4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-21 12:52:35

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Két napja beszéltünk telefonon és a ma reggelre le is fixáltuk a randi időpontját. Amit VTR-en meg is erősítettem vissz
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Most gyalog mentem az az BKV-val. Közlekedés kiváló két perc séta a megállótól. Könnyű megtalálni nincs eldugott helyen a ház ahol rendel Zsuzska. Parkolás kicsit nehézkes, de azért megoldható, napközben fizetős erre készüljön aki autóval megy.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás belvárosban van egy picike egyszobás, de mindennel felszerelt és minden igény kielégít. tiszta rendezett lakás higiéniailag is teljesen rendben van. A fürdőben több féle tusfürdőből lehet választani, az én kedvenceim is köztük vannak ezt az előttem járóknak is köszönöm, hogy hagytak nekem. Tiszta türcsit is kaptam. A baszobában egy matracon lehetséges a szeánsz érdemi része, de tökéletes megoldás.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arccal hirdet így senkit nem érhet meglepetés csupán annyi, hogy képei nem tudják visszaadni azt a látványt, amit élőben kapunk ezt a felejthetetlen hölgyet. Alacsony, vékony bársonyos tapintású bőre dekoratív megjelenésű hölgy, mosolygós arccal, alkata arányos szépen formált ikrekkel. Öltözködése pedig abban a ruhában fogadott ami az új képein is van sárga és fekete neccben nagyon dögös volt szebb mint a képeken. Egyszóval tökéletes mindenben.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy kicsit megcsúsztam rajtam kívül álló ok miatt, de ezt jeleztem felé, amit Zsuzska elfogadott és mondta, hogy várni fog. Megérkeztem az ismert címre a bejutási kódot ismerve így még egyszer már nem telcsiztem. A lakásba érve szájra puszival üdvözöltük egymást, mintha a barátja ért volna haza, ebben az egy órában az is voltam. Nem húzva az időt gyorsan levetkőztem a szobában egy fotelre, irány a fürdőszoba ahol a kedvenc tusfürdőmmel tusoltam, hála az előttem itt járóknak hagytak belőle, de mondta Zsuzska, ha elfogyott volna pótolja. A szobába visszatérve leültünk a matracra és beszélgetünk egy keveset az elmúlt időkről amióta nem találkoztunk. Majd heves csók csatával indítottuk ezt a felejthetetlennek ígérkező egy órát. Miközben megszabadítottam attól a sárga necc felső ruhától ami az új képein is van rajta ő pedig a alsó fekete necc harisnyától szabadította meg magát ami szintén az új képein van. Hozzá tartozik, hogy nagyon jól állt rajta ez az együttes jobban mint a képeken. Lefeküdtünk és újabb csók csata következett isteni a csókja. Közben az ikrei társaságát kerestem először a kezeimmel majd a nyelvemmel miközben érezhette barátom közelségét így kezeivel játszadozott vele. kis idő múlva dél felé vitt az utam a testén. A puncinál megálltam, ami már kezdett izzadni ténykedésem hatására. Sokáig élvezhettem puncija társaságát, ami nem volt ellenére, elélvezni most nem tudott pedig dolgoztam rajta, de ezt megbeszéltük, hogy nehezen tud elélvezni. Így csak élvezkedni tudtam, de az nagyon jó volt. Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni és az ikreit is be kellett vonni a számmal és a nyelvemmel. Kérésemre fordultunk kutyusba és már előttem is volt a popsija én pedig belecsusszantam a szó szerint tocsogó punciba és itt is megdolgoztuk egymást nem csak én mozogtam hanem ő is így ért a véglet engem eldurrantam a védőszerelésbe. Pedig jó lett volna még maradni punci melegében, de jött ami ilyenkor jönni szokott. A végén még beszélgettünk, mert lehet vele azt is az órát nem nézte egyszer se aztán felöltöztem és irány a home. Szájra puszival engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szokásos boldogsághormont előre tettem le, az ő most akciós virágszálait pedig a távozásom előtt helyeztem a boldogsághormonok közé.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tudtam, hogy csalódás mentes övezet ahová érkezem, így is volt remekül éreztem magam, de bízom benne, hogy ez az érzés kölcsönös ebben a röpke egy órában. Legszívesebben Istennőt kapott volna, de mivel eléggé korlátozott és másnak is kell vagy maradjon így csak "Felejthetetlen", de ő akkor is istennő marad számomra. Köszönök mindent Csókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2021-01-23) : Apró szájra puszikkal indítva ,majd a nyakánál folytatva apró puszikkal a mellei következtek.Alig bírtam betelni velük, nyaltam faltam őket,kívánva a folytatást,fölém kerülve a drága kibujt öltözetéből és végre érezhettem meztelen testének csodás látványát,érintését. Kőkemény popsiját,frissen borotvált punciját,melyet igyekeztem birtokba venni.

(2021-01-21) : Mondtam, hogy egy kiadós szopás, szerintem javítana az állapotomon. Pillanatnyi hezitálás után rám is bukott. Hogy ne tudjon kezével „csalni”, megfogtam minkét csuklóját, és kezeit két oldalt magam mellé rakva lefogtam, és miközben jókat bólogatott, csípőmmel mozogva rásegítettem a műveletre.

(2020-11-12) : Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba.

felejthetetlen: 26db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-27) : Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

nagyon jó: 9db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 7db
(2021-01-20) : . Masodpercekkel kesobb mar a szajaban voltam, lagy de megis hatarozott szajmunkaval elkezdett eletet lehelni belem. Meg nem is tertem magamhoz, amikor ramszolt hogy vetkozzek le, igy gyorsan ledobtam magamrol minden goncot mialatt o a matracra pucsitott. Ugyebar nyalni akartam, igy megforditottam gyorsan es elkezdtem a szuk puncijat nyalni, amit egesz sokaig birtunk mindketten kejesen szuszogva.

(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.