4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Jasmin szexpartner

szexpartner

Jasmin



-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-01 10:43:08

tag28
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jasmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk - minden rendben ment.
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
5
Autóval mentem - a parkolás kissé érdekes, teljesen új építésű lakópark, kissé bekavarodott a gps, de csak 1-2 perc kavarodást okozott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta és rendezett, valamint új építésű és modern, kanapéval és francia ággyal. Teljesen korrekt fürdővel és felszereltséggel (nem vagyok ingatlanos).
Jasmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amatőr képek így tökéletesen visszaadják a valóságot - egy rendszeresen sportoló, nagyon formás lányt pillanthattam meg, aranyos mosolygós arccal (számomra legfontosabb a kisugárzás szempontjából) - gyönyörű :)
Ami nem látszik és nem árulok el titkot, az a fantasztikus húsos kehely - az összkép magával ragadó.

Action
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Aktus:
5
Zuhanyzásból kiérve a már említett látvány fogadott, ami leírhatatlan (mégis leírom): közös kölcsönös kényeztetés után a kanapén nem bírtam magammal így hát - a fantáziátokra bízva... Minden óvszerrel, ami megítélésem szerint teljesen normális és követendő példa.
Gyönyörű és intelligens lányról van szó , akivel, még ha kissé megilletődött volt elsőre, kellemesen lehet beszélgetni és együtt lenni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden rendben volt, megbeszéltek alapján utólag történt, a hölgy adottságaival arányosan.

Rózsacsokor
fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amint már írtam, fantasztikus - egy önmagára és környezetére is igényes, intelligens és bomba testű tornász lány, barátnő hangulat :)
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jasmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-03 07:54:20
Kevés, s majdnem semmitmondó írás. Kicsit kétkedve olvasom, hogy az egyeztetésnél minden rendben volt. Ez mit jelent? Elsőre felvette és azonnal kaptál is időpontot? Legalább 10x hívtam már a hirdetése megjelenése óta, de eredménytelenül.

2020-11-02 19:27:50
Hat ezt kar volt megírni 🙂ez max arra volt jó , hogy jobb rangot kapj .

2020-11-02 11:46:12
Nem szivesen tennem ki Jasmint az osszes vendeg fantaziajanak, es nem is gondolom, hogy erre kellene bizni a torteneseket. A beszamolok lenyege a valos tortenesek leirasa, hogy kapaszkodot nyujtson a tobbiek dontesehez.

Döme76
Rutinos harcos
2020-11-02 11:06:55
Ez mi a Fasz?
Inkább ne írtál volna semmit.......

2020-11-02 10:25:20
rövid nagyon, ezért nem sok infót lehet belőle kinyerni.

FunkciókJasmin legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-09-15) : Majd feltérdeltem, hogy közben tudjam fogdosni az igazán mértes, súlyos a négykézláb helyuzet miatt csak lógó melleit. Simogattam közben a selymes, sima haját kis buksikáját is. Jasmine egyre jobban belejött a szopásba. Kis pihenésképpen most Ő ült fel a falhoz dőlve és csak gyönyörködtem benne, becézgettem és közben simogattam az áttetsző bugyikáján át a puncikáját.

: 3db
(2020-11-18) : Ahogy megfordult kezelésbe vette a szerszámot, én meg a kebleket kezdtem kényeztetni és a kezem elkalandozott a gyönyörű húsos puncijánál. Puncija fantasztikusan szép, kívánatos. Annyira jól esett az érintése, hogy hamar át is tértünk a franciára, amit igen jól csinál, bár sajnos azt éreztem, hogy nem igazán volt kedve hozzá, így cserét kértem é

(2020-11-09) : Tökéletes volt minden sajnos a hölgy nem nxitott az anális játékokra amennyoben ez változik úgy heti vendége leszek...

(2020-11-04) : Változatos a francia szókincse, de már itt is kiderült, hogy érdemes iránytani, hogy mit, hogyan szeretnénk. Nem igazán domináns típus :) A franciától elég hamar a következő szintre akartam lépni, hogy jobban érezzem a testét, alig vártam, hogy egymáshoz simuljunk így gumit kértem. Megkérdeztem, hogy van -e kedve lovagolni és hát abban a szerencsében volt részem, hogy hezitálás nélkül a nyeregbe pattant

lehetne jobb: 1db
(2020-12-22) : Beleptem, vetkőztem, fürdőbe el. Visszatérve a kanapén ülve várt, egy sokat ígérő bordó fehérneműben, habár a szobában van ágy is, a kanapén volt az action. Nem terített rá semmit, ...