4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Jázmin szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Jázmin-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-29 22:24:17

JossBeaumont
Rutinos harcos
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hat nappal a randi előtt hívtam, egyből felvette és teljes körűen tájékoztatott a lehetőségekről. Nem volt nyályaskodó, kedvesen és érthetően elmondott minden lényeges infót. Az alapok és az általam kiválasztott extrák virágszálainak mennyiségét megismerve azonnal kértem is egy konkrét időpontot a következő hétre. A pontos címet már ekkor meg is kaptam.
Az akció napján délelőtt 10 óráig kért egy megerősítő sms-t, amit el is küldtem.
Minden flottul ment már az elején is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIV. kerület Hungária körúton belüli részén rendel Jázmin egy nem túl ízléses formavilágú, irodaház-szerű épület egyik felső emeletén. Portaszolgálat működik az épületben, de az őrség nem sok vizet zavar. Diszkrét hely, mintha egy céghez mentem volna meló ügyben. Lifttel érhető el a megfelelő emelet.
Ismerem a környéket, ezért hosszabb parkolóhely keresésre számítottam a szűk, egyirányú utcában, de szerencsém volt, válogathattam a szabad helyek között. A parkolás az utcán lehetséges és fizetős.
Tömegközlekedés szempontjából is fasza hely, buszok-villamos-troli az opciók, a megállók 3-4 perc sétával érhetők el.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás több szobás, elég nagyméretű, így nem kellett nyomorogni. A bejárati ajtó egy előszobába nyílik, abból egy tágas nappalin keresztül haladhatunk a lakás belső részébe, ahol a SZOBA és a fürdőszoba található. A lakás normálisan berendezett, abszolút nem csak egy légyottokra optimalizált munkahely. Az akció helyszínéül szolgáló hálószobában a nagyméretű franciaágy mellett egy szekrénysor, ruhainas és egy szék található, ez utóbbi kettő használható a ruhák elhelyezésére. Ja, és a sarokban álló tükör az, ami mindenképp említést érdemel, hiszen a randi alatt remek szolgálatot tett, így vendéglátómat több szemszögből is szemügyre vehettem. Emlékeim szerint valamilyen keleties hangulatú, kommerszebb válogatás szólt zenei aláfestésként, ha viccelni szeretnék, akkor azt mondanám: Café del Szíria... :) Nem zavart, kérésre úgyis kikapcsolta volna.
A fürdőszoba hatalmas, tisztálkodásra egy sarokkádban van lehetőség, függöny nincs, így azért figyelni kell, hogy ne fröcsköljön ki a víz zuhanyzás közben. 5-6 féle tusfürdő állt rendelkezésemre, fogkefét és fogkrémet vittem magammal, így ezeket nem figyeltem, de szájvíz műanyag poharakkal volt kikészítve. A törölközők és a kilépő is rendben volt.
A WC is ebben a helyiségben található, illetve fontos megjegyeznem, hogy tökéletesen tiszta és higiénikus volt a szoba és a fürdő is.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Jázmin a képeken látottaknak teljes mértékben megfelel, vagyis nem teljesen, hiszen a valóságban sokkal jobbat-többet kapunk élőben.
Vékony alkata ellenére tökéletesen domborodik a csípője és a feneke, a szilikonos cicik hatalmasak, gyönyörű bimbókkal megáldva. Bőre selymes, kellemes tapintású. Bár nem kevés tetoválás található Jázmin testén - emiatt kicsit furcsa leírni -, de nem mondanám ezt túl hangsúlyos tényezőnek. Alapvetően nem szeretem a tetoválásokat, de annyira elbűvölt a leányzó, hogy abszolút figyelmen kívül tudtam hagyni.
Arca helyes, kellemes meglepetés volt ez is.
Tökéletes testi adottságai vannak, egy igazi bombanő Jázmin, ami viszont nem látszódhat a képeken, az a mérhetetlen kedvessége és pozitív kisugárzása. Talán ez egy buta beidegződés, hogy egy szőke, szilikon cicis, feltöltött ajkú lánytól ridegebb, távolságtartóbb viselkedést vártam alapból, de ennek totálisan az ellenkezőjét kaptam. Folyamatos odafigyelést, kedvességet, maximális odaadást.
A reggeli megerősítő sms-ben kértem, hogy normál, hétköznapi ruhában fogadjon, ezt maradéktalanul teljesítette is. Farmert és magassarkút viselt alul, felül pedig szűk egy pólót.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mivel még a parkolást követő telefonhívásom során pontos szobaszámot kaptam, ezért kopogás után nyitotta az ajtót. Bemutatkozás, puszi-puszi, cipő le és irány a lakás belseje. Van egy kiskutyusa, de nem zavart sok vizet, a konyhában maradt végig a randi alatt, hangját nem hallottam.
A szobába érve megmutatta, hogy hova pakolhatok, újra átbeszéltük a haditervet és átadtam ajándékomat, illetve a pontos csokrot tartalmazó borítékot. Itallal kínált, vizet választottam a lehetőségek közül. Kicsit csacsogtunk valami semleges dologról, közben levetkőztem és bekísért a fürdőbe. Zuhanyzás és fogmosás után a törölközővel a derekamon tértem vissza a szobába, ő pedig szerencsére még teljesen felöltözve várt.
Az ágyra térdelve kezdtünk ismerkedni egymással, csókolgatta a nyakam és a mellkasom, miközben én a popsiját gyúrtam a farmeron keresztül. Lassan haladt lefelé, majd még teljes ruházatban franciázni kezdett. Előbb a farmer, majd a póló, aztán a cicifix is lekerült Jázminról, meg-megszakítva a fantasztikus orális kényeztetésemet. Kicsit nyalogattam a cickókat, mikor kiszabadultak, de annyira jó dolgom volt az ajkai között, hogy hagytam kibontakozni. Bőnyálas, köpködős, nyödécselős, lendületes francia leckét kaptam, zacsinyalással-szívással (úúú, ez de jó volt), közben ahol ért, ott simogatott. Szemben térdeltem a tükörrel, így abban sasoltam a fantasztikus formájú és tapintású popsiját, amivel néha twerkelt is. Hátamra fekve is folytatódott a franciaóra, egy-egy pillantásra fel is nézett, kivette szájából, pörgette a nyelvét a rúdon, aztán gyerünk tovább! A térdelős francia póz annyira jó volt, hogy ismét erre kértem, aztán felhúztam arcocskáját egy-egy csókot lopni, amiből komoly nyelves csókolózás kerekedett. Ez olyan szinten húzott fel, hogy mire ismét a szájába vett, már kapkodtam a levegőt, szólnom is kellett, hogy itt vég, jövök! Telelőttem a pofikáját, még ekkor csak simogatott, ahol ért, majd diszkrétem papírba ürítette az utódokat és kiment a fürdőbe. Mire visszaért, addigra én is megtöröltem a brét és kiosontam leöblíteni magam. Már akarta is adni az új törölközőt, de ekkor még megfelelt a használt is.
Visszatérésem után (sőt már előtte is) masszázst javasolt, amit elfogadtam. Bár könnyed témákról, de olyan jól elbeszélgettünk, hogy igazából nem is figyeltem, hogyan masszírozott. Néhány helyen rendesen, keményebben meggyúrt, de többre nem emlékszem, a beszélgetésre figyeltem. Minden esetre jól esett. Többször szólt, hogy jelezzek, ha felkészültem a folytatásra, amit talán a harmadik kérdés után meg is tettem.
Egy kis csókolózás, cicisimi- és nyalás után újra a szájába kerültem. Tartottam tőle, hogy nem lesz egyszerű kemény állapotba hoznia, de Jázmint nem olyan fából faragták, hogy ilyen előfordulhasson. Elképesztő intenzitással és odaadással dolgozott azon, hogy felkeményedjek, nem is tudom, hol vett levegőt, mert hogy az száján nem, az tuti.... :) Tekergette magát, twerkelt, nyögdécselt (már amennyire teli szájjal lehet), szuper műsor volt. Mikor gumizható keménységbe kerültem, egy mozdulattal felpattintotta a védőfelszerelést és kérésemnek megfelelően a hátára feküdt én pedig szemből támadtam. Könnyen becsusszantam, lábait felemelve pedig elég mélyre járatva dolgoztam a puncijában. Egy idő után kértem, hogy forduljunk kutyusba, ami jó ötlet volt. Kecses testét markolva, simogatva pakoltam hátulról, ő pedig mindig úgy helyezkedett-fordult, hogy minél jobban hozzáférjek kezeimmel a tapogatni kívánt testrészéhez. Az aktus alatt kaptam pár biztató mondatot, pont annyit, amennyi akkor jól esett. Jól ráérzett, hogy mennyire kell vadócnak lennie velem. Nagyon tudja, hogy mit, hogyan és mikor kell tennie, profi műsorban volt részem.
A gumi szorítása miatt javasoltam a natúr francia folytatást, de már ekkor érzetem, hogy nem lesz második lövés a randiban. Ettől függetlenül Jázmin még kb. 10 percig maximális elánnal franciázott, váltogattuk a pózokat, álltam is az ágy mellett, feküdtem a hátamon és térdeltem is az ágyon. Egy valami nem változott a pózváltásokkal, az pedig Jázmin lendülete. Ilyen kitartó kényetetésben ha volt is részem, akkor is csak nagyon ritkán. Tényleg fenomenális, amit és ahogy a szájával művelni tud.
Jázmin mindent megtett, de nekem aznap nem volt második lövés a tárban, ez csak rajtam múlott. Javasoltam, hogy egy zuhanyzással lezárnám a találkozónkat. Ismét hozott nekem vizet, kaptam új törölközőt, lezuhanyoztam, felöltöztem, befejeztük az épp megkezdett témát, amiről beszélgettünk és a kijárat felé vetem az irányt. Továbbra is kellemes hangulatban, nem sietősen, beszélgetve búcsúztunk el egymástól két puszi kíséretében.
Mikor a kocsihoz értem, akkor telt le másfél óra, ez ritka, mert általában hamarabb szoktam végezni az általam preferált másfél órás találkozókkal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kicsit a pesti átlag felett van a másfél órás csokor mérete, amit még 2 extrával toldottam meg (szájba élvezés és a csók).
Már az elején jelezte, hogy ráérünk a végén rendezni a dolgot, de mivel már az ajándék mellett a boríték is kezemben volt, ezért azt a székre helyeztem. A randi végéig ott is maradt a boríték.
Minden pillanatát élveztem a randinak és minden virágszál maximálisan megérte, nagyon jó élményekkel távoztam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jázminról sok jót olvashattok, amit én is csak megerősíteni tudok. Már évek óta a kedvencek között van nálam, de balga módon valami visszatartott tőle eddig. Talán a fent említett buta beidegződésem, vagy nem tudom, de nagyon örülök, hogy megismerhettem őt. Tényleg szeretném hangsúlyozni azoknak, akik még nem jártak nála, hogy a hibátlan, ápolt teste mellett a mérhetetlen kedvessége ez, ami különlegessé teszi Jázmin szolgáltatását. Csak rám figyelt és mindent, de tényleg mindent megtett, hogy jól érezzem magam.
Jelentem, ez sikerült, köszönöm szépen! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Hilfiger
Ismerkedik az oldallal
2020-11-15 10:03:32
voltam már Jázminnál,a beszámoló megfelel a valóságnak

2020-11-02 08:59:28
Színes információkban gazdag a körülmények ez és a hölgy hozzáállását jól leírja a kényeztetés lefolyásárol is pontos képet kapunk Az összegzesben adott értékelés további lökést add ahhoz hogy felkérése a hölgy et

2020-11-01 11:30:31
Tetszett az írás és a körülmények. Az idő beosztáshoz viszont kell hogy megemlítsek egy kis nemtetszésemet. Van olyan szolgáktató akinél még a fürdés sem számít bele az időbe (ezek vannak kevesen)másnál meg még az autóhoz is eljutsz úgy hogy mikor hívod a házelőtt még kér pár perc felkészülési időt. Hát ezek szerintem elégé idő és pénz rabló ügyeskedések.

2020-10-31 09:59:48
Nagyon jó olyat is olvasni Jázminról, ami a konzervatívabb MT-k számára is vonzóvá és elérhetővé teszi. Nem csak pornós feeling kedvelőinek lehet tökéletes választás ezen leírás szerint. Gratulálok Nektek

2020-10-30 18:18:53
Jól megírt beszámoló még úgy is ,hogy nem részletezted túl az akció részt.

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-24) : Szeretem amikor pihenés gyanánt simogatva hozzám ér, jó és üdítő vele beszélgetni, és nagyon jó és feledhetetlen vele szeretkezni. Lehet, hogy most sokan fanyalognak, hogy nincs - csattogás, pörgetés, meg miegymás  -  itt jelentem nem volt más, csak két ember hálószoba titka! Igen, lehet önző vagyok, de ezek az órák a Jázminé és az enyém.

(2019-06-13) : Az ágyra térdelt és elkezdett full pornósan szopni. Ez nem francia, nem orális szex hanem szopás. Amit Ő művel azt eddig 1 lány tudta hozni senki más. Köpködés nagyon minimális kézhasználat és néha néha egy egy szó is elhegyja a száját,

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

felejthetetlen: 45db
(2020-10-04) : Bementünk a szobába pár szóban megbeszéltük mit szeretnék, elmeséltem neki is a keresős sztorit aztán irány a zuhany. Vissza érve az ágyon ült elé álltam ledobtam a törölközőt és egyből a szájába adtam.

(2020-10-03) : A furdo utan egy fantasztikus francia vette kezdetet, amit mar elottem annyian leirtak, hogy csak ismetelni tudnam mennyire szuper. Majd megkertem, hogy huzzunk gumit meg mielott tul koran vege lenne a tortenetnek a fantasztikus latvany miatt. Jazmin ennek azonnal eleget tett, es a kovetkezo pillanatban mar lovagolt is rajtam.

(2020-08-07) : Csókolóztunk, csókoltam arcát, nyakát, cickókat, a barnított testét, ahova csak eljutottam. Jázmin ágyéka különösen ápolt, ezért is élvezettel nyaltam a puncit.

nagyon jó: 65db
(2021-01-15) : Aztán kértem gumit és, hogy üljön bele lovagolt egy kicsit majd hátulról szerettem volna megnézni a méltán híres kerek popsiját. Így elvoltunk egy kicsit de lassan szerettem volna a végére érni és vissza térni a nagyon kellemes szájába egy kicsit hanyatt fekve újra szívta magába a farkam ütemesen nyomtam rá a fejét majd hanyatt fektettem és én négykézláb felé térdelve kezdtem el a saját tempómban dugni a száját

(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

: 159db
(2020-12-30) : Hát nem fogok tudni 3 oldalas novellát írni, de még csak egyperceset se. Amint beléptem már a szoba közepéből szívta a farkam a szájába, olyan kóruskísérettel amit a kortárs művészek...

(2020-12-18) : Fürdés után, már négykézlábra ereszkedve várt a francia ágyon. Azt várta hogy, mikor dobom le magamrol a törülközőt. Székre le tettem, szeme felcsillantak majd elmkezte a hasam, mellem,...

(2020-09-14) : A fürdőből visszatérve az ágyon várt vendéglátóm, aki nem várt túl sokat és azonnal nekemesett..Nem volt ellenemre a dolog, Jázmin teljesen mélyreengedve komoly hanghatásokkal igyekezett a csúcs felé terelni! Mondanom sem kell,a lehető legjobb irányt választotta, kilátással a csodaszép,kerek popsira! Ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja!! Pláne állva, néha az ágy szélére fellépve,remegő lábakkal!