25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Tia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-03 12:22:56

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Az egyeztettetés telefonon történt, amit később VTR-en is megerősítettem. A telefont saját maga kezeli, és nagyon kedves hangja van. Mivel már régóta ismerjük egymást nem kellett megtenni a tisztelet köröket, hanem egyből a lényegre tértünk és megbeszéltük a találkozó napját és az idejét. Egy péntek reggeli időpontban állapodtunk meg végül.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Motorral mentem, és a megadott cím előtt sikerült parkolnom, a GPS pontos volt, de már fejből is megy Tia címe. A parkolás ingyenes és egy-két üres helye mindig akad még napközben is. Busz is megáll a közelben, szerintem az Őrsről nem lehetetlen tömegközlekedéssel sem megközelíteni a helyszínt, de megmondom őszintén nem tudom melyik buszt kell használni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Négyemeletes panel ház csendes szolid környéken, közel a Füredi utcához. A lakás igényesen fel van újítva, modern kialakítású és a célnak tökéletesen megfelel. Tia ízlését tükrözi, a lakáson belül mindenhol rend és tisztaság. Picike, hangulatos egyszobás lakás, belépve a egy folyosó fogad, aminek a végében a hálószobába jut az ember. A hálószobában van egy gyönyörű bordó zsámoly, ahova a ruhákat lehet pakolni. A szobát a nagy szivacs matracos francia ágy tölti be, ami azért jó, mert akció közben legalább nem nyikorog, rendesen leteszteltük lovagló pózban. :) A szobában kellemes zene szólt, Tia töltötte le, nekem bejött ez a zenei stílus. A fürdőszoba kis méretű, van benne egy zuhanyzókabin és egy mosdó. 7-8 féle tusfürdő a sorakozik katonás rendben, van szájvíz kis műanyag pohárkákkal, és még 3 féle dezodor is. A törölköző puha és frissen mosott, és a kádkilépő is új. A tisztaság és a higiénia Tiánál maximális, szerintem minden vendég után kitakarítja a zuhanyzót, mert még egy vízcsepp sincs rajta. Tiánál rendszeretőbb, precízebb lánnyal még nem találkoztam.
Tia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek jól vissza adják Tia sudár alakját, ő egy viszonylag magas, hosszú vörös hajú, feszes bőrű, kemény húsú, fiatal lány. Egy őrjítően szexi tanga-melltartó szettben nyitott ajtót, ami még inkább kiemelte tökéletes, nőies alakját. Hatalmas természetes cicikkel, karcsú derékkal és formás fenékkel áldotta meg a teremtő. Az arckitakarás is csak a diszkréció megőrzése végett van, csini arca van, és amikor mosolyog egyszerűen gyönyörű.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
4
Szexi tanga-melltartó szettben fogadott, ami a képeken is látszik. Amint megláttam őt tudtam, hogy Tia az a csaj, akire vágyom, aki bearanyozza a napomat, még ezt a borongós napot is. Beinvitált a szobába, én megszabadultam a ruháimtól, és elmentem zuhanyozni. Visszatérve a szobába, ő már várt rám az ágyon fekve anyaszült meztelenül. Nem vagyok halvérű, egyből beindított a látvány, érezni akartam a teste melegét, a bőre illatát, a csókja ízét. Melle telepedtem, és mint aki olvasni tud a gondolataimban, pont azt csinálta, amire vágytam. Felém hajolt és megcsókolt, én viszonoztam a csókot, és egymás karjaiba fonódtunk. Tia nagyon érzékien tud csókolni, igazi nyelves csókok voltak. Annyira belefeledkeztem a csókolózásba, hogy nem is foglalkoztam mással. Egy idő után megkért, hogy helyezzem magam kényelembe és feküdjek hanyatt. Kezdetét vette a francia óra, Tia nagyon ügyesen franciázik, igazi őstehetség, Volt hogy nyelvével izgatta a cerkám, volt hogy bekapta egészen tövig, és mindeközben kezével masszírozta a golyóimat. Kérésemre a golyókat nyelvvel is izgatta, és még azt is engedte, hogy fogjam a fejét és finoman egyre mélyebbre toljam a cerkám a szájacskájába. Húúú most is beleborzongok, ha rágondolok. Eljött az a pont, amikor éreztem, hogy ha hagyom Tiát tovább fuvolázni, akkor a szájába élvezek el. Mivel nem akartam ilyen gyorsan elmenni kértem, hogy lassítsunk. Felegyenesedett, én közelebb húzódtam hozzá és újra csókolózni kezdtünk. Csókolózás közben átöleltem, hátát, fenekét simogattam, csodás melleit masszíroztam. Nagyon jól esett ez a kis pihenő, aztán Tia ismét folytatta a franciázást. Bár nem úgy terveztem az első menetet, hogy Tia szájába megyek el, de ekkor már nem bírtam tovább, kiengedtem a kontrolt és egy hatalmasat élveztem Tia ajkai közé. Hagyott lenyugodni, aztán elvonult a fürdőszobába kiöblögetni a száját. Én is utána mentem a fürdőben hogy megtisztálkodjak a második menet előtt.

Lazításképp az ágyra heveredtem, Tia pedig hasra feküdt velem szemben. Beszélgetni kezdtünk a világ dolgairól, intelligens, vidám lány és még humorérzéke is van.

A második menetet is csókolózással indítottuk, ami aztán átment franciás kényeztetésbe. Amikor már kő kemény volt a cerkám, gumit kértem, Tia nyeregbe pattant és meglovagolt. Szép lassan galoppal indítottunk, miközben hevesen csókoltam a száját, az arcát, a nyakát. Hatalmas, feszes, természetes mellei csodálatos látványt nyújtottak, és a csípőmozgása is nagyon jó volt. A tenyeremet a melléhez szorította, hogy közben masszírozzam, vettem a célzást és hol szájjal hol kézzel kényeztettem a csodás ikreket. Miután már kellőképp belemelegedtünk ügetésbe váltottunk. Nem volt megjátszás, látszott rajta, hogy tényleg élvezi a szexet. Kéjes nyögések és egy kis arcpír, miközben én egyre hevesebben toltam neki, ekkora már vágtába mentünk át. Aztán a fülembe súgta, hogy most Ő jön, de ekkor már én is a csúcs közeli állapotban voltam. Ilyen már elég régen történt velem, Tiával egyszerre értünk fel a csúcsra. Ez nem olyan megjátszott dolog volt, mert éreztem ahogy egész teste beleremegett. Tia akkor a legszebb, amikor elélvez, valami földöntúli boldogság ül ki olyankor az arcára.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, annyi amennyit a telefonban mond, pesti átlag, a végén rendeztük. Extrái nincsenek, nála minden az alap program része, a legnagyobb extra mégis Tia csodálatos személyisége.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tiával egy felejthetetlen órát töltöttem el, és úgy éreztem, hogy az együttlétünk nem csak számomra, hanem számára is emlékezetes marad, hogy mitől az legyen a mi titkunk. :)
Tiától mindig elégedetten, kielégülve távozok. Tőle megkapom azt, amit sok lány csak ígér. Szenvedélyt, odafigyelést, kedvességet, nőiességet, magas szexuális kultúrát, és mindezt teljes átéléssel. Melegen ajánlott kategória, fantasztikusan éreztem magam vele. Ezt az együttlétet szívesen átélném még nagyon sokszor. Ő egy igazi gyöngyszem, nagyon meg kell becsülni, ha lehetőségem lesz rá biztos meglátogatom még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-01-14) : Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2021-01-03) : Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is. Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik. Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz.

felejthetetlen: 9db
(2020-12-07) : Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza

(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

(2020-10-26) : Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon

nagyon jó: 6db
(2021-01-11) : Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit,

(2021-01-09) : A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :) Csere, kértem lovagoljon meg,

(2021-01-08) : Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni.

: 3db
(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,