Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-04 08:20:37

Boldizsár
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
,Nincs is jobb mint a reggeli szex:)szokták mondani és én most erre vágytam.Szokásos módon történt ,viberen írtam hogy csörögjön rám ha ráér.Így is lett,mindent részletesen megbeszéltünk,mindig jó előre szoktam lefoglalni az idő pontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyszerű megközelíteni,Ferenciek tere,onnan egy kis séta.Metró BKV megálló is itt van.Az utcában most nyílt mélygarázs ,kilehet használni ha autóval érkezne az ember fia.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Otthonosan berendezett lakás,nem túl nagy de célnak tökéletesen megfelel. nagy francia ágy,nagy tükörrel.Fürdő mindennel ellátva,rengeteg tusfürdő szájvíz.
Klaudia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Oda figyel a testére ,ugyanolyan feszes kemény a feneke mint volt.(azt fogtam meg legelőször:))A cicik nem változnak hál istennek nagyon jól sikerültek ,természetesek maradtak mint kinézetre mint tapintásra .Egy fantasztikus bombázó ahogy a képeken is látszik.Nekem arca is szép elbűvölő ,hosszú haj ,csábos barna szem nagy csillogó barna szem,csókolni való száj!!

Action
Hosszú idő telt el a legutóbbi randink óta így már mindenféle téren vágytam társaságára.Ajtóban hosszan üdvözöltük egymást ,hozzám bújt mint egy kis macska :)majd csókok közepette rám szolt hogy vetkőzz:))Igy be mentünk a szobába s szót fogadtam ,közbe beszélgettünk egy kicsit, majd elmentem felfrissíteni magam. Ezt követően helyet, cseréltünk.
Fekete fehérneműben és combfixben érkezett vissza. Azonnal az ágyra tessékelt és elkezdtük egymás testét felfedezni... Ő nyert és a számomra legkedvesebb testrészemmel kezdett foglalatoskodni. Egy darabig élvezkedve néztem, majd odafurakodtam a kelyhecskéhez és a nyelvemmel kezdtem újra felfedezni, jó volt újra érezni illatos kelyhecskéjét.Egyre jobban belemélyedtem ,először csak nyelvjátékommal próbáltam örömet okozni ,majd ahogy éreztem és a hangok is ezt sugallták egy ujjamat is használatba vettem ,így kényeztettem.aminek meg is lett a hatása, amit kéjes sóhajokkal, finom rángásokkal hálált meg! Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem akkor mindent:)elég hosszan tartott a menet (többszöri le állással ,de Klau mindig életet lehelt (franciázott belém:)aztán már nem mertem tovább húzni nehogy átessek a másik oldalra így ellengettem magam és átadtam magam az élvezetnek nagyot lőttem a gumiba!:)úgyhogy másodikra már se erő se idő nem volt.Elmentem tusolni,Klau készített egy kávét ,majd elbúcsúztam titkos szeretőmtől csók csatát vívtunk:)valószínű Klau nyert mert éreztem a bizsergést a gatyámba ,szóval hamarosan visszatérek és ez nem fenyegetés!:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A tájékoztatás pontos és korrekt, senkit nem érhet itt sem meglepetés,főleg ha rákérdez az ember :)én csak a változásra szoktam hogy történt e ,de nem volt a válasz így előre elkészítve a konyha pulton hagytam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Visszajáró vendége vagyok,ha nem lennék elégedett vele miért tenném:))). Nem tudnék jobbat vagy többet kívánni. Ahogy írtam is, Klau egy olyan nő, aki már az első pillanatban elvarázsol , és vágysz rá,hogy minél többet lehess vele!Egy igazi boszorkány aki megbabonáz .
Kedves, intelligens, szexi és egyben szenvedélyes is, )nekem ennyi elég!:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2021-01-12) : Csókolóztunk közben, kezével csiklóját izgatta, időnként pedig biztatott. Hátulról is megpróbáltuk de ez inkább a kivégző póz mert itt már nem lehet ellen állni Klaudia szépségének,a karcsú dereka bomba teste amit akár hova is nézel mindenhol látod a tükrök miatt,ezért újra póz csere.Kiadós misszionárius póz,majd felülve lábait nyakamba vettem utána egy rövid lovacskázás fordított megüléssel,ez is az a póz hogy nem lehet visszafogni magad,,ha csak nem csukva van a szemed végig:).

(2020-12-17) : Azután persze rajta volt a sor, és finoman, érzéki, kéz nélküli franciával és a cicikkel kényeztetett engem. Mint mindig, most is nagyon jó volt. De nem akartam, hogy így érjen a vég, ezért kértem a gumit, amit ismét szájjal rakott fel ügyesen. Sajnos az új ágyon alapból nem volt kivitelezhető a kedvenc pózom (hátamat megtámasztva ülök és ő szemből beleül az ölembe) a múltkor, de most előtte kipróbáltam, hogy hátha mégis megoldható valahogy.

(2020-10-23) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)

felejthetetlen: 64db
(2021-01-19) : Utána ő vett kezelésbe vagyis inkább szájalásba a puha ajkaival :) Isteni volt ismét, de többet szerettem volna :) Védőöltözet fel! Úgy voltunk, hogy most csak egy forduló, de az legyen tartalmas. Ö kerekedett felében és lassan kezdett szemből lovacskázni. Fogtam egyszer a derekát, ciciket, egymás kezét, néha ujjainkat egymásba fonva, máskor rámhajolva gyengéd csókok.

(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

nagyon jó: 104db
(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

: 164db
(2021-01-08) : Klau szájjal felhelyezte éreztem össze is esett de Klau is mert így kezdett kényeztetni én közbe simogattam ciciket .meg is lett az eredménye ténykedésének jól álltam , innentől fogva gyakorlatilag végig szexeltül az órát, mindenféle pózban. Kedvencem mindegyik közül talán az volt, amikor nekem háttal ült bele, és simogatni tudtam azt a gyönyörű, kerek, popsit. Még így a randi után is előttem van a látvány... a gyönyörű popsi, a vékony dereka, és a gyönyörű tetoválásai és ahogy élvez a drága,

(2020-12-09) : Majd elkezdet lefelé csúszni rajtam közbe végig kaptam egy egy csókot még elérte szerszámomat. nagyon jól csinálja , bő nyállal , szív amikor kell, nyalogatja mint egy nyalókát ,lent tarja és csak a nyelve mozog szerszámomon rendesen felhúzott már így,ezért csere én vettem nyelvem alá Klaut :) nyaltam isteni punciját (valami csoda), nagyajkait, kisajkait, csiklóját: föl-le, körbe-körbe, beszippantva, finoman, erősebben, lassítva,

(2020-12-02) : Kis idő után átadtam neki a lehetőséget, így az ágyra ült, közben húzott magával, majd a kezei mellett elkezdett a szájával is kényeztetni. Jó érzés volt ismét a szájában lenni, nagyon szeretem, ahogy kényeztet. Inkább barátnős, de az a határozottabb fajta, aki pontosan tudja, mi a jó a másiknak. Mindig elhatározom, hogy egyszer hagyom, hogy végig csinálja,