143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ginger9 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Ginger9-

Nem prémium hirdető
69/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-03 10:48:06

sucre23
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ginger9 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Azonnal sikerült vele beszélnem, még a hivatalos kezdése előtt hívtam. Nagyon kedves a hangja és találtunk is szabad időpontot. A címet már SMS-ben kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Buda elegánsabb része, hegyvidék kezdete az M7 környékén. Könnyű megtalálni viszont parkolóhely nem sok van a háznál, de ha valakinek nem gond pár métert sétálni, akkor akad hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon hangulatos kis lakás, prémium minőségű újépítésű társasház. Hangulatos, csendes.
Ginger9 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csak 2 fotója volt a hirdetés megjelenésekor, de már azokon is látszik a tökéletes alakja. Arca is nagyon szép, haja ki volt bontva, amit én külön értékelek a hölgyeknél. Nagyon közvetlen volt, olyan mintha tegnap hagytuk volna abba a beszélgetést. Engem egy sportosabb melltartóban és bugyiban fogadott, a képeken egy szexibb kombinációban van, de mindkettő tökéletesen áll neki. A sportosban az a jó, hogy többet takar, így amikor már meztelenül láthatod Gingert, csak ámulsz majd, hogy milyen tökéletes ez a Nő. A megadott kornál jóval fiatalabbnak tűnik, rendkívül gyönyörű a teste, sportol és tudja hol a határ, ettől nőies és vonzó. Én még életemben nem láttam ilyen szép és finom bőrt, tökéletes formákat popsiban, ciciben vagy vádliban, de komolyan.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
1 órás programra mentem, de amikor megláttam kértem legyen 1.5, a betervezett programomról utána inkább kések, úgy döntöttem. Nem kértem masszást, illetve azt kértem, hogy csak erotika legyen, ha lehet, legyen lingam végig. Ez sem nagyon sikerült, ugyanis szimpátia alapján van lehetőség csókra is, így evvel kezdtünk, majd én kényeztettem őt, amire szintén van lehetőség. A franci extra, de nem vettem igénybe, mert akkor abban a percben végem lett volna, így is volt, hogy inkább én kényeztettem magam előtte, mert az ő gyönyörű kezének az érintésétől majdnem idő előtt elmentem. Többször kértem, hogy váltsunk pozíciót mert gyönyörködni akartam teste minden porcikájában. A legritkább dolog szerintem, hogy egy szenvedélyes sportoló, aki nagyon igényes az életmódjára és önmagára, ne vigye túlzásba és tudja, hol a határ. Hát Ginger ilyen. Nő marad és brutál szexi, de látod a kidolgozott hasizmait és ámulatba ejt a feneke, combja, vádlija. Nagyon jól lehet Vele beszélgetni, sokszor szakítottuk félbe a szeánszot avval, hogy beszélgettünk, nagyon kíváncsi voltam hol, mit csinált előtte. Közös bennünk, hogy mindketten járjuk a nagyvilágot, ez érződött is rajtunk, hogy sok mindenben egy hullámhosszon vagyunk.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kényeztetés volt az egész 1.5 óra, fogalmam sincs hogyan masszíroz, de amennyire profi a sportban, tuti van érzéke ahhoz is és hiszem hogy nagyon jó benne. Végzettsége, érdeklődése is az emberi testtel kapcsolatos, így nem hinném, hogy nagyot tévedek, legközelebb talán kipróbálom. A 1.5 óra alatt végig állt a farkam, egyszer majdnem el is mentem, de kitartottam a végéig és egy szenvedélyes csók és cicimarkolászás közben kértem, hogy végezzen ki. Nem említettem, de cicije is tökéletes nagyon szép bimbókkal. Nekem külön bejött, hogy pirosra volt festve a körme. A kezén és a lábfején is, ami nagyon izgató.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A francia extra, ezt írtam, de az alapáras dolgok ár érték arányban nagyon olcsók tekintettel Ginger személyiségére és hozzáállására. A telefonban megadott árat - ha nem tudod még, hogy milyen Ginger - azt mondom, hogy abszolút normál budai, teljesen korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy vidám, sokoldalú, önmagára rendkívüli módon igényes Nőt ismertem meg Gingerben. Van kisugárzása, nyitottsága a vendégek felé és ha meg sem szólalna, akkor is jó lenne vele olyan tökéletes a teste 🙂. Így picit nehéz, hogy nem tudod, hogy éppen hova fókuszálj ... mert a személyisége is felkelti a páciens érdeklődését, nemcsak a teste 🙂

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ginger9 erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-11-07 22:40:17
Sok információt tartalmaz az írásod, de kissé csapongó. Jó lett volna előtte összeszedni a gondolataidat és kicsit kerekebben fogalmazni. Kösz az írásért!