Hanna erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Hanna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-20 18:50:15

Linear
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pár hete egy szombati esti hangulatban határoztam el, hogy a vasárnapot nem hagyhatom ki fülledt erotika nélkül. A szeptember legvégén, a kellemes "nyári" melegben ez még a levegőben is benne volt. Egy pohár hűs sör mellett futottam át kedvenceim listáját, és elsőként akadt meg a szemem Hannán, aki vasárnapra is hirdetett. Telefonhívásomat egyből fogadta, közvetlen beszélgetésünk során nyoma sem volt annak, hogy még nem is ismertük egymást. A randit lefixálva megkaptam a pontos címet is, így jóleső érzéssel tértem vissza a poharamhoz…
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hanna a telefonbeszélgetésünkkor a cím mellett elmondta a tömegközlekedéssel való odajutás lehetőségét is. Arra számítva, hogy a vasárnap napközbeni gyér forgalom miatt tovább tart az eljutás a város másik végéből Hanna IV. kerületi lakásához, már jóval korábban útnak indultam. De elszámítottam magam: rendkívül egyszerűen és gyorsan meg lehetett közelíteni a helyszínt. A többemeletes társasházak környékén a parkolásnak is láttam elegendő helyet. Hanna által javasolt busz pedig a Keleti pályaudvarról indulva szinte a ház előtt áll meg. Így sikerült fél órával korábban odaérkeznem, a déli órák napsütésében hátralévő időmet a környék felfedezésével töltöttem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A társasház bejárata előtt felhívtam Hannát, s megkapva a bejárati kódot, a lépcsőház felé vettem az irányt. Pár évtizede épült épületbe léptem be, lift is van, de a lépcsőt választva sem tartott egy percnél tovább, és már a lakás ajtaja előtt álltam, amely hangtalanul kinyílt előttem lépteim zajára. Hangulatosan megvilágított lakás folyosóján találtam magam, a lábbeli levétele után vendéglátóm egyből a „fő helyiségbe” invitált, ahol egy nagy méretű franciaágy szolgáltatja a hancúrozás alá valót, míg a ruháknak az ággyal szemközti szekrény nyitott részén van elegendő hely. A bejárathoz közel a folyosóról nyílik a kis méretű, kádas zuhannyal felszerelt fürdőszoba, a tisztálkodáshoz szükséges kellékek garmadájával.
A lakásban a masszázshoz illő kellemes illat terjengett, a hancúrszoba előtti polcon keleties füstölő pöfögte füstjét, tömjénezve az érzékeimet, amelyet a háttérben szóló relaxációs zene is elősegített. Mindenütt rend és tisztaság, de mindezeket csak tudat alatt érzékeltem, annyira magával ragadott a lakás hangulata.
Hanna külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hanna adatlapján szereplő fotók magukért beszélnek, arca kitakarása nélkül hirdet, a meglepetés kizárva. A fotók beállításai szerintem kiválóan sikerültek, nyilvánvalóan profi munkáról van szó. Amint a lakásba beviharozva az ajtó mögül megpillantottam Hannát viszont kellemes meglepetésként ért az adatlapján feltüntetett életkorhoz képesti fiatalos külseje, sőt, a visszafogottabb smink is kifejezetten jól állt Neki. A vénasszonyok nyara által megkívánt egyrészes világos zöld ruciban fogadott, hosszú haját kontyba fűzte fel.
Megismerkedésünk első perceiben a kezdeti félszegségemet pillanatokon belül eloszlatta közvetlenségével. A lakásban való körbevezetése után kellő idő állt rendelkezésünkre, hogy komótos vetkőzésem közepette jól megismerjük egymást.
Csevegésünk közben Hanna az ágyon ülve követte ténykedésemet, mindeközben szemem rögzítette Hanna külsejének részleteit, az arányos, szép idomokkal megáldott testét, a kecses nyakon nyugvó kislányosan bájos, folyamatosan mosolygó arcát. Később a ruhából kibújva megcsodálhattam Hanna feszes, gömbölyded melleit, feszes hasizmát, amely gyakori aktív sportolásról tanúskodik. Szeméremdobja alól pillangós punci kandikált ki, látványa felgyorsította szívem dobogását. A szép combok és az egyenes vonalú, de izmos lábak látványa is azt az érzést sugallta, hogy minél hamarabb közéjük vessem magam. A kezembe adott nagy méretű törülközőt a vállamra vetve rohantam is zuhanyozni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Illatos testtel, felfrissülten visszatérve a hálóba Hanna már anyaszült meztelenül állt előttem. Megbeszéltük az elkövetkezendőket, és elkezdődött a szeánsz. Azt hiszem ez a legjobb kifejezés arra, ami velem történt, hiszen Hanna teljesen átszellemülve olyan masszázsban és kényeztetésben részesített, amilyet eddig még nem tapasztaltam. Ezt valóban meg kell élni.
Ahogy hasra feküdtem az ágyon a fejem alá párnát téve, Hanna lenyúlt az ágy melletti mécsessel melegített párologtatóhoz, amelynek kis kancsószerű felső részéből meleg, illatos masszázsolajat töltött a tenyerébe, amelyet pár pillanatnyi hűtés után a testemre csorgatott. Hanna profi masszőrként vett kezelésbe, alaposan végiggyúrt, a dögönyözésnél bevonva az alkarját és a könyökét is a műveletbe. A meleg olaj mellett tovább forrósította a hangulatot, ahogy hátranyúlva Hanna finom ívű combjait, és ha közelebb került, a fenekét simogattam; érzéki bőrének tapintásától egyre mélyebbre fúrtam magam az ágyban.
Aztán váltottunk: Hanna feküdt hasra, és én részesítettem Őt egy Linear-féle improvizációs és minden elemében szaxerűtlen masszázsban, bár inkább simogatásnak nevezném, persze azért kedvesen meg lettem dicsérve, így aztán ezen felbátorodva újabb és újabb elemeket vittem mozdulataimba, alig várva, hogy folyamatosan locsolhassak én is Hannára a masszázsolajból. Szánk be nem állt egy pillanatra sem, mindeközben szememmel is gyönyörködtem vendéglátóm hibátlan alakjában.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
A masszázsunk finoman átalakult ölelkezéssé, Hanna félig lehunyt szemeiben a pupillái kitágultak, amikor is a hátamon fekve kezdett bele a masszázsmozdulatokkal tarkított kényeztetésembe. Ajkunk többször össze-összeért, miközben kezei az árbócom környékén szánkáztak, ágyékom tocsogott az olajtól, és miegymástól.
Hihetetlen élmény volt szemeimmel is követni Hanna ténykedését: a szobában terjengő illat, a fények, a halk zene, a testünk közelsége teljesen hatása alá vonták, mozdulatain látszott és érezhető is volt, hogy művészi fokon műveli azokat. Hanna, mint egy jó zenész mesterien ért a fokozáshoz, éreztem, hogy szépen, finoman növekszik bennem a gyönyörérzet, amikor orális kényeztetésemre tért át.

Kényelmesen elhelyezkedve a térdben felhúzott lábaim között, Hanna finom csókokkal érintette a legérzékenyebb terület környékét, mielőtt a zacsit vette kezelésbe. Nyelve érintésétől, lágy ajkai kényeztetésétől teljesen megkeményedtem, amikor rudamat bekapva tovább növelve a kéjt, érzéki játékba kezdett. Hol végignyalva a hímvesszőmet, hol a makkon pörgetve nyelvét, finoman növelte az erősséget, miközben az élmény hatása alatt ökölbe szorított kézzel gyűrtem a lepedőt. Amikor már nem bírtam fekve maradni, felültem, de Hanna nem hagyta abba, viszont úgy fordult az ágyon, hogy jobb kezemmel elérhessem, így én – mint ahogy Tőle megtudtam – némi jóni masszázsban részesítettem egyre nedvesebb pillangóját. Egészen addig, amíg vissza nem hanyatlottam a párnára, és el nem öntött az orgazmus időt, teret túlszárnyaló ereje: Hanna széles vigyorral az ajkán szemlélte, amint az élvezet hullámai rángatták a testemet, hirtelen fel-felülve, és visszaesve. Gyengéd csókok közepette megvárva, míg teljesen lenyugszom, az ágy mellől törlőkendőt kerítve Hanna megtisztogatott, én moccanni sem tudtam percekig.
Aztán a csókok közepette Hanna fölébe kerültem, most Ő feküdt hanyatt az ágyon, átadva magát a kényeztetésemnek. Ajkaitól indulva végigcsókoltam a teljes felsőtestét, miközben kezemmel keményre cirógattam az ágaskodó mellbimbókat, mire a köldökéhez értem, combjait szélesre tárva jelezte a haladási irányt. Ott lenn már egy előkészített, vörösen izzó punci várta, hogy „tüzelhessen”: a nagyajkakkal való összeismerkedés után belefúrtam nyelvem Hanna izgató nektárkelyhébe.

És ami ezután történt, az valami teljesen egyedülálló volt: a kényeztetésem hatására Hanna igen hamar olyan látványos élvezkedést produkált, amely nemcsak vizuálisan gyönyörködtetett, hanem engem is újabb és újabb (nyelv)technikák bevetésére sugallt: éreztem, hogy ez a lány mindenfajta megjátszás, erőlködés, vagy színészkedés nélkül teljesen átadja magát a gyönyörnek. Hasa a keleti hastáncos nőket megszégyenítően járta táncát, de egész teste vonaglott a kéjtől, száját hangos sóhajok hagyták el, és nem is kellett sok idő, hogy remegve fusson végig rajta az eksztázis ereje. Hanna az a lány, aki, ha kap, akkor szereti, ha sokat kap: alig csitult el benne az orgazmus érzete, máris készen állt újabb élményekre. Csípőjével körözve az arcom előtt, doromboló macska módjára dörgölőzött hozzám, én pedig ismét mindent elkövettem, hogy ne legyen velem elégedetlen: egész valómmal mosolyogtam azon az elképesztő élményen, ahogy Hanna sorozatban elélvez. Hanna, Neked már itt szeretném megköszönni, hogy ilyen kedvességben részesülhettem.
A szeánsz végéhez közeledve, amikor is mindketten elnyúlva az ágyon beszélgetésbe kezdtünk, szinte észrevétlenül két mondat közt, Hanna bensőségesen átölelt, fejét a mellemre hajtva hallgattuk a halkan elsóhajtott szavainkat a még mindig szapora szívdobbanásaink közepette…
Időm lejártával Hanna ismét bevezetett a fürdőbe, egy gyors tisztálkodás, és egy hosszabbra nyúlt búcsúzkodást követően, ismét visszatértem a „hétköznapi életbe”.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején átadtam Hannának a csokromat a kis ajándékok közé rejtve. A csokor méretét az adatlapján Hanna feltüntette. Azt hiszem, hogy a fentebb írtakból kitűnik, hogy Hanna olyan kiszolgálásban és élményben részesített, amelyet nem sorolnék mindennapi esetnek, és ehhez képest a csokor mérete igencsak átlagos számú rózsából áll.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hannánál több kellemes meglepetés is ért. Elsősorban nemcsak arra gondolok itt, hogy a profi fotóihoz képest is az ízlésemnek még jobban megfelelő tüneményes hölggyel ismerkedtem meg, hanem arra a kellemes személyiségére, akinél a masszázs valóban profi masszázs, akinél a kényeztetés valóban ágytáncoltató élvezettel jár együtt, s akivel a kölcsönös örömszerzés olyan fokú erotikus élményt jelent, amely szerintem egyedülállónak mondható. Mindezek mellett az is hamar kiderült, hogy Hannával a társalgás is legalább ekkora élvezetet jelent, nemcsak köznapi témákat érintve, mondanivalójával, véleményével, jártasságával, még engem – vén rókát – is meglepett.
Amikor a fürdőből kiérve a hálóban kezdetét vette a szeánsz, semmiféle programot, vagy más ilyen „megkötöttséget” nem érzékeltem, Hanna szó szerint a bűvkörébe vont és e rövid két óra alatt úgy szerzett nekem valami eszméletlen fokú örömet, hogy közben finoman fokozva, barátnősen kényeztetett, majd amikor visszavágóra került sor, olyat produkált könnyedén, amitől az egóm a fellegekbe emelkedett.
Aki Hanna adatlapjára rápillantva felkeresi Őt, felkészülhet arra, hogy nem átlagos élmények fogják érni; Neked, Hanna köszönöm, hogy késő este is fogadtad a hívásomat, és hogy megismerhettem Benned egy olyan kedves, bájos hölgyet, akinél a randi egy valódi piros betűs ünnepet jelent.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-12-13) : Ő is könnyen kivégzett engem. Ezúttal talán túl könnyen is, ami nem meglepő az előzmények ismeretében. Volt itt szopás, a golyszik lágy masszírozása, stb. Közben többnyire mellettem térdelve pucsított, én pedig megujjaztam és újabb és újabb orgazmusait élveztem, amíg végre nem fáradt el a puncija, és onnantól már csak a popsi-gerezdeket szorongattam, miközben az ajkai le-föl jártak a farkamon.

(2020-03-24) : Gondolva arra, hogy az a kényeztetés részre alkalmasabb lesz majd. Hasra feküdtem és Ő meleg olajat csorgatott rám. Már ez maga jól esett. A hőmérséklete nagyon jól volt beállítva. Határozottan meleg, de nem égető.

(2019-10-08) : Törcsimet levette én pedig cicifixét kapcsoltam ki. Ekkor fölállt és lefele, előre hajolva vette le ruhácskáját. Gömbölyű csodás popsija és a félgömbök közt meghúzódó zárt puncija láttán mellékveséim adrenalin bombát fecskendeztek keringésembe

felejthetetlen: 4db
(2021-01-06) : Hanna egyszer csak szólt, hogy ugyan forduljak már meg, mert nem ez a jövetelem célja. Igaz nagyon szívesen beszélget velem. Fordulás után kaptam egy hátmasszázst. Mozdulataiban érezhető volt a tanult elemek egysége. Gyakorlott mozdulattal haladt egyik részről a másikra. Keze mellett az alkarját is használta, ami kifejezetten a tanult elemek egyike lehetett.

(2020-09-26) : Hanna képzett masszőz és ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva: a lábaimtól kezdve, és felfelé a vállamig haladva akkurátusan átmasszírozott engem. Inkább gyengéd, mint erős mozdulatok voltak ezek, de én pont így kértem. Jólesett. Előmelegített olajat használt erre a célra.

(2020-05-07) : Miközben a farkam a szájában, a kezeimmel mindenfelé simiztem. Ilyenkor (de csakis ilyenkor) nem kedveli az ujjazást. Én annál inkább, de belátó vagyok, és ezt nem erőltetem.

nagyon jó: 5db
(2020-12-23) : A leg bájosabb mosolyommal próbálkoztam, de az a szigorú újjacska ismét fordulást mutatott. Nincs mit tenni, itt nem tudom elmismásolni a massz részt, itt engem meg massznak! Szépen át lettem gyúrva, volt a hátam cirógatva újjacskákkal, cicivel és binbócskákkal is. Mikor hosszában rám feküdve a tarkóm puszilgatta, többször a fülembe lehelt és mikor a fülcimpámat a szájába vette,

(2020-01-14) : A masszírozáshoz masszázs olajat használt, ami kellemes volt és könnyen le lehetett mosni. Ezek után a combom és a lábszáram kezelése következett.

(2020-01-07) : majd oldalamhoz térdelve Hanna ismét ajkai közé vette farkamat, és egy határozott ritmussal kezdte azt kényeztetni. Isteni volt mind az érzés, mind a látvány, ahogy ki-be járok szájában, én finoman simogattam popsit, újaim elkalandoztak puncijához.

: 8db
(2019-11-05) : A tobbi testrész, így a lábak, karok, mellkas stb. nem is került sorra. Nem volt csúszka masszázs, csak a vége fele kis popó simítások. Meg is jegyezte, hogy jó seggem van :)

(2019-10-13) : Fürdés után a tatamira feküdtem vártam,hogy lesz még egy kis összebújás de ő finoman rámparancsolt,hogy hasra feküdjek.Elkezdte finoman a hátamat beolajozni e közben a ruha lekerült róla.Finoman és szakszerűen kezdett masszírozni,mondta hogy ezt a tudását a múltkor nem igazán tudta bemutatni, közben sok mindenről beszélgettünk a végén egy láb masszázst kaptam.

(2019-08-27) : A svédgyúrást követően csúszka masszázst prezentált, melyet igen érzéki módon végzett. Először a hátamat szánkázta végig a popsimtól a lapockámig, eközben a két kezével folyamatosan simogatott cirógatott kisebb nagyobb benyúlásokkal a zacsimhoz és a farkamhoz. Miután észrevette hogy ez igen nagyon tetszik nekem hosszasabban vette kezelésbe ebben a pozícióban a farkamat és bizony „pucsítanom” kellett hogy a árbóc rúdnak helyett biztosítsunk.