6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
Bébii szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-05 23:51:01

kazmaier
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Drága Kazmaier!

Hálásan köszönöm Neked ezt a csodás beszit!
Nagyon boldog vagyok, hogy jól érezted magad! Szeretem a pozitív visszajelzést! :)
Köszönöm,hogy meglátogattál!


Legyen csodálatos napod!
Puszillak, ölellek

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
Randi napján dél körül hívtam, rögtön felvette és délután 4 órát beszéltem meg vele. Később még módosítottam 5re, nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Klinikák állomás melletti lakás, a környéken már többször jártam. Arra érdemes figyelni aki BKV-vel jönne, hogy a Klinikák metrómegálló nem biztos, hogy használható, felújítás miatt.
Helyszín
Teljesen rendben van a rendelő, minden tiszta, igényes. Nem lakberendező szemmel jártam ott, figyelmem gyorsan elvonta Bébii, de nagyvonalakban összefoglalva: tiszta fürdőszoba, sokfajta tusfürdő, szájvíz, törölköző. Az ágy a szobában nagy és kényelmes, tükör van a falon, lehet mozizni, illetve egy kis asztalka van amire le lehet tenni a virágokat.
Bébii külseje
A fotók alapján élőben sem csalódtam, nagyon vonzó csajszi nyitott ajtót. Nem zsákbamacska, ne egy vékony lányt várjon senki, ez ki is van hangsúlyozva. Nekem nagyon bejött, a mosolygós arc, méretes cicik, illetve a popsi látványa a tükörben, az valami brutál látvány, amikor az elején elkezdett franciázni azt hittem nem kapok szikrát. De erről majd később írok.

Action
Bejutottam, kedvesen beinvitált a szobába, ahol elkezdtem vetkőzni. Megmutatta a fürdőszobát, majd letusoltam. Innen vissza a szobába, ahol egy bugyi melltartó kombóban állt előttem, ledobtam a törölközőt és csókolózni kezdtünk. Nagyon jól csókol, mélyen, barátnősen. Segítettem levenni a melltartót, Ő pedig kibújt a bugyiból. Elindultunk az ágyra, ahol letérdeltem, Ő pedig franciázni kezdett, de úgy, hogy a popó a tükörben valami eszméletlen látvány volt, már a látványtól minden vér a farkamba áramlott. Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem. Hát a látvány megtette a magáét, éreztem, hogy nem lesz póz váltás. Közelebb hajoltam, puszilgattam a hátát, csókolóztunk így kiforditva, majd belerobbantam a gumiba.
Megtisztogatott, kaptam ásványvizet, majd felajánlott egy masszázst, amit boldogan elfogadtam. Nagyon jó volt, sokat járok lányokhoz és legtöbbször lelkesen ugyan, de csak simogatást kapok. Bébinél nem olyan jól átnyomkodta a hátam, nagyon jól esett. Éreztem, hogy lassan ébredezik a léc, megfordultam és újra egymásnak estünk. Nagyon ráérzett mindenre, többször belenyalt a fülembe, csókolta a nyakam, és újra álltam mint a villanyoszlop. Gumit tett rám, majd nyeregbe pattant. Ügyesen lovagolt, sokat csókolóztunk közben, majd toltuk kicsit missziben, végére pedig a kutyus újra, ami nagyon bejött. Kicsit összébb tettem a lábait, hogy jobban hozzáférjek, majd elmentem másodszorra.
Ujra megtisztított, kaptam egy új törölközőt és elmentem tusolni. Már nagyon az óra vége fele járt, ezért más már nem történt, elbúcsúztunk, majd elindultam.
Elszámolás
Bővebb infó elmond mindent, de telefonban is elmondott mindent. Mértéke egy kerek szám, a legnagyobb címlet. Nem kérdés, hogy megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Óriásit dugtunk, mindenben partner volt, érezte, hogy mi esik jól. Masszázs szintén jó volt, rendesen lerelaxált a ket kör között. A látvány ami a tükörben láttam, hát még mindig előttem van, szívesen megszeretgetném újra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-10 23:22:14
Lényegretörő még gondolkozom, hogy én is meglátogassam

Döme76
Rutinos harcos
2020-11-06 13:20:45
Nekem is nagy kedvencem Bébii,alig várom,hogy újra a kezei közt legyek minden szempontból.:)

2020-11-06 12:30:32
Kíváló és kedvcsináló írás, a hölgy a kedvencem lett.
Majd nem metróval megyek :)

apumisi
Becsben tartott
2020-11-06 11:12:31
Igen Ő Bébiii! Isteni a Hölgy!!!

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-12-10) : valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni.

(2020-11-17) : Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp…

(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

felejthetetlen: 2db
(2020-06-02) : Hát ilyen finom franciában, amivel megajándékozott, tényleg ritkán részesül az ember. Lassan, teli élvezettel számomra gyönyörű élményt nyújtva szopogatta a farkamat.

(2020-05-07) : Olyan finoman franciázik, hogy nem is tudom volt valaha ilyenbe részem pedig mint írtam is a vadabb dolgokat szeretem de eszembe nem jutott olyan, hogy erősen letoljam a torkán amit csak magától csinál már attól eláll az ember lélegzete.

nagyon jó: 4db
(2020-11-17) : Kezét szinte nem is használva kezelésbe vett a szájával,hol félig hol tövig bevette a farkamat ,felváltott sebességel ,hol leállt és kizárólag a makkal foglalkozott,nem siette el,nem akart egyből kivégezni,oldalról kezdte a kényeztetés,majd pózt váltót és szembe helyezkedett,fokozatosan a vége fele növelte a tempót,próbáltam neki ellen állni,észre is vette enyhe mosoly után picit kezével pár húzás erejéig rásegített,

(2020-11-13) : Kis kacajjal hátamra parancsolt, majd apró puszikkal illette mellemet, hasamat. Mire már lent járt a kéjrúdnál, már elég kemény voltam. Bíztatás nélkül eltüntette az örömvirslit. Mikor már a nózija a hasamon koppant, akkor figyeltem fel rá, hogy milyen finom a franciája. Szinte alig észrevehetően dolgozott serényen. Még a múltkori önmagát is felülmúlta. Mikor már vassá edzette kardomat ideje volt a hüvelybe is betenni.

(2020-09-12) : Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját. Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.

: 7db
(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.

(2020-11-24) : A köztes időben kaptam egy minden porcikámra kitérő masszázst, amit kellően erős kézzel csinált és alaposan. Nem kapkodta el aminek örültem, mert ezt a részét vártam a legjobban. Közben eleinte beszélgettünk is de a végén csendben ellazulva élveztem a műsort. Tényleg ért ehhez a részéhez, erős keze van amivel rendesen át tud gyúrni. A második körben ismét franciás kényeztetéssel inditottunk,