4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-26 16:32:36

Medina978
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR-en keresztül egyeztettem időpontot, nem volt probléma elsőre sikerült az összeegyeztetés. A találkozó napján hívtam megerősítés jelzése végett, illetve elkértem tőle a címet. Olajozottan ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Jól megközelíthető helyszín, társasház, nem kell várni a ház előtt, könnyen megtalálható a cím. Tömegközlekedéssel mentem jó néhány buszjárattal elérhető.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Modern lakás, igen tágas, tisztán tartott. A fürdő szintén tágas, kád, többféle tusfürdő. Dóri gondoskodott két törölközőről is, a higiénia elsőrangú. A tettek szobájába franciaágy és masszázspad, ez utóbbi került a érdeklődés homlokterébe. Az ágy kényelmes, van szobainas a ruháknak.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri törölközőben fogadott, kedves, mosolygós hölgy, ez már telefonban jellemző volt rá. Szabadkozott, hogy nem viselt rendes ruhát, ezt úgy próbálta kompenzálni, hogy hamar lehullott róla a törölköző, így megmutatkozott lélegzetelállító szépsége, amit semmilyen ruhával nem lehet felülmúlni. Finom bőr, szép nagy cicik, helyes vidám arc, elsőrangú alakja van, kicsi helyes feneke, izmos lábakkal. Festményre való lenne.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Pornós feeling:
1
A fürdő után, irány az ágy, ahol egy kis csókolózás, és simogatás után, kis masszás következett. Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam. Aztán az időnk lejárt, tus, és egy-két csók váltása mellett elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Normál erotikát kértem, amit vállal, azt meg is teszi, a végén adtam oda a virágszálakat, ami pesti átlag, nem kérte előre, pedig első alkalommal jártam nála.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kedves lány, elsőrangú alakkal, ha festő lennék, biztosan felkérném modellnek. Ha kell kezdeményez, de hagyja magát irányítani is, nem volt unott vagy közönyös egy pillanatra sem. Beszélgetni is jó vele, érdeklődő, de nem tolakodó. Teljes mértékben elégedett voltam, bár hamarabb felkerestem volna.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-27 15:12:50
Nem egy ömlelgő beszi, te mindig röviden írsz. A lényeg benne volt, sajnos olyan " egy kaptafára" sikerült randinak tünt. Dóri ennél több...

2020-10-27 12:37:16
Még jó, hogy friss élményem van Dóriról, mert ez az írás bizony nagyon gyengécske lett kedvcsinálónak.....

2020-10-27 11:33:07
Nos, én voltam Dórinál. Még leszek is. Nem hiszem el, hogy csak ennyit kaptál. Nem pornó irodalmat várok, de Dóri ennél sokkal - sokkal több. Bocs.

Aquila
NemKívánatos
2020-10-27 10:41:44
Nem eresztetted bő lére, de végül is bemutattad Dórit és a talitokból is kaptunk ízelítőt.

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-23) : Lassan elkzdett lefelé kalandozni, végigcsókolva a testem, amíg el nem ért a nemesebbik testrészemig. Itt olyan frenetikus franciába kezdett hogy körülbelül 1 perc alatt végzett volna ki, ha le nem állítom. Lágyan finoman csinálja, és én pont így szeretem. Megkértem hogy én is hagy kényeztessem kicsit.

(2021-01-06) : A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni,

(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

felejthetetlen: 9db
(2021-01-12) : Először csak finoman nyalogatta,simogatta,majd egy váratlan pillanatban hammbekapta, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett. Nagyon lassan,lágyan kényeztetett,kiengedte,majd utána kis simogatás után újra ajkai közé vette. Érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem a hosszan elnyúló öröm átadása volt a célja.

(2020-12-14) : Elindult lefelé apró csókokkal a nyakamtól kezdve mellemen át hímvesszőm környékére ,majd kézbe vette farkam rám nézett mint egy kislány aki megkapta a cukorkáját. Kuncogott kicsit majd szájba vette,nagyon finom franciát kaptam,főleg szájjal dolgozik néha a kezét is használja ,meg -meg áll elidőzik a makkal nyelvecskéjével játékosan szánkázik rajta,majd rábukik megint a péniszre.

(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 14db
(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.

(2020-10-18) : Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni. Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.