4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Manna25 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Manna25-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-05 15:30:36

Robin95
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Manna25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
Elérhető:
5
Szokásomhoz híven VTR-en egyeztettem. Gyorsan jött a visszaigazolás a pontos címmel. Az általam kért időpont neki is jó volt :) A helyszínre érkezéskor SMS-ben kaptam meg a bejutási információkat. Minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XI. kerület könnyen megközelíthető helyszíne. Parkolásra érdemes kicsi időt szánni, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Villamos pár méterre a háztól tesz le.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház egyik emeleti lakása. Mindig rend és tisztaság fogad. Az ágy a szobában nagyon kényelmes, a szoba hangulatos, otthonos. A fürdő is mindennel felszerelt, ami kellhet a tisztálkodáshoz.
Manna25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján garantáltan semmi csalódás nem ér! Pont olyan szép sudár lány, hosszú combokkal, nagyon formás fenékkel, karcsú derékkal és tenyérbeillő helyes cicikkel, mint a képeken. Hosszú fekete haja lófarokba kötve, bőre szép szolibarna. Ízléses tetoválása illik hozzá.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fekete szettben és combfixben fogadott, amiben irtó szexi volt. Az embernek egyből beindul a fantáziája ilyen látványtól... Gyorsan tisztálkodtam egyet, Ő a szobában várt. Állva kezdtük az ismerkedést, simogattam finom testét, ahol értem. Majd kényelembe helyeztem magam az ágyon, Manna pedig mellém helyezkedett. Kibújt melltartójából és belekezdett a kényeztetésembe. Finom, gyengéd francia volt, mégis ütemes és lelkes. Nem sürgetett, szépen elidőzött rajtam, míg én kértem a gumit a folytatáshoz.

Kezdésnek Ő jött fölém. A lassú tempó egyre gyorsabb lett, nagyon kellemesen szorított szűk puncijával. Rám hajolt közben pihenésként néha , ilyenkor fenekét markolászva én diktáltam az ütemet. Pózt cseréltünk és hátulról vettem kezelésbe. Igen gyorsan felvettük a közös ritmust, és mivel már eléggé fel voltam izgulva, nem is bírtam sokáig; hatalmasat durranással landoltak az utódok a gumi falán. Hátulról baromi izgató látvány a formás popsija és izmos háta, ráadásul a fali tükör még emeli is a vizuális élvezeteket.

Volt még egy kis időnk, így Manna felajánlott egy masszázst, amit örömmel elfogadtam. Ügyesen átdolgozta a hátamat, közben pedig nagyon kellemesen elbeszélgettünk, viccelődtünk az élet nagy dolgain. Nem csak az erotikában tehetséges Manna, kiváló beszélgetőpartner és nagyon jó a humora is. Ez tökéletesen megkoronázta az együttlétünket:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején letettem a polcra, végig ott is maradt. Abszolút megéri egy ilyen klassz nőért és egy ilyen jó élményért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Minden percét élveztem a vele töltött időnek, egészen biztosan találkozni fogunk még:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-30) : A haját néha eltürtem, mert nem láttam a kis száját, ahogy fürgén maszírozza egyre szorosabban a farkamat, és a vákuumot is jól szabályozta, szakaszos jelleggel. Hol szívta, cuppogta, hol csak szájjal föl-le járt a farkamon. Nagyon izgató volt, a haja megint belelógott a képbe, de így is nagy élmény és látvány volt.

(2020-03-26) : Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Barátnősen csinàlta, nem kapkodva, kezét is használva közben. Ezalatt én simogattam a karját vagy tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az utódok a szájába repültek, melyekkel utána elment a fürdőbe.

nagyon jó: 5db
(2020-07-03) : Lábaim közé kuporodott és nekiállt szopni, a kezét is használta közben, de nem zavaróan. Szép csendben szopott legalább 20 percig én meg csak élvezkedtem és néztem őt.

(2020-05-13) : Ő kezdett franciaval, gumi nélkül kértem, érezni a szép kis száját, remek felvezető volt, először az oldalamon négykézláb, csókoltam ahol értem, simogattam feszes bőrét.

(2020-05-08) : El is helyezkedett a lábaim közé és hamar az ajkai közé dagasztotta kíváncsiságának tárgyát. Kellemes a franciája, semmi különleges. Kéz-ajak arány számomra ma pont megfelelő volt, nem vágytam semmi pornósra.

: 10db
(2021-01-13) : Ezután kipróbáltuk a misszionárius és a kutya pózt is, majd végül visszatértünk az alaphelyzetbe és lovaglóban lett végem. Elég jó ideig tartottam magam így nem akartam erőltetni egy második kört, helyette kaptam egy finom masszírozást és közben nagyon jót beszélgettünk. A közvetlen, humoros stílusa az egyik legnagyobb erénye, ritkán lehet ilyen jól társalogni randik alkalmával.

(2021-01-09) : Kellemesen, lágyan csinálta, nem mélyen. Amikor kértem, hogy kéz nélkül folytassa, gond nélkül alkalmazkodott. Ritmusosan bólogatott, és tipikusan itt változik a póz és én szeretek ilyenkor kicsit nyalakodni, azonban mivel ez most off volt, így kicsit zavarban is voltam és nem volt mese, in medias res kértem gumit, hogy akkor pár lépést átlépve csináljuk.

(2020-11-21) : Lábaim közé heveredett és nekilátott a franciának, kellemesen lágyan, mélyen bevette, és hosszú idő után kértem váltsunk. Amit megköszönt mert elzsibbadtak a lábai, amit nem tudott kinyújtani, mert az ágy vége már a falnál volt. (említettem, kicsi volt a szoba.) Lekerült az alsónemű is, kértem a gumit amit felhelyezett és kérdezte hogy szeretném? Misszit választottam, párna került a popó alá és meglátogattam a puncit belülről.