354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-06 09:09:40

Ronnie94
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
Első hívás második csengetésére felvette a telefont. A rövidnél hosszabb, a hosszúnál rövidebb csevegést követően sikerült időpontot egyeztetni. Hangja kedves, stílusa barátságos.
Megközelítés
A randi napján a megerősítés után kaptam a címet. Tömegközlekedve ideálisan megközelíthető, autóval közelítve sem vészes, a környéken könnyen lehet parkolóhelyet találni.
Helyszín
Régi típusú bérház magasabbik emelete. Körfolyosós, bár csak U-alakú, de ebbe most ne menjünk bele. Ajtó után jobbra fürdő, balra háló, szemben nappali. Első kettőt volt alkalmam megtekinteni. A fürdőben zuhanyfüggönyös kád, a hálóban franciaágy. A matrac bizonyos tempó után nyikorog. Most nyikorgott.
ALICE külseje
Az adatlapján szereplő egy fotó túl sokat nem árul el, a beszámolók annál inkább. Már nem alacsony, de még nem túl magas. Helyes arc, könnyen mosolyog, akkor és élvezés közben kifejezetten szép. Formás alak, picicik, feszes popsi, sima bőr. tetszetős. Ha ilyen a szomszéd lány típus, akkor sokat nem lennék otthon.

Action
Belépés után puszi-puszi, beinvitál a hálóba. Végig mosolyog, nem túl cserfes, de nagyon barátságos. Fürdőből visszatérve már az a kevés ruha sincs rajta. Megpróbáljuk a szájra puszit, kellemes csókolózás lesz belőle. Hogy mindenkivel szeret-e csókolózni, azt nem tudhatom, a randinkon gyakran és hosszasan gabalyodtak egymásba a nyelveink, amit kimondottan élveztem.
nem kapkodtunk el semmit, az első franciás kényeztetés nagyon finom és érzéki volt, ezért nem is vágytam a kényszerfranciára, a mélytorkot viszont magától hozta egészen a jól ismert szörcsögős öklendezésig. Némi csókpárbaj után ahelyett, hogy végigpuszilgattam volna, rögtön a puncinál találtam magam és igyekeztem viszonozni a kényeztetést. A nyelvem mellett az ujjamat is bevetettem. Először csak halk sóhajok jöttek, majd következett a csípő tekergetése. A zihálások gyakoribbá váltak, a dereka egyre intenzívebben mozgott, ebből egyenesen következett, hogy ezt nem kívántam abbahagyni. A sikolyok hangosabbá váltak, majd jött a megfeszülés, miközben a mellét markolta, és magához húzott, hogy először ő csókoljon meg. Mosolyogva mondta, hogy elélvezett, de szavak nélkül is tudtam volna.
Ismét a szájában találtam magam, néha kereste a szemkontaktot, mennyire élvezem. nagyon, ez lett volna a válasz. Miután már korábban mondtam neki, rábízom az irányítást, ezért egy szót sem szóltam, amikor a gumiért nyúlt. Egy nagyon finom lovaglás következett rengeteg csókkal fűszerezve, majd missziben folytattuk. A hangokból ítélve többször csúcsközelbe került, de hogy volt-e újabb orgazmusa, azt nem tudhatom, de a mimikájából ítélve nem érezte túl rosszul magát. Miután két perc alatt a belépés után egyértelművé vált, nagyon karakán, őszinte lány, ezért itt sem volt helye a megjátszásnak. Nagyon élveztem a páros testgyakorlatot, de semmi kedvem sem volt a gumiba élvezni. Ismét a szájáéba kértem magam, majd a randi végidejéhez közeledve ott is ért a vég. nagyon finoman letisztogatott, még egy cseppet beszélgettünk, majd egy újabb fürdés, utána nagy ölelés, búcsúcsók és távoztam.
Elszámolás
Az üdvözlés után a hálóban a komód tetejére helyeztem a borítékot. Srm akkor, sem utána nem esett szó erről. Elég egyrtelmű, mennyi az annyi, ha valaki sokallja, keresgéljen máshol.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
nagyon kedves, ugyanakkor végtelenül határozott nő. Szólnia sem kell, gesztusai, testbeszéde határozottan jelzi, mit szeretne. Aki erre vevő, azzal nagyon kedves. Azt nem, tudom, mit mond és tesz olyankor, ha akad olyan, aki nem érti a gesztusait. Nem túl cserfes, de lehet vele beszélgetni. Végtelenül kedves tud lenni, de érezhető a viszony jellege az adott időkeretek között (ha ez elég egyértelmű, akkor jó). Nagyon nem csalódtam, élveztem az együtt töltött időt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-10 23:00:31
"Elég egyértelmű mennyi az annyi", ettől nem lettem okosabb...

2020-11-08 08:18:48
Ismerem Alicet, tényleg ilyen. Jól megírt, reális beszi.

2020-11-06 20:55:47
Jó beszámolót írtál. ALICE és a csodaországa számomra is egy örök élmény volt. Talán ismételnem kéne...
Gratulálok és egészségedre :-)

2020-11-06 19:26:41
Rövid, de valahogy így is kerekegész. Kedvcsináló.

lollo29
Belát a dolgok mögé
2020-11-06 10:36:40
Egyértelmű és minden infóval ellátott beszámoló. Gratulálok mindkettőtöknek a remek együttléthez.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 40db
(2020-05-29) : Ahogy a gumi rám került, gyorsan még koppanásig a szájára vett, majd pillangós puncijával pacizni kezdett rajtam, kisajkai körülöleltek és minden egyes lökésnél halkan nyögve elkezdett engem is végérvényesen a mennyország felé repíteni.

(2019-11-01) : Majd a lábfejét is a punciig. Ott nem sokat töltöttem el, kicsit belenyaltam, kicsit ujjaztam, majd felültem a mellére és a szájába adtam farkam. Ott játszottam vele, mert nem mindig adtam a szájába, néha egy kicsit elhúztam... Ez se bírta sokáig, majd a fülembe súgta, hogy mit szeretnék, erre a kérdésre, csak egyet felelhetem: "szedj szét!" És megtette...

(2019-08-26) : Pár nyalintással körbe szaladt a területen és lendületesen rávetette magát a farkamra, mint aki már hetek óta nem kapta meg az adagját. Két három óvatosabb cuppantás (értsd félig már bekapta) után, olyan természetességgel, mintha csak a reggeli zabpehely falatot enné tövig nyelte a répát.

felejthetetlen: 80db
(2021-01-14) : . Ágyra űlt és elkezdődött amit már olyan sokan írtak...igazi mélytorokkal fűszerezett francia. Volt itt torokhang, öklendezés, kis fuldoklás...énis ráfogtam a tarkójára párszor, de hihetetlenül jól csinálja anélkül is. Majd éreztem hogy ezt viszonoznom kell és a hátára döntöttem, amit ellenállás nélkül abszolváltunk,majd elkeztem én is az ő kényeztetését,

(2020-11-10) : Itt a környéket sem kímélte, majd elnyelte a farkamat. Valami nagyon furcsa/jó szöget kapott el, mert nagyon élveztem. Néha szünetet tartott, csak nyelvvel nyalogatta a végét, majd figyelmeztetés nélkül ismét tövig... Mikor már többször majdnem kész voltam, kiült az ágy szélére, és én állva kényszereztettem - volna, ha magától nem csinálta volna már - így igazából csak finoman fogni kellett a fejét, és néha visszatartani.

(2020-08-04) : Nagyon szeretem benne, hogyha egy-egy ujj/kéz a szája ügyébe kerül, azonnal bekapja és elkezdi szopogatni. Így egyből realizáltam, miért is vagyok itt, és átbotladoztunk az ágyra, ahol azonnal bekapott. Mivel most épp olyan kedvem volt, magam alá igazítottam, és úgy dugtam (finoman) a száját. Ilyenkor mindig előjön belőlem a vadállat (és a pornófilmes szocializáció), de sajnos jólneveltségem megakadályozza a túlzásokat, meg Alice is olyan kicsi és törékeny :D.

nagyon jó: 61db
(2021-01-06) : Ezek után a szokásos forgatókönyv szerint (sokszoros visszajáró vagyok) Alice kezdett franciázni nekem. "Igazi mélytorok" mottóval hirdeti magát és meg kell adni, hogy nem hazudik ezzel. Nagyon ügyesen tud franciázni: a teljes szerszámot és szerelékeit kényezteti nyelvvel-szájjal-kézzel (utóbbi minimális és kérésre azonnal abbahagyja). A franciája változatos és gyakran és magától veszi teljesen torokra.

(2020-03-31) : Változatos kényeztetést kaptam, s minden egyes nyelvcsapással hangolódtam arra, hogy milyen lesz benne lenni. Azt hiszem ő kérdezte meg, hogy húzunk-e gumit,

(2019-10-13) : Leült az ágy szélére,én eléje álltam és szájába adtam a farkamat.Végignyalta és nyálat csorgatott rá,majd egyre jobban kezdte elnyelni,míg egyszer csak el nem tüntette teljesen.

: 34db
(2020-10-22) : kis pihenés, beszélgetés semmiségekről és már ajánlkozott is a második körre. kicsit le voltam már fáradva munka meg stressz meg csak úgy a mindenségtől, ugyhogy kértem had legyek csak egy utazó a gyönyör világában és már rám is mászott nem cifráztuk nagyon, hol simulós hol nagyobb tempós vágta következett amit kellemesen sokáig elhúzva tudtam élvezni amig a vég el nem ért.

(2020-08-18) : Fürcsi után meztelenül várt az ágynál. Szépen befeküdtem az ágyba és mondtam neki, hogy fáradt vagyok és átadom a kisebbik énem neki és a mélytorkos élvezeteknek. Finoman puszilgatott erre arra kalandozva, szépen felcirógatta az ezredest, majd mikor megmerevedtünk rendesen úgy letorkozott, hogy kapaszkodtam, mint a buszon, nehogy elboruljak.

(2019-12-14) : Leült az ágyra és a szájába vette a farkam. Szinte azonnal torokra, lent tartotta szopta nyalogatta. Kb egy perc alatt átfutott az agyamon hogy azonnal végem.