94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
DALMA erotikus masszázs

erotikus masszázs

DALMA-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-31 12:25:37

Ván-dor
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DALMA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elegem volt a világból,ki akartam lépni belőle, vágytam egy találkozásra. Kedvenceim között keresgéltem, -szeretem tudni mire számithatok- ritkán kisérletezem uj utakkal. Ám ritkán fordul elő, hogy néhány órán belül találjunk megfelelő időpontot. Igy néhány lelkes, sajnálkozó, eredménytelen beszélgetés után régi kedves helyen egy elbűvölő hang közölte, sajnos ma nem érhető el akit keresek. Annyira kedves, udvarias volt , hogy rákérdeztem, kinek a hangját élvezhetem? ráérne-e? A válasz pozitiv volt: Dalma vagyok. Megnéznélek,mondám és beszélgetés közben rákerestem- kissé bizonytalanul, mert nem szoktam igy váratlanul beleugrani találkozásba - de megtalálva a fotóit (arc nélkül hirdet) azok tetszettek. De a "vendég életkora" elvárásnak már nem feleltem meg-ezt mondtam is- de biztositott, hogy "ez csak egy szám"! Végül megbeszéltük, legfeljebb elállunk a randitól.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A II. kerület könnyen elérhető, megközelithető (de nehezen parkolható)- korábbról már ismert cimen - kissé korábban érkezve /nem volt gond/ - bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszint ismertem, minden igényt kielégitő szépen karbantartott tiszta, a fürdő modern dizájnos, minden szükséges eszköz rendelkezésre áll.
DALMA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Alig szálltam ki a liftből már nyilt az ajtó ott állt egy hatalmas törölközőbe csavarva a nagy Meglepetés,csupa mosoly, kedvesség, gyönyörű szemek, élénk tekintet. Szinte egyszerre kérdeztük: e "elfogadható"? Egyhangú válasz után - szokásos cipő le- azonnal olyan közvetlen, barátságos beszélgetés alakult ki, mintha régi ismerősök lettünk volna. Az ilyenkor szokásos dolgok átadása utn ujabb meglepetés: a fürdéshez történő előkészületek közben vállfákat hoz - "nehogy gyűrődjön az inged " stb. elvesz, elrak, figyelmes mindezt olyan kedvesen, hogy csak ámulok. Elkisér ,visszakisér. A történeti időkből a GÉSÁ-k jutnak eszembe.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
Hatékonyság:
3
Szoba kicsi, barátságos, tatamis, jól elhelyezett tükör, de már nem ezeket nézem. Dalma tökéletesen "tervezett" minden porcikája izgalmas, csábitó, tökéletes arányok. Hasra invitál, -krémet, vagy olajat, erősen, vagy gyengén? sorjáznak a kérdések. Mindegy mondom csak ne tartson soká mert hason fekve nagyon kicsi a látószög. Letérdel, előrehajlik, lábaim kezdi simogatni. háttal van a tükörnek és meglátom benne a formás popsit, a két felet elválasztó meridiánnal, ami selymes, husos ajkakban végződik. Halk morgás, sóhaj tör fel belőlem akaratlanul. Mi az , láttál valamit? kérdezi ártatlanul - van humora is. Na ezzel véget is ért a masszázs. Magam mellé húzom, jólesik egymás mellett fekve kis beszélgetés, ismerkedés, csak a kezeink vándorolnak.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
A beszélgetés ritkul - kebelbarát vagyok - körbecsókolgatom őket, nem nagyok de pont jók , sőt nagyon jók. Ismétlem, az egész leány egy tökéletes dizájn, mindenét élvezet simogatni az egész test izmos, harapni- kényeztetni való. A boldogság bejárata húsos, izmos zárt, jól fogadja a kényeztetést kissé szétnyitott combokkal. Ő most nyúl hozzám először, lassan, lágyan, finoman. Nyelvem ,ujjam kényeztetik a kissé duzzadó ajkakat. Jólesik neki de nem ér a csúcsra, de játszik önfeledten, megsimogatja magát, ingerel engem is. Lassan felemeli lábait, térdeket szinte vállára teszi és kinyilik a csoda. A látvány fantasztikus, felhördülök, -most!- roham! tör rám valami, ő látja, érzi, szeme biztat -jönnél?- de tilt is. tudja, érzi a hatalmát. A szemei rendkivül beszédesek, mindent ki tud velük fejezni. Erotikus játék de a játékszabályokat be kell tartani. Add az ujjad mondja, -egyiket? kérdem, kettőt, mondja és megmutatja milyen egy igazi "intim torna" olimpia.Tudja,hogy most a birtokában vagyok. hanyatt fekszem, rám fekszik és a fülemtől a derekamig és vissza mindenütt végigcsókol. Őrjitő csak zihálok, ő siklik oda-vissza, végül megáll ajkai közé vesz: hogy szeretnéd ,kérdezi, de csak szaggatottan mondom, igen oda. . .Lassan, hosszan kényeztet: közben látni akarom a szemeit.-Na itt az egyetlen hiba nincs elég párna a fejem alá-.Aztán egyszerre csak megszünt a világ elrepültem valahova nagyon messze mint egy rakéta- se kép se hang- illetve lehet, hogy üvöltés volt. Szerencsére vigyázott rám, tartott,hogy vissza tudjak térni- ki tudja mennyi idő után- oda ahol addig is voltam,csak nem tudtam róla egy ideig (erre csak ő tudna válaszolni). Gyengéd tisztogatás után még egy kis beszélgetés - ami szintén nagyon kellemes- szóval beleszerettem a stilusába is. Az idő elrepült, nem volt semmi sürgetés , távozásom után láttam, hogy tiz perccel túlléptem, remélem nem irta rovásomra
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a megbeszéltek szerint (mindig előre rendezem). Extráról nem tudok. nekem az egész az volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nőies, de vagány, sportos nagyon jó beszélgetőpartner, egyéb téren is tudnám élvezni a társaságát. a GÉSÁK jutnak eszembe .

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DALMA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-18 06:19:10
Információban gazdag a stílusát és a környezetét és jól leveszi a hozzáállást ok is teljes képet kapunk szinte kedvet csinál hozzá

2020-11-02 20:09:08
Kiváló stílus, jól részletezett tartalom, ami egyben kiváló indoklása pontozásodnak.
Ahogy partnered bemutattad, na ezt kevesen tudják, igazán jó ajánlólevél, köszönöm.

2020-11-02 17:23:04
Tetszik amit írtál, és az is ahogyan írtad. Ennél soha ne add alább.

Suomi
Nagytudású
2020-11-02 17:17:00
Remek stílusos írás, érdemes volt megnyitni.