Alexandra erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-25 22:07:52

sztbali
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága Bali!

Tartozom még számodra egy kis eszmecserével. Tudom picit megcsúsztam akár a jégen.
Nagy élmény volt újra látni és hallani téged, kis/nagy Iceman. :D

Valóban átkerültem egy másik kerületbe, így hozta a sors, az élet. A másik hely is nagyon jó volt, élveztem minden percét – köszönet és hála érte; nevet/ket nem írnék szerintem rá fog(nak) ismerni :D innen is puszimat küldöm -. Így most a pesti oldalon van a rehabilitációs központom.

Valóban a pesti oldalon vagyok elérhető, kicsit beljebb a fő úttól, így egy csöndes, zöld övezetben térhetsz pihenésre.
Sztorizgatás közben elgondolkodtam, hogy vajon mennyi minden történik velünk addig amíg nem látlak újra! Végülis nem mindennap találkozok veled. Mindig van mit pletyizni. Úgy éreztem magam mostani alkalommal, mintha megállt volna az idő. Onnan folytattuk ahol abbahagytuk előzőleg.
A kis piros ruha, tudod olyan, mint a kis fekete dressz… sejtelmes, titkos, hivogató, időtálló.

Úgy éreztem, hogy most nagyon jól összehangolt koncertet sikerült komponálni, reménykedek benne, hogy a folytatás is hasonlóak lesznek vagy még tökéletesebbek. Kellemesen játszott ujjad a zongorán, ahogy meg lett írva; akárcsak a nagykönyvben. Lassan Bach vagy Vivaldi is elbújhatna mögöttünk, átírjuk a zenetörténelmet, hihi.

Örültem, hogy újra találkozhattunk és átéltünk élményeket, jókat beszélgettünk.

Itt is kívánok neked nagyon boldog, kellemesebb, sikerekben gazdagabb új évet!
Számodra van nálam helyed csak egy telefonnyira vagyok tőled. :)

Puszillak, ölellek és vigyázz magadra amíg nem találkozunk újra!
Lexa

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Alexával időpontot és az eredeti helyett egy későbbi egyeztünk meg, mert az általam ajánlott időpont már foglalt volt.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKK-val és autóval is jól megközelíthető zöld övezeti hely. Busz és villamos jár erre, de egy kicsit távolabb állnak meg, mint az előző helyéhez. Autósok figyelmébe ajánlom, hogy jelenleg útépítés zajlik a közelben, ezért lehet, hogy több idő az utazás, mint a tervezett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Alexa oldalt váltott ugyanis Buda helyett; most Pest egyik kerületében találkozhatunk vele. Én egy kicsit eltévedtem eleinte az utcák között, de sebaj a GPS segített. A kerületi útbaigazítása a telefonban azért sokat segített. Miután helyes irányban voltam, akkor már könnyen megtaláltam a helyet. Maga a lakás elég normális. Az előszoba L alakú és inkább halnak mondanám , mert minden helyiség innen nyílik. Az amerikai konyhás nappali bal oldalt, a bejárattal szembe a WC és a fürdő; míg jobb oldalt két kisebb méretű szoba. Van lakótárs, de ő most nem volt ott. A fürdő kádas zuhanyfüggönnyel (Albertfalván kabin volt) és minden megvan benne ami kellhet; akárcsak legutóbb. A szoba nem olyan tágas, mint a korábbi, de nem sokkal kisebb. A tatami és a polcrendszeren kívül nem emlékszem igazán másra.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alexa még mindig ugyanaz a nálam kicsit magasabb lány aki volt. Exbarátnős arc(szomszédlányosnál szebb) és szép mosoly. Karcsú test kisebb méretű cicikkel és popsival. Kecses hosszú lábak. Ha valaki a telt melleket és a nagy popsit kedveli, akkor számára nem Alexa a megfelelő választás. Kis piros ruhában fogadott, de alatta nem tudom mi volt, mert a tusolás után már minden textiltől megszabadult.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Svédmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
90 perces programban egyeztünk meg, ami valójában 3x30 perc volt. Felvezetés-Kényeztetés-Masszázs sorrendben.
Felvezetés: Megérkezésemkor átöleltem őt üdvözlésképp, de mivel úgy érezte, hogy egy "Jégember" öleli át, ezért gyorsan kibontakozott az ölelésből. Sajnos túl hideg volt a kezem és a szabadon lévő lapockáknál érintettem meg őt. Kibontakoztunk az ölelésből és levettem a kabátomat. Bementünk a szobába és az itteni székre tettem a maradék ruháimat. Kaptam törölközőt és elvonultam fürdeni. A fürdés után Alexa meztelenül várt a szoba ajtaja előtt, majd ő is kiment a fürdőbe egy percre. Mikor visszatért a tatamira helyezkedtünk. Én ültem ő pedig térdelt mellettem. Kérdezte mi történt velem az elmúlt időben és én egy komolyabb történetet adtam elő a legutóbbi tapasztalataimról. Érdeklődve hallgatta, hogy miket éltem át. Ezzel telt az első fél óra és a folytatásban a kényeztetés történt.

Hasra feküdtem a tatamin és Alexa a hátammal és vállaimmal kezdett el foglalkozni. Néhány mozdulat igazán intenzív volt, mert érzékeny területre koncentrálódott. Haladt lefelé és itt már kellemesebb volt. Ekkor meséltem neki egy másik történetet, ami szintén érdekelte őt és sokszor megjegyezte, hogy micsoda szappanopera jellegű az a fél évtizedet is felölelő történetem. A masszázs a végéhez közeledett, ahogy én történetem is és nagyjából egy időben fejeztük be a dolgot. Újabb tusolás következett, amire meginvitáltam és meglepetésemre őt nem kellett győzködni, hogy velem tartson. Sok lány ódzkodik a közös tusolástól, ami számomra kissé elszomorító, de mivel Alexa velem tartott; ez dobott még valamennyit az élményen. Még volt egy rövid csevegés az öltözés közben és a cipőm felvétele után rendeztem a csokrot; majd búcsúpuszik végül tipli.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Én elfeküdtem, a tatamin ő pedig négykézláb a lábaim közé helyezkedett. A nyelvével elkezdte a zacskóimat és a velem egykorú tövét kényeztetni. Tovább haladt és végignyalta a velem egykorút. belekezdett egy lassabb tempójú franciába pár perc után megfordult és kölcsönösbe fordultunk. Elkezdtem a nyelvemmel és az egyik ujjammal kényeztetni. őt. Voltak sóhajok és én inkább a nyelvemet használtam. Igazából egy csendesebb kényeztetés volt, de egy idő után már a kéjes inkább nyögésekbe mentek át és hevesebb mozgásnál tudtam, hogy jó úton járok; majd Alexa el is élvezett. Fordultam térdelésbe ő pedig oldalra fekve franciázott és mivel közel jártam én is, ezért rövidesen az arcára-szájába élveztem. Az arcára nem akartam, de véletlenül így jött össze. Kis törlés után Alexa elfeküdt a tatamin és én fölé másztam és puszilgattam az arcát és a ciciket is. Csók sajnos nem lehetséges nála; bármennyire is szeretném. A teste elég érzékeny volt az orgazmus után; ezért áttértünk az utolsó 30 perces a masszázsra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és annyi, amit a telefonban mondott. Nála nincs bővebb info és virágszál adat, ezért nem mindenki tudja, hogy egy magas lányhoz egy nagyobb csokor tartozik. Átlag feletti, ahogy a magassága is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismételten nagyszerű élményt kaptam tőle és még szeretnék visszatérni hozzá. Szerintem még sok közös nagyszerű élményre van lehetőség.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-10 21:07:38
A helyzeten felétek, az ananász segít valamilyen formában. Akár konzervben, akár 100%-os üdítőben. :D
Nekem pedig ha sós vagy más íze lenne akkor a fehér csoki elnyomja, hogy édesebb legyen nékem. :D

TiborX
Törzsvendég
2021-01-10 18:10:44
Szerintem a fehér csokit a lánynak kell megennie és akkor mindjárt édesebb az élmény... :)

2021-01-08 17:04:07
Esküszöm ezt a fehér csokoládés trükköt még senkitől se hallottam. Alkohol, cigi, csípős, fűszeres kerülésétől is már semleges az íz. Mi van a fehér csokiban, vanilia? :)

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2021-01-08 12:21:19
Donhuan!

De ha nem tudsz/tudnál inni előtte ananászlét akkor egy tábla fehér csokiból néhány kocka segíthet a helyzeten. :D
cuppantalak

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-11-13 11:18:30
Donhuan!

Jaj te kis huncut, milyen kis kedves vagy, hogy édes legyél. :D
Beleégett, mi? :D

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 15db
(2021-01-13) : Hasra fekszemfülem, s ő a talpaimtól a füleim tövéig megmasszíroz, átgyúr a kis bébiétel-melegítő készülékben langyosított olajjal, miközben igen kellemesen elbeszélgetünk a világ dolgairól. Alexandra máshogy, tán más szakszerűséggel is maszíroz, mint kolléganője, de most ez az inkább relaxáló, mint gyógyító masszázs nagyon jól esik és tökéletes összhangban van az egész randevúnkkal. Fájdalmas csomóim csak eltűnnek, testem-lelkem ellazul, remekül érzem magam.

(2020-12-17) : A lányok hasra fekvést kértek tőlem a tatamin. Kétoldalt a lábaimhoz ültek és onnan indították a masszázst. Viki kezeit már jól ismerem. Komoly masszőzi szaktudással és gyakorlattal rendelkezik. Ha kell, szétszed és összerak és jobban működsz, mint előtte. :-) Olyan problémákon is képes segíteni, amit az orvosok már esetleg feladtak. Alexával ez volt az első élményem, az ő masszőzi képességeivel (is) meg voltam elégedve.

(2020-11-17) : Két oldalról, két lábamat veszik először kezelésbe. A masszázs a kellemes, ellazítós fajta, ami közben tudunk trécselni. Folyamatosan megy a sztorizgatás. Tükrök híján ha Alexával diskurálok balra fordítom fejem, ha Vikire figyelek, jobbra. Van hogy csak behunyt szemmel hallgatom párbeszédüket és rajtam való élcelődésüket. Egyenként is nagyon kellemes humoruk van - habár lehet kicsit más a stílus mikor nincsenek együtt - viszont így hogy mindketten jelen vannak, nagyon kellemes, könnyed móka-kacagás alakul ki.

nagyon jó: 33db
(2020-12-25) : Kellően erős a technikája, végre nem simogatásnak éltem meg a dolgot. Lévén álló munkában vagyok, elég sokat fogalaltoskodott a labaimmal, mert szerintem érezte, hogy ott a gond, és szerintem ez elmondja, hogy ért hozzá. Közben végig kedvesen, csevegtünk, sőt néha egymás szavába vágva, attól félve, nem lesz időnk eleget beszélgetni.

(2020-07-21) : . Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem.

(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

: 87db
(2020-11-29) : Ez abból ált, hogy fejem felé térdelt. Így már teljes egészében tudtam koncentrálni a feladatomra. ;) Alexa építő jellegű megjegyzéseit követve meg is szereztem neki a vezetést. ;) A balansz helyreállítása érdekében ismét pozíciót váltott ezúttal már mellém térdepelt. Nem volt kegyelem, ki végzett a szájával. Nem kapkodva, kellemesen elnyújtva a végjátékot. ;) Miután újra magamhoz tértem még váltottunk pár szót és elmentem újra zuhanyozni.

(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.