Ramóna szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-04 11:48:10

Ronnie94
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-05

Egyeztetés
A történet tavaly októberben kezdődött. Hol neki, hol nekem nem volt jó az időpont, most azonban valahogy passzoltak az égiek. Első csörgésre felvette, csacsogtunk egy keveset, majd megállapodtunk az időpontban. A randi reggelén megerősítés, amire reagálva küldte a címet.
Megközelítés
Aki tömegközlekedik, az gyalogol még egy cseppet, aki kocsival megy, az akár a ház előtt is találhat magának parkolóhelyet. Igaz, fizetés, de az óránkénti árak nem verdesik az eget.
Helyszín
Sokadik emeleti lakás, első alkalommal az eltaláláshoz szükségeltetik egy kis kalauzolás. nagy nappali, kis erkély (nem voltam kint, de láttam), fürdőszoba és háló. Zuhanyfüggönyös kád (nem a hálóban), tusfürdő elég, víz hőmérséklete könnyen állítható.
Ramóna külseje
A képek sokat elárulnak, de azért mindent mégsem. Aki a vékony, de iszonyat formás nőket kedveli, annak kötelező a látogatás. Magas, tervezőasztalon megrajzolt alakkal, hetykén álló, puhán ringatózó mellekkel, karcsú derékból kiinduló kemény és ezzel együtt ruganyos fenék. Na és a lábak! Hosszú, formás combok és olyan vádlik, amikről a magamfajta karcsúlányokatnagyonszépeníveltvádlikkal kedvelő pasi álmodik. Az arca nem szép, mert gyönyörű. Kísértetiesen hasonlít a televíziós műsorvezetőre. A mimikája, a hangja, az artikulációja egy az egyben mintha másológéppel készült volna, annyi különbséggel, hogy vendéglátómnak nem pipaszár a lába. A kedvenc testrészem rajta a feje tetejétől a talpáig tart. A temperamentuma a megjelölt csillagjegyéből adódik, de miután magam is annak szülötte vagyok, tudom kezelni. Cserfességes és kedvessége, határozottsága csak még jobban megerősített abban, jó helyen járok. Cipellőit figyelve az öltözködési stílusára is következtettem, az is nagyon bejött. A legklasszabb csaj, akinél eddig voltam.

Action
Amikor beléptem, egy szál semmiben fogadott, ezért fordított alapállásból kezdtünk. Nem csókolt meg rögtön, de nem is vártam egy első randitól. Két mondat alatt az agyunk egymásra hangolódott, kicsit tartottam is attól, végigcsacsorásszuk a megszabott időt. Gyors tusolás után még elszaladt egy szájöblítésre, majd megkezdtük az ismerkedést. Dumahegyek, csók, illetve nem is, inkább smárolás. Kicsit vastag és széles a nyelve, kész az összesimulásra a másik nyelvvel és ezt igyekeztem minél gyakrabban kihasználni és ez elől egyszer sem húzódott el.
Egy idő után bemutatta, a szája nem csak csókra és beszélgetésre termett. Életem egyik legjobb franciaóráját abszolválta. Kijelentette, nem szeret kapkodni, amire épp kérni is akartam. Nem csupán a farkincámmal, de a tojásaimmal (ő hívta így) is foglalkozott. Hol csak puszilta a leginkább elsődleges nemi jellegemet, majd végignyalta, kicsit bevette, nyálcsorgatás után mélyebbre engedte és bár mélytorok nincs, olykor tövig tüntette öklendezés nélkül. órákig el tudtam volna viselni és viseltem is. Folyamatosan nézett, mennyire tetszik, amit csinál (NAGYON!!!). Igyekeztem száj és nyelvjátékát viszonozni, de annyi időt töltöttem már szeretkezéssel, hogy tudjam, itt ma célt nem érek. Némi előváladék lett, mondta is, tetszik, amit csinálok, de abban is megegyeztünk, itt most fergeteges végeredmény nem lesz. Visszakérte magát a franciára, aztán egyszer csak megállt, nézte meredező testrésemet és azt mondta: nagyon szép! Miután addig is folyamatosan csevegtünk, megkértem, fejtse ki. Minden részletre kiterjedő legalább ötperces előadás következett, egyetlen apró részletet sem hagyott ki, így bezsebelhettem az utóbbi öt év legnagyobb bóksorozatát.
Megint egy kis franciázás következett, majd amikor kérni akartam, hogy váljék még szorosabbá alkalmi kapcsolatunk, magától nyúlt a védelemért, amit a szájával helyezett fel, majd egy isteni lovaglás következett. Folyamatosan hol a mellét, hol a fenekét, combját, vádliját, hátát simogattam. Rengeteget csókolóztunk, miközben hol csak poroszkáltunk, néha vadul vágtáztunk. Pózcsere következett és missziben folytattam a gyönyörködést, a csókolózást és a szeretkezést. Miután az időérzékelés megszűnt, amikor rákérdeztem, már túlléptük kicsivel a megszabott keretet, ezért a lovak közé csaptam a gyeplőt és egy hatalmasat élveztem.
lenyugvás után még beszélgettünk egy cseppet, amit a második tusolás után is folytattunk egy darabig, majd egy baráti búcsúcsók és távoztam.
Elszámolás
Ha nem első randira mentem volna, akkor is hasonlóképpen cselkekszem, belépés és köszönés után egy alkalmatos felületen elhelyeztem a borítékot. Rengeteg feszültségtől és kellemetlen helyzettől próbálom megóvni magam ezzel. Szó sem esett róla se előtte, se utána. Aki hozzá megy, előre tudja mennyi a mennyi. aki sokallja, maradjon otthon vagy menjen máshoz. Miután sosem alkudozom, ezért azzal sem foglalkozom, ez sok vagy kevés.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A belépés után egy darabig feszélyezett voltam, de pár másodperc után rájöttem, egy rugóra jár az agyunk, onnantól a visszafogottság elmúlt. Végig remekül éreztem magam, olyan érzés volt, mintha egy barátság extrákkal kapcsolatban lennénk, természetesen az adott keretek között, illúzióim eddig sem voltak, most sincsenek. Nagyon kommunikatív és ezt egy hasonlóan szószátyár pasi értékeli. Miután egy számomra istenien klassz nővel voltam együtt, ezért szeretném megtanulni azt, mikor érzi ő is olyan jól magát az ágyban mint én. Szóval abszolút mértékben tervezem a visszatérést, ha hajlandó fogadni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-06 11:32:40
Azóta ha kissé megkésve is, de már változtattam a besoroláson:)

ironmanus
Billentyűbetyár
2020-11-06 07:01:07
Csak a besorolást nem értem. Ha ez volt a jó (ez alatt már csak a lehetne jobb van, amiért közelharcot kell vívni, hogy ki is kerüljön) akkor milyen lehet az ennél jobb élmény? Irigyellek! 😀

Giorgione.
Billentyűbetyár
2020-11-05 18:46:36
Frankó jól megfogalmazott, beszámoló. Szinte ott éreztem megamat 😁

2020-11-05 17:46:48
Számomra ez az írásod úgy kerek, ahogy van! Rami bemutatásának fejezete példaértékű, de a többi profilt sem hanyagoltad el. Csupán gratulálni tudok a randihoz és megköszönni azt, hogy olvashattam!

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2021-01-14) : Újabb heves smárolásba fogtunk, majd még egy rövid franciaóra következett, majd szájjal varázsolta fel a gumit és figyelmeztetett orgazmusa után az egyébként sem túl tág barlangja még szűkebb szokott lenni. Na ennek ki is élveztem minden előnyét már lovaglás közben. Gyönyörködtem az alakjában, simogattam a ciciket,

(2020-07-27) : Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába.

(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

felejthetetlen: 33db
(2021-01-11) : Nyelvével simogatta a dorongomat, közben nyögdécselt. Arra kértem, hogy a kezét is használja és ahogy az ujjai is szerepet kaptak, elkezdte falni a hancúrlécem. Imádja a francia nyelvet, én pedig azt, ahogyan azt beszéli. Nehéz ellenállni a nyelvtudásának, így perceken belül remegni kezdtem, mint tányérban a kocsonya, utána a melleire élveztem.

(2020-11-14) : Az együttlét jelentős részét előjáték dominálja, megfelelő partnerrel a stimuláció fenntarthtósági mutató, jelen metódusokat alkalmazva, dinamikusan fenntartható, inkrementálható. Ramóna lebegőpontos pontosságal képes ráérezni arra, hogy mikor és milyen módszerekkel kell tovább fokozni az amúgy sem elhanyagolható mentális állapotot. A sorrendiség itt megszakad.

(2020-11-03) : Eközben ő, mintha mi sem történt volna, az alsónadrágomon keresztül már a farkamat dörgölte, harapta. Hát ennek fele sem tréfa! A gatyám már a bokámon volt, úgyhogy nem halogathattam tovább a tisztálkodást. Zuhanyzás közben a fürdő nyitott ajtaján keresztül láttam, ahogy Rami immár csak combfixben, a derékszíjjal a nyakán illegeti magát

nagyon jó: 19db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 29db
(2020-09-10) : Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!

(2020-07-10) : így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban.

(2020-06-26) : Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna.