48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 10-18
94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
Vivien erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-21 00:15:34

johndow
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-21

Egyeztetés
Már a reggeli órákban felfigyeltem arra hogy elérhető, de alapvetően még így is meglepődtem, mikor 8 után nem sokkal rácsörögtem és felvette a telefont. Nagyon készséges volt, kedves hangja és szimpatikus stílusa már akkor feltűnt. Részletes tájékoztatást kaptam, egyenes és korrekt volt. Gyorsan le is fixáltam az 1. i.pontot aznapra.
Megközelítés
Autóval viszonylag jól és könnyen megközelíthető, bkv-val sem lehet túl bonyi. Parkoló napközben többnyire van, de fizetős. A nagyon új lakópark kicsit elnagyolt számozású, így a pontos cím megtalálása némi kutatómunkát igényel.
Helyszín
Igényesen berendezett lakás. A szobában tatami és 2 komód, melyek a zenegép és a hangulati elemek (szobrocska, gyertya) és egyéb kellékek tárolása mellett a személyes holmik lepakolására is alkalmasak. Emellett egy fotel is igénybe vehető e célból. A tatami mellett jól pozicionált tükör szolgálja a vizualitást.
A fürdő korrekt, tusfürdő választék bőséges. Szájvíz, kézfertőtlenítő van.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kérésemnek megfelelően szexi fehér (fekete) neműben nyitott nekem ajtót Vivien, mely fekete melltartó, tanga és combfix kombinációból állt. Sajna magas sarkút nem vett fel, pedig az még tovább fokozta volna az amúgy is fenomenális látványt. Hosszú, természetes színű, barna haja van (kis hajpótlással megtoldva), fülében közepesen nagy karika füli volt, melyre rá is csodálkoztam aztán ;), arca tündéri, tekintetéből árad az intelligencia és egyfajta magabiztosság. Orra tökéletes, egyenes vonalú, kecses. Bőre szoli- és tetkómentes, de mégsem sápadt.
Alakja konditeremben szexire formált, kisportolt, combja, feneke kőkemény, remekbe szabott, hasa lapos. A melltartóban már megcsodálhattam sokat ígérő dekoltázsát.
Egyszóval ha kosztümös filmben feltűnne, biztos hogy a legszexibb Marie Antioinette lenne.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
A cím felkutatása közben vesztett idő miatt késéssel értem oda hozzá, így kicsit szűkösre sikeredett a masszázs rész, melyet Vivien is "célorientáltan", erotikára koncentrálva végzett :)
A részletek megtárgyalása után gyors tusolás, szájöblítés majd vissza a tetthelyre. Itt partnerem a már részletezett fogadószettben várt, és bár elfelejtkezett a beígért pohár vízről, de bevallom én is, annyira lenyűgözött (ismét) a látvány.
Hasra feküdtem a tatamin, majd Vivi krémmel elkezdte gyúrni a fenekemet, be-be nyúlkálva a koronaékszerekhez.
Majd mikor a krém megfogyatkozott benyálazta az ujjait és azzal biztosította a kenőanyagot. Mindez különösebb megjátszás nélküli, de annál erotikusabb gesztus volt.
Az eseményeket tükörből kísértem végig, mialatt fesztelen beszélgetésbe bocsátkoztunk, közben a legnagyobb természetességgel befigyelt egy kis gátsimi, zacsicirógatás és máris elkezdett akadozni a gondolataim - szavaim összerendezettsége. :)
Kisvártatva a beszélgetés a cicijeire terelődött - itt már lekerült a cicifix is- és felszólítás / szokott koreográfia nélkül történt a fordulás, egyúttal átmenet az erotikus fejezet felé.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Fordulás után először Vivien időközben kiszabadított melleivel ismerkedtem meg közelebbről: Vivi nem elégedett a melleivel, (mint ahogy a lányok többsége), így próbáltam biztosítani róla, hogy szemrevételezés és kóstolás után is csodás élményt nyújtott nekem. :) A bimbók nyalásra jól megduzzadtak, tökéletes méretűek és tapintatúak. Majd intenzív csókolózásba kezdtünk, nem finomkodott a hölgy, rendesen összegabalyodott a nyelvünk, intenzív és szenvedélyes volt a csókcsata. Kisvártatva rátért a közben éledező őrmesterre, mely a szájában tábornokká duzzadt :). Kivételes odaadással szopta a farkam, gyakorlatilag folyamatosan a torkában voltam. A vizualitás kedvéért elé álltam, ő pedig előttem térdelve folytatta tovább a virtuóz oboaszólót. Míg a rudat háromnegyedig elnyelte, a tövét fogta és verte kicsit. Finoman elvettem a kezét és a fenekemre tettem, azonnal vette a lapot és csak szájjal folytatta tovább. Hát ez után olyan fergeteges mélytorkos franciában volt részem, hogy csak néztem. Ahogy a torkára engedte a rudat minden bólintásnál "gagging" hangot hallatott, ez iszonyatosan felspanolt. Ez a szűziesen dögös jelenség olyan gátlástalanul falta a farkamat hogy ki kellett kéredzkednem a szájából, hogy időt nyerjek. Egyből rácuppant a tölténytárra, felváltva nyalta a golyókat, majd kinyújtott nyelvvel várta hogy visszategyem a szájába a farkam. Párszor hozzácsapdostam a nyáltól sikamlós lécet a nyelvéhez, majd ismét a torkára vett.
Egy-egy pillanat erejéig elragadott a hév és én is rámozogtam hogy feszegessem a torka határát, ilyenkor az orra a hasfalamat érte és a bré koppanásig merült el hamvas ajkai között, a torka legmélyén.
Ez a jelenet még párszor megismétlődött, majd éreztem, hogy a folyamat visszafordíthatatlan fázisba érkezett és kértem, hogy nyitott szájjal, kinyújtott nyelvvel várja a magmát. Csíntalan mohósággal teljesítette kérésemet és rögtön a nyelvére / szájába élveztem egy nagy adagot. Ami kicsordult a szája szélén azt ujjal visszaterelte ajkai fogságába.
Eztán még egy-két alkalommal körbenyalintotta a makkot, hogy a maradék hadállomány is a szájában landoljon.
Amikor visszatért a látásom és kaptam levegőt ő csak mosolygott rám. Diszkréten szilviába temette az utódokat.
Romeltakarítás után még én is végigmasszíroztam krémmel kicsit a hátát és az isteni popóját, közben oldott csevegésben szublimált a korábban lezajlott már-már pornóba hajló franciaóra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Figyelembe véve Vivien küllemét és az első / második benyomásomat nem tudtam nem igénybe venni az extráit. Mindennel együtt átlagosnak mondható a virágcsokor mérete.
Az adatlapon leírtakat vállalja és úgy érzékeltem szereti is, ami ötvözve a páratlanul nőies alakjával és arca harmonikus bájával különleges magasságokba emeli a találkánkat. Legalábbis az a délelőtt - hála Viviennek- életem legerotikusabb élményeim közé került.
Bár a "nem erotikus" masszázs technikáját különösebben nem tudom véleményezni, de jelen esetben nem is ez volt a jövetelem célja.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A találkánk tömény erotikus részei mellett nagyon kellemes volt vele csacsogni és kissé mélyebb beszélgetésbe bonyolódni is. Rendkívül értelmes és határozott, egyúttal kifinomult lányt ismertem meg benne. Vivi ritka és tökéletes elegye a jó értelembe vett szűziességnek és gátlástalanságnak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-15) : Fölém kerekedett és elindult lefelé, a terpeszbe rakott lábaim között elhelyezkedett és a tükörbe pucsítva érzékien nyalni, majd szopogatni kezdte a golyszikat. Jeleztem, hogy eddig tetszik a műsor, az élőkép és a tükör között pásztázott a szemem. Majd mellém telepedett és oldalról kezdte el nyalogatni a farkam, egyik kezével tartotta, másikkal szopogatta, majd jöhetett a kért

(2021-01-07) : Nem volt életem masszázsa, de azért ellazított, és az az igazság, hogy nem is ezért mentem. Próbáltam közben beszélgetni, de valahogy nehezen tudtam szóra bírni az elején. Aztán sikerült valami közös témát találni, monogámia, párkapcsolatok, és egész jó kis eszmecsere alakult ki belőle. 30 perce a randi vége előtt próbálta volna a gátat és a herezacskót simogatni hátulról,

felejthetetlen: 1db
(2021-01-06) : A tett helyszíne egy franiaágy, amire megkért hogy helyezkedjek el és kezdetét vette a simogatós masszázs. Igen simogatós, hiszen nem szakképzett masszőr, de ezt el is mondta és nem is feltétlenül a masszázs miatt mentem hozzá :) Azonban nagyon kellemes barátnős masszázst kaptam és közben egész jót beszélgettünk és néhányszor meglepett egy-egy kis benyúlással fenéknél,

nagyon jó: 3db
(2021-01-19) : Kicsit beszélgettünk majd kezdetét vette a kezelésem. Kezére krémet téve lábaimnál kezdte nem túl erős masszírozását, ahonnan egy idő után már combjaimnál járt finom keze mozgása, ami nagyon jól esett. Ezt követte farizmaim átmozgatása, amin elidőzött egy ideig, de folytatta felfelé kezei mozgását derekamon, hátamon, gerinc melletti izmokat sem kihagyva.

(2021-01-01) : Szóval hasra fekve kaptam egy kellemes simogatós masszázst a lábtól felfelé haladva vállamig és a karokig. Valamit csak sejthet mert a fenékizmaimban érzem a masszírozás eredményét! :) Masszírozás közben derült ki hogy mennyire kellemes hangú jó beszélgetőtárs. Nekem olyan igazi barátnő érzésem lett tőle……..olyan egyszerű és őszintének tünő beszélgetés volt.

(2020-11-18) : Intenzívebb franciára számítottam valamiért, de Vivien szavak nélkül is nagyon jól ráérzett arra, hogy mit szeretnék és egy nagyon érzéki felvezető franciát produkált, kis idő elteltével tövig benyelős mélytorkos elemekkel. Nem vagyok kis méret, de tényleg koppanásig bevette, többször egymás után is, lenntartva, igazi tehetség. Ezután egy szintén nagyon érzéki golyókényeztetés következett, ami talán a legjobb volt, amit valaha kaptam.

: 3db
(2021-01-01) : nagyon finom szája van, ekkor finom nyögések hagyták el a hangját és jött egy érzés mintha lenne egy kölcsönös vonzalom köztünk, finoman csókoltam a nyakát, simogattam a mellét közben a farkam már állt, aztán lassan elkezdte lágyan a szájába venni, azok között az ajkak között lenni nagyon kellemes, Vivien tudja hogy kell orálisan kényeztetni, semmi fájdalmas dolog csak a lágy érzéki de elég erős francia,

(2020-10-29) : A masszázs most sajnos, késésem miatt összecsapott lett, ugyhogy ennek az értékelésébe nem nagyon mennék beleMár itt nem volt szerencsére senkin ruha, ugyhogy ez már plusz pont. :). Arra tökéletes volt hogy felkészítsen lelkileg minket a kényeztetésre. Picit a lábam a hátam lett megmasszirozva, talán inkább simogatva voltam, valahol a kettő között. A végére maradt a gát és here simi, ami ugye felhívás volt a keringőre.

(2020-09-24) : Krémet használt, ami nem csúszik annyira - cserébe könnyebben lemosható. Amikor a hátamhoz ért, akkor levette a bugyit is és úgy ült rám, szóval közben érezni a puncit is :) Mivel fáradt voltam, nem voltam annyira kiéhezve, ezért inkább élveztem a masszázst, de ettől még kifejezetten tetszett, hogy volt egy kis plussz is. Here érintés, ilyesmi az kimaradt. Elején inkább simogatás volt,