JÁZMIN erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

JÁZMIN-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-06 21:05:07

Ati17
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

JÁZMIN reagálása

Drága Ati!Köszönöm szépen ,hogy energiát nem kímélve megírtad rólam.ezeket a szép sorokat..Nem.is igazán tudok mit hozzáfűzni,csupán annyit,hogy két ember közt vagy működik valami vagy nem ..Nálunk tökéletesen működik ...Bármikor szívesen látlak..Puszi
Jázmin

JÁZMIN beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor hívtam nem értem el, de mihelyt tudott megcsörgetett diszkréten. Visszahívtam és könnyen találtunk megfelelő időpontot. 🙂
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A GPS házhoz vitt és volt parkoló is.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építés. Célnak maximálisan megfelelő körülmények. Nem egyedül van a lakásban, de nem találkoztam senkivel maximális a diszkréció !
JÁZMIN külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor megláttam teljesen lefagytam. Olyan hölgy volt előttem akire egész életemben vágytam. Nekem nagyon tetszik, nagyon örültem neki . Mindig attól félek, hogy kiáll az ajtó mögött, de Jázmin szerencsére egy csodálatos természetes szépség !

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Telefonos egyeztetéskor elárulta, hogy nem szakszerű masszázsban fog részesíteni, inkább simogató masszázs lesz amiben az erotikáé lesz a főszerep. Megérkezés után vízzel kínált, nagyon kedves volt, érdeklődött, hogy milyen napom van ,pár mondatott váltottunk, majd mentem gyorsan zuhanyozni. A szobába visszakísért és mondta, hogy helyezzem magam kényelembe. Körbe néztem , rengeteg tükör volt a szobában így biztos voltam benne, hogy látványban nem lesz hiány. Megkérdezte, hogy mit szeretnék vagy rábízom-e magam? Mondtam, hogy átadom az irányítást, legyen úgy ahogy ő szeretné. Ráült a derekamra és finoman simogatva kényeztetve masszírozott, közben beszélgettünk és a tükrök segítségével gyönyörködtem benne. Amikor végzett megkérdezte, hogy lenne-e kedvem nekem is megmasszírozni, mert nagyon jól esne neki .Nagyon szívesen vállaltam a feladatot, most ő feküdt a hasára és én kezdtem masszírozni a csodálatos testét. Nagyon kedvesen meg is dicsért, hogy milyen jól csinálom! Finoman végig masszíroztam minden porcikáját amit nagyon élveztem és szerintem ő is . Ezután megfordult és élőről is finoman megmasszíroztam . Nagyon szép természetes mellein keresztül szép lassan haladtam lefelé a csodálatos puncijához ahol már a kezemen kívül a a nyelvem is szerepet kapott. Azt gondolom, hogy ezt is nagyon élveztük mind a ketten , a combjaival a fejemet satuba szorítva éreztette velem, hogy remekül érzi magát. Ezek után mondta hogy szeretné meghálálni amit kapott tőlem és ezekután én feküdtem a hátamra . Kezdődött a csodálatos csúszka majd az ő szája lett a főszereplő, csodálatosan kényeztette a far..m és közben nézte, hogy mennyire élvezem Nagyon finom volt ,végül a szájában lett végem. Maximálisan sikerült meghálálnia a masszásomat. Ismét vízzel kínált, majd jött a zuhany és a búcsú. Extra élmény volt egy csodával, még sosem éreztem ilyen jól magam. Alig várom, hogy újra menjek hozzá !
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az egész találkozó maximális barátnő feelinges csodálatos élmény volt. Szerintem ezt át kell élni. Nem tudnám leírni mert nem szeretnék kihagyni belőle egy pillanatot sem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent megbeszéltünk előre és természetesen úgy is lett. Maximálisan megérte, sőt...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodálatos élmény volt és csodálatos nap lett miatta. Köszi szépen 🙂
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-11-05 22:39:26

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés JÁZMIN erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-09 20:31:52
Klassz beszámolót írtál. Köszi szépen, Jólesett olvasni. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókJÁZMIN legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-04-30) : Ezek után lefeküdtünk a tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Jázmin a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.

(2020-04-08) : Ide sorolható még, hogy amikor nem egymást kényeztettük éppen, akkor Hercegnőm cicásan mellém feküdt, hozzám simult, és élveztük a csendet, vagy éppen azt, hogy esetenként halljuk egymás szívdobbanásait, vagy erősebb légzését.

felejthetetlen: 8db
(2021-01-09) : A lábamnál kezdődött a masszázs és haladt egyre feljebb, nekem megfelelő erősségű, közben beszélgettünk ,megkérdezte, hogy én is meg masszírozom-e? Engem ez nagyon felizgat ezért természetesen igen volt a válaszom! Miután végzett a hátsó részeimmel akkor következtem én, cseréltünk, ott feküdt ez a csodálatos test ami csak az enyém.

(2020-10-09) : Kb 8-10 percig élveztem ezt, majd elkezdtem koncentrálni, vállát megragadva diktáltam a nekem megfelelő tempót,és elsültem a szájába....picit rá is toltam a fejét, nem engede ki egyből, de a srácok kicsorogtak vissza rám ajkai közűl. A romeltakarítást szilviával csináltuk végig. Második felvonás azáltalam kivitelezett masszázs után kezdődött. Mellémfeküdt, majd kézzel lehelet életet újra belém. Ezt követően rövid orál után kezdődött a csúszka.

(2020-08-05) : Pár lépés és beértünk a kis masszszobába, még itt sem láttam sokat, de kellemes illat és zene szólt. Na akkor még mindig minden rendben. El a fürdőbe, innen visszaérve már kezdte megszokni a szemem a félhomályt így már teljesen jól szemügyre tudtam venni a leányzot. Jeee.... csak jó helyre kerültem :) Hasra feküdtem , kaptam egy kis hát és láb masszázst első körbe, majd egy kis csuszkát a szeánsz középső szakaszában.

nagyon jó: 10db
(2020-12-29) : Jázmin elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett.Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.A program során az olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-10-30) : A masszázs számomra tökéletes, lazító jellegű volt, pont ilyenre vágytam. A hátmasszázshoz a fenekemre ült, majd amikor ezzel is végzett, javasolta hogy most én masszírozzam meg. Nem kellett kétszer kérnie. Most ő feküdt hasra a tatamin, és én bő olajjal masszíroztam a hátát, popsiját és combjait.

(2020-10-25) : Először hason fekve kapta Jázmintól egy jó kis bemelegítő masszázst, lovagló helyzetben rám ült a derekamra, majd a lábaimra és a múltkor is használt kellemes illatú masszázsolajjal megöntözve gyúrta végig a testemet, közben pedig az oldalsó tükörben tartottuk a szemkontaktust. És persze a látvány vadító volt: ahogy Jázmin dolgozott rajtam, a finom, de számomra nagyon jól eső kézimunka hamar megtette a hatását:

: 5db
(2020-09-27) : Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem, előtte azért megvártam, hogy levegye azt a kis hálós rucit...ez jó döntés volt részemről. Volt amikor tajtam ült, volt amikor mellettem. A masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel. Tulajdonképp egyáltalán nem ezért mentem.

(2020-08-14) : Masszázs inkább csak egy kellemes simogatás amit egy fárasztó nap után kíván az ember. Nekem pont erre volt szükségem. 110% Barátnő feeling ,kellemes beszélgető partner végig csak arra figyelt ,hogy mit szeretnék ,hogy szeretném. Vádlimnál kezdte a masszírozás és szépen haladt felfele egészen a nyakamig.

(2020-06-19) : She went through a soft but highly erotic blowjob. She licked up and down, plenty of saliva, licked and played with the balls and all through this was eye contact. She also seems to like being touched in return