4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-24 21:16:43

Koch1
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Második csengésre felvette !
Teljesen rugalmas egyeztetés könnyű volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival érkeztem így nekem egyszerű.
Parkolás szombat révén gond nélkül volt ingyenes!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kifogástalan új építésű!
Minden tökéletes
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külső kifogástalan volt számomra ,ruha nélkül fogadott de a meglepődés után már egyből tudtam jó helyen vagyok!

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Érkezés után üdvözöltük egymást,a szobába bekísért majd kedvesen érdeklődött felőlem ami meglepett de most pont erre volt szükségem és ezért rendkivül jól esett!
Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is.
Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától .
Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált.
Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.
Fantasztikus embert ismertem meg benne aki még nagyon csinos is és az a hátsó az valami fantasztikus.
1,5 óra alatt nagyon jól éreztem magam nem csak hogy próbálta oldani a feszültséget de sikerült is neki feloldani,fantasztikus nő számomra!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az árakat sajnos nem tudom mert nem szoktam járni ilyen helyekre de nekem megérte és szerintem korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon csinos nő fantasztikus megértéssel és nagyon jó partner mindenben!
Én biztos megyek hozzá !
Nem is sokára hanem még ebben a hónapban!!
Webmesteri megjegyzés
Jöhet a jövőben ennél részletesebb írás is! Azt jobban kitesszük :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Lacafici
Könyvet írhatna
2020-10-31 09:12:59
Beszélgetni mentél egy ilyen szép lányhoz,szerintem ezt a pszichológusnál megtehetted volna. Igaz ott nem lehet fürdeni.

2020-10-30 11:40:55
Én nem értem, hogy mi van mostanában. Másfél óra egy parádés lánnyal és beszámoló helyett egy marék kavics az arcunkba. Ha valaki nem akar írni, pattitson ki egy üveg sört és ne írjon. Elnézést kérek, De ennél a semminél több lenne.

2020-10-28 18:40:13
Ez olyan, mintha a pszichológusodról írtad volna, mert említést csak feszültségoldásról és beszélgetésről tettél. Dórinál szerintem azért többről szólt a sztori, de ez megmaradt most kettőtökben.

2020-10-28 17:47:49
Hat Webinek mint mindig most is igaza van,ha nem akkor az elso szabaly lep eletbe azaz igaza van.:))A viccet felreteve szoval en utalom a teleregenyeket mert latok benne mast is es kib... unalmasak...de ez meg egy nulla nesze semmi fogd meg jol,,talan bele jossz talan nem.

2020-10-28 16:29:11
Írásod rövid, csupa jelzők íme pár :könnyű, egyszerű, ingyenes, új, tökéletes, jó helyen, jól eszét, jól csinált..... Ez nem tartalom.Olvass többet.

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-23) : Lassan elkzdett lefelé kalandozni, végigcsókolva a testem, amíg el nem ért a nemesebbik testrészemig. Itt olyan frenetikus franciába kezdett hogy körülbelül 1 perc alatt végzett volna ki, ha le nem állítom. Lágyan finoman csinálja, és én pont így szeretem. Megkértem hogy én is hagy kényeztessem kicsit.

(2021-01-06) : A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni,

(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

felejthetetlen: 9db
(2021-01-12) : Először csak finoman nyalogatta,simogatta,majd egy váratlan pillanatban hammbekapta, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett. Nagyon lassan,lágyan kényeztetett,kiengedte,majd utána kis simogatás után újra ajkai közé vette. Érezhetően nem a gyors kivégzésre, hanem a hosszan elnyúló öröm átadása volt a célja.

(2020-12-14) : Elindult lefelé apró csókokkal a nyakamtól kezdve mellemen át hímvesszőm környékére ,majd kézbe vette farkam rám nézett mint egy kislány aki megkapta a cukorkáját. Kuncogott kicsit majd szájba vette,nagyon finom franciát kaptam,főleg szájjal dolgozik néha a kezét is használja ,meg -meg áll elidőzik a makkal nyelvecskéjével játékosan szánkázik rajta,majd rábukik megint a péniszre.

(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 14db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-18) : Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni. Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.