4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
NADETT erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

NADETT-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-23 16:35:32

Andy-M
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NADETT beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldalon làttam a hirdetèsèt.
Telefonon hìvtam ,elmondta a lehetősègeim,
Ìgy kèrtem tőle időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az iker bevàsàrlò központ mèlygaràzsàban parkoltam,onnan 10 perc sèta.
Könnyen megtalàlhatò cìm.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A stùdiò a màsodik emeleten talàlhatò.Liftel v.akàr lèpcsőn is fel lehet jutni. Igènyesen berendezett hangulatos kis kèjlak. Zuhanyzàsi lehetősèg többfèle tusfürdő, a szoba a cèlnak tökèletesen berendezve.Tatami,fotel,tükrõk....
NADETT külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nadett izlèses fekete köntösben vàrt.Fekete keretes szemüveg volt rajta amitől azonnal beindultam.
Szèp arcù,nagyon csinos làny,nem bìrtam betelni a fenekèvel.pici formàs mellek tűhegyes bimbòkkal..;)

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
A szobàba èrve leültem a fotelba ő elèm tèrdelt ,àtkulcsolta a nyakam ès megcsòkolt. Egy kiadòs csòkcsata utàn elzavart zuhanyozni. A zuhanyzòbol kilèpve Nadin màr vàrt ,megfogta a kezem ès bevezetett a szobàba megfordult megcsòkolt àllva egymàsba gabalyodtunk.ledobta magàrol a köntöst fincsi szexis csipkès valami volt rajta,meresztettem a szemeim a gyönyörūsègtől. A csipkèt ledobta magàròl magamhoz húztam fenekèt markolva faltam nyakàt melleit... Hasra feküdtem ő krèmet hasznàlva a vàdliammal kezdve masszirozni kezdett,a combjaimat
hàtsòmat majd a hàtam egèszen a tarkòmig. A fenekemen ült èreztem finom puncijàt,nagyon izgatò volt. Ràm feküdt izgató csúszkàt abszolvàlt. Megkèrtem h.harapjon a tarkòmba amit teljesìtett is. Èrzete hogy nagyon èlvezem egyre durvàbban bele mèlyült az izgatàsomba.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Nem bìrtam tovàbb az oldalamra fordulva letepertem,vadul egymàsnak esve csòkolòztunk.Figyelmeztettem h.mocskosul kifogom nyalni... Nadin incselkedve közölte h.nagyon kivàncsivà tettem. Vègig csòkoltam,nyaltam a testèt melleit szoptam,a bimbòit izgattam nyelvemmel,hasàt csòkolgattam belenyaltam a köldökèbe. A làbait mellemre fektetve csòkoltam. Vègig nyalva a combjait ,bele nyaltam a puncijàba nagyon finom nyalni valò gyönyõrű a puncija. Nyaltam a csiklòjàt szoptam az ajkait feltudtam volna falni.Èlvezte is rendesen a làbait a nyakamba tekerve szorìtva hùzott magàba . Megkèrtem h.forduljon hasra,rà feküdtem finoman harapdàlva csòkoltam a tarkòjàt kèjesen közölte h.nagyon èlvezi a dolgot.A feszes popsijàt nekitolva a farkamnak izgatott. Egy porcikàjàt sem kihagyva vègig nyaltam a hàtàt,a fenekèt puszilgatva harapdàltam ,szèthùzva làbait befèszkelve magam nyalni kezdtem a puncijàt fenekèt. Nadett tolta arcomba magàt minèl durvàbban nyaltam annàl jobban kìnàlta magàt. Majd belefulladtam abba győnyörūen formàs fenèkbe. Megfordìtottam ,àtkarolva combjait nyaltam szoptam a punijàt ,Nadett kitolva magàt hìdba a hajamba beletùrva nyalatta magàt èlvezèsig. Lekapta a szemüvegèt mivel a pàràtol màr nem làtott. Vègig csòkolta a testem,a kezdetnek finoman szopta a farkam,a tempòt növelve egyre durvàbban szopott,a zacsit a golyszlikat szopdosta...pattanàsig feszült a farkam.
Feljebb tolta a làbaim nyalni kezdte az ànuszom,frenetikus èrzès volt èrezni ezt a lànyt. Megkèrtem h.üljön a szàmra. Feküdtem a combja közt alatta, az a gyönyörű punci tàlalva ,ő fellettem kèjesen nèz csodàs èrzès volt. Nadett egyre durvàbban èlvezkedett ,hajamba belemarkolva kőkemènyen nyalatta magàt...forditott kènyszer francia...
Fogalmam sincs h.ő v.èn èlvezte jobban a helyzetet.
Hangosan nyögve èlvezett el.
Pihenèskèpp Hozzàmbùjva àtkarolva egymàst csòkoloztunk. Ùj erőre kapva szopta a farkam semmi finomkodàs kőkemènyen tövig szopta a farkam,a zacsit majd felfalta, az ànuszom kőkemènyen dugta a nyelvèvel.közben incselkedett velem megtudtam volna zabàlni a dràgàm.
Mivel nemtudtam betelni a puncijàval közöltem vele mielött elmegyek kiakarom nyalni ùjra...erre ő mire vàrsz!
Bekapva az ajkait szoptam,a nyelvem hegyèvel erőszakoltam a csiklòjàt,a combjàval àtkulcsolt a hajamat tùrta a melleit markolva nyaltam kegyelem nèlkül. Vonaglò testel hangosan èlvezett el.
Oda bùjtam hozzà,becèzgetve csòkolgatott mint valami szextündèr. Ràm feküdt puncival csùszkàlt a farkamon,èrztem h.vègem lesz kèrtem lassìtson mert vègem lesz...de nem bìrt magàval ès kicsinàlt. Mint valami feltörő forràs zubogva tört ki belölem vitamin...
Percekig se kèp se hang. Letisztogatott hozzàm bùjva csòkolgatott.
Elkisèrt zuhanyozni.Felölteztem tàvoztam az utolsò pillanatig leste a kivànsàgom...Imàdom!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Màsfèl òràt töltöttünk együtt. Nagyon korrekt mondtam is neki h.megèri pènzèt.
A kis huncut csak nevetett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A megèrkezèsem ès tàvozàsom pillanataig kedvemben jàrt. Maximàlisan megvagyok elègedve. Felejthetetlen èlmènnyel lettem gazdagabb

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NADETT erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-23 17:38:05
Gátlástalan. Bem igazán informatív a beszi, de gátlástalan. Ezért teccik.

2020-11-06 18:38:15
Hát nekem meg tetszett. Köszi, hogy megírtad. Úgy látszik, ott a helyem.

Gratulálok és egészségedre :-)

2020-10-27 09:59:17
Andy-M. Igazad van! 🙃

2020-10-27 09:59:17
Andy-M. Igazad van! 🙃

2020-10-27 07:10:41
Felejtős...🤣😂🤣😂!

FunkciókNADETT legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-01-06) : Nem mondanám, hogy franciázni kezdett, inkább hogy rendesen, energikusan de mégsem durvulósan leszopott. Nagyon kitartóan művelte, néha úgy tekerte a cica testét, hogy hozzáférjek a puncihoz, nyalatta magát. Amit ritkán teszek, csak értő partner felé, aki szereti is. Nadett nagyon szereti, de itt még nem élvezett el, csak élvezte. Kicsi incselkedés és cicázás után ismét franciázott

(2020-10-16) : Ez a rész teljesen kimaradt a programunkból, már tudja, hogy én a masszt nem annyira kedvelem de azért egyszer felvetette az ötletet. Nem tehetek róla nekem sokkal jobba esett Nadett bújása, simogatása és a beszélgetés közben elszórt csókjai. Istenien csókol, már abba is beleremegtem mikor a nedves ajkai az enyémet érintették. Bújni sem hétköznapian tud, közben gondoskodik róla, hogy a cerka valami kellemes részhez simuljon.

(2020-02-28) : A magamhoz térésemet úgy segítette, hogy a fejemet a térdei közé véve helyezkedett el felettem és simogatta a fejemet, hajamat borzolta, a fülemet masszírozta.

felejthetetlen: 13db
(2020-11-09) : Zuhanyzás utána ismételten beléptem a szobába, ahol Nadett ott állt meztelenül és azt éreztetve Velem, hogy alig várta már hogy megérkezzek (fantasztikus érzés volt) :) Mondtam neki, hogy a látványa miatt kicsit zavarban érzem magamat és idő kell, hogy feloldódjak. Ekkor kedvesen mosolygósan, de mégis szexisen odalépet hozzám átölelt és megcsókolt. Innentől teljesen a hatása alá kerültem és folytatom a kényeztetés résznél.

(2020-03-16) : A lábamtól kezdve végig gyúrt a fejem búbjáig, kértem a vállamat és a tarkómat kicsit jobban nyomja meg, aminek eleget is tett. A masszás végén mellém feküdt és simogatott egy kicsit,amit én viszonoztam aztán mikor kellőképpen felcsigáztuk egymást jött a harmadik rész.

(2020-03-08) : Rendkívül jó hangulatban várt az ajtó mögött és nem sokat teketóriáztunk, mert mindjárt jönnek a többiek és addig még nekünk saját terveink voltak egymással. Fürdőbe távozásom előtt szenvedélyes csókcsata közben alapos leltározással állapítottuk meg, hogy mindkettőnknek mindene megvan és a helyén is van.

nagyon jó: 7db
(2020-12-22) : Könnyű volt megtalálni a közös hangot vele. Erősen is tud masszírozni, erre sok lány nem képes. A mozdulataival elérte a feszült izmokat a mélyebb zónákban is. A válla és a kezei is elég izmosak letapadt izmok fellazításához. Nem írhatom, hogy szakszerűek a mozdulatai, de elérték a céljukat és nagyon jól esett. Ledobta ruháit majd a derekamra és a lábaimra ült.

(2020-05-17) : Lágyan bő nyállal nyalta a golyókat, körbe szívogatva, vissza-vissza térve mindkét golyó érzékenyen el lett varázsolva, majd fel-le járatta nyelvét a szerszámon, csókolta, szívta, ízlelgette míg a tetejére ért.

(2020-02-16) : Egy olajos masszázzsal kezdtünk Nadett bekente a hátamat egy közepes erősségű kényeztető masszázst kaptam,mindenhol alaposan végig gyúrt,majd a derekamra ült és onnan maszírozta a hátam,majd a vállam nyakam is jól átlazította.

: 6db
(2020-12-09) : Úgyhogy egyre inkább elkezdtünk sodródni a program második része felé, de mint később megtudtam ezt ő sem bánta, mert nem igazán a masszázs a kedvence, de én sem emiatt járok ilyen helyekre, úgyhogy én kifejezetten örülök neki, mikor lehet skippelni ezt a részt és rögtön a program fő részére ugrani, ami miatt jöttem is.

(2019-12-31) : Utána csókok, majd valahogy megint finom kis kelyhénél találtam magam, így ismét bevetettem francia nyelvtudásom, amelynek hatására Nadett még nagyobbat élvezett, mint az előbb. Kis frissítő, majd újra a farkamnak esett.

(2019-12-26) : hátamra feküdtem az ágyon, 1-2 pillanat múlva Szépségünk is megérkezett. Ledobta magáról azt a pár látványos rucit, hosszába rám feküdt és csókolt azonnal. Mint minden, nála a csókjai is rendkívüliek néha lendületesek, néha lágyak, érzékiek