0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Niki erotikus masszázs

erotikus masszázs

Niki-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-27 18:38:21

Borz1
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR egyeztetés, korrekt volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Tömegközlekedéssel jól elérhető hely, parkolásra egy kicsit jobban kell figyelni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás rendben van, tiszta felszerelt fürdő, a masszázs szoba kifejezetten hangulatos.
Niki külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Rendkívül szép alakja van, gyönyörű bőrrel, átlagosnál kisebb termettel. Harmonikus megjelenés.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Szakszerű masszázs, begyakorolt mozdulatokkal, Rászánta az időt, figyelt a reakciókra, ahol kellett tovább időzőtt. Szóval nagyon rendben volt ez is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Már a masszázs közben időről időre meglepett finom érzéki benyúlásokkal, Figyelte a reakciókat és azokra reagált. Rendkívül formás alakja segített hangulatba jönni. Az egész masszázsnak és kényeztetésnek volt egy harmonikus lenyugodott hangulata, ami nekem nagyon bejött. Megvoltak a fázisok, szépen felépült a csúcspont. Nagyon hatott rám, bár tovább tartott volna.
Annyit beszélgettünk ami jól esett, ha hallgatni akartam akkor ehhez igazodott. Érzi hogy szép ezt használja, de olyan harmonikus módon. Engem nagyon feldobott ez az alkalom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt volt. Annyi amennyire számítottam. Még meg is toldottam egy kicsit.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó érzéssel, feltöltődve, harmonikus hangulatban távoztam.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-09-28) : Élvezettel, szakszerűen, a megfelelő erősséggel masszíroz. Sokkal jobb az átlagnál. Nagyon jó beszélgető partner is. Alapvetően figyelt, hogy pihenni vagy dumcsizni szeretnék. Most dumcsiztunk. Teljesen elvarázsolt. Hát, popsi, lában, karok sorrend után jött a varázspálca. Még hason fekve csípőmet kissé megemelve utat engedtem a kis kezeinek a fallosz felélesztéséhez. Hát, mit mondjak, nagyon nem bántam meg az akciót

(2020-02-24) : Közepesen erős, itt-ott kellemes nyomásokkal kiegészítve. Nem múlt el sok idő, de hamarosan párosította néhány erotikus elemmel mint pl. csúszka a cicikkel, golyósimi és valami rendkívüli érintések tömkelege bizonyos erotikus pontokon.

felejthetetlen: 3db
(2019-04-10) : Ő is megszabadúlt a bodytól, és meztelenül felpattant mögém, lábaim közt elhelyezkedve gyengéden masszírozni kezdett a hátamon.

(2019-03-15) : Kértem egy felvezetést, ami kicsit sajátosra sikerült, hiszen, amikor Niki felült elém a massszpadra teljesen pucéran, akkor nem bírtam nem csókolni a nyakát, fülét, eszméletlen szempilláját

(2016-12-20) : Háton kezdte, majd haladt lefelé a lábakhoz, finoman csinálta nagyon kellemes volt. Amikor a vádlimat masszírozta alátámasztotta a combjával sípcsontomat hogy ne feszüljön a lábfejem.

nagyon jó: 8db
(2021-01-18) : A masszázs a gyúrósabb fajtából való. Az alkarjait is elég intenzíven használja; ezért az az erő amit bele visz, az egy komolyabb mérték. A két lábam közé helyezkedett és végig ebben a helyzetben masszírozott. Csevegtünk pár dologról és így telte el azaz idő amíg a hátam dolgozta meg. Utána rátért a gátra és a zacskókra, majd a velem egykorút is próbálta kényeztetni.

(2019-03-02) : Az elejétől fogva beveti a tejes testét a masszázsba. Kéz, könyök, cicik, combok. Nekem különösen izgató volt érezni, ahogy a kemény mellbimbói karistolták a hátam. Masszázs közben folyamatos a szemkontakt a tükörben és felszabadultan bármiről lehet vele diskurálni.

(2018-07-18) : A masszázs részt krémmel csinálta , itt is egész puha érintésekkel kezdett és mikor biztattam a keményebb játékra , akkor dögönyözte a hátamat jó keményen, de álltam hősiesen , mert igen jól esett.

: 9db
(2020-06-30) : A masszashoz minden kellékkel rendelkezik van nála olaj és krém is a megfelelő masszázs pad masszázshoz és tartani isKörnyezhetet még a tükrök is gazdagítják a kintről beszűrodo forga...

(2019-05-14) : Megfogta a krémes tégelyét és a lábaim között mögém térdelt és elkezdődött a lassú, de alapos masszírozás. No meg a traccsparti. Mindezt a tükörben nézve. Szenzációs volt.

(2019-04-24) : A jobb lábamat a lábai közé fogva mögém térdelt és elkezdődött a krémmel sikosított masszírozás és beszélgetés. Nagyon jót beszélgettünk, de ez nem érdekes, a masszírozás viszont annál inkább. Egy picit hátra húzódott a bokám és a vádlim miatt, majd megindult felfelé,