Nelli erotikus masszázs

erotikus masszázs

Nelli-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-22 13:27:21

tomek30
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nelli beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
A randi előtti napon telefonon megbeszéltünk mindent, a randi napján sms-ben megerősítettem az érkezésemet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Városliget mellett közvetlenül, tömegközlekedés kiváló, autóval is lehet könnyen parkolóhelyet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház kívülről nem volt túl bizalomgerjesztő. A lakás viszont csodaszép, tiszta, modern. A fürdő rendben van többféle tusfürdő, szájvíz kikészítve.
A szoba is teljesen rendben volt.
Nelli külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Nelli egy csodaszép lány.. Sokkal szebb mint a képeken, pedig ott is nagyon szép. A bőre, melle, popsija, arca, mind-mind gyönyörű

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A fürdőből jövet fehérneműben fogadott. Tatamira hasra le (nem volt egyszerű hason maradni) Lábamnál kezdte a masszázst, nem volt túl erős, se nem gyenge, pont jóleső masszázs volt. Felfele haladt, a derekamnál járhatott amikor már nagyon fordultam volna, a tükörben néztem végig és nem tudtam a masszázsra koncentrálni.
Amikor jött a megváltó fordulhatsz vezényszó, eljött az én időm :P
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Megkértem hogy picit hagy kényeztessem én Őt. Szerencsére nem volt ellenére. Puncija csodaszép, illatos és nagyon finom. Láthatóan, hallhatóan jól reagált. A hátralevő idő nagyrészét ott töltöttem.
A legvégén Ő vett kezelésbe, egy számomra csillagos 5-ös franciát kaptam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszélt összeget tettem le az asztalra. Figyelembe véve a kapott tündéri lányt, odaadást és figyelmet maximálisan megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ritkán szoktam eljárogatni. Ma mindenben azt kaptam amire számítottam, sőt még többet is. Szuper környezetben egy csodalány.
Köszönöm

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nelli erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-23 11:57:14
Jó lesz ez csak leközelebb írj bátrabban, adj nekünk több információt.

FunkciókNelli legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 5db
(2020-09-21) : Hasrafektetett és a vádlik masszázsával kezdett . Dicsértem a tökéletes melleket , hátha lekerül a melltartó . De itt sajnos még nem . A tükörböl szemléltem minden mozdulatát . Mikor a combhoz ért elkalandozott , de mikor látta hogy már nem birok hason maradni , megkegyelmezett , levette a melltartot és miközben a hátam masszirozta élveztem a tökéletes tenyérbeillő mellek látványát .

(2020-08-25) : Belesandítva az oldalt elhelyezett tükörbe láttam, hogy időközben a melltartó már lekerült a szép mellekről. Sorra kerültek a combjaim is, majd a hátam, a derekam. Beszélgetés nem volt, folyamatosan olyan érzésem volt, hogy Nelli valamiért szomorú, de nem derült ki, hogy mi zavarja… Amikor felért a nyakamig, akkor megkérdezte, hogy szeretek-e masszírozni… Mondtam, persze, masszírozzalak én meg?

(2020-07-18) : Csodás volt, ahogy puha ajkai elnyelnek kb félig. Eleinte kéz nélkült csinálta sokat, de a vége felé már használta a kacsóit is. Ügyesen pörgette a makkon a nyelvét a száján belül, tán ott is van ékszer? Teljesen körülvett ajkaival, tökre nem a tátott szájas bólogatás volt ez.

: 6db
(2021-01-08) : Ha erős és mindenre kiterjedő masszázsra vágyom, akkor inkább erotikamentes masszőrhöz megyek. Ezzel együtt Nelli masszázsa nem alibi simogatás volt, hanem leginkább egy gyengéd svédmasszázsra emlékeztet. A lábaknál kezdi, finom mozdulatokkal, ekkor még ruhában. Eleinte nem nagyon leskelődtem, de ha jól hallottam, akkor szabadult meg a ruháitól (bugyit kivéve), mielőtt a háttal kezdett volna alaposabban foglalkozni, ezt a tükörben nyugtáztam.

(2020-10-15) : Lábánál kezd, aholis nekem kicsit soknak tűnt a vadlival töltött idő. Aztán fokozatosan ment felfelé a combokon. Itt megjegyzem kicsit hiányoltam a benyulasokat, kis pajkossagot, erzekiseget. A feneket ha jól emlékszem kihagyta és átment a hátra, ahol elidőzött. Itt néha, mikor jobban ki kellett nyujtoznia, a cicik hozzáértek a hátamhoz, ami kellemes volt.

(2020-05-31) : Masszázzsal indítottunk fürdés után. Vádli, comb ,olaj. A lábaknál egészen hosszan elidőzött. Ez a része volt s leggyengébbje az ottlétemnek. Amikor a derekamra, hátamra tért át, az már jobban esett. Nem csinálta rosszul a lábakat sem, semmi gond, csak egyszerűen jobb volt feljebb.