25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Giulia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Giulia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-26 17:35:15

dugo
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Giulia beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már nagyon régen szemeztem hirdetésével, de csak masszázsra, és kézi levezetésre nem akartam menni, mert úgy gondoltam, hogyha fele olyan szép a hölgy mint a képeken, és nem dughatom meg az ember kínzás...de egyszer csak feltünt, itt a “ sötét “oldalon, nem haboztam, hívtam. Egyből felvette, és két mondat után világossá vált: jó lesz vele a szex! Korrekten tájékoztatott, megbeszéltük a randi időpontját, és a tisztelet díjat. Kért egy megerősítő sms-t amit dobtam, és indultam a megadott címre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, mindenki döntse el, hogy jó vagy sem. Tömeg , bocsánat: közösségi közlekedést használóknak 10 perc séta, autóval, motorral, könnyen megtalálható, parkolás fizetős, és az sms kódja változott!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a felsőbb régióban található, kifogástalan állapotú, tiszta, türcsi-fürcsi teljesen rendben. A tetthelyen szobainas, és francia ágy várja a bujálkodni vágyókat, masszázs pad a nappaliban.
Giulia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ketten nyitottak ajtót: egy nagyon szépen nyírt szőrű fiú kutyus, akivel hamar megbarátkoztam, alig akart kimenni a tetthelyről, valamint a gazdája, Giulia! Piros magassarkúban, fekete comfix harisnyában, francia bugyiban, és melltartóban fogadott. Káprázatos volt! A képek nem csalnak, egy bombázó át előttem. Haja most rövid szőke, karjai csodálatosan izmosak, de nőiesek, poci nincs, Lábak végtelenül hosszúak, és izmosak, vádli gömbölyded. A cicik egyelőre fedettek voltak, de látszott hogy csodálatos sebészi munkát képviselnek. Egy szó mint 100 ,aki meglátogatja őt azt kapja akit a képeken látott. 10-ből 10-es!

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hajszál pontosan a megbeszélt időpontban megkaptam a kapu kódot, és a lift már röpített is rejtekhelyére. Ajtó kinyílik, megpillantom Giuliát,,és már ölelném is. De előtte puszik ,bemutatkozás, cipő le, irány a Tetthely. Szoba inasra teszem gúnyaimat, és rohanok fürdeni. Visszatérésem után kérdezi mit szeretnék: én pedig elmondtam: először is kibontani a ruhákból, végig simogatni és csókolni pazar testét, majd addig nyalni amíg a fellegekbe repül. Utána szeretnék egy kis franciát, majd behatolni csodás puncijába és minden pózban szeretkezni vele, végül a csodás cicikre küldeni az ovit.Rövid akarnék lenni azt mondanám mindez megtörtént.
A nyakától indítottam puszijaimat majd a karokat vettem kezelésbe, majd az ikrekkel foglalatoskodtam. Végig csókolva kőkemény pociját,eljutottam kelyhéhez amelyet nyelvemmel kényeztetni keztem. Átfordultunk 69-ben ahol is az első gólt elértem, elrepült! Gumihúzás, majd missziben kezdünk, lábak a nyakamban, Összezárva, majd széttárva, egyik láb lent a másik a nyakamba. Kérem, simizze magát és elérem a második találatot. Lovaglás, gugolva, és hagyományosan, közben hol a ciciket, hola popót markolom. Gondoltunk a négylábú barátjára, tehát doggy style. A végén lerántottam a gumit, és kértem hogy a cicikre élvezhessek. Bal kezével simogatta a csiklóját nagyok a sóhajtozva és jobb kezével befejezett! De úgy hogyha rágondolok most is beleremegek. Időm vészesen fogyott ezért tartalmas beszélgetés után zuhany. 10 perccel túlléptem az időmet, de ez nem okozott gondot. Búcsú puszik között távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondott, itt is rögzített tiszteletdíjat helyeztem el az esemény után a konyhapulton diszkréten. A tisztelet díj mértéke iparági átlag fölött van, de vendéglátó is a toppon van. Minden forintját megérte!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól döntöttem amikor felhívtam Giuliát, egy fantasztikus alkatú, intelligens, szexi hölgyet ismertem meg benne. Hogy visszatérek hozzá ,az nem kétséges!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Giulia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-01 12:56:19
:-)Fontos számomra, hogy vendégem elégedetten távozzon....ennyire egyszerű ez.

subaruman
Belát a dolgok mögé
2020-10-28 11:46:59
Öröm azt látni, olvasni, ha egy lány kategóriát vált és mindkét műfajban maradandót alkot. Egészségedre!

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-04) : Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 10db
(2020-12-11) : Ezek után újra megcsókoltam, majd ő vette farkamat kezelésbe, elsőnek hideg volt egy kicsit a keze, de az ajkai annál forróbbak. Először a nyelvecskéjével kényeztetett, majd bőnyállal szépen ahogy azt kell le is szopott. Néha megálltunk, kivettem ajkai közül a fütyköst és kértem, hogy a zacsit és a két csomagot is vegye figyelembe és kezelésbe.

(2020-07-23) : Leérve igen szépen ápolt puncit találtam, csodás hosszú combjait végigcsókolva, punci melletti hajlatokat megnyalogatva kezdtem francia tudásom gyakorlását.

(2020-03-07) : Ezután kaptam egy natúr franciát. De még milyet! Ha csak monotonan bólogatott volna, még az is örökké az emlékezetembe vésődne, úgy nézett rám! Látszott szemein a kéj, a "most én jövök!" érzés,

nagyon jó: 9db
(2019-09-08) : A fogások széles spektrumát tapasztaltam, több irányból, szögből kivitelezett, érezhetően tanult, profi mozdulatokkal. Jobb oldalról kezdte, majd a bal lábam után derekamhoz ért, ahol az addigra már megszokott magas minőséggel folytatta a munkát.

(2017-11-16) : én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk,

(2017-06-27) : Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra

: 32db
(2020-02-03) : akes care of me asking is all ok, girl friend attitude. As for other things also, great skills and as per my standards great. Great lady and skills! Details will stay for me but if you are looking for sexy, lady with experience and positive attitude this is women for you. For sure will be back for my next visit to Budapest. Just treat her properly and with respect and you will not be regretted, trust me.

(2019-08-01) : Vendéglátóm olajat használt, s lábamtól kezdve gyúrta át testemet. Mozdulatai alaposak, szakszerűek. Megérzi, hol vannak a problémás részek, s erős kezeivel kimasszírozza a csomókat. Leginkább derekamat és vállamat gyúrta át.

(2019-03-11) : Tanulta, látszik a mozdulatain.NAgyon hosszan elnyújtva masszírozzaa a lábakat, majd a hát és így tovább.Ami nekem hiányzik, hogy hason fekve nincsenek benyúlástok.Viszont nagyon jó beszélgető partner.V