25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Tia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-26 11:46:00

vivalanocse1
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-27

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Immár hagyományosan VTR-en, majd egy héttel előre indítva a foglalást. Megbeszéltük mikor jó neki is, én igazodtam hozzá, mert egész nap ráértem 23-a miatt, ünnepnap, szabad nap. :) Mivel már ismerjük egymást egyéb egyeztetésre nem volt szükség, tudtunk mindent egymásról ami a talihoz kell.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel a múltkor futás lett a vége, most nem biztam a véletlenre, így meg vagy fél órával előbb odaértem volna ha egyből hozzá gyalogolok, de inkább az Ikea közelében várakoztam. Majd elindultam és kb 10 percet kellett már csak a közelében várakoznom. '59-kor megcsörgettem, majd rövidesen megnyomtam a kódot. Köztünk így működik. Egyébként ez az örs vezér téri Ikea volt természetesen. A várakozások alatt arra gondoltam milyen jó lenne ha most meg a piros szexy átlátszó ruhájában fogadna.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Barátságos zöld övezeti lakás, nem kell sokat felgyalogolni hozzá. Belül jó a klíma. Minden szépen rendben van tartva, nem csak a tetthelyen, hanem minden helyiségben. A fürdőszobában szájvíz, többféle tusfürdő, álló zuhanykabin fogad, törülköző nagy és hibátlan, kilépő is van. A tetthely fényviszonyai jók, ruhát van hova letenni és az ágy kényelmes, lovagló pózban letesztelve.
Tia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Ajtónyitás után pozitív meglepetés, pont az a piros ruha van rajta!!! Mondom Tiának, pont ez járt a fejemben hogy ebben lássalak. Mondja tudja mert a múltkor mondtam neki. (Megjegyezte!!!! 3 hét után is emlékezett rá) Külső változatlan, ugyanaz a bomba test, szép arc és szép mellek és mellé a védjegyjé vált mosolya. A kezén a körmök pirosra festve, ezúttal műkörmöt nem látok. A látványt tovább lőjük combfixszel, amit kérésre vesz fel, egyébként nem stílusa, pedig nagyon dögös benne. Képei a valóságot tükrözik, ő van rajtuk és pont ilyen jó az alakja most is, tervben van egy újabb képsorozata. Ami külön nagyon tetszik Tiában az még a vörös haja, egyre hosszabb ahogy én szeretem. Persze nem nekem növesztette ilyen szépre,hosszúra de nálam talál be igazán. :)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Fürdőszobás kötelező kör után azzal kezdünk hogy megkérem a combfix felvételére, büszkén mondja egyre ügyesebben veszem fel. Természetesen igen, de én a mozdulatai miatt szeretem, jó látni ahogy felveszi. Utána még elnézek a szekrényig, tetején a kedvenc cipellő, mondja az is odakészítve, és hogy 20 cm a tűsarka, na akkor nem csoda hogy múltkor szintkülönbségünk támadt. Most kezdésnek nem kérem hogy vegye fel, most is állva szeretném vele kezdeni, de most mindketten álljunk és a falnál. Belemegy, szexi bikavadító piros átlátszó ruhája leér a fenekéig, mögötte állok, hozzám ringatja kecsesen a fenekét én meg feldagadok alul, majd megkérdezem így hogy a ruha itt van tehetem-e farkam a fenekéhez, persze megengedi és a ruháján siklik a farkam föl-le, közben vállára, nyakára adok puszikat, ő mindkét kezével a falnak támaszkodik, ekkor látom pirosra festett körmeit. Kérem a gumit, így hoz gumit, sikosítót és előtte még kapok egy felejthetetlen orált is, ami már attól is az hogy nem az ágyon csináljuk, Tia leguggol és beveszi, finom natúr francia gyakorlott mozdulatokkal, szinte csak száj, alig kéz. Majd jöhet az aktion.
A gumit én húzom fel, ő tesz rá sikosítót és a falnak támaszkodik mindkét kezével, kicsit kitolja a fenekét én pedig behatolok, közben a fenekét vagy a mellét simogatom, aztán pózváltás, ágyon pucsít be nekem, én állva maradok és hátulról teszem be neki a farkamat, ezt is csináljuk majd jön a kedvencem, a szekrényre felül Tia, itt már tűsarkú cipő rajta és én pedig szemből teszem be neki. Így szemből lehetőség nyílik csókolózni is, így nem hagyom ki, az órára nézek és mondom mennyünk az ágyra lovaglóban végezzen ki. Ott még pici sikosító és fölém jön, berakja magának és heves vágtába kezd, ilyen mozdulatai még nem voltak, 3 alkalom, 3 különböző lovagló technika. Előre van dőlve és most nem ringós, körzős hanem csak a fenekét rajtam mozgatós twerkelős technikát vet be, nagy sebességgel, partnere maradok, mert markolom a fenekét és én is ugyanebben a tempóban húzom magamba. Ez a hevesség kivégzést ér. Gumi levét, papírtörlő és tusolom le a farkamat és vissza az ágyra.
Eddig kimaradt a 69, mostanában ezzel kezdtünk, most sem hagyjuk ki, beszélgetés után belekezdünk, puncija gyönyörű, frissen borotvált és nagyon rendben van, én azt nyalom, Tia a farkamat éleszti újra. Megkérem hogy legyen olyan rész hogy csak nézem ahogy ő csinálja, közben a testében is gyönyörködöm oldalról, itt még szájbaélvezés a tervem, de módosítom és gumit kérek, az ágyhoz állok Tia bepucsít az ágyon doggyban és beteszem neki, a mozdulatok során a piros átlátszó ruha teljesen felcsúszik, így látom szép bőrét is, meg amikor felnézek az órát is, ideje elélvezni, mert még beszélgetni is akarok. Maradt rá kis idő, meg a végén arra is hogy letusoljak meg hogy láthassam ahogy ő is utánam rendbe teszi magát, nyitva a fürdőszoba ajtaja, nagyon ad a higiéniára oda-vissza. Eltávkor cipőhúzásnál mondja ma nem csak az utolsó de az első vendége is én lettem, csak miattam jött be.Úgyhogy ezt nagyon köszönöm.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag is ráért. Közben beszélgettünk gróf Széchenyi Istvánról,felmérte mennyire ismerem, ötször is szóba került, másról nem esett szó. Szerintem egész sokat tudok róla, gimiben jól megtanultam. az ajándékát pedig az ágyra tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon magas szinten odafigyel a vendégére és meg is becsüli, tudja mi a szokásom és aszerint vár, képes megjegyezni a legapróbb megjegyzést is(pl piros ruha), kikészítve vár a tűsarkú cipőjével. Mindig kiegyensúlyozott és vidám. Most is nevesítve ajánlom a mindenki mellett ezúttal Phil kollégának. Phil, nagyon várom én mikor olvashatok tőled Tiás beszit, szinte csak őt nem olvastam még tőled.(szinte)
Hamarosan besorolom egy magasabb címkébe, lehet kikerüléskor csak jóban fog látszódni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-14) : Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2021-01-03) : Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is. Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik. Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz.

felejthetetlen: 8db
(2020-12-07) : Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza

(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

(2020-10-01) : Gumi le és beszélgetés, majd el tusolni a farkam. Második kör ez már orál, és úgy oldalról hogy láthassam az arcát meg a teljes orál aktiont, még nem állt fel a rendszer amikor beveszi, de technikájától ez megtörténik. Ezúttal a Tiás nyelvkörzős technikát veti be az elején, érzem ahogy a makkomon köröz nyelvével.

nagyon jó: 6db
(2021-01-11) : Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit,

(2021-01-09) : A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :) Csere, kértem lovagoljon meg,

(2021-01-08) : Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni.

: 3db
(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,