25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
LauraCicaBabaN01 szexpartner

szexpartner

LauraCicaBabaN01-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-01 11:22:20

kispista001
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LauraCicaBabaN01 reagálása

Kedves kispista01,

Először is köszönöm szépen a beszámolót.. :) Örülök, hogy ilyen jól Érezted magad Velem/Nálam.. és ennyire tetszem is Neked. :) Én is nagyon jól Éreztem magam Veled & nagyon cuki is Vagy. :) Természetesen máskor is Várlak szeretettel.. ;)

Millió csókjaim,

LauraCicaBabaN01 ;)

LauraCicaBabaN01 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy másik oldalon láttam, hogy hosszú idő után ismét aktív a hirdetése. Telefonon hívtam a randi előtti napon többször is, mert a népszerűsége miatt nem a legkönnyebb elérni:) Amikor viszont elértem akkor nagyon kedves volt a telefonban, és megbeszéltük hogy a randi napján újra hívom és akkor egyeztetjük a pontos részleteket. Abszolút rugalmas és segítőkész volt amikor a randi napján hívtam, így könnyen találtunk egy olyan időpontot ami mindkettőnknek megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az egyeztetés során megkaptam a pontos címet, illetve Laura nagyon kedves volt, mert adott pár plusz támpontot hogy véletlenül se rossz helyre menjek, így abszolút könnyen megtalálható a helyszín. Autóval érkeztem és könnyen találtam parkolóhelyet, amiben azért segítségemre volt, hogy szombat este érkeztem, BKV-val amúgy szintén gond nélkül megközelíthető, pár perc sétára van a metró. Amint megérkeztem és hívtam már mehettem is fel, így semmi várakozás nem volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szép újépítésű lakás. Fürdő tiszta, higiénikus és mindennel maximálisan felszerelt. Többféle tusfürdőből lehet választani, frissen mosott törölközők tornyokban várják a vendégeket, természetesen szájvíz is volt. A helyszín a nappali volt egy kihúzható kanapén, ami sok más hellyel ellentétben maximálisan kényelmes volt és bőven el is lehetett rajta férni ketten is.
LauraCicaBabaN01 külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Laura nem sokat változott 5 évvel ezelőtti utolsó találkozásunk óta. Még mindig egy igazi bombázó. Arca nagyon szép, nekem a szája is bejön, illetve a gyönyörű kék szemei ígézőek. Mellei szép formásak és hatalmasak feneke szintén gyönyörű formás. Öltözködése nagyon igényes, engem egy szép fehér csipkés ruhában fogadott illetve az egyik platform magassarkújában. Tusolásból visszaérve természetesen már csak a magassarkú volt rajta :)

Action
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Megérkezés után, rövid beszélgetés után elmentem tusolni. Visszaérve már csak a platform magassarkúk voltak rajta és úgy várt az ágyon. Kezdésnek elkezdtük felfedezni egymás testét majd Laura rátért a világhjrú franciájára. Hát nem tudom mikor kaptam utoljára ilyen mélytorkos franciát, teljesen tövig eltűntette a velem egykorút. Ezután jeleztem hogy én is szeretném ezt viszonozni aminek megörült és a hangjából illetve a reakcióibó ítélve végig élvezte is a viszonzást. Miután mindketten kellően bemelegedtünk gumit húztam és megkezdődött az első menet. Elsőnek Laura lovagolt amit nagyon jól csinált, az pedig már csak ha bolt a tortán, hogy közben hatalmas melleit is kényeztethettem. Ezután még csináltuk hátulról illetve misszibe is, végül így lett végem. Miután letisztogattuk magunkat kicsit beszélgettünk illetve kaptam 1 nagyon finom masszázst is, amit ismét feldobtak Laura csodálatos mellei :). A kis pihenő és gyors zuhanzás után rátértünk a második menetre ami nekem nem szokott már összejönni, de Laura határozottan kijelentette, hogy sikerülni fog, és igaza lett :D. Második körben is a fantasztikus natúr franciájával kezdtük, ekkor kezdtem el sejteni, hogy Laurának valóban igaza lesz és össze fog jönni a második is vele. Miután kellően kemény lett a velem egykoru gumit kaptam és másodiknak egy pornósabb numera következett, hátulról tettem magamévá Laura csodálatos testét miközben hatalmas melleit markolásztam, majd amikor közeledett a vég gumit lehúztam, Laura pedig egy vibrátort vett elő amivel kényeztetni kezdte magát én pedig a testére élveztem. A végén még kicsit beszélgettünk illetve ismét megkínált üdítővel, majd újra lezuhanyoztam és 2 puszi után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon már a randi előtt nagyon korrekten tájékoztatott mindenről, hogy mi van nála az alapban illetve mik az extrái. Így mire a helyszínre értem már pontosan tudtam mit szeretnék, így az alap órát választottam. Természetesen az elszámolás korrekt volt, nem voltak korábban nem jelzett drágító tényezők. Maximálisan korrekt volt mindenben, jó lenne ha minden hirdető ilyen lenne.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Óriási mosollyal az arcomon távoztam, nagyon jó volt újra látni Laurát. Nagyon kellemes emlékeim voltak Lauráról, de a találkozó minden várakozásomat/képzeletemet messze felülmúlta. Konklózió számomra az volt, hogy amint csak lehet szeretném újra meglátogatni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LauraCicaBabaN01 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLauraCicaBabaN01 legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2020-11-30) : Fogtam 2 kézzel a vékony derekát, és úgy húztam magamra,de volt amikor Laura is visszalökött, akkor kellett csak igazán kapaszkodni a derekába. Elég sokat voltunk ebben a pózban, amikor azt a kérdést kaptam, hogy jössz a fenekembe? Természetesen igen volt a válaszom. Egy kis síkosítás után már furakodtam bele a fenekébe. Először csak óvatosan mozogtam, de pár pillanat múlva már erősebben mozoghattam benne.

(2020-11-08) : Laura halk nyögésekkel jelezte, hogy neki sincs ellenére a dolog. Kis idő múlva maradtunk pozícióban, de átkéretszkedtem a popsiba. Itt is lassan, finoman kezdtem a behatolást, nagyon szűk popsija van. Nem kellett sok idő, hogy kellően kitáguljon, na ekkor már lehetett neki adni rendesen. Látván Laura reakcióit és hallva a már hangosabb nyögéseket, biztos vagyok benne, hogy neki is tetszett a dolog.

(2020-10-25) : Egy nagyon komoly igazi mélytorkos franciába kezdett amit tökéletesen csinált, teljesen eltüntetve a szerszámom, közben lehet gyönyörködni a látványban a tükrökben is, ezután 69-be fordultunk és kölcsönösen kényeztettük egymást, pircinges puncival még nem volt dolgom, de nagyon tetszett, remélem neki is a tevékenységem! Majd gumit húzott és lovagló pózban kezdtük meg az együttlétet,

: 7db
(2021-01-02) : Majd elkezdte a bőnyálas mélytorkos franciát nagyon eltüntette a szerszámot, majd kölcsönös francia szét nyaltam a pircineges puncit majd nagyon meg dugtam a melleket majd gumit kértem és egyből háturról be a popsiba toltam neki sokáig nem bírtam . Pihi beszélgetés víz . Majd kértem hogy prostata masszázs is legyen olyan jól csinálta.

(2020-12-21) : Extrának popót kértem. Visszaérve a fürdőből a kanapén várt, lerántotta rólam a törölközőt és kicsit kényeztetett a szájával, torkával.. Mondtam is neki, hogy nem szeretnék hamar elsülni így elsőre (meg is jegyezte, hogy senki se húzza sokáig :D ) Úgyhgy inkább én kényeztettem volna, lekerült a melltartó és elő a babaolaj.. Bőven beolajoztam a melleit. És egy jó ideig elvoltam a cicikkel, majd lejebb csúsztam, szerettem volna kis örömet szerezni neki

(2020-11-22) : is szépen finoman elkezdte a foglalkozást a farkammal elkezdett franciázni mélytorkosan teljesen eltüntette , folytattuk de akkor már én is nyalta a pircinges puncit mielőtt jött a vég gyorsan betettem a cicik közé ott lett végem. Szünetben masszázs közben jót beszélgettünk. Majd kértem franciázzon újból mikor kellően kemény lettem gumi fel beleült jól meg lovagolt én közben a melleket gyűrtem majd át misszibe és mielőtt jött a vég kértem a kedvencemet a pucsitot toltam ahogy tudtam és hatalmasat élveztem.