4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-14
Mira40 szexpartner

szexpartner

Mira40-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-06 09:34:15

Zorro666
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira40 reagálása

Szia drága!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat :)
Valóban nagyon egy hullámhosszin voltunk, hihetetlen jól éreztem magam a társaságodban.
Várlak vissza sok szeretettel 😘
Csók :Mira 💋

Mira40 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Már korábban kedvencnek jelöltem MIRA adatlapját, a képei és beszámolói alapján. Előző nap hívtam. A kapcsolatfelvétel könnyen ment 2. csörgésre felvette az elérhetőségi idején belüli hívásomat. Nagyon kedves, türelmes hang, oldott a beszélgetés.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel mentem, sokféleképpen el lehet jutni. Könnyen oda lehet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jól karbantartott panel. Minden rendben, talán egy pici hiányosság, hogy a Wc lehúzójáról hiányzik a fogantyú. De ez teljesen lényegtelen.
Mira40 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
MIRA egy nagyon csinos hölgy. A bejutási adottságok miatt ruhában fogadott. Szerintem ez inkább emelte a találka értékét. Laza farmar, kibontott szőke haj. szép nagy szemek, és ami lényeg, hogy nagyon kedves tekintet. A képeknek teljesen megfelelő külső.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy nagy szobában volt a randi, ahol külön masszázs pad és franciaágy is volt. Kis beszélgetés, egy pohár víz mellett. Fürdés után masszázst kértem kezdetnek. Hason feküdve a hátamat, combomat , vádlimat olajjal lágyan átgyúrta. Háttérben halk zene. Ezek után csókok követeztek, úgy mintha nem most találkoztunk volna először. Irány az ágy, ahol egy érzéki natúr francia után gumit kértem. Többféle pózban sex, amely közben szinte mindig a csúcs közelében voltam. Kedvencem a lovaglás és a csodálatos mellei voltak. A "beteljesülést" kérésemre Mira a szájával adta meg.
Ezek után pihenő következett. Közben olyan jót beszélgettünk, hogy kiderült, hogy ugyanazokat a sorozatokat és filmeket szeretjük. Rendszeresen sportol a hölgy, amit nagyon látszik rajta. Tudom, hogy ez már nem ide tartozik, de szerintem fontos, hogy ne csak a "derékszíj alatti" testrészek részesüljenek élményben egy ilyen randin. Második menetet nem is igazán szoktam erőltetni, mert azzal csak a jól sikerült elsőt homályosítanám. Az idő így is gyorsan elrepült...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon megadott adatok teljesen megfelelnek a valóságnak.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mira egy nagyon intelligens, igényes hölgy. Azoknak ajánlom figyelmébe, akik tudják ezt értékelni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira40 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-06 12:19:57
Nem bővelkedik információkban ez a beszi, de nekem tetszett. Még így is sikeresen hívja fel a figyelmet a vendeglátódra. Köszönöm.

FunkciókMira40 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-11-16) : Megkérdezte mivel szeretném a masszázs olajjal, krémmel, testápolóval a végén hűsítő Aloe Vera gél mellett döntöttünk. Átmasszírozott tetőtől talpig az igaz nem túl erősen, de nem is igényeltem az erős masszást. Így nekem tökéletes volt hamar be is szívta a bőröm. Áttértünk az ágyra és egy hosszú csókkal folytattuk igazi nyelves érzéki volt. Eldőltünk mint egy bot ahol ismét csókkal folytatódott ez a remeknek indult picivel több mint egy óra

(2020-09-29) : Kellemes franciával ajándékozott nem egyszer végig ment e barátomon tövétől a hegyéig aki nagyon élvezte eme ténykedését. Gyors nyelv munkájának köszönhetően majd nem kivégzett, de nem hagytam magam kértem az egy híján 70-et. Már így is voltunk nem kellett kétszer mondanom isteni puncija van és a látványa se rossz. Érezhette, hogy kőkemény barátomat nem sokára kivégzi így szinte egyszerre kérdeztük. Húzzunk gumit? Gumi fel megkérdezte,

(2020-09-22) : Lecsúszik nemi szervemhez simogatja csókolja játszik vele. Imádom ahogy franciázik. Változatosan és élvezettel csinálja. Nem hagyom sokáig én akarom kényeztetni és pillanatok alatt illatos kertjénél vagyok. Nyelvemmel kis és nagy ajkait érintem és nyalom lassan gyorsan valahol a lágy és közepesen erős tartományban. Néha nyelvemet bedugom hüvelyébe érzem, hogy ez jó neki.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-05) : Már éreztem rajta, hogy szeretné kezelésbe venni barátomat így engedtem a kísértésnek útjára engedtem csináljon, amit szeretne ő is végig puszilta felső testemet, az ikreit is bevonta megmutatta barátomnak, de a végállomás neki a vigyázz állásba vágott barátom volt. Töviről a hegyéig végig puszilgatta golyszlikat is bevonva a játékba nem mélytorokkal, mert az nincs nála eltüntetgette ez olyannyira jól sikerült, hogy robbanás határára került barátom.

(2020-12-21) : Megdicsérte a technikámat, majd viszonzó útra indult és lágyan közelítve eljutott a testem legkiemelkedőbb pontjához, melyet nagyon finoman izgatni kezdett, igazán kellemes, érzéki franciát kaptam, látszott rajta, hogy legalább annyira élvezi csinálni, mint én átélni. Illedelmesen megkérdeztem hogy szabad-e a kicsi szájába élvezni, amire igennel felelt

(2020-12-12) : Egy igazi játékos franciával lepett meg, a golyszlikat is bevonva a játékba. Nem mélytorkos, de nagyon jó volt, már majdnem kivégzett, de még időben jeleztem a kezemet feje alátettem és megemeltem ezzel jelezve, hogy netovább. Ekkor újabb csókkal folytattuk. Ezekután egy kicsit bevetette az ikreit is közéjük véve barátomat. Ez új dolog volt, mert ilyet még nem csináltunk, de jólesett ez is nekem is és barátomnak is tetszett.

nagyon jó: 2db
(2020-12-08) : Lassan lekerült minden ruhadarab róla is, majd bemutatta lágy, érzéki francia tudását, közben fel-fel pillantott kéjesen, én pedig a haját, arcát simogattam, így gyorsan felkeményedtem. Láthatóan élvezte amit csinált. Majd a hátára fordítottam, és széttárt lábai közé furakodtam. Ő lehunyt szemmel fogadta nyelvjátékomat, amit érezhetően élvezett (elélvezett), ezt hangokkal, és pár suttogó szóban is megerősített.

(2020-09-15) : Kérésemre - pici pihenő után - megismételhettem partnerem kényeztetését, aki megint igen hamar elélvezett. Gumihúzást követően doggyban szorgoskodtam hátulról, Partnerem halk nyögései, elsuttogott biztató szavai és lucskos kelyhe repítettek a csúcs felé; de én még nem szerettem volna elérkezni oda, ezért kértem, forduljunk misszibe. Ebben a pózban pár perc alatt leszállt agyamra a köd és elég vad vágtába kezdtem

: 7db
(2021-01-15) : Fordultunk egyet és Ő is ugyanígy tett velem egészen addig míg le nem ért a lényeghez, ahol megmutatta a francia tudását, ami semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, és külön örömömre oldalról csinálta, úgyhogy az a gyönyörű látvány egy örök emlék marad. Megkérdeztem, hogy a 69-et szereti-e, a válasz igen volt, úgyhogy így folytattuk, ezt már sokáig nem bírtam,

(2021-01-05) : A továbbiak igen konzervatív mederben folytak: volt francia oda: a punci is szép, jó illatú, öröm volt nyalni, meghálálta a gondoskodást, ahogy előbújtak az ajkak, csikló, itt is adta alám a lovat, kis remegésekkel, sóhajtozásokkal, csak úgy dagadtam a büszkeségtől. Aztán francia vissza: finom lágyan csinálja, egyik kéz simogat, nyalja, játszik rajta a nyelvével, napestig is ellettem volna, csak bírni kell.

(2020-12-15) : Majd Mira viszonozta kedvességemet, finom nem mély torkos franciával, kezét nem nagyon használta, fürge nyelvét annál inkább. Kértem a védelmi felszerelést, lovacskázással kezdtünk amit nagyon jól csinált, kértem forduljunk én kerültem fölűre. Nagyon élveztem hogy lábával átfogott és húzott magához, végem is lett. Kis beszélgetés, tisztálkodás, sajnos lejárt az időm.