Eni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Eni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-22 10:19:50

szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Azt töredelmesen be kell vallanom, hogy Eni már régesrég bekerült a kedvencek mappámba, csak valahogy mindig kimaradt a táncrendemből. Manapság, a home office-szal dúsított időszakban amúgy is bajos eljutni bárhová is, viszont ilyenkor hatványozottan dörömbölnek a hormonok. Így hát tegnapelőtt újra végigpörgettem a noteszt, ahová a kedvenc hirdetőket jegyzem és egyszer csak előbukkant Eni Újpestről. Mivel amúgy is arrafelé volt egy kis dolgom, így konspiratíve úgy gondoltam, hogy ezt igazán össze lehetne kötni némi kéjutazással. Így hát kaptam is elő a telefont és felhívtam Enit. Azt hiszem, a harmadik csengetésre vette fel, és gyakorlatilag öt perc enyelgés után le is fixáltunk egy "első vendég" időpontot másnapra. Azt fontos itt megjegyezni, hogy Eni kéri (és el is várja), hogy a randi előtt egy általa megadott időpontban erősítsük meg érkezésünket, mert sokan nem mennek el a lefoglalt időpontban. Én is így tettem, és bebocsáttatást is nyertem. Az is fontos tudnivaló, hogy első alkalommal csak maximum egy órás szeánsz van (mert Eni szerint annyit bárkivel kibír), ha ezen az első alkalmon "átmegy" a delikvens, akkor már a későbbiekben lehet szó hosszabb meetingről is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A kapott cím Újpest központi részén van, busszal és villamossal is megközelíthető. A metró talán kicsit távolabb van, de igazából onnan se elérhetetlen, talán kicsit többet kell sétálni. Autóval viszont a legegyszerűbb odajutni. Ez egy kis zsákutca, ennek megfelelően parkolni gyakorlatilag lehetetlen, de a sarkon túl egy mellékutcában bőven volt hely, oda parkoltam. Az online navigációs appok ismerik a címet, nyugodtan rájuk lehet hagyatkozni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Ez Újpest egy rehabilitált része, az épület is ennek megfelelően új. Mondhatnánk, hogy egy modern szalagház. Szerintem kellemes környezet. A kapunál újra telefonáltam, megkaptam az instrukciókat, bejutottam. Vannak az emeleten ajtók, amin van lakásszám, és vannak, amiken nincs. Eni nem segít azzal, hogy résnyire nyitja az ajtót, így kis kihívás kibogarászni a félhomályban a megfelelő ajtót, de onnantól minden klappol.
Az ajtón belül az előszobában le kell tenni az olajbányász gumicsizmákat aztán Eni bekísér a szentélybe. Tágas szoba nagy matraccal a főhelyen, két kanapé, komód, zenecucc, kikészített üdítők. Perfekt rendelő. Az egyik kanapét kineveztem gardróbnak, ide vetkeztem, aztán az Enitől kapott nagy törölközővel és Enivel átvonultunk a szomszédos fürdőszobába, ahol Eni mindent megmutatott és elmagyarázott. Milyen színű a zuhanyrózsa LED-je, ha meleg a víz, hol van a tusfürdő, hol van a Listerine, hol van hozzá a kispohár, aztán magamra hagyott a sarokkádban. Minden kapott információt felhasználtam a tisztálkodáshoz, aztán visszaslattyogtam a szobába Enihez.
Eni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Lehet itt kezdeni egy olyan közhellyel, hogy Eni pont olyan, mint a képeken, de ez tulajdonképpen igaz is. Kellemes látvány már a fogadószettben is, ami kiemeli a domborulatokat. Helyes az arca, mosolygós a szeme. Számomra vonzó a szőkésbarna haja is. Szeretem az ilyen outfittel rendelkező hölgyeket. Aztán amikor a masszázshoz már ruha nélkül fogott hozzá, egyértelművé vált, hogy a teste is bomba jó. Nagyon szép kerek mellei vannak (állítólag szilikonosak, de én ezt észre se vettem, abszolút természetesnek tűnnek), kellemes, nem nádszálkarcsú teste van, szép kerek popsival és nagyon szép puncival áldotta meg a jó Isten. Egyszóval egy kívánatos, mondhatni dögös csaj kezte meg rajtam áldásos tevékenységét. Ja, hogy ne csak a külsőről ejtsünk szót, Eni szeret beszélgetni, találtunk közös témát, ami azért jó, mert oldja a gátlásokat (már akinek vannak), könnyű az összehangolódás.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Erotika:
5
Na szóval a fürdőből visszatérve a matracon hasmánt kellett első lépcsőben elhelyezkednem. Mire megfelelő pozícióba ficeredtem, Eni is átöltözött autentikus masszázsszerelésbe, azaz levette magáról, ami még rajta volt. Rám terített egy törölközőt, amit lassan lehúzott a testemről, ezzel meg is adta az előhangot. Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához. Aztán tényleg elkezdődik a hangulat emelkedése, teljes testtel csúszkál Eni a hátszerkezeten, közben persze minden stratégiailag fontos alkatrésze (lásd mellek, punci) - egyelőre még csak érzékelés útján - de érezhetővé válik. Az egy órás szeánsz rövidsége miatt a masszázs ideje pontosan ki van számolva, hogy jusson idő másra is, így a hátamon csúszkálás viszonylag hamar véget ér, hogy fordulás után elölről is megkaphassam a magamét. Azt még közben tisztázni kellett, hogy akarok-e kölcsönösséget (meglepetésemre ezt az opciót, bár benne van az alapban sokan nem kérik (?)) Én természetesen kértem, így Eni ehhez igazította a menetrendet.
Elölről még kaptam egy pár perces csúszkálást, ami még a masszázs kategóriába volt sorolható, de aztán lapoztunk a következő fejezetre.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Itt maradt egyelőre a terpesz hanyattfekvés, Eni olajozott és bekalibrálta a műszert (a lógós kollega végleg felébredt), majd változatos kényeztetés vette kezdetét. Először kézzel kalibrált, közben a szép lábait mellém rakta, amiket elkezdtem simogatni (elmondása szerint lábfetisiszta, amit alá is tudok húzni), majd jártam a mellei között, végül pedig a lábaival kezdett kényeztetni. (Perfekt volt, footjob fanoknak kifejezetten ajánlom a kisasszonyt!) Pergett az idő, így áttértünk a kölcsönösség szócikkre, amihez helyet cseréltünk. Végigcsókolgattam a nyakától kezdve lefelé mindenhol, végül eljutottam a Déli pályaudvarra, annak is az alagúttal ellátott szakaszára. És itt éreztem meg, hogy partnerem mennyire szereti ezt a fajta kényeztetést. Aki ügyesen krampácsol, annak hamar egy remegős, hamisítatlan orgazmust sikerül elérnie Eninél. Jelentem, az Ügynöknek sikerült.
Kis pihegés következett, majd nagy határozottság. Eni ugyanis hanyatt parancsolt, megkérdezte, hogy melyik irányból szeretném visszakapni a kölcsönt, majd hozzálátott a terve megvalósításához. Először szemből támadott, kiváló szemkontaktust tartva, majd nemsokára kértem, hogy 69-ben forduljon rám, hogy nekem is jusson a testéből, és végül így száguldott ki a White Express. (Szerintem a csarnokban állt meg.) Közben próbáltam én is még kényeztetni valamit Enin, de itt szerintem már nem jártam sikerrel. Kár, hogy csak egy óra jutott így elsőre osztályrészemül. Végül még pihiztünk egy sort, hogy helyrerázódjon a szívritmusom, de az idő könyörtelen volt, Eni jelezte, hogy vár a sarokkád.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólagosan történt a megadottaknak megfelelően. Szerintem a NPÁ alatt egy kicsivel, de minőségben az NPÁ fölött jócskán. Azt hiszem, a lehetőségeket teljesen kimaxoltuk, ennél több kérhető elem nincs. És a végén mosolyogva közölte, hogy legközelebb jöhetek ám hosszabb időtartamra is :)

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 16, másfel órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Abszolút pozitívak voltak a benyomásaim. Pár dolgon magamban azért csodálkoztam, például a fürdőszoba és alkatrészei részletes ismertetésén - de aztán rájöttem, hogy nyilván van olyan makktárs, aki nem megfelelően használhatta a fürdőszobát és Eni a későbbi kellemetlenségeket szeretné elkerülni. Aztán én is megkaptam a Móriccka által is megírt "nem szeretem a magyarokat" mondatot, de aztán kiderült a beszélgetés során, hogy itt Eni bizonyos magyar emberek mentalitására gondol, amivel tulajdonképpen egyet is lehet érteni. (Nem az általánosítással, de ezt betudtam annak, hogy Eni nem magyar származású és nem mindent tud jól kifejezni). És az is fura volt, hogy rákérdez kölcsönösségre, pozitúrákra, miegymásra, ezzel pedig a pillanat varázsa is elszáll, de hát első alkalom volt, nem ismerhettük egymás preferenciáit, talán a következő alkalommal már nem kellenek az instrukciók.
Egyébként meg minden tökéletesen rendben volt. Csak ajánlani tudom Enit.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-27 18:34:52
Az összkép volt a legjobb. Minden benne van ami hasznos, és mindent megmagyaráz. Nagyon jól összerektad ezt az írást. Köszi a megosztást..

2020-10-25 22:29:59
Kreatív metaforákkal színesített írás, néha Rejtőt megidéző részletekkel. Eni remek, laza lány egy női csizmát idéző ország a favoritja, hozzám hasonlóan, ami valóban sokkal jobb hely, mint ez, bár ebben a szegmensben nálunk az előny. Így kell visszaadni egy első találkozás élményét, sok hasznos infó, stílusos tálalásban.

2020-10-23 09:13:16
A beszámolód olvasva csak sajnálni tudom, hogy nem szórakoztatsz minket gyakrabban egy hasonlóan szellemes és üdítően kellemes olvasmánnyal. A kölcsönösség rákérdezését én inkább egy udvarias gesztusnak tudnám be, mert sokfélék vagyunk és még olyan is akad közöttünk (bár igen ritka) aki nem örülne neki ha egy puncit tolnának a pofijába. :-)

Linear
Törzsvendég
2020-10-22 22:10:37
Kedves Implacabile!
Jelentem, érdeklődés felkeltve!
Írásod korrekt, tárgyilagos, tömören adod át a lényeget, mint egy pályaudvari hangosbemondó! :-)
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2020-10-22 22:01:03
Kétség kívül remek írás,,részletgazdag és informatív, gratula az élményhez.

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-10-23) : Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.

(2019-04-19) : Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body!

felejthetetlen: 5db
(2020-06-21) : A lábaktól indult, onnan haladt felfelé. Közben beszélgettünk, érdeklődött az elmúlt hónapokban történtek felől. Én közben próbáltam lazulni, de olyan témákat is felhozott, amivel sikerült kibillentenie a lelki egyensúlyomból. Szerencsére ezt gyorsan korrigálta, és közben lassanként a masszázs is egyre különlegesebbé vált. Ráült például a hátamra, és a popsijával masszírozot. Rendkívül kellemes volt.

(2020-05-15) : Na tessék, és még masszírozni is tud! Sok szolgáltató példát vehetne róla. Testtel, mellekkel, popsival, lábfejjel. Minden érintése kellemes, közben egyedi, ötletes, kreatív. Nem az a béna masszír / levezetés kombó, mint sajnos elég sok helyen: ezt tényleg erotikus masszázs, ami aztán egyre többe megy át.

(2019-12-29) : Ezt követően csinált nekem egy "spanyolt", ami azt jelenti - ezt most tudtam meg - hogy a terpesze fölé terpesztek, ő pedig az álló farkam az olajos keblei közé helyezi és mozogni kezdek.

nagyon jó: 3db
(2020-12-30) : Többször nem nyomulósan, de kért visszajelzést hogy jó nyomon jár-e, amit igyekeztem határozott helyeslésekkel megerősíteni. Vannak egész meglepő és jóleső elemek is, ezeket a pozíciókat nem tudom részletesen leírni, mert épp a hasamon fekve, lassan merevedő hímtaggal élveztem az érintéseket. Összességében egy ilyen masszázst minden héten elviselnék,

(2020-07-29) : Azt mondta, hogy akkor kapok egy "Eni masszázst" amit Ő fejlesztett ki. Hatalmas szerencsém volt, hogy ezt kértem/kaptam mert ez az "Eni masszász" nagyon ütős. A törölközővel cirógatástól kezdve, meleg olajjal simogatáson keresztül minden volt amit csak erotikus masszázs terén az ember el tud képzelni. Egy igazi élmény volt ez számomra. Amikor erotikus masszázsra gondolok akkor pont ilyet képzelek el

(2019-03-15) : Kaptam pár puszit és én sem tétlenkedtem egyből rámarkoltam ami a kezem ügyébe akadt. Szemkontaktus végig megvolt azzal az erotikus nézésével, közben incselkedett is.