Amira erotikus masszázs

erotikus masszázs

Amira-

V.I.P hirdető
83/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-24 22:40:35

Malter_Witty
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amira beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Aznap hívtam. Könnyű volt elérni. Az első beszélgetés alkalmával mondtam, hogy még hívni fogom ha már jobban látom a napomat. Elmondta meddig tud fogadni, és hogy várja a hívásom. Második kísérletre is simán elértem, pár órával később már nála voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival mentem. BKV-val sem gond az odajutás. Parkolást nem figyeltem, de az a tippem, hogy a nappali órákban fizetős a környéken.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű ház. Két szobát láttam, és egy függönnyel eltakart helyiséget, gondolom konyhát.
A fürdő teljesen rendben volt. Puha törülköző, száraz kilépő és 9 féle tusfürdő, 3 bontatlan fogkefe, 2 doboz (kétféle) tic tac, 3 dezodor, 2 izzadásgátló, szájvíz és poharak fogadott.
A zuhanyfüggöny a kád hosszának 3/4-ét takarta csak, de így is extra bénának kellett volna lenni a víz kipancsolásához, még akkor is amikor ketten egyszerre használtuk. Nem is sikerült. ;)

A matracos szobában zajlott a terápia. A falon, a matrac mellett tükör, hosszában. Csak ketten voltunk azon a kései órán. Minden tökéletes volt egy jó randihoz.
Amira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Természetesen szexi. Nagyon szép, alacsony, szemtelenül fiatal teremtés. Méretes, eredeti cicikkel, hófehér fogakkal, sötét hajkoronával, szolibarna, finom bőrrel. Az új profilképe jól visszaadja a valóságot. Nagyon jó visszaidézni az érzést amikor megláttam az ajtó mögül kilépni. Tetkóit is imádom, van belőle egy pár. Testékszerei is vannak, imádom azokat is. Vagány lány, nem kell félteni, tud magára vigyázni, de ugyanakkkor egy imádnivaló kis tündér is.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Zuhi után hasrafeküdtem a matracon. Megkért hogy terpesszek és beült a lábaim közé. Így masszírozott. A lábaim az ő lábai felett voltak, ahogy Amira kinyújtott lábakkal ült. Érdekes volt. Új élmény, és nem gondoltam volna, hogy elég erőt lehet így kifejteni, de hatékony volt így is a masszázs. Raádásul így még erotikusabb volt az egész együttlét rögtön az elejétől.
Beszélgetés közben kiderült, hogy van 7 féle masszázsoklevele, és hogy folyamatosan képzi magát. Használta az alkarjait is, és a teljes testsúlyát is bevetette, amikor úgy érezte hogy szükséges.
Finom olajos csúszkamasszázst kaptam, a fájos derekam megdolgozása után. Nagyon jó érzés, amikor azokkal a gyönyörű természetes cicikkel csúszkál rajtam.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután megfordultam, elölről is volt még egy kis csúszka, és a körmeit is bevetette. Nagyon ügyesen használta őket, még mielőtt rátért volna az ajkakkal történő kényeztetésre. Rendesen felhúzott vele.
Az orális részt is nagyon eltalálta. Finoman kezdte és kezével közben a környéket is izgatta. Melleit is bevetette, nagyon finoman használja a ciciket is kispajti legnagyobb örömére.
Általában nem ragaszkodom a kölcsönösséghez és az NFVSZ sem mindig érdekel, de most valahogy annyira bevoltam indulva rá, hogy kértem egy 69-et. Ez is legalább olyan jó volt mint az eddigiek, sőt itt már nem is finomkodott annyira. Szuper volt.
Nem is próbáltam meg eljuttatni az orgazmusig, mert éreztem hogy elég hamar végem lesz, annyira jó csinálta. Ez azért érdekes csak, mert általában nekem elég sok idő kell, illetve elég jól eltudom húzni a végét, de most nem akartam semmi mást, csak ebben a pózban élvezkedni egy kicsit, és egy hatalmasat élvezni.
Pár perc 69-ben és végem volt, de mindennel együtt így is, elég jól kitöltöttük az időt.

Ezután még együtt elmentünk zuhanyozni.
Még amikor telefonon beszéltünk, rákérdeztem és azt mondta, ha aranyos leszek és belefér az időbe, akkor mehet a közös fürdés. Úgy látszik aranyos voltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején adtam át. A végén - elégedettségem kifejezéseként - egy kis figyelmességgel, és pár rózsaszállal még megtoldottam az eredeti csokrot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Számomra hatalmas plusz az elérhetősége, hogy akkor tudok hozzá menni, amikor általában máshoz már nem. Nagyon jól éreztem magam vele. A közös fürdés során is olyan érzésem volt mintha a barátnőmmel lennék. Itt is bevetette még a körmeit a hátmosásnál, hála az égnek! Annyira otthonosan, természetesen éreztem magam vele, hogy például el is felejtettem hátulról átölelve, alaposan megmosni a melleit is. Ezt eléggé bánom, de talán majd legközelebb, ha aranyos leszek... :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amira erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-30 16:06:15
Köszi Tozo1! De én tényleg ilyen vagyok. Nem a koreografált táncok a kedvenceim. Mindig azt csinálom, amihez hangulatom van, és a másiknak sincs ellenére. Biztos vagyok benne hogy Amirával még látni fogjuk egymást, ha végre normalizálódik a helyzet, és újra tudok mozgolódni este 8 után.

2020-11-10 06:49:25
Megfelelően informatív szép beszámoló. De legközelebb ne hagyj ki semmit a randiból, csak hagyd magad elvarázsolni! Gratulálok!