Amy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-26 11:26:08

real123
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam fel abban a reményben, hogy egy későbbi időpontot tudunk majd egyeztetni, de aztán gyorsan kiderült, hogy van szabad időpontja ezért azonnal le is beszéltük az aznapi találkozót. Már a telefonban is kedves, közvetlen volt és reméltem, hogy a személyes találkozáskor sem fogok csalódni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
A belvárosban rendel az Oktogontól nem messze, ezért a tömegközlekedés nagyon jó a megközelítéshez. Aki autóval látogatja meg Amyt annak egy kicsit rá kell számolnia mert lehet kell tegyen egy-két kört a környező utcákban amíg szabad parkolóhelyet talál magának.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az ajtón belépve az előtérbe ér a vendég majd onnan nyílik a fürdő, szoba valamint az amerikai konyhás nappali illetve onnan ismét egy szoba. Nem egyedül van a lakásban Amy, de nekem külön szerencsém volt mert a látogatásomkor csak magunk voltunk. A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz található teljes rendben. A szobában egy nagy franciaágy, oldalt pedig tükör amiben érdekes dolgokat láthat akció közben a vendég.
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A bejutáskor Amy az ajtó mögött volt majd miután becsukta az ajtót bemutatkoztunk. Igazából nem is emlékszem pontosan miben fogadott, mert azonnal elkezdtünk beszélni, majd bementünk a szobába. A kiírtaknak megfelelő a magassága, kora, mellei nem nagyok de nagyon formásak, és igazán jól lehet velük játszani. A punci tiszta, illatos, amit mindenki kedvel.

Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy fullos órát beszéltünk meg a telefonban azzal együtt, hogy majd meglátjuk mi minden lesz. Érkezés után a már korábban leírt csevegés közben kaptam egy törülközőt, majd miután megmutatta a fürdőt magamra hagyott. A fürdés után Amy már az ágyon feküdt és csábosan nézett hátra a válla felett. Nekem sem kellett több mögé léptem és rögtön elkezdtem csókolgatni a hátát, popsiját majd lekerült a falatnyi bugyi is. Kis idő múlva megfordult, és lábait terpeszbe téve kínálta fel nyalásra punciját. Először csak szépen óvatosan majd később egyre erősebben nyaltam miközben egyik ujjam becsúszott a punciba. Ezzel sikerült bepörgetnem egy kicsit mert egyre jobban vonaglott mire én is egyre erősebben toltam az ujjamat a punciba. Kis idő múlva lábai összezárták a fejemet és kis remegés futott át rajta. A heves hullámzás a fejét az ágy szélére sodorta és miközben pihegett én gyorsan felálltam és az álló farkamat a a szájába adtam miközben fejjel lefele volt az ágyon. Nem volt semmi ellenvetése, azonnal bekapta. Ezután egyszer-kétszer kivettem hogy pihenhessen de aztán nem bírtam és miközben tövig nyomtam a rudam a torkára beleélveztem a szájába / torkára. Remegő lábakkal feküdtem el ezután az ágyon. Amy azonban jó fej volt nagyon, jól eldumáltunk, majd kis idő múlva megpróbálkozott a második körrel. Fantasztikusan szépen játszott a farkammal, hol bekapta, hol csak végig nyalta, máskor pedig a golyókkal játszott. Kis idő elteltével azonban rábukott és magától nyomta rá a fejét a kőkemény rudamra miközben a nyelvével a farkamat/golyókat izgatta. Hát ilyenben még nem volt részem. Egyszer-kétszer pihenés képpen kiengedte a szájából majd miután kérdeztem, hogy megdugjam a puncit vagy inkább a száját az utóbbit választotta. Ekkor begyorsítottam, és szorosan ráfogva fejét a farkamra egy hatalmasat élveztem másodszor is a szájába. Miután elengedtem csöpögő, nyálas arcán egy széles mosollyal mondta, hogy nagyon szereti a szopást. Hát erre nem lehet mit mondani. Frenetikus volt. Kis pihenés, majd fürdés után felöltöztem és siettem tovább utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit a telefonban mond az teljes mértékben megfelel a valóságban. A fullos óra kicsit magasabb de cserébe olyat kapsz amit máshol nagyon kevés helyen.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amy nem beszél mellé, tényleg imádja a szexet és minden ötletet vagy elgondolást szívesen megvalósít, de mindezt úgy, hogy még élvezi is közben. Nagyon jó hogy meglátogattam, és bár a fullos programot nem használtam ki teljesen így is nagyszerű randi volt. Szerintem még be fogom pótolni ami most kimaradt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-10-27 11:44:39
Végre egyre többen fedezik fel ezt a csodálatos nőt, szerintem te is mész még hozzá újra.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 28db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

nagyon jó: 28db
(2020-12-30) : Elkezdett torkozni, amit úgy is csinált, hogy torokra vette, majd a torkán belül tartva kisebbeket mozgatta (a szűk kis torkával masszírozott), meg úgy is, hogy végig, a tetejétől szopva indított és bevette a torkára. Nem is tudom, melyik a jobb. Az elsőnél folyamatosan a szorítással masszíroz, ami annyira jó, hogy az már kínzás, a másodiknál viszont a szopásból torokra átmenés a fenomenális.

(2020-11-09) : Irtózatos torkozás vette kezdetét. Totálisan elnyelt. Közben én is folytattam a munkám, de már alig bírtam odafigyelni. Változatosan szopik, a teljes környékét kényezteti. Zacskókat, a cerka oldalát, a makkot. Szívja, megdug a torkával, eszméletlen. Csoda Alicenél tapasztaltan hasonlót, de ez még több annál. Gumi fel, nagyon gyorsan elkészült ezzel a manőverrel.

(2020-10-30) : Amy a nappali-konyhában várt a pulton könyökölve. Természetesen nem bírtam ellenállni, s hátulról átölelve simogatni kezdtem csípőjét, melleit, kezeim hátracsúsztak fenekére. Közben ő azt ecsetelte a maga cserfes modorán, hogy tegnap épp ezen a pulton feküdt, fejlógatva, teleszájjal.

: 44db
(2021-01-10) : Én az ágyon ülve, háttadőlve közben ő a farkamra bukott, én pedig a tarkójánál fogva nyomtam rá, és lent is tartottam.Maximum a kis hasamtól nem tudta mélyebbre venni, de azért ezzel nem volt gond. Közben izgattam a punciját és valahogy 69be fordultunk. Itt is volt zacsi nyalás, mélytorkos elemek. Közben pedig mindkét nyílást felkutattam nyelvemmel, vagy az újjaimmal.

(2020-11-03) : Hamarosan már a bré is a szájában között ki, majd nemes egyszerűséggel fejét hasamra húztam. Egyik kezem a tarkón, másikkal pedig az állát fogtam Ott tartottam, és közben dugtam a száját koppanásig. Többször megismételtük a folyamatot. Igencsak jó esett, hogy egy nagy jó mélytorok élményt tudhatok magaménak. Ekkor belépett versenytársam, így már ketten kényeztettük Úrnőnket.

(2020-11-03) : Már itt is, egyből tövig bekapta, és teljesen eltüntette a velem egykorút, míg ismerősöm az ágy széléről nyalta, ujjazta tovább partnernőnk kelyhét. Kis időt követően fordultunk, így én férhettem hozzá a csodás puncihoz, amit újaztam, nyaltam ahogy csak lehetett, így kényeztetve kedvesem. Eközben kollega kezelésbe vette istennőnket,