14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
54
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Bébii szexpartner

szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-20 16:01:43

Voidem
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Kedves Voidem!

Köszönöm a beszámolódat. Örülök,hogy sikerült minden elképzelésed/vágyad teljesítenem. :)
Köszönöm szépen a sok jó pontozást és hogy ennyi időt fordítottál a beszi megírására. Báár itt-ott picit elcsodálkoztam a megfogalmazásaidon. :)
Köszönöm, hogy meglátogattál!
Legyen szép napod!

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. Majd érkezéskor hívás a bővebb bejutásért. Nagyon gyorsan lezavarható ez a szakasz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKVval nagyon könnyű odatalálni Bébihez, a IX kerületben rendel. Klinikák megálló M3-al, és egy kis séta. GPS pontosan oda visz. A parkolás fizetős, de elég sok hely van.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A helyszín pont akkora, hogy egy jó nagy matrac, egy szék, néhány bútor elfér benne. Többre nincs is szükség. Érkezéskor kabát az előszobában hagytam, a szobában a szobainast vettem igénybe. Ízlésesen berendezett a tetthely, lágy zeneszó, romantikus megvilágítás, és szállodákat megszégyenítő fogadtatás. A fürdőszoba teljesen felszerelt, kádas, jó pár tusfürdő közül lehet választani, szájvíz a mosdónál.
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bébi köntösben fogadott(kérésre), ez már rögtön félig felhúzta a póznát. Nagyon szép arca van, telt szája, gyönyörű barna szemei, formás mellei. Bőre selymesen puha, közepesen barnított. Hangja buja, érzéki. Ebben az összeállításban pont az tetszett, hogy sokszor próbálta összehúzni a köntöst, ami még inkább emelte a randi erotikáját. Arckitakarással hirdet, de senkit ne tévesszen meg, Bébi külseje elragadó(és már itt elrabolt az előszobába). Tetkói vannak, ízlésesek, érdemes mindet megtalálni, felfedezni. Minimál sminkben volt, nekem tökéletes.

Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ahogy korábban említettem köntösben fogadott. Fogadtatás barátságos és meleg volt. beinvitálás után megtörtént az ismerkedés egy-két mondatban. Majd cipőlevétel után beljebb kerültünk a "barlangja" mélyére. Egyeztetés után elmentem fürdeni, addig ő az ajtó túloldalán várt rám. Közvetlenül szobájával szemben volt, így ez az út is egyenes volt, mint a későbbi.
Tusolás és szájvíz használata után kerültem terítékre, és megtörtént az igényfelmérés. Mint írtam, nekem most Ő volt az első. Programajánlat után egy teljes testes masszázst kaptam, mindenre testrészre kiterjedve. Lábaimnál kezdte. bár körmei hosszára említést tett: "Aggódok, nehogy felnyársaljalak!". Az alaphangulat végig ebben a barátnő feelingben telt. Sokat nevettünk egymáson, és egy-egy szituáción. Lábak kezelése után jött a combom hátsó része. Kicsit mocorogtam, mire azt hitte a Drága, hogy pózt váltok, hát a kezemmel nem a combját kezdtem simogatni? Annyit mondott erre, hogy ilyen kis huncut vagyok. Mondom, Ugye? :) Masszírozás közben gyengéden hozzá-hozzáért az ágyúhoz, ami szintén nagyon erotikus volt, semmi megjátszás, színészkedés nem volt benne. Mikor itt végzett, jól rámarkolt a fenekemre, mondván, hogy ez is tetszik neki. Ezek után köntöstől egy egyszerű dobó mozdulattal megszabadult. Immáron semmi sem takarta erotikától fűtött testét. Olyan finoman csúszott rám, és masszírozott a kezei mellett a melleivel, hogy már most nehezen tudtam egy helyben hason feküdni. Jó pár perc után szólt, hogy most már forduljak meg.
Innen indult be igazán a buli. Mellkasomat kezdte csókolgatni, és eljutott az örömvirsliig. Rögtön rá is kapott. Nagyon finoman vezette be, majd szinte el-eltüntetve járt a szája fel és le. Kezeit csak nagyon kicsit használta. Mélytorka kiváló. Olyan érzéki volt, hogy folyamatosan figyelnem kellett magam, nehogy elsüljek. Mikor már jó sokat kényeztette Makk Marcit, visszanyalt a fagyi, és én kényeztettem kicsit lótuszvirágát. Istenem, az a punci! Nagyon élveztem kinyalni belőle a mennyei mannát! Kis idő elteltével éreztem, hogy arcomnak nyomja csípőjét, és alig hallhatóan nyögdécsel. Na ez még jobban felkorbácsolt. Szinte tüzeltem. Volna! Védőfelszerelés installálása után kutyusban folytattuk. Az a fenék! Olyan a feneke, hogy akár kanasztázni lehetne rajta. Markolásztam, és fogtam, ahol értem. Isteni érzés volt, és ördögi élmény. Ösztönösen mozgatta alfelét, mintha már tudta volna, hogy akarom. Ezen mennyei pillanatok átélése után robbantottam bankot. Megvárta, míg kicsit lenyugszom, majd gyors karbantartást követően jött a függöny, és pár perc szünet.
Felajánlottam neki, hogy most én masszírozom meg. Nagyon kellemes visszajelzéseket kaptam tőle szaktudásomat illetően. Elismerése nagyon jól esett.
Miután újratöltöttem magam vízzel, és tölténnyel, jöhetett a második menet. Franciával állította fel a zászlórudat, és itt is mélytorkot alkalmazott, legnagyobb örömömre. Én is hozzásegítettem a hangulatát, mézlefetyeléssel, aminek kifejezetten örült. Sikerült hosszabb ideig rezonálva tartanom Bébit. Miután újraindítottuk a Windowst, nyeregbe pattant. Először azt gondoltam, lágy menet lesz, de szinte az első vagy második ülésnél rámérzett, és olyan vágtába kezdett, mintha nem volna elég, hogy rajtam ül, mintha nem lenen holnap. Közben nyelves csókokat váltottunk, miközben egyre csak vágtázott a naplementébe. Nyálpingpong közben szorítottam én is magamhoz, és el-elhagyta ajkait az a nagyon finom nyögdécselés, amit egyébként nagyon szeretek. És ekkor annyit suttogtam neki: "Ez az Bébi!".
Mikor kezdtem érezni, hogy lovasom kezd fáradni átfordultunk misszionárisuba. Nekem ez a kedvenc pózom, és ha megtalálom a megfelelő pontot, akkor én is tudok rodeózni. Annyira beindultam, hogy szerintem 10 percig alaposan gerincen vágtam őt. Még szerencse, hogy előtte masszázzsal lazítottam derék és gerincizmait. Sajnos nem tudom ebben a viharos partraszállásban Bébi elment-e, csak remélni tudom. Úgy beleéltem magam, alig bírtam abbahagyni. 10 perc eltelte után, mikor éreztem, hogy a ravasz beragadt, és a töltény sajnos most nem fogja elhagyni a füstölgő puskacsövet(szinte éreztem, hogy tényleg így van), én kértem pár perc szünetet.
Ekkor kicsit beszélgettünk. Órát csak ebben a pillanatban néztem meg én, és számolgattam. Még volt húsz percünk a 2 órából, amit Bébi társaságában tölthettem. Öt perc letelte után ösztönösen kapott kezeibe, és úgy polírozott, mintha tényleg fegyvert tartanának a szájába. Itt már jó keményen verte, szopta a hancúrlécet, azt hittem az agyamat szívja ki a végén.
Nem kellett sok, és a szájában végzett ki imádott hóhérom. Ismét hagyott lenyugodni. Ifjú padawanjaim sorsa a "sötét" oldalra vezetett, nem láttam őket viszont.
Pár percet még beszélgettünk. Felajánlotta, hogy menjek fürdeni, de én nem akartam lemosni magamról a Madamot. Nagyon élveztem a vele való hancúrozást, és így tisztelegtem neki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Igazából egyszer sem került szóba. Amikor kiment a törülközőért akkor tettem a légyott végén a kis asztalra. Nagyon korrekt virágcsokormérete van. Extrákat nem vettem igénybe, nekem Bébi volt az extra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A kémia kiváló volt kettőnk közt, még így elsőre is éreztem, hogy mintha hazajöttem volna a barátnőmhöz. Kérhetném, bárcsak Bébi mindig velem lenne. Az összhangot még az is megteremtette kettőnk közt, hogy Bébi sokszor úgy élvezi a szexet, hogy becsukja a szemeit, és úgy lép az élvezetek mezejére. Pont ez az, ami miatt a legjobb kalandban volt ma részem. Hamarosan visszatérek hozzá. Olyan közvetlen, akit bárkinek ajánlok. Lefegyverző a mosolya, és a teste is. Mondják, ha a farok feláll, az ész megáll. Nála pont így megy.
Majd elfelejtettem: kölcsönösség esetén olyan a csókja, mint a friss hajnali harmat, olyan finom(és olyan nedves is, de ez csak hozzáad, nem elvesz).

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-24 16:26:00
Csendben megjegyzem az 1 órában sem extra a kényszerfrancia, de még a szájba és a nyelés sem.

2020-10-24 15:12:51
Pontosan.
Ez benne van a 2 órás programban. ;)
Ha nem hiszed, menj el hozzá 2 órára.

2020-10-24 09:42:03
A kényszerfranciát is pontoztad, ami extra. Viszont azt írod, hogy extrát nem vettél igénybe.

Q-rátor
Rutinos harcos
2020-10-22 08:42:06
Benned komoly írási potenciál van! Remélem az is kiteljesedik hamarosan. Bébii előtt le a kalappal!

2020-10-21 20:11:38
Köszönöm. Bébii nélkül nem jöhetett volna létre.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-12-10) : valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni.

(2020-11-17) : Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp…

(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

felejthetetlen: 5db
(2021-01-23) : Ügyesen, lágyan és mélyen franciázott. Én nem szeretem a szívogatást, vákuumot, se a vad, kb. eltöröm a répát franciát. Az ilyen nyugodt, türelmes, de technikás (változatos és mély) franciát szeretem. Éppen ezt kaptam. Hosszan, lágyan, finoman és ráérősen. Amikor már úgy voltam vele, hogy ezt nem is lehet fokozni, csak tartson minél tovább, akkor jött a popsi kényeztetés. A

(2021-01-21) : Ölemre hajolva újra ajkai közé vett, s a félkemény testrészemet kezdte újraéleszteni. Lágy franciája gyorsan hatott, ezt még tetézte nyelve játéka, és torka bizsergetése. Egyszerre gondoltunk a beöltöztetésre, a kibontott köpenyt kérésére sk. helyeztem fel, kis szerencsétlenkedés után. Ez a közjáték nekem kedvezett,

(2020-11-05) : Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem

nagyon jó: 4db
(2020-11-17) : Kezét szinte nem is használva kezelésbe vett a szájával,hol félig hol tövig bevette a farkamat ,felváltott sebességel ,hol leállt és kizárólag a makkal foglalkozott,nem siette el,nem akart egyből kivégezni,oldalról kezdte a kényeztetés,majd pózt váltót és szembe helyezkedett,fokozatosan a vége fele növelte a tempót,próbáltam neki ellen állni,észre is vette enyhe mosoly után picit kezével pár húzás erejéig rásegített,

(2020-11-13) : Kis kacajjal hátamra parancsolt, majd apró puszikkal illette mellemet, hasamat. Mire már lent járt a kéjrúdnál, már elég kemény voltam. Bíztatás nélkül eltüntette az örömvirslit. Mikor már a nózija a hasamon koppant, akkor figyeltem fel rá, hogy milyen finom a franciája. Szinte alig észrevehetően dolgozott serényen. Még a múltkori önmagát is felülmúlta. Mikor már vassá edzette kardomat ideje volt a hüvelybe is betenni.

(2020-09-12) : Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját. Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.

: 6db
(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.

(2020-11-24) : A köztes időben kaptam egy minden porcikámra kitérő masszázst, amit kellően erős kézzel csinált és alaposan. Nem kapkodta el aminek örültem, mert ezt a részét vártam a legjobban. Közben eleinte beszélgettünk is de a végén csendben ellazulva élveztem a műsort. Tényleg ért ehhez a részéhez, erős keze van amivel rendesen át tud gyúrni. A második körben ismét franciás kényeztetéssel inditottunk,