25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Dominika szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-06 09:09:24

SZ_
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Dominikával már nem először találkozunk és nem is utoljára. Telefonon kerestem háromszor is.Ki volt kapcsolva. Fél óra múlva visszahívott, a beszélgetésünk rövid és célratörő volt. Másnap délre lebeszéltük a találkozót. Ha nem veszi fel, érdemes többször próbálkozni. Saját maga kezeli a telefont.A randi előtt nem kért megerősítést, lehet az annak tudható be hogy már ismerjük egymást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A tömegközlekedésről nem tudok beszámolni, autóval mentem. Aldi közelében parkoltam az uszodával szemben. Még volt időm beszaladni a boltba is, mert egy kicsit korábban érkeztem. Telefonon meg is kérdeztem esetleg előrébb tudjuk-e hozni légyottot. Nyilván ez nekem felróható probléma. Sajnos nem lehetett, így vártam.Maga a hely a kétes szolgáltatókról él a köztudatban.Dominika esetében viszont nem kell ettől tartani.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
5
Többen dolgoznak, lehetett hallani is és látni is ennek nyomait. Személy szerint Domi kisugárzása feledtet mindent.Maga a helyszín a célnak megfelel. A fürdővel szembeni szobában voltunk. Szoba felszereltsége a célnak megfelelő. Egy tükrös szekrény, francia ágy, éjjeli szekrény és egy szoba inas található benne. A fürdő is megfelelő.
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fiatal, magas, vékony, mégis izmos. Arca hosszúkás, nagyon sexy. Kék szemével engem levesz a lábamról. Bőre hibátlan, rajzolni sem tudok jobbat alakjánál.A cicik természetesen szépek és közepes méretűek, nagyon szép mellbimbóval. Haja szőkés barna, jó sok van belőle. Tetoválásai nincsenek. Aki a természetes és fiatal hamvas lányokat szereti, annak kötelező kategória.Dominikában azt is szeretem, nem beszél félre, egyenes és korrekt. Nem egy locsogó, vihorászó alkat. Fekete rácsos harisnyában fogadott bugyi volt rajta és egy melltartó. Iszonyat jól áll neki a harisnya.

Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Egy órácskára mentem, ez behatárolta a kereteket. Érkezést követően megkérdezte szeretnék zuhanyozni?Éltem a lehetőséggel.A zuhanyzást követően, egymás előtt álltunk szemből. Megsimogattam a haját, félre húztam a válláról. A nyakát csókolgattam, közben rámarkolt a legnemesebb szervemre. Annyira egyszerű és ösztönös amit csinál, hogy könnyen egymásra hangolódtok hamar. A feszültség legkisebb jelét sem éreztem. Nem kellett 2 perc és már ágaskodott az égnek... Próbáltam lassítani az eseményeket. Lágyan csókoltuk egymást.Aki a vad nyelveseket szereti, annak rossz hírem van. Szerintem nem is érdemes erőltetni azt nála. Végig tapogattam a testét, a tini ciciket markolásztam, a fenekét, derekát, ahol értem. Megfordítottam, a popsiját a szerszámomhoz tolta pajkosan.Kicsit meg is riszálta.

Tetszem? Szegezte hozzám a kérdést.Hát kinek ne tetszenél?

Az ágyra ültettem közben én szembe álltam vele, úgy kezdett orálisan kényeztetni.A haját összefogtam, ismét rácsodálkoztam a csodás hajkoronára. Őrjítően szép látvány ez a fiatal szépség, ahogy játszik a ceruzáddal.A makkom és még a tövéből egy kicsit a szájába vett.A kezével lágyan rásegített. Szemkontaktus nem volt amit sajnáltam, de így is felejthetetlen az élmény. Kis idő után az ágyba parancsolt, feküdjek a hátamra. Tovább folytatta szájjal a dolgokat. Könnyen ki végezhetett volna, szerencsére nem tette. Pozíciót cseréltünk, most már én voltam a lábai között. Nagyon szép puncija van, rózsaszín közepes ajkakkal, kemény klitorisszal.
Haladni kellett, gumit kértem. Ügyesen felvarázsolta. A kutyus a kedvence neki is. Az ágy széléhez térdeltettem.Csodálatosan pucsít. A látványánál szebbet elképzelni sem tudok ebben a pózban. Vékony, mégis izmos háttal, nagyon szép bőre van. Csípő derék arány tökéletes. Homokóra alak tárul eléd. Gömbölyű izmos pont jó méretű kerek fenekekkel.Csodálatos popó lyukkal. Ebben a pózban időztünk.Hol lágyabban, hol erősebben adtam neki, egy pillanatban bal kezét hátra adta. Bele markoltam és úgy húztam a szerszámomra. Tökéletes.
Nem bírtam már tovább, gumit levettük, és a szájával folytatta a finishelést. Négykézláb állva az ágyról cumizta. Hatalmasat lőttem a szájába. Frenetikus élmény volt. Nem nyelte le, de mindent begyűjtött.
Levezetésképpen kölcsönösen megmasszíroztuk egymást kutyafuttában.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag alatt. Szolgáltatás tekintve magasan megéri. Szerintem maximálisan korrekt. Extrákat nem vettem igénybe. Nem vagyok az extrazós fajta. Szerencsére nincsenek is túl extra igényeim. Dominika külseje és természetessége, ösztönös szexuális hozzáállása kimagasló. Az éjjeliszekrényre tettem előre az ellenértéket. Ott is maradt végig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én a vékony, tini testű alacsonyabb lányokat szeretem. Dominika kicsit magasabb a zsáneremnél.Ennek ellenére tökéletes élménnyel távoztam ismét. Az alakjával és a szexhez való hozzáállásával levett a lábamról. Babe kategória a pornóban. Fiatal kora ellenére komoly rutinnal rendelkezik. Nem egy megjátszós mű csaj. Akinek a szex a lényeg, szereti a hamvas tini testet, annak kötelező kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-09 09:51:52
Most a beszid hatására nem, nem azt verem, hanem a fejemet a falba, miért nem mentem még vissza hozzá. Apropó,milyen színű melltartó? Én bezzeg semmi más neszt nem hallottam. Nagyon jó lett a beszid, egészen kiváló. Ezt a lányt csak a külföld veheti el tőlünk, jelen helyzetben az sem. Eltünésétől nem kell félni, született tehetség akinek rengeteg ideje van még ebben.

2020-11-09 01:35:52
Igen, köszi az emlékeztetőt! Nemsokára muszáj lesz ismét mennem Domihoz :-)

2020-11-06 19:40:45
Nekem tetszett az írásod és Dominika “őrjítően szép látványát, kellemes habitusát és pazar hozzáállását“ ( amiről írtál), én megvettem. Köszönöm!

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-12) : Hú, nagyon fantasztikusan szopizik. Kérte vegyem le a bugyikát róla. Mi az hogy, ahogy írtam apró kis szirmokkal rendelkező puncika, rögtön nyalintottam. Meg is kérdezte tetszik e puncid. Igen, igen, igen. Majd újabb kis francia következett, megkérdezem hogyan szeretem. Nekem veled bármi jöhet gondoltam. Gumi fel és kutyáztunk egy kicsit. Gyönyörű volt látni a popsikát. Hamar túl estem.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

felejthetetlen: 7db
(2021-01-05) : Majd Dominika elkezdett foglalkozni a hímtagommal, leült az ágyra míg én álltam előtte. Nagyon jó volt, de inkább váltottam, felmentünk az ágyra és végig pusziltam a testét végén meg elkezdtem foglalkozni a nunijával, puszilgattam nyalogattam egy kicsit, majd elkezdtem a kezemmel izgatni, ujjazni. Utána újból nyalogattam egy kicsit, majd 69-et kértem.

(2021-01-04) : Ez nagyon erotikus volt mintha egy filmjelenetben lettem volna. Elég vadító a lány kisugárzása s nem sok fantázia kell hogy az ember elmerüljön a vágyak tengerébe. Így volt ez nálam is. Hosszas orális kenyeztetésbe kezdtem, finoman lassan majd az ujjam is besegített egy kicsit. Láthatóan élvezte és tetszett neki az érzés. Sajnos a csúcsra nem ért el de végig léthatóan és érzhetöen tetszett neki a ténykedésem.

(2020-09-28) : nagyon izgató részeket pillantottam meg; formás cicit és egy hívogató puncit. A lábaim közé feküdt és megkezdte a francia nyelvleckét. Nagyon jólesett, bár tartottam tőle, nehogy hamar vége legyen, dehát egy órára mentem úgyhogy ezzel valójában nem lett volna probléma. Kicsit azért cseréltünk is közben, szeretem én is kényeztetni a partneremet, miközben végigsimítom a combjait. Lazított hát ő is egy kicsit, majd ismét visszatért az aktív szerephez és vége is lett.

nagyon jó: 9db
(2020-12-24) : Nagyszerűen lovagol, klasszikus póz, térdek fenn lovaglás is, fogózik mindenben, tudja, hogy a látvány kivégzi az embert és bírja is a tempót. Néha elcsattan egy csók közben is, és nagyon jó markolászni a fenekét. Közben helycsere mert az ágy vertikálisan nem mozog, én kerültem felülre és a lábak a nyakamban című Cirque de Soleis mutatványt próbáltuk amit azért AJÁNLOK kifejezetten, mert egész életemben sosem láttam ebben a pózban puncit ennyire kidudorodni.

(2020-12-18) : Ágyra kerültünk,csókolgattam picit meg a formás ciciket is.Nem volt nyelves a csók.Elkapta a dárdám és szemkontaktos szopásba kezdett.Dicsérgettem,hogy milyen moho szája van és alá dolgoztam.Nagyon bejött a mutatvány igazi kigyóbűvölő.69-be kerültem vele és így kényeztettük egymást.Nagyon finom volt,itt felfedeztem egy kis anyajegyet a puncinál.Ánuszát is szétnyaltam és a kéjtől hörögtem.Felgumizott és dogiba kaptam el.

(2020-11-13) : Aztán előbb utóbb rám kerül sor, cserélünk. Szájába adom magam. Ő lelkesen elkezd művelni. Színesítve némi hanghatásokkal. Nagyon érzi a témát! A tükörben távol megy a mozi. Közel pedig a cuppogását nézem és hallgatom! Néhány perc után megtöltöm a finom szájacskáját :-) Dominika mosolyogva megvár. A vége után lassan, erotikusan mozog a törlő felé - szuper!

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,