14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 12-19
Méri szexpartner

szexpartner

Méri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-04 19:07:56

tib2000
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Méri beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt láttam a hirdetését. Randi előtti nap, telefonon könnyen elértem. Ő kezeli a telefont. Kedvesen elmondta a tudnivalókat. Időpontot rugalmasan, nekem megfelelően sikerült egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, kora délelőtti időpontban nehézkes a parkolás. Troli közelben áll meg, metróról gyalog 10 perc. Pontos címet kaptam, könnyű megtalálni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű apartman. Az egész lakásban rend és tisztaság. Fürdőszobában sokfajta tusfürdő, fogkefe, fogkrém, szájvíz van. A szobában nagy franciaágy, tiszta lepedő, amit előttem terített az ágyra.
Méri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek megfelelnek a valóságnak. Méri gyönyörű lány. A kiírt koránál sokkal fiatalosabb. Nagyon tetszett feszes popsi, szép cicik, nem is sorolom, Méri úgy ahogy van nagyon tetszett.

Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Puszival fogadott, majd kézfertőtlenítőt kaptam. Beszélgettünk egy kicsit, majd puha, tiszta törölközőt kaptam. A fürdőszobából visszatérve az ágyon várt rám kis tanga volt rajta, ami gyorsan lekerült róla. Átöleltük egymást, és élveztem Méri édes csókját. Nagyon vágytam a teste felfedezésére, így végig csókoltam, majd csodás, édas kejhénél hosszan elidőztem. Remélem sikerült örömöt szerezni neki. Kedvesen kérte, hogy most ő akar kényeztetni. Csodás, sokszor mélytorkos franciával kedveskedett,kezét alig használta. Kitalálta gondolatokat, védelmi felszerelésben öltöztetett. Én is erre gondoltam, mert már nem bírtam volna sokáig az isteni franciát. Lovagló pózban lettünk, amit nagyon érzékien, változatosan csinált. Guggolós lovaglását már nem is bírtam sokáig, végem is lett. Méri eltávolította a gumit, majd nedves törlőkendővel megtörölgetett, ezt nagyon tudtam értékelni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt, utólag tettem az asztalra. Extrákat nem kértem. Ajándék pesti átlag alatt kicsivel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Méri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMéri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-08-28) : Visszatért barátomhoz ismét többször cuppogós élvezettel teli mélytorkos franciával ajándékozott meg. Mondtam neki , hogy most én szeretnék élvezkedni testén, ami nem volt ellenére. Újabb istennőhöz méltó csókolózással folytattuk én is végig csókoltam finom testét ikreit is bele vonva a végállomás a punci volt. Ott egy hosszabb időt töltöttem el, aminek meg is lett a gyümölcse nagyot élvezett

(2019-03-06) : Látszott rajta hogy nagyon kedvére van ez a játék, napokig tudná folyamatosan csinálni, de mivel én már veszettül felizgultam, megfogtam a fejét és ráhúztam a farkamra azt a száját aminek a szegletében csintalan mosoly kóricált. Szabadjára engedtem kicsit ezután,

felejthetetlen: 15db
(2020-10-15) : Finoman inditott, de hamar usztam mindenhol a nyalban. Vedelemert nyultunk es folem ult. Volt, hogy tekerte a csipojet es volt, hogy csak csattogtunk, ahogy belefert. Megfordult es hattal ugyanezt elkovette! A popsi latvanya csak nehezitette a dolgomat, mert hamar kivegzett volna. Ezert hanyadt fekudt es szembol valltunk eggye. Csokok kozepette ert a robbanas!

(2020-08-06) : Leginkább rá bíztam magam, és hagytam hogy kényeztessen. Testem minden porcikáját üdvözölte,cuppogva haladt lefelé,keblei ,kezei,szája,majd később a kedvemért kibontott haja is mindenütt simogatott.

(2017-05-08) : majd a kedvenc 69- be fordulást követően érkezett a turbó- fokozat, egy a HÖLGY által előadott, teljességgel kézmentesen, végrehajtott szemkontaktusosan kivitelezett csodálatos francia nyelvlecke.

nagyon jó: 19db
(2020-10-28) : Szavak nélkül, csak a reakcióimat figyelve tapasztalta ki, hogyan szeretem a legjobban az orális felvezetést, és nem sok kellett hozzá, hogy befejezés is legyen a mélytorkos-nyálcsorgatós-cuppogós előjátékból. Mielőtt elsültem volna, gumit húztunk, majd egy kiváló meglovagolásban volt részem.

(2020-08-26) : Finoman indít majd egyre nagyobb lesz az étvágya, minden porcikámon végig cuppog ! Majd ha kellően felizgat, ami őt is felizgatja akkor jön a másik nagy kedvencünk a francia. Semmi nem marad ki, de a sorrend sem mindegy, hiszen kell annál izgatóbb mikor rajtam fekve csókolózás közben a keblei a golyóim maszirozzák ? Majd az egyre keményebb péniszem kapja ugyanezt...

(2020-08-24) : Eljutottan csodálatos puncijához, ahol hosszabban elidőztem. Remélem sikerült kis örömöt szerezni Mérinek. Majd ő kedveskedett nekem hasonló módon, csodálatos , sokszor molytorkos franciával kényeztetett. Elég hosszan élveztem tevékenységét, nagyon jólesett. Gumit kértem, lovagló pózban kezdtük, közben simogattam csodás testét.

: 17db
(2020-09-16) : ...és lás csodát a csodás érintésének hatására a velem egykorú is éledezni kezdett. Egy kis kölcsönös francia után,úgy éreztem elég kemény vagyok,hogy gumit húzzunk.Őrületes lovaglás következett szemből.Valami frenetikus volt. Ahoz képest,hogy azt hittem nem leszek képes másodjára hadrendbe állni,és sokáig húzom majd,Méri szemből olyan tempót diktált,hogy pár perc múlva tele lőttem a gumit.

(2016-12-09) : Natúr franciával kezdett, ügyesen, lassan, pont ahogy szeretem. Kicsit a cicik között is játszott, de ekkor inkább gumit kértem, mert nem sok hiányzott a véghez. Beleült szemből, szép volt a látvány, mint ahogy hátulról is.

(2016-09-21) : Ezt követően Méri kényeztetett, mindenre kiterjedő csókokkal, csodás franciába részesített, sokszor teljesen eltüntette a kis barátomat. Vágyamat végsőkig fokozta.