0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
DOMINIKA erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

DOMINIKA-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-30 18:58:21

AntonChigurh
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

DOMINIKA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
A randi előtt kb. 2 órával hívtam. Nem vette fel, de pár másodperc múlva diszkréten visszacsörgött. Újra hívtam és a kolléganővel leegyeztettem egy 1,5 órás programot. Mondhatni a megszokott menetrend szerint működött most is minden. Az viszont meglepett, hogy szinte azonnal tudott fogadni. Előző randink sokkal nehezebben jött össze.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismerem a környéket, laktam is arrafele, szóval szinte "hazamentem". Kolosy téri piac környéke, a parkolás rémálom szinte mindig. A BKV szinte teljes pompájában képviselteti magát. Arra számítottam, hogy a randink fél 5 fele fog véget érni, addigra a környék csúnyán be szokott dugulni, úgyhogy kb. 10 perces sétát vállalva a kellemes őszi időben, inkább lényegesen közelebb az Árpád hídhoz hagytam az autót. Az épület előtt egyetlen roki parkolót láttam szabadon, amúgy a környék fullon volt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy újabb helyszíne az óbudai cégnek, itt még nem jártam korábban. Az épület nem a legújabb, de a lakás nagyon szépen fel volt újítva, már-már luxus szintűnek is mondhatnám. Annyit negatívumként meg tudnék jegyezni, hogy a szobában alig-alig volt némi fény, ez főleg a távozás előtti felöltözésnél volt érdekes, mivel kb. úgy kellett kitapogatnom a sötétben, hogy mit-hova tettem.
DOMINIKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Olvasd el a kb. 1 hónappal korábbi értékelésemet is, csak ismételni tudom az ott leírtakat. Retusált képekkel hirdet, de csinos, fiatal nő, sok arcos képe van, szóval kb. azt kapja az ember, amire számít. Szép kék szemek, egyenletesen barnított bőr, szerencsére tetoválások nélkül. Nekem a kedvencem a bőre. Nagyon szép egyenletes, nincsenek ráncok, anyajegyek.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Dominikához nem a masszázs részért járnak a vendégei, ezt garantálom. A múltkor kifejezetten kértem tőle, hogy ne vegye komolyan ezt a részt, csak simogasson. Most viszont mondtam neki, hogy nyugodtan kibontakozhat ezen a téren is, ha akar. Egész máshogy csinálta, mint legutóbb, más volt a program is, de izomlázam most sem volt utána (szerencsére), szóval nála inkább ez is csak egy átvezetés a két kényeztetés között, nem kell egy alapos testmasszázsra számítani. Incselkedésre, erotikára sokkal inkább. Szeretni, ha markolászom a fenekét közben, szereti elcsavarni a vendég fejét. A legnagyobb újdonság most az olajos rész volt, amikor a hasamon feküdtem, majd ő is felmászott hozzám a masszázságyra, és volt egy kis csúszkás incselkedés, vagyis inkább ő játszadozott velem. Nagyon kellemes volt.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kényeztetés-masszázs kényeztetés volt a menetrend most is. Az elején várni kellett, mert egy kolléganőnél is volt valaki, úgyhogy nem volt szabad a fürdő. Kis simogatással, beszélgetéssel, hülyéskedéssel töltöttük el ezt a kis kényszerszünetet.
Mikor végre felszabadult a fürdő, és le tudtam tisztálkodni, hamar felgyorsultak a dolgok. A fotelbe parancsolt, majd letérdelt elém a padlóra, és viszonylag hatékonyan lerendezett. Most nagyon kemény 3 nap volt mögöttem, hullafáradtan érkeztem, úgyhogy nem ment könnyen a dolog. Elég hevesen és lelkesen kényeztetett, inkább pornósan, mint barátnősen, időnként adtam instrukciókat is, hogy hogyan szeretném, ebben szuper partnernek bizonyult. A végén a melleire verte az utódokat, és mivel ez már 3-ból 3-szor kb. így történt, ezért az a gyanúm, hogy most a vírusos időszakban nincs nála szájbaélvezés. Nekem ez most nem is hiányzott, én kértem is tőle, hogy inkább jó keményen verje ki.
A második kényeztetésnél kb. hasonló volt a szitu, mint az első randinkon, szóval álltam a pad mellett, ő térdelt és szopott. Hol finoman, hol keményen, nagyon érzi, hogy mit, hogyan kell. Szerintem életemben nem szopott még ilyen lelkesedéssel senki, akivel dolgom volt. Volt mélytorok stb. Az egész pornós volt, és változatos, és hát szegény száját eléggé megdolgoztattam. Már írtam korábban, hogy hulla fáradt voltam, így egy idő után szóltam neki, hogy ne erőlködjön, nem biztos, hogy most a második is végig tud menni. Ekkor felállt, hozzámbújt, átváltott inkább barátnősbe, ölelgetés, puszilgatás stb. Majd újra lement és bekapta. Újabb komoly műsort kaptam, de minden erőfeszítése ellenére ez most nem ment végig. Viszont enélkül is nagyon extra volt a program. Nem is tudom kihez viszonyítani, csak saját magához.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyi az annyi, volt-e változás stb. Utólag rendeztük. Az infláció nem ismert fogalom ennél a cégnél, szóval a szokásos baráti csokorméretre lehet még számítani. Kis kerekítéssel is befér egy csokorba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljes kikapcsolódásban volt részem most is. Szeretnék is menni hozzá, viszont veszélyes lány. Nála éreztem először (és többször is), hogy megfeledkezem magamról. Szerintem szeretni, hogy felhúzhat, hogy elcsábíthat, elmegy a végső határig. Remélem ez a lelkesedése még sokáig kitart majd. Csak ajánlani tudom, bár kinek a pap, kinek a papné. Nem a klasszikus barátnő feeling, de nem is a full profi, pornós. Inkább egy jófej haver csak feeling, aki néha kényeztet is picit... és ezt nagyon profi módon csinálja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés DOMINIKA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-03 17:44:47
Nagyon informatív, kellőképpen jól tájékoztat, hogy milyen is egy Dominikával eltöltött másfél óra. Ez egy jól megírt beszámoló lett, Anton! És természetesen a hasonló feliratú gombra kattintottam az értékelésnél is.:))

2020-11-02 19:16:15
Rendkívül alapos elemző munka. Dominika ért a fejek elcsavarásához, amit a kék szemeivel és varázs tekintetével kivitelez.... a többi csak hab a tortán. Gratulálok az élményedhez.... persze irígykedve!

FunkciókDOMINIKA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-02-01) : Felhasaltam az ágyra, krémmel a vádlijaimnál kezdte a masszázst, amin látszódnak a tanult mozdulatok, kérdezte, hogy az erőssége rendben van-e, az volt. Végigment mindkét lábamon, néha besimított a lábam közé,

(2019-10-06) : Hát, vállak, kezek , lábak szépen sorjában. Néha benyúlkál, megsimogat ilyenkor kicsit emelem a csípőm , hogy jobban hozzámférjen , én ezt egyébként is nagyon kedvelem. Fenntartja a figyelmet a masszázs alatt is.

(2019-08-14) : A lapockámnál a fájóbb csomókat szétmasszírozta a vállamnál is elidőzött, majd karomat és a lábaimat is végiggyúrta. Ezután még a talpamat is megmasszírozta. Közben beszélgettünk, hamar találtunk közös témát.

felejthetetlen: 3db
(2020-10-12) : A masszázsnál azt kértem tőle, hogy ne vegye túlságosan szakmaira a dolgot, inkább csak finoman csinálja, inkább simogatás legyen. Főleg a hátamat kényeztette, néha fölém hajolt, néha a lábai közé fogta a kezemet, beszélgettünk, ismerkedtünk, incselkedett velem... Kellemes élmény volt, és nagy szükségem is volt rá, hogy kicsit lelazuljak a második kényeztetés előtt, és jobban egymásra tudjunk hangolódni.

(2020-07-05) : Dominika önfeledve eszméletlenül szorította fejem oda bele...egyenesen bele a forróságba ,a lávába,ami akkor el is öntötte Őt, az Ő puncikáját, ömlött minden édes drága testnedve, és Ő reszketve elrepült másodszor is !

(2020-06-24) : Az égi masszás ig folytatódott még egy örökkévalóságig, majd jöttek a combjaim,gyengéd ujjacskájával egyre sűrűbben érinteni vélte fenekem hajlatát , és egyre lejjebb,ahol mindenem izzott már akkor és ott !!! Közben nagyon tettszett Dominikának,hogy ide-oda fordítom a fejem,kezeim is hol itt,hol ott voltak ,

nagyon jó: 6db
(2020-06-21) : Domi átment „gonoszba” mert a padhoz nyomott és elkezdett lefelé csúszni egy „most pedig le foglak szopni” kijelentéssel. Na „nagy durcásan” alávettem magam Domi akaratának és élveztem amint beváltja a kijelentését.

(2020-06-20) : A masszázst felettébb élveztem, mert egy nagyon kellemes érintéscunamiként éltem meg, pedig ez közel volt a szakszerű masszázshoz is. Amennyiben most részletezném, hogy miként kezelt át tetőtől talpig, szerintem csak untatnám az olvasókat.

(2019-10-27) : Masszázs a másfél óra 2. fél órájában volt. Ügyes, mindenre kiterjedő. Kérdezte az erősséget, az erősebbet választottam. Krémet használ,nem tocsog minden.

: 4db
(2020-08-11) : Kellemes olajos masszázsban részesülhetünk Dominál, ami elég erőteljes tud lenni ahhoz, hogy eltüntesse a csomókat ha kifejezetten ez a cél, de nála nem erre fogsz fókuszálni, azt garantálom. Ezt egy olyan ember mondja, akinek nagyon fontos a szakszerű masszázs. Az egy órás programban nem a masszázson volt a hangsúly, de azért rendesen meglettem dolgozva így is... hát még amit a másik részben kaptam!

(2020-01-09) : A masszás mint olyan az meglepően kellemes volt. Semmi látszat tevékenység , hanem célratörő meglepően erőskezű a szakszerűséget sem nélkülöző masszírozás vette kezdetét. Figyelt rám és arra hogy mit szeretnék.

(2019-07-28) : Krémmel érint...finoman, néha csak cirógat. Aztán átvált erősebb masszra. Szeretem. Alaposan végig hátam, tarkóm, karjaim lábközé, Kisujjszállás a puncinál mocorog. Fejemhez lép, markolom a popsit.