptam és a tusfürdőből is lehet válogatni bőven. Szájvíz is van bekészítve így minden adott, hogy frissen és tisztán kezdődjön a program.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Barbi egy nagyon gyönyörű lány és ha ez nem lenne elég még kedves is. Nekem a kedvenc testrésze a fenek amit szerintem egész nap el lehet nézegetni és simogatni.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
A masszázs pont megfelelő erősségű se nem a simogatós fajta és nem a kipréselős. Kellemesen át masszírozta az egész testemet. Én nem irányítottam inkább rá bíztam magam és nem bántam meg. Szerettem volna én is kicsit megmasszírozni ami nem volt ellenére és véleménye szerint jól eset neki és élvezte is. Megmondom ősszintén én is mert ezt a nagyon csinos és kedves lányt masszírozni egy élmény volt. Mi nagyon jót beszélgettünk masszás közben és mindent megtett, hogy jól érezem magam kicsit én is simogattam a masszázs alatt és kértem, ha valami zavarja akkor jelezzen de egyszer sem szólt rám, hogy valami nem tetszik neki.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Nem első alkalommal voltam Barbinál én elég hosszú időre mentem hozzá 2 órára. Így kértem, ha lehet akkor legyen egy "felvezetés" majd egy levezetés. Egyik esetben sem kértem kifejezetten a kényeztetés módját ezt is rábíztam mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Egy kis csuszka masszázsa kezdte a kényetetés a melleivel és a kezével kényeztetett felváltva. Majd a beszédes, mosolygós ki száját is bevetette ami meg is hozta az eredményt mind a két alkalommal. Nagyon élveztem a kényeztetés és a végén nem sürgettet, hagyta, hogy lenyugodjon a testem. Mindenkinek ajánlani tudom mert biztosan nem fog csalódni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a megbeszéltek alapján alakult. Többet hagytam ott mint amiben megállapodtunk mert tényleg nagyon jól éreztem magam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek ajánlom, hogy látogassa meg ha nem akar csalódni csak egyszerűen szeretné jól érezni magát. Én biztos megyek még hozzá mert tudom, hogy a nála töltött idő mindig élvezetes és maradandó lesz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-12-22) : Talpmasszázzsal kezdett, alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.Majd elkezdődött a csúszka masszázs szeánsz.Tökéletes melleivel le-fel,majd jobbra-balra csúszkált a hátamon.

(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

felejthetetlen: 7db
(2021-01-19) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek.Ismét egy erőteljes masszázst kértem a lányoktól. BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta. Masszázs közben a lányok finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozták.

(2020-12-30) : A szokásos erőteljes masszázst kértem a lányoktól.Jázmin elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam tarkóm és a fejem következett. Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

nagyon jó: 17db
(2020-12-21) : Mivel nem első alkalommal voltam nála így tudtam mire számíthatok. Magasra elvárásokkal vártam ezt a napot is amit Barbi teljes mértékben teljesített is. Minden porcikámat átmasszírozta nem simogatott hanem rendesen közepes erővel átgyúrta a testem és nekem pont erre volt szükségem. Most a felsőtestemmel kezdte a masszírozást és a lábamnál fejezte be és utána került sor a második örömszerzésre.

(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

: 22db
(2021-01-17) : Barbi a szájába vette a farkamat és nyalogatta, szopogatta , a golyókat sem hanyagolta el ,nem tudom ,hogy meddig tartott mert nagyon élveztem amit csinált , már csak arra emlékszem, hogy kértem, hadd élvezzek a szájába. Miután a program első részével végeztünk alaposan megtörölgetett és magát is , mert mindenhova került a nedűből.

(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.

(2020-08-02) : Masszázs közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Olajos, simogatós, ehlyenként jól esően erős masszázs. Azt azért tudni kell, hogy az ember nem thai masszázsra érkezik, hanem egy finom ellazulós felvezetés a fordulás utáni akcióhoz. Helyén kell kezelni, és így nekem naygon kellemes, hangulatoldó masszázs volt.