0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Liza erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-30 20:43:26

szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drága Kapitányom!

Köszönöm a beszámolót!

A megelőző, tavaszi találkozásunkkor elültetted a bogarat a fülembe, hogy elejtettél egy-két szót a "gyenge pontjaidról".

Mivel mindig hagysz kellő időt felkészülni Belőled, kezdett kikörvonalazódni bennem, hogy az elhullajtott információ morzsákkal mit is kezdhetnék...

Egy akadálya volt csupán, hogy -bár sárkány vagyok-, de nem hétfejű... így kellett még egy személy, aki besegít a kivitelezésben...

Azt is tudom, hogy kellően ínyenc vagy, így már csupán tálalni kellett a finomságokat, majd leülni és várni, hátha egy arra kószáló nagy fehér cicát meg lehet szelidíteni egy rövidke időre 😉
Bejött 😉😉😉

Örülök, hogy hagytad magad elcsábítani, és a cica-játékot egy közös dorombolással koronáztuk meg.

Csókollak: Liza.

U.i.: megmondtam, hogy fenem rád a fogam 😉

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Prológus:
Egy hármasban eltöltött randi eseményeit fogom leírni úgy, hogy előbb Lizát mutatom be, mert Őt már régebbről ismerem és mégiscsak Ő volt találkozónk értelmi szerzője és inspirálója. A másik lány Samantha ki szintén fontos szereplője az eseményeknek oly annyira, hogy úgy vélem megérdemel egy önólló fejezetet.

Liza csevijében még a hónap elején meghírdetett egy négy kezes programot igazi masszázs élményekre, mihez "betanulási alanyt" keres, miben Ő a ráadás, - hab a tortán.
Ismerve Liza személyét, masszázstudását és hogy mindig becsempész a randikba valami újjat, lélegzetelállítót, garancia volt számomra, hogy erre be kell nevezném.
Privát levelezésben kezdtünk egyeztetni, majd mikor nálam borult az időpont áttértünk Bell találmányára és rövid sakkozás után lefixáltuk az időpontot, mit VTR-en megerősítettem. Szándékomat privát üzenetben megerősítettem a randi reggelén.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival könnyen megtalálható és megközelíthető a cím a GPS -t érdemes használni az egyirányú utcák miatt annak ki nem ismeri a környéket. Pláne ha nem talál könnyen fizetős (55o/óra) parkolóhelyet. Még szerencse, hogy bő rátartással terveztem, mert vagy 15 percet bolyongtam a környéken egy parkolóhelyért a címtől cirka 7-8 percnyi sétára. A Lehel téri mertrótól még vállalható távolságban van, talán 6-7 percnyire.
Liftezni nem kell a bejutás kapukóddal egyszerű és diszkrét, pláne ha az ember elsőre megtalálja a helyes kapualjat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
A cím forgalmas egyirányú utcában található, a mára társasházzá alakult épület még az átkosban épült a kor egyhangú építészeti stílusában. Viszont az utca tiszta, rendezett akárcsak a lépcsőház, belépve érezhető, hogy van gazdája mert nem a dohos pince szaga keveredik a kukák bűzével.
A lakás is az épülési idejének stílusjegyeit tükrözi, az egyértelműen látszik, hogy csak kalandos órák színhelyéül szolgál, minden erre van kihegyezve és az is érzékelhető, hogy a lányok megpróbálták az alkalomnak megfelelő hangulatúra alakítani. Mindenhol tisztaság a fördő higiénikus és megtalálható benne minden mi ilyenkor kell. Még a névre szóló tusfürdőm is.
A szobában masszázságy található a fáradt vendég ellazításához és tatami a késöbbi megkeményítéshez és a végső ellazításához. A ruhának van szobainas egyébb holminak szék.
Liza külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Liza pár centivel magasabb nálam és olykor azzal ugrat, hogy : - Lehajolok hozzád. Ilyenkor nem kevés huncutság csillog szemeiben mitől a jóleső bizsergés fut végig testemen ágyékomig. Azt hiszem ezt a nézést tartja a köznyelv tutajos tekintetnek. A nem kevés fotója hűen adják vissza a valóságot, magas nem sovány és a számomra kellemes tapintású enyhén szolizott nőies vonalait nagy élvezettel simogatom. Természetes halmai jól reagálnak a kényeztetésre és halk sóhajokkal kísérve ilyenkor hajamba szokott túrni.
Temperamentumos vagány nő, igazi kommunikatív alkat, de tele szájjal soha nem beszél. Csillogó világosbarna hajakoronája ékes védjegy csillagképének.

Samantha alkata kivételével mindenben Liza fordítottja.
Tőlem bő tíz centivel alacsonyabb, kellemes tapintású finom fehér bőrű, nem sokat beszélő, eleinte visszahúzódónak tűnő, de aztán felszabaduló a randi aktív tagjává váló kedves lány, ki készségesen keresi a vendég kedvét és nagyon élvezi, ha a vendég kényezteti természetes halmait vagy babapunciját.
A lakásba lépve mid a két vendéglátóm fekete sokat sejtető köntösben és tangában várt elegáns frizurában illatosan mosolyogva.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Szakszerűség:
5
Miután becsukódott az ajtó mögöttem egy alapos kézfertőtlenítés után nekikezdtünk a szokásos üdvözlő protokolnak. Liza nyakam köré font karral lágyan csókolt, majd bemutatta Samanthát ki puszit akart adni, de csók lett belőle. Ő is finoman csókol. A szóbában átadtam a meglepetéseket miknek örültek és csókokkal hálálták meg. Aztán elkezdtem vetkőzni és a kapott illatos puha törülközővel elhúztam a fürdőbe hol már várt a névre szóló tusfürdőm.
Visszatérve a lányok még mindig abban a sexy köntösben voltak mik hanyag mozdulat után végigcsúsztak testükön és kendőzetlenül előbukkantak nőiességük vonzó domborulatai. Jobbról-balról körülöleltek, s mivel Liza halmai voltak közelebb számhoz, hát ezért azokat kezdtem el kényeztetni mik jól reagálnak a férfi száj érzékien lágy közeledtére, közben Samantha simogatot, majd kezébe vette férfiasságom. Majd áttértem Samantha halmainak becserkészésére. E közben a két huncut fejem felett forró csók csatába kezdet, mibe hamarosan én is bekapcsolódtam. Ez egy kellemes körforgás volt. A csókolózásból kimaradt harmadik a két ajkaival összeforrt párost a lehetőség adta módon kényeztette. Egyik ilyen mód volt, mikor két vendéglátóm ajkaival összeforrva hevítette a már egyébként is forró hangulatot, - én Liza öle résébe merítettem két ujjamat.
Mikor alább hagyott a hév, Liza csak ennyit mondott kérdően: - Akkor jöhet a masszázs?
Elhevertem a masszázságyon a két Tündér pedig jobbról-balról mellettem/mögöttem. Eleinte még éreztem, hogy Liza viszi a prímet, de ahogy lazultam egyre inkább elmosódott ez az érzésem, s egy idő után már nem is éreztem mást, mint ügyes kezek jóleső határozott érintését. A két lány kezei tökéletes szinkronban mozogtak és a meleg olajtól csúsztak, mint szánkó a friss hóban. A hátam, lapickám vállam, gyúrásával kezdődött a program. Liza tanulmányait jól kamatoztatta, mert tökéletes érzékkel tapintott rá a problémás pontokra, mit Samantha ügyesen szinte észrevehetetlen késéssel utánzott le. A vállaimról átterelődtek mozdulataik felkar, alkar, kézfej, tenyér, ujjakra. A karok masszázsát szinte elenyészően kevesek fejezik be az ujjak masszázsával, pedig nagyon kellemes érzés, - szinte olyan, mintha az ujjak végéről csöppenne le a felhalmozódott feszültség. A csuklyás izmoktól egy mozdulat a nyaki izmok és a fej. Ez utóbbi kettőt még soha senki nem masszálta meg ennyire alaposan rajtam. A kellemes csendben fülemben hallottam vérem áramlását ereiben.
Aztán egy nagyobbacska ugrás a derékra, popsira, combra, vádlira, itt egy kis nyújtás, tekerés, csavarás, majd a lábfejre, talpra került a sor. A talpamon olyan pontokat stimuláltak, mitől majd elolvadtam a gyönyörűségtől és nem is sejtettem, hogy ez csak a felvezetés egy még soha nem érzett kényeztetéshez.
Egyszercsak arra eszméltem, hogy a masszázsnak vége és egy egészen más kényeztetés előkészületei folynak fejem felett. Vendéglátóim egymás kebleit kenték olajjal és mire megfordulhattam volna, hogy én is részt vegyek benne, már két pár kebel csúszkált rajtam fülem tövétől a combomig. Nem egy hanyagolandó érzés és hogy bemelegítsenek a további sok-sok jóra, felváltva szuszogtak fülembe apró puszikat szórva nyakamra és kalandoztak kezelik ágyékom felé, s mikor megemeltem csípőm olykor egy zacsi masszázsra vagy finoman megragadták férfiasságomat.
Liza kérdése törte meg az idilt: - Bedobjuk a mélyvízbe? - és már terelt is a tatamira.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A tatamin Samantha hanyatt feküdt és a helyzet félreérthetetlenül adta magát, hogy fejéhez kell térdelnem, mert Liza felhúzott lábai közé telepedett és egyértelmű volt, nyelvével fogja kényeztetni. Samantha feje alá jónéhány párnát tett én széles terpeszben a fejéhez térdelnem fölé hajolva, hogy viszonylag kényelmesen be tudja kapni férfiasságomat. Mire felvettük ezt a pózt addigra Liza bőven elmerült Samantha ölében és a két lány arcának vonásai tükrözték, hogy mindkettőjük kedvére van e felállás. Én sem maradtam parlagon, mert e nem éppen szokványos pózban nagyon kellemesen szopta falloszom Samantha én közben kebleit masszíroztam vagy tartottam fejét. Gyakorlott páros lehetnek, mert viszonylag gyorsan háromszor is csúcsra nyalta Liza Samanthát.
Ezután átrendeződtünk úgy, hogy én telepedtem a már lucskos punci főlé négykézláb és Liza fejével a csípőm alá feküdt. Miközben elmerült nyelvem a jóban, addig Liza alapos kezelésbe vette farkam minimális kezezéssel, a koronaékszerek is alaposan meg lettek szeretgettve. Samantha testi reakciói nagyon bepörgettek és az alattam ténykedő Liza is nagyon bemelegedett, én oly annyira, hogy elkezdtem csípőből mozogni és egyre mélyebben egyre tovább tartva toltam. Liza rám bízta, hogy kiéljem fétisem és ezt Samantha második orgazmusa szakította félbe.
Hanyatt fektettek, párnák kerültek fejem alá, Samantha oldalról combjaimra feküdt és nagyon kellemesen franciázott. Liza elkezdte a talpamat, lábam ujjait masszírozni és elgurulhatott a gyógyszer, mert be is kapta őket, miközben talpaimon olyan pontokat nyomott meg, hogy jobban olvadtam, mint a masszázsnál. A még soha nem érzett kettős hatás lassan, de biztosan sodort a vég felé és nagyot élvezve durrantam el Samantha ajkai között.
Kiváló vendéglátó módjára a lányok megtisztogattak és mellém bújtak néhány percnyi pihegésre.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem egy szokványos másfélórás randi volt, minek tan anyaga lehettem és a még soha át nem élt friss élmények arra sarkaltak, hogy a VTR-en megbeszélt csokrot megtóldjam, mit távozáskor a masszázságyra tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Liza mindig magával tud ragadni lendületével és új élményeket nyújt, de ez a lábfétis mindent visz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-05 10:05:45
Drága Véngazember! Nem Kuka, hanem Törpilla. Másik mese, és nem visszatetsző törp figura.... kevésbé durván fogalmazz, kérlek.

2020-11-03 09:37:42
Drága GaboG!
Én már itt vagyok napra pontosan 3 hónapja.
Hidd el, én se használok se lépésszámlálót, se stoppert...
Nem kell ennyire szigorúan venni a métereket és perceket. 🙂

2020-11-03 07:58:00
Érzékletesen közvetítetted találkozásod a lányokkal! De ha már számszerűsítesz: a Lehel tértől 350 méter/5 perc közeli és nagyon is vállalható.😁

2020-11-02 15:57:57
Ismerlek! Az tuti, amit írsz!! De kihagyhatatlan volt,

2020-11-02 15:45:31
Drága Véngazember!
Olyan szinten izzott a levegő a szobában, hogy szerintem mindannyiunknak volt filmszakadás. Nekem biztos :)

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

(2020-10-14) : A masszázs ágyra fel feküdve, kaptam egy nagyon kellemes citromfüves relaxáló masszázst. A citromfű illata kellemesen terjengett miközben kitűnő masszőrnőm finoman dolgozott a hátamon. Masszázsát ugyanolyan részletesen és szakszerűen végezte mint azt már korábban is ecseteltem.

(2020-07-22) : Nyalta hátulról a popsim és a golyókat, közben a kezével simogatta a szerszámomat, én pedig csak pucsítani tudtam, és kapaszkodni a matracba

felejthetetlen: 12db
(2020-10-07) : A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.

(2020-07-25) : A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejemet kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg.

(2020-06-02) : Viszonylag finoman masszíroz, de mivel sokáig illetve többször megy át egy-egy területen, így minden csomót szépen kimasszírozott úgy hogy komolyabb fájdalmat nem éreztem.

nagyon jó: 16db
(2021-01-19) : A kényeztetéssel kezdtünk, pontosabban kértem, hoyg először ő feküdjön le, én pedig kényeztettem. Finom puszikkal és érintésekkel végig pásztáztam a testét. A barlang bejáratánál megbolondítottam a kapuőrt finom simogatással, erre betessékelt az ajtón és kérte, könyörögte a folytatást. Végül úgy megérkeztem, hogy Liza el is ment... :-)

(2020-12-21) : Fürdés után Liza is ledobta ruháit egy kicsit ölelkeztünk majd célba vettem a tatamit olajjal kezdett masszírozni először a hátamat majd lejjebb folytatta közben beszélgettünk elmondta,hogy most végzi a gyógymasször tanfolyamot éreztem is,minden mozdulatán,hogy nagyon profin csinálja a maszírozást mindehol jól ellazította a bemerevedett izmokat.

(2020-10-11) : A hátamat érintő keze valami hihetetlen simasággal futott végig a hátamon. Könnyedén siklottak kezei a hátamon, vállamon valami leírhatatlan finomsággal, elképzelhetetlen érintéssel. Mondhatnám, hogy beleborzongtam de nem! Valami olyan könnyeden siklottak kezei amely már majdnem földöntúli érintésnek tűnt. Elképzelhetetlen simaság és finomság keveréke, valami csodás érzés!

: 13db
(2020-10-18) : Most is mint korábban olajat használt és a hátamat kezdte először kezelésbe venni, haladt a gerincem mellett fel és le, és oldalra ahogy azt a szakmaisága megkívánja. Kértem, hogy a vállam külön is kapjon egy kicsit nagyobb figyelmet. Liza megnyugtatott tudja hol van az a gyenge pont amire figyelnie kell.

(2020-06-01) : Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott.

(2020-05-30) : A masszázs az nekem az a kategória volt ami pont jó. Nem túl erős és nem túl gyenge azaz éppen nyöszörgős. A mód a típus a hossza minden teljesen jó.