25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Melani szexpartner

szexpartner

Melani-

V.I.P hirdető
75/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-30 22:18:02

gruber
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Melani beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt látott hirdetése alapján hétköznap délután hívtam, azonnal felvette a telefont. Elmondta a lehetőségeket és még aznap estére egyeztettünk is időpontot. Egy órás programra mentem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Fehérvári úton van. Kocsival mentem, könnyen odataláltam. Parkolás szintén könnyen ment a környékbeli lakótelep házai előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű társasház. A megadott lépcsőház bejárata a Fehérvári útra merőleges, másik útról nyílik. A bejárat elől hívtam Melanit, és a megadott kapukóddal egyszerűen be is jutottam. A lakás nagyon jó karban lévő, közepes méretű lakásnak tűnt. A hangokból ítélve más hölgy is rendel a helyszínen. Barátságos tetthely franciaággyal. Tisztán tartott fürdőszoba ellátva az összes ilyenkor szükséges tisztálkodási felszereléssel. Apró negatívum viszont, hogy a szobában a sarokba látványosan kihelyezett falióra egy jó öt perccel többet mutatott a mobilomon ellenőrzött valós időnél.
Melani külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Beléptemkor Melani diszkréten az ajtó mögé bújva fogadott. Huhh. Ő egy magas, fiatal hölgy egy egészen varázslatos arccal és az adatlapján szereplő képeknek megfelelő csodálatosan gömbölyödő idomokkal. Valamilyen kis lenge ruha volt rajta (erre egész pontosan nem emlékszem), amely teljes egészében látni engedte a szépen ívelt nyakát, hívogató kebleit és nekem oly kedves teltebb fenekét és combjait. Barátságosan beljebb invitált, mutatta hol tegyem le a cipőmet. A szobába lépve hamarosan törülközőt kaptam és leléptem zuhanyozni.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
A fürdőszobába történt távozásom előtt elfelejtettem szólni, hogy a kis öltözékéből én szeretném majd kihámozni. Sebaj. Így a fürdőből való visszatértemkor Melani egy kedves mosoly kíséretében már az az ágy szélén várt anyaszült meztelen. Hosszasan összeölelkeztünk és nyakát alaposan végigcsókoltam minden irányból. Az adatlapon opcionálisan szereplő csókról kiderült, hogy az valóban csak szigorúan vett szimpátia alapján érdemelhető ki, de én mivel most még csak első alkalommal voltam ott, így azt most nálam nem jött szóba. Melaninak egészen kézreálló csodálatos mellei vannak, melyeket még állva összefonódva hosszan csókolgattam. Ezután már-már latinos fenekét vettem kezelésbe, amit jó alaposan meg lehet markolászni. Az ismerkedést az ágyon folytattuk, ahol továbbra is hosszan csókoltam melleit. Melani kifejezetten jól irányítható és nagyon a vendég kegyeit kereső partner volt később a szex közben is. Helyeslés volt a válasz azon kérdésemre, hogy csókjaimmal a combjai között is folytathatom-e a felfedezést? Úriember itt talán nem nagyon megy bele a legapróbb részletekbe, lényeg az, hogy elbűvölő combjaközét vagy fél órán át kényeztettem. Minden szempontból nagyon hívogató, kellemes és legfőképpen ízletes Melani intim női testrésze... Jó félóra elteltével felkúsztam a nyakához, hogy kicsit szusszanjak már egyet, mire Melani kicsit korholóan megjegyezte, hogy pedig már csak egészen kevés kellett volna, hogy célba érjen... Ez visszaadta számomra a motivációt és újult erővel ismét délre vonultam. Pár perc elteltével Melani viszonylag csendesen, de hosszú és finom összerezdülések közepette jutott fel a csúcsra. Ezek után Melani hosszasan és nagy átéléssel franciázott nekem, majd misszionárius pózban tetem magamévá, ahol nem sokára végem is lett. Tapasztalatom szerint Melani inkább finomabb szeretkezés híve, ezért én a durvább dolgokat kerültem. Ezután a fennmaradó kevés időt teljesen kitöltve beszélgettünk az élet apró-cseprő dolgairól. Az egy óra leteltével felöltöztem és érzékeny búcsút vettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszélt dolgok a helyszínen sem változtak. Én az alapszolgáltatást kértem, már csak azért is, mert az adatlapon úgy láttam, hogy extrát nem vállal. A haza bölcséért cserében egy erdélyi fejedelmet, valamint egy roppant kellemes, barátnős hangulatban eltöltött egy órás együttlétet kaptam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes érzésekkel távoztam. Melani mindenben jól irányítható és igyekszik figyelni a vendégre. Egy-két apró dologban érezhető nála egy kicsi visszafogottság, amit én mindenképpen annak tudok be, hogy ezen a héten kezdte ezt a tevékenységet és értelemszerűen hiányzik bizonyos rutin. Fontos lesz majd figyelni arra, hogy ha már a szobában van egy óra, akkor az mindenképpen a helyes időt mutassa! Mindent összevetve így is egy nagyon kellemes élményben volt részem egy elbűvölő, roppant vonzó és barátságos fiatal hölgy társaságában. Ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Melani szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-12 12:22:21
Személyes tapasztalatom okán Megerősítem szavaidat - engem is lenyűgözött a kezdők tinilányos bája :)

2020-11-11 14:13:56
;)

2020-11-11 14:12:42
Azt hittem csak én tudok ilyen elszámot írni, de te is nagy grat a humorért.

2020-11-11 13:40:01
grofalex, mi ez a kiemelt extra opció?

2020-11-11 01:00:06
Ahj rosszul kattintottam.
"köszönöm a beszit, úgy érzem, hogy meg kell latogatnom a hölgyet, holnap hívom is. Különösen a kiemelt extra opció miatt. 🙄 Lehet perverz de engem izgat, és ezt hol máshol írhatnám le mint itt.