25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Méri szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Méri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-28 18:00:32

biopapucs
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Méri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Előző fővárosi munkám idején látogattam el Mérihez. Vonathoz voltam kötve, így csak kis mozgásterem volt időben, de Mérivel első telefonhívásom során meg tudtunk beszélni még aznapra egy randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
A Nyugati pu-tól akár gyalog is egyszerűen elérhető a célpont. Az utcában egy csomó lepukkant ház van, de Méri egy új és modern épületben várja a vendégeit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Amilyen az éület kívülről, olyan belülről is: modern, tiszta, nagystílű és kényelmes. A fürdő tiszta, sokféle tusfürdő van, a tetthely pedig egy igen tágas szoba, ahol mindennek van bőven hely.
Méri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Érdekes volt, hogy a beszámolók és a képek alapján teljesen más karakterű hölgyre számítottam. Általában nincs határozott elképzelésem arról, hogy kit fogok meglátogatni, de most a beszámolók alapján kialakult bennem egy kép, amit megerősítettek a fotók is. Ehhez képest ajtónyitáskor egy teljesen más Méri állt ott, mint amibe én beleéltem magam. Nem rosszabb vagy jobb, hanem más. Nem tudom, mennyire lehetett meglátni rajtam a meglepődést, remélem nem :-)
A valóságos Mérihez képest én egy nyugodtabb, kevésbé vibráló Mérihez mentem, úgyhogy gyorsan elkezdtem átprogramozni magam, hiszen csinos vendéglátóm nagyon kedves, nagyon vendégszerető fogadásban részesített. Közben magamban szidtam a hülye fejemet, hogy hogy lehetek ekkora béna, hogy ilyen intenzíven rákészülök randipartneremre, mikor először jövök hozzá - de már késő volt. úgyhogy úgy döntöttem, elengedem magam, és legyen minden úgy, ahogy Méri irányítja a dolgokat.
Nem esett nehezemre, mivel Méri korához képest baromi jól tartja magát, friss és rugalmas a teste, amihez csillogó szemek társulnak, miközben azt is lehet érezni, hogy tapasztalt, és tudja mitől döglik a légy egy férfi esetében.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Zuhanyzás után egyből a nagy ágyra feküdtünk, és csókolózással indítottunk. Kedves, de vibráló hangulat alakult ki, ami pillanatok alatt megteremtette a megfelelő hangulatot. Innentől kezdve végig azt éreztem, hogy Méri azt szeretné, a lehető legjobb legyen nekem. A sorrendre már nem biztos, hogy jól emlékszem, de mindent kipróbáltunk, amit ilyenkor illik. Csókokból elindulva felfedeztem pici vendéglátóm testét, külön feigyelmet fordítva jól izgatható melleire, amiket igazán élvezetes volt kényeztetni, mivel ő is nagyon élvezte. Lejjebb érve addig ügyeskedtem, míg sikerült nyelvjátékommal csúcsra juttatnom, ami után egyből fordult a kocka, és Méri következett. Szavak nélkül, csak a reakcióimat figyelve tapasztalta ki, hogyan szeretem a legjobban az orális felvezetést, és nem sok kellett hozzá, hogy befejezés is legyen a mélytorkos-nyálcsorgatós-cuppogós előjátékból. Mielőtt elsültem volna, gumit húztunk, majd egy kiváló meglovagolásban volt részem. Nagyon szeretem, amikor partnerem teste izmosan "egyben van", így lovagláskor egyszerre mozog, ami nekem nagyon felerősíti az ingereket. Nos, Méri ilyen, és nem is akarta megspórolni az élményt tőlem. Simán el tudtam volna menni így, de mindenképpen ki akartam próbálni még a missziben és hátulról is, így kértem, hogy forduljunk meg. Eszméletlenül jól nézett ki az elém táruló, hívogató popsi, és miközben hevesen dugtam, nagyon élveztem ahogy tolta rám magát ez a csöpp kis tündér. Sajnos nem tudtam ilyen módon a csúcsra juttatni, úgyhogy egy idő után misszibe fordultunk, ahol a tervezettnél hamarabb véget ért a móka, mivel testének és mosolyogva bíztató arcának látványa túl soknak bizonyult, így hamar a gumiba élveztem.
Tisztogatás után nem sok időnk maradt, de egyáltalán nem bántam, hogy az elején több időt szántunk az orális gyönyörökre, úgyhogy teljes megelégedettséggel zárult ez a furcsának induló randi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban előre megbeszéltek szerint.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon furcsa volt nekem, mennyire félrevezettem magam Mérivel kapcsolatban, de ezt egyáltalán nem negatívumként írom, hanem inkább figyelemfelkeltésként, hogy ilyet máskor ne csináljak. Méri egy nagyon kedves, dinamikus, tapasztalt vendéglátó, aki rendelkezik már annyi tapasztalattal, hogy minden vendégét a legmaximálisabban ki tudja szolgálni, miközben ő is szívesen élvezi a vele való törődést. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik szeretik ezt a korosztályt, mivel Méri nagyon jól bemutatja, hogy miért is szeretjük ezt a korosztályt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Méri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMéri legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-08-28) : Visszatért barátomhoz ismét többször cuppogós élvezettel teli mélytorkos franciával ajándékozott meg. Mondtam neki , hogy most én szeretnék élvezkedni testén, ami nem volt ellenére. Újabb istennőhöz méltó csókolózással folytattuk én is végig csókoltam finom testét ikreit is bele vonva a végállomás a punci volt. Ott egy hosszabb időt töltöttem el, aminek meg is lett a gyümölcse nagyot élvezett

(2019-03-06) : Látszott rajta hogy nagyon kedvére van ez a játék, napokig tudná folyamatosan csinálni, de mivel én már veszettül felizgultam, megfogtam a fejét és ráhúztam a farkamra azt a száját aminek a szegletében csintalan mosoly kóricált. Szabadjára engedtem kicsit ezután,

felejthetetlen: 15db
(2020-10-15) : Finoman inditott, de hamar usztam mindenhol a nyalban. Vedelemert nyultunk es folem ult. Volt, hogy tekerte a csipojet es volt, hogy csak csattogtunk, ahogy belefert. Megfordult es hattal ugyanezt elkovette! A popsi latvanya csak nehezitette a dolgomat, mert hamar kivegzett volna. Ezert hanyadt fekudt es szembol valltunk eggye. Csokok kozepette ert a robbanas!

(2020-08-06) : Leginkább rá bíztam magam, és hagytam hogy kényeztessen. Testem minden porcikáját üdvözölte,cuppogva haladt lefelé,keblei ,kezei,szája,majd később a kedvemért kibontott haja is mindenütt simogatott.

(2017-05-08) : majd a kedvenc 69- be fordulást követően érkezett a turbó- fokozat, egy a HÖLGY által előadott, teljességgel kézmentesen, végrehajtott szemkontaktusosan kivitelezett csodálatos francia nyelvlecke.

nagyon jó: 18db
(2020-08-26) : Finoman indít majd egyre nagyobb lesz az étvágya, minden porcikámon végig cuppog ! Majd ha kellően felizgat, ami őt is felizgatja akkor jön a másik nagy kedvencünk a francia. Semmi nem marad ki, de a sorrend sem mindegy, hiszen kell annál izgatóbb mikor rajtam fekve csókolózás közben a keblei a golyóim maszirozzák ? Majd az egyre keményebb péniszem kapja ugyanezt...

(2020-08-24) : Eljutottan csodálatos puncijához, ahol hosszabban elidőztem. Remélem sikerült kis örömöt szerezni Mérinek. Majd ő kedveskedett nekem hasonló módon, csodálatos , sokszor molytorkos franciával kényeztetett. Elég hosszan élveztem tevékenységét, nagyon jólesett. Gumit kértem, lovagló pózban kezdtük, közben simogattam csodás testét.

(2020-08-21) : De ugyanugy lassan es kimerten csinalta ahogy En. Hosszan elidozott a mellkasomon es egyszercsak elindult lefele. A zsakot vette kezelesbe, majd egy ovatlan pillanatban tovig elnyelt. De csak egyszer! Ismet a zsakon cuppogott. Ujra es ujra ezt folytatta, amitol orjitoen intenziv erzes volt, mikor tovig vagyok az ajkai kozt. (Nagyjabol, mint egy villamcsapas.) Szivta, falta, szinte csamcsogott rajta.

: 18db
(2020-11-04) : Átöleltük egymást, és élveztem Méri édes csókját. Nagyon vágytam a teste felfedezésére, így végig csókoltam, majd csodás, édas kejhénél hosszan elidőztem. Remélem sikerült örömöt szerezni neki. Kedvesen kérte, hogy most ő akar kényeztetni. Csodás, sokszor mélytorkos franciával kedveskedett,kezét alig használta.

(2020-09-16) : ...és lás csodát a csodás érintésének hatására a velem egykorú is éledezni kezdett. Egy kis kölcsönös francia után,úgy éreztem elég kemény vagyok,hogy gumit húzzunk.Őrületes lovaglás következett szemből.Valami frenetikus volt. Ahoz képest,hogy azt hittem nem leszek képes másodjára hadrendbe állni,és sokáig húzom majd,Méri szemből olyan tempót diktált,hogy pár perc múlva tele lőttem a gumit.

(2016-12-09) : Natúr franciával kezdett, ügyesen, lassan, pont ahogy szeretem. Kicsit a cicik között is játszott, de ekkor inkább gumit kértem, mert nem sok hiányzott a véghez. Beleült szemből, szép volt a látvány, mint ahogy hátulról is.