25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Elisabeth szexpartner

szexpartner

Elisabeth-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-02 09:01:11

eloy
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Elisabeth beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Natassán keresztül ismertem meg Elisabethet, akinek a hirdetése a randi napján jelent meg elöször, és jelenleg szintén ebben a lakásban fogadja a vendégeket.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A Mester utca, és Soroksári út között épült új komplexum. Több bejárat is van, a minket érdeklő a Soroksári úthoz esik közelebb, gyakorlatilag az épület tömb sarka. Parkoló helyet lehet találni, de fizetős (175/óra) , elvileg az épület mellett futó - a lakók számára kiépített - parkolóban ingyenes, de ki van téve a magánterület tábla is, és a vontatás is... Ezt nem tudom figyeli-e valaki? Igaz mikor ott jártam, nem is volt hely. Én a Lurdy parkolóját választottam (két óra ingyenes), és kényelmes sétával nyolc perc alatt elérhető az objektum. Tömegközlekedéssel, villamos a Mester utcán, illetve a Soroksári úton buszok minden mennyiségben, és villamos, hév.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a sokadik emeleten található, a lifttől jobbra kell indulni. Minden csili-vili új. Csak a szobát, és a fürdőt láttam. A szobában franciaágy, és egy fal mellett futó szekrénysor amire lehet pakolni. A fürdő tágas, benne kád plexi a kifröccsenő víz ellen, kilépő, ami száraz volt, többfajta tusfürdő, szájvíz, kis poharak. A törülközőt Natassától kaptam (Ő fogadott, Elisabethettel később találkoztam), ami frissen mosott, illatos volt, megfelelő méretű, és nedvszívó.
Elisabeth külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Elisabeth a képeknek teljesen megfelelő, hosszú barna hajú (a haja copfban volt), és szemű, feszes testű, kis formás, hegyes cicikkel, gömbölyű popsival megáldott fiatal lány. Szolizott, selymes bőr, jó illat, helyes arc jellemzi. A kezén, és a hátán láttam tetoválásokat, ezek szerintem nem zavaróak.Tetszett, az egész megjelenése vidámságot sugároz.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Fél órát töltöttünk együtt, ami egy kis ismerkedésnek jónak ígérkezett.
Elisabeth fekete bugyi, melltartó szettben fogadott. Én már az ágyon feküdtem, mikor bejött. Gyorsan ledobta a melltartót, és elkezdte a testem csókolgatását, majd gyorsan a lényegre tért volna, de leállítottam. Kértem, inkább feküdjön mellém, és ismerkedjünk. Ezt mosolyogva, készségesen abszolválta.
Simogattam a feszes testét, markoltam a kemény fenekét, a mellét csókolgattam, a bimbók már alapból álltak, így nem volt nehéz dolgom, majd szájra nyomultam, akarom mondani csókolni próbáltam, de nem volt az igazi...elsőre, de kérdeztem, hogy eldugta a nyelvét, így mosolyogva, elővarázsolta. Nem volt az a szuper barátnős, de kezdésnek jó volt. Majd kértem mutassa meg francia tudását, amit láthatóan nagy kedvvel csinált némi kézi munkával, de jó technikával. Majd gumit húzott rám, és nyeregbe pattant. Kellemes, izmos kis puncija van, jól mozgott rajtam, markoltam közben a fenekét, majd alulról én is segítettem, végül átadtam magam a kéjnek, de nem volt az a frenetikus, katartikus menet. (Ez annak tudható be, hogy Elisabeth közvetlen, de a testiségben ez még nem nyilvánul meg.) Készségesen leszedte rólam a gumit, és letisztogatott.
Utána beszélgettünk egy kicsit, végül öltöztem, és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az elszámolás korrekt volt, ami előre történt a kérésnek megfelelően. Jelenleg a virágszálak számai nyilvánosak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében jól éreztem magam. Elisabeth egy helyes, és jó alakú, vidám, mosolygós lány. Sajnos az idő is kevés volt egymásra hangolódni, és neki is még újdonság ez a szakma, de adottságai alapján sikeres lehet. Örülök, hogy megismerhettem. Visszatérek majd valamikor, mert azért ebben több lehetőség van.:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Elisabeth szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!