0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
ANITA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANITA-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-21 06:42:31

boyboy
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANITA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Nem is tudom, mit írhatnék ebbe a boxba. Szigorúan vett egyeztetés véletlenül sem volt. Néha persze beszélünk egy kicsit egymással, de ezt megelőzően egyébként sosem jártam Anitánál vendégként. Most sem volt direkte tervben, Zoé meglátogatása volt ismét csak a porondon. Természetesen már sokszor húztam őket, hogy lepjetek meg egy négykezessel bátran, de valamiért sose úgy jött ki a lépés. Szóval az egyeztetés nevén nevezve Zoéhoz bejelentkezés formájában történt, Viberen és VTR-en.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Margit körúti régebbi építésű lakóházban rejtőzik a szalon. Kétkapus zsilipelős belépés van, az első emeletre kell feljutni, majd ott a megfelelő lakás ajtaját keresni. Nekem ez félálomban is sikerülne azt hiszem, annyiszor jártam már itt, de ha valaki nem ismeri a környéket, akkor sem lehet eltéveszteni. Autóval a közlekedés változatosan a nagyon nehéz, nehéz és átlagos között mozog, a közösségi közlekedés és a kerékpáros megközelíthetőség viszont kiváló a hét és a nap bármely időszakában. Aki autóval érkezik, szánjon időt a parkolásra (akár 15-20 percbe is kerülhet), és készüljön megfelelő mennyiségű aprópénzzel vagy kicsit húzósabb áru mobilparkolással.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kedvenc szalonom, bevallom. Hatalmas nappali, konyhával, finom kávét is főznek a lányok, és palackos vizet - vagy üdítőt - szoktak felszolgálni, ki mit szeretne. A fürdőszoba tökéletesen ellátja a feladatot, épített, üvegfalas zuhanykabin, táncolni is lehetne akár a zuhanyzóban, kismillió tusfürdő, felül a fiúknak, alul a lányoknak, aki itt nem talál a kedvencéből az válogatós, a mosdópulton műanyag pohárkák, többféle szájvíz, és sokféle dezodor. A kilépő mindig száraz, a türcsi mindig pihepuha. A szobában most is az elmaradhatatlan matrac, halvány fények, és kelleme zene várt.
ANITA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na itt már tudok írni Anitáról, hiszen bár Zoéhoz jöttem, de ő még készülődött, ezért Anita engedett fel és be. Ennek megfelelően nem is volt fogadókészre öltözve és sminkelve, puszi puszi, Zoé mindjárt jön, kérsz addig kávét?
A későbbiekre tekintettel ide mégis megpróbálkozom egy szemléltető leírással Anitáról, hiszen azért csak kiderültek a dolgok :)
Szóval, mint jóval később kiderült, a nem fogadókész öltözék alatt igencsak szexi fehér színű fehérnemű lapult, ami Anita idomain főleg jól áll. Anita állandóan vigyorog szinte, és nagyon tud nevetni is, ami az extrémen viselt rövid szőke hajához társítva egy huncut nőt sejtet. Spoiler: ez így is van. Szóval, A. harmincas éveiben jár, világos bőrű, szőke rövid hajú bombázó, kőkemény popsival, simára borotvált puncival, megfelelően kézbe illő cicikkel. Szeme időnként világít, főleg, ha röhögős a kedve.

Erotikus masszázs
Szóval, érkeztem után Anita kávéval kínált, közben Zoé is megérkezett, kimentünk együtt a teraszra elfogyasztani, majd elvonultunk - mindenki a saját "dolgára".
Masszázsról túl sok szó nem esett, de szerintem nem is ez volt a fő cél ebben a szituációban, tehát ezt a részt elegánsan kihagynám... :) Amúgy azt gyanítom, hogy "konyít" a masszázshoz is, de ezt nem tudom megítélni, úgyhogy ez ügyben az egyéb beszámolókhoz kell fordulni tanácsért.

Miután Z legyőzött az első körös harcban, kiment vízért, majd miután visszajött, elheverésztünk egymáson, vagyis ő rajtam, beszélgettünk, csókolóztunk, és egyszer csak halk kopogással jelentkezett Anita, hogy kérem szépen, ő is itt van, bejöhetne-e. Ebben a pillanatban gondolom a széles vigyorom mindent is elárult, mert belülről sikerült halkan becsuknia az ajtót.
Azzal a lendülettel már feküdt is mellém, közrefogtak Zoéval, és most Anita tapadt a számra, miközben mindketten simogattak, ahol csak tudtak, majd Zoé elindult lefelé, Anitával pedig - lévén ez az első közelebbi találkozásunk - elkezdtünk finoman ismerkedni, csókoltuk egymást, simogattuk egymást, majd Zoé rámutatott, hogy nem érti, minek ide az a fehér nemű, eleve nem is kellett volna felvenni, Anita próbált szabadkozni, hogy dehát az illem, majd rájött, hogy Zoéval nem érdemes vitatkoznia, és gyorsan ledobta magáról, a szemüvegével együtt.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Innentől kezdve finoman fogalmazva is összekeveredtek bennem az események. Anitával smároltam, miközben Zoé a farkammal csókolózott, majd egyszer helyet cseréltek, és Anita vett puha ajkai közé, miközben Zoéval csókolóztunk, én meg vigyorogtam, mint a tejbetök. Egyszer csak Zoé felnézett, és ránk parancsolt, hogy csússzunk lejjebb kicsit, majd a szám fölé térdelt, és a hátunk mögött lévő fűtőtestnek dőlve elkezdett élvezkedni a számon. Talán a helyzet, talán más hozta, de hamar elveszítette a kontrollt a teste felett, és helyet cseréltek Anitával. Én persze közben továbbra is élveztem a helyzetet, mondhatnám, hogy az elégedett vigyor képtelen volt leesni az arcomról, de ez persze már csak a szitu miatt sem igaz, szóval Anita kínos lassúsággal és pózolással ereszkedett Zoéhoz hasonló pózba az számon, majd elkezdte csavargatni a csípőjét felettem. Z közben valahonnan szerzett egy kis krémet, és a fenekemet és a golyóimat kezdte izgatni a kezével, miközben a szája folyamatosan az antennával volt teli. Anita puncijával befedve, az egyik kezem Zoé kezében, a másik Anita kőkemény fenekét markolászva csak nyaltam és faltam, majd A megremegett, és lefordult rólam.
Áááá, gondoltam, most jön az én időm és a titkos fantáziám! A lányok hanyatt vetették magukat, én pedig közéjük térdeltem, és egy cinkos pillantással Zoéra megkérdeztem, megmutassam neki? Ő meg csak bólintott, így két oldalamon a két lány, mindketten széttárt lábakkal, ez felhívás volt a .. ja nem a keringőre, szóval mindkét puncit kénytelen voltam az ujjaimmal is meghódítani. Őszintén? őrületes érzés volt, ahogy két lány élvezkedik egyszerre, és ezt még képesek voltak fokozni, amikor elkezdtek csókolózni és simogatni egymást. Minden pasinak kívánom, hogy egyszer hasonlót élhessen át, és két ilyen vonzó, hullámzó női testet izgathasson egyszerre. Ez annyira isteni érzés, akkora motiváció, amit sose lehet elfelejteni...
Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci, ezért nem nagyon értem rá azzal foglalkozni, hogy pontosan ki mit is tesz velem. Nagyjából itt veszítettem el a fonalat, a lányok pedig ezt alaposan kihasználták, és őrületesen megcsapoltak, hatalmasat élveztem, azt hiszem, Zoé volt a nyertes a végén, de itt minden összefolyt már.
Alaposan leizzadva ernyedtem el, majd lassan feleszmélve Anitával szinte egyszerre kezdtük el keresgélni a saját szemüvegünket, amin Zoé meg szívből jövően kárörvendett.
A zuhanyzóba közösen vonultunk el, néhány poént elengedve, majd még egy kávé után elindultam a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez a körülményekre való tekintettel úgy történt, hogy a randi legvégén készülődés közben megkérdeztem Zoét, majd az általa elmondottak szerint eldugtam a köntöse zsebében. Nagyon méltányosnak lehet nevezni :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ez egy nagyon különleges randiként vonul be a kis emlékkönyvembe, teljesen megleptek a lányok ezzel a kis akcióval, szóval nem is nagyon tudok szavakat találni. Komolyan, mindenkinek ki kell ezt próbálnia egyszer :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-23 08:24:30
Hihetetlenül fergetegesre sikerült a meglepi hármas randid. Az érződik, hogy a lányok is kedvelnek téged, úgyhogy irígylésre méltó triót alkottatok. Gratula, szuper munka volt!

2020-10-21 18:55:40
Ú, barátom, nem semmi élményben volt részed, sárgulok is rendesen. Egy ilyen édeshármas rám is rámférne már a nagy hómofiszban.

2020-10-21 18:16:43
Amennyiben a vágyaid így teljesülnek, akkor Fortuna és a sors kegyeltje vagy...:) Tölts még ki egy lottót is (szokták ezt mondogatni), én meg csak csendben nyomok egy gombot, mert ehhez nem kell semmit hozzáfűzni! Köszönöm!

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2020-10-21 11:19:09
Parádés beszámoló,látogatásra ösztönöz! Kíváncsi lettem egy ilyen négykezes masszázsra! Köszönöm a figyelemfelhívást!

2020-10-21 10:16:02
Parádés élményben volt részed a két csodálatos Gráciával! Anita nagyszerű vendégszeretlt volt mér szerencsém élvezni, de most őszintén szólva nagyon kíváncsi lettem Zoéra is... Köszi, hogy megosztottad,gratulálok a jól sikerült randihoz!

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

(2018-05-10) : Talptól kezdve felfelé haladva pont kellő erővel frissítette fel testem, és azok a puszik a fülem tövéhez közben, még most is beleborzongok. Nem húztuk sokat így az időt és a kényeztetésre helyeztük inkább a hangsúlyt.

(2018-04-28) : Egyre feljebb folytatódott a hátam átdolgozása.Végül a nyakamat majd a vállamat is jól átgyúrta.Masszázs közben időnként puszit is kaptam a hátamra,vállamra.

nagyon jó: 3db
(2018-08-22) : Nagyon finoman ajakbekapós, néha nyelvel érintős, később gyakran nyelvel érintős, ajakszívós, szopogatós. Számomra ez volt az ideális csók. (komolyan)

(2018-07-12) : Lassú, kényeztető, nyálas francia, semmit ki nem hagyva, a nyelve bejárja a környéket is, keze izgatja az a gátat. Nem siet, keres, tapasztal, szépen rátalál arra, hogy mit és hogyan szeretek

(2018-02-16) : Tehát: kényeztetés követően elkezdtünk, elkezdett a masszázzsal foglalkozni. 90 perces progiban volt részem. A lábtól indul felfelé, nagyon alapos sokat időzött a vádlimmal, talpammal is.

: 8db
(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.

(2018-08-18) : Élvezéskor összeszorított a combjait jobbra balra vonaglott részleteztett.Egy kis megnyugvás után én következtek.