20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lili erotikus masszázs

erotikus masszázs

Lili-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-19 22:09:59

robbee1
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lili beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-20

Egyeztetés
A hirdetése mindkét oldalon megtalálható, meg is kérdezte, hol találtam rá. Hát itt. Hívtam, nem vette fel, de visszahívott miután befejezte a kutyasétáltatást.
Megközelítés
BKV. A Lehel térhez közeli utca, könnyen megközelíthető. Ugyan most, hogy a 14-es nem megy el a végállomásig, kicsit többet kellett sétálni.
Helyszín
A lakás teljesen rendben van. Igaz épp felújítják a ház tetejét, kicsit kellett tájolni, hogy merre is menjen az ember. A lakás már átesett a felújításon, a fürdő szép, tusfürdő ugyan csak egy fajta. Szájvíz volt. A szoba kellemes, tükör csak az egyik falon. Igaz ez nem zavart.
Lili külseje
A képeknek megfelelő, cuki, fiatal lányka. A haja sok fura rasztás tincsbe volt fonva, de nem volt zavaró. Pici, éppen kézbe illő cicik, formás kerek popsi, lapos has. A bőre finom, friss, puha.

Erotikus masszázs
A masszázs inkább simogatás volt. Ugyan próbálkozott úgy tenni, mintha, de nyilván a cél nem is elsősorban a masszázs volt. Ugyan jól esett volna egy keményebb átgyúrás, de a vége azért kárpótolt. 😉
Levezetés
Ahogy megfordult és elkezdte a csúszkát a formás cicikkel, már tudtam, hogy jó helyen vagyok. Amikor felcsúszott, kapott pár puszit a nyakára és a fülére, miközben a kezem is besiklott a combok közé. Jól reagált, meg is sikerült alapozni a későbbieket. Aztán egyszer csak elkezdte használni a száját, amit kifejezetten ügyesen csinált. Nem sok kéz, de bőséges nyál és finom fejmozdulatok.
Ekkor megkérdeztem, hogy ezt vajon viszont is szabad-e? Hát persze, volt a válasz. Lefeküdt az ágyra én a lábaim közé és belevetettem magam a fiatal, illatos punciba. Remekül reagált, a jelek szerint sikerre is vittem a sztorit. Legalábbis ez volt a visszajelzés. Kellett is egy kis idő, mire visszatérhettem az eredeti pózba, hisz neki is szüksége volt pár percre.
Elszámolás
Az elszámolás korrekt, budapesti átlag árak. Az elején letettem a pénzt az üvegasztalra. Nem szeretem kézből kézbe adni, nem elegáns.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hirtelen ötlet volt, de megérte. Azt gondolom jó szívvel ajánlhatom (már, ha nem zavar a kutya a másik szobában). 😂

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-23 09:17:16
A randi jó volt, de az írásműveden még kellene csiszolni picit. Lili bemutatása maradt el és a randi hangulatára sem tudtam ráérezni. Kösz!

2020-10-20 21:49:25
Azt legalább megtudtam és ez is hasznos információ a számomra, Lili is nagy állatbarát. Ami az írásod tartalmát illeti, van miben fejlődni. Segítségedre lehet, ha jól megírt beszámolókat olvasgatsz.
Írásodban azt mutasd be, ami az adatlapon nem olvasható, nem látható és kerüld a sablon szöveget.