25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Demóna szexpartner

szexpartner

Demóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-05 14:18:18

paratrooper
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Demóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
Már jó ideje nézegettem Demónát de az előző helyszín nekem nem felet meg így megörültem, hogy a XIII-kerbe rendel. Amikor láttam a most felveszi kiírást hívtam is. Elmondtam mit szeretnék és mível nyugtázta megegyeztünk az időpontban. Úgy alkult, hogy kicsit előbb érkeztem, még kért egy kis időt. Kértem, hogy ha mehetek csörrentsen meg, meg is ígérte, de végül ez elmaradt.
Megközelítés
A helyszín nem titok, a másik oldalon is kiírja az utcát. Tömegközlekedés a közelben plusz pár száz méter séta. A közeli parkoláshoz szerencse is kell de nem lehetetlen.
Helyszín
A környékhez hasonlóan ez is egy új építésű ház. A lakás maga tiszta, amit láttam belőle rendben volt, fürdő Ok. megfelelő méretű. A baszoba inkább egy fél szoba nagyságú, benne franciágy ami kellően kemény, nem süppedős, kellemes félhomály. Sok bútor nincs benne de egy szobainason elhelyezhetőek a ruhák.
Demóna külseje
Hát ez hibátlan!! Vékony, formás, széparcú hölgy fogadott. Diszkréten sminkelve. Egy fekete csipke body, fekete harisnya és magassarkú cipőben várt. Bemutatkozás két puszi, cipő le és mutatta az irányt. Megcsodáltam hátulról is és kb. azt gondoltam, hogy k...va jó nő. Megérinteni megfogni is jó érzés volt. Nem az abetonkemény, pont jó.

Action
Az akció egy kicsit férsikeredett. Miután úgy gondoltam a telefonba elmondtam mindent a helyszínen már nem egyeztettem a programot. így egy kicsissé máshogy alakult mint vártam, de ez inkább az én hibámból történt. Feltételezem, hogy Demi partner lett volna mindenben. Mindössze annyiban egyeztettünk, hogy általában egy patronom van. Ennek megfelelően Demi azt javasolta, hogy akkor kezdjünk egy masszázzsal és a végére hagyjuk a többit. Gyors zuhany, visszatérve az üres szoba fogadott de hamar jött Demi is. Az ágyra hasaltam és kezdődött a masszázs. Ez inkább egy relaxálós wellnes masszázs volt, közben dumcsi erről. Ha nem fehérneműben lett volna akár úgy is hirdethetné, hogy erotikamentes masszázs. Rossznak nem mondanám, de semmi különös. A fordulást magam kezdeményeztem bár mondta, hogy épp az utolsó simításba fordultam bele. Nem tudom itt mi volt a terve de javasoltam, hogy egy kicsit feküdjön mellém. Miután ez meg volt a cicit kényeztettem, egy kicsit simiztem az ágyékát a fehérneműn keresztül és egy kis idő múlva alácsempészem a kezem így folytatva. Mivel nem volt ellenvetés egy idő után betérdeltem a combjai közé. Kérésre megszabadult a bodytól is. Ekkor szorgos nyalakodásba kzdtem.(itt bizonyult szűknek a szoba mivel a palpan a falat érte,. Pedig inkább alacsony vagyok) Egy kicsit nehezen hangolódott, de idővel jobban széttárta a combjait így jobban hozzáfértem. Óvatosan bevetettem az egyik ujjamat és ahogy nedvesedett egyre beljebb csúsztattam a punciba. Addig addig mesterkedtem mígnem Demike célba ért. (legalább is remélem) Ezután a kölcsön kenyér visszajár elv alapján az én kényeztetésem következett. Bő olajos farokmasszázs volt. Az olaj miatt azt dondoltam be sem veszi de szerencsére nem lett igazam. Az eredmény érdekes volt, igazán nem lettem kemény de közel voltam, hogy elsüljek. Itt kellet volna egy kicsit határozottabbnak lennem és gumit kérni az aktushoz, de ezt nem tettem. Ellenben hagytam magam tovább kényeztetni amikor is kaptam még egy kis sikosítást és franciázás mellett becsusszant az ujja a prosztatamasszázshoz ami bizony hamar meghozta az eredményt és szépen elhagyta tárhelyét a cucc. Mikor mondtam, hogy ez nagyon jó volt szerényen csak annyit mondott, hogy Demike profi. Ezután kaptam egy phár vizet, még néhány szót váltottunk, és elmentem zuhanyozni. Itt egy kicsit úgy éreztem valami logisztikai hiba miatt sietősre fogta a dolgot. Fürdés után öltözés puszi és pá. Lépcsőházba belépéstől kilépésig 55 perc.
Elszámolás
Az ajándék mértéke nyilvános, ez az extrákkal még változik. Én két extrát kértem, ezzel pont kerek lett az egy óra. Végül egy extra kimaradt. Nem számoltunk el vele. Én nem forszíroztam Ő nem ajánlotta (nem is vártam)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kis hiányérzetem maradt. Ugyan magamnak köszönhetem de akkor is így van. Összegezve kaptam egy relax masszázst, nyaltam egy finom puncit és kaptam egy franciás levezetést prosztatamasszázzsal. mind ezt egy nagyon jó nőtől. Ezt a programot a masszázsoldalon nagyon jónak értékelném, itt inkább csak jónak. Demi szerintem egy jó partner és nagyon profi. Pont annyit ad amennyit elveszel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Demóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-09 15:56:12
Miközben őszintén rávilágítasz a saját szerepedre a sztoriban, diplomatikusan, de jól érthetően megfogalmazod az erre kapott reakciókat is. Együtt kerek, én értettem belőle.

2020-11-07 16:54:15
Sok elvaratlan szál maradt, de utolsó mondatod mindent vitt ! Annyit még hozzá füznék: "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát" ....

2020-11-06 11:13:12
Nekem is van hiányérzetem... mi volt a logisztikai hiba? Mi volt ez extra ami nem teljesült? Miért? Mi sikerült félre? Mi nem volt, amit a telefonba kértél? Na, én ezekre lettem volna kíváncsi, ha már felhoztad őket, nem pedig arra, hogy hogyan masszírozott :D :D

2020-11-06 10:35:39
A beszámoló önmagában jól megírt, ez nem is vitás. De azt nem tartom fairnek a részedről, hogy a saját "hibádat" rá akarod kenni Demónára. Ha tudod, hogy egylövetű vagy, de mégsem kérsz időben gumit, az inkább a te problémád, de semmiképpen sem a partneredé.

FunkciókDemóna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-15) : Így a gumi lekerült én felálltam majd franciás kényeztetés kaptam közben kérésemre a heréimmel is játszott nagyon izgató volt hamar újra kemény lettem.

felejthetetlen: 4db
(2020-11-14) : A közös zuhanyzást követően, masszázzsal kezdtünk, kiválóan tud masszírozni, közben jókat beszélgettünk. A masszírozást kiváló érzékkel csinálta, a csúszkamasszázs is nagyon jó volt. Csodás volt érezni, Demoma szép formás idomait. A valóság az, mivel ülőmunkát végzek, sokszor fáj a hátam és Demona kiválóan megmasszírozta. Ezt követte a pálca masszírozása, majd kényeztetése.

(2019-11-09) : She is tall and thin and her big boobs excited me immediately. Her face is also beautiful to look. My rod became rapidly stiff. She appreciated also the caresses, in particular, her sensitive nipples became rapidly stiff.

(2019-11-06) : Kis pihegés után felém keredekedett, majd egy elég dinamikus és nagyon finom francialecke vette kezdetét. Kézzel és ajkaival egyaránt jól bánik drága Demóna. Kis idő múlva védőfelszerelést követeltem, mert már szerettem volna becsúsztatni a helyére kiálló testrészemet.

nagyon jó: 3db
(2020-07-18) : Nagyon eredet stílusú, de nagyon kellemes, krémes kézimunkába kezdett. Nagyon tatszett, meg az is, hogy mindezt az oldalt lévő tükörben is szemlélhettem. Néha-néha rábukott a gyíkra, ezzel fokozva az élményt.

(2019-11-28) : Kedvesem szívta, nyalta, markolászta duzzadó farkamat, körözött nyelvével a makkom körül, majd egyre mélyebbre vette, szívta mígnem teljesen eltüntette szerszámom, mély sóhajaim közepette. Ezen élvezkedés közben megszabadult ruháitól,

(2019-10-31) : Szorgosan dolgozott rajta mellettem térdelve az ágyon. Én közben a hátát, fenekét, punciját simogattam. A puncinak nagyon finom tapintása volt, de lusta lévén most nem kostoltam meg, éveztem, ahogy kényeztetnek. Jó pár perc telt el így, majd egymás szemébe nézve megállapítottuk, hogy behatolásra kész vagyok, így gumit húzott kedves vendéglátóm, rutinosan, kézzel, (nem szöszmötölt, és nem bénázott vele

: 7db
(2021-01-04) : A rovid simi utan jeleztem, hogy szivesebben fekudnek hanyatt mint hason, o rogton ertette is a celzast es “maszirozni” kezdte az ezredest. Valami olajos masszazst kaptam, ami bevallom elsore fura volt, mert nem vagyok jaratos az ilyen megoldasokban, de par perc utan az olaj letorlese mellett a szajaba is bekerult a hancurlec. Itt aztan nem kellett sok ido,

(2020-12-29) : Elővettük a védőfelszerelést, "felöltöztetett", majd lovaglóban folytattuk, ami sajnos csak nagyon rövid ideig tartott, mert valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a merevedésem nem volt tökéletes. Valószínűleg a frissen húzott gumi lankasztott le egy kicsit, de ezen nem tétováztunk sokat, hanem gyorsan felszopott megint keményre így gumiban,

(2020-08-09) : A masszázst a lábamnál kezdi, először átgyúr, majd simogat, végül csak cirógat, ugyanezt ismételve a hátammal. Kellemes és bizsergető érzés. A szobában füllettség volt, lehet, hogy valakit ez zavar, de számomra izgató volt összetapadni egy kicsit Demónával. A masszázst követően én szeretnék foglalkozni vendéglátómmal. A csók a vírushelyzetre való tekintettel most tiltott. Végig simítom, puszilom bársonyos bőrét, testét.