25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Amanda528 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-19 09:28:08

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Kedves Laller. Köszönöm szépen a beszámolót. Remek kis írás. Imádom minden sorát. Benned soha nem csalódtam. Remekül éreztem magam ismét. Köszönöm hogy vagy nekem. Puszi Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-21

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Amandát immár több mint két éve igyekszem rendszeresen látogatni. A napokban hirtelen bevillant, hogy immáron hetek óta méltatlanul mellőzöm imádott Istennőmet,és ezen a tarthatatlan állapoton muszáj lesz gyorsan változtatni. Bevetettem minden logisztikai tudásomat, és megszerveztem a gyárból egy rendkívüli eltávot. Természetesen Amandát belső üzenetben tájékoztattam Vele kapcsolatos kéjsóvár terveimről. Ezután,csak hogy halmozzam az élvezeteket,még jól fel is hívtam telefonon,csak hogy hallhassam azt az érzéki hangját . Mikor elrebegtem vágyaimat,csak ennyi volt a válasza:-gyere, már nagyon hiányzol!
Több sem kellett, már izzítottam is a jó öreg vtr-t, hogy jól megkérjem Kedvesem kezét-mását,amire gyorsan jött is az igenlő bejegyzés.
Így már csak a percet kellett várnom,hogy újra ott lehessek Amandánál.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Tudom,hogy ezt a részt már megírtam pár alkalommal,de szerencsére mindig vannak új sporttársak, ezért az Ő kedvükért is közzé teszem.
Szóval.
Amanda rejtekhelye becses fővárosunk Angyalok lakta város része,vtr-n kapott címet ismeri a GPS. Parkolás fizetős,aránylag könnyű helyet is találni a gépnek a csöndes kis utcácskában.
BKK igénybevételével érkező vándor busszal és villamossal tud jönni. Bár ezek megállójától még szükség van pár perces sétára,de ez nem jelenthet gondot a ránk váró kellemes élményeket cserébe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Csöndes kis utca sarkán lévő nem túl régi építésű társasház emeletén találjuk Amanda búvóhelyét. Lift ugyan nincs,de a csekély magasság leküzdésének nem feltétele az alpinista alapkiképzés.
Maga a szexobjektum egy barátságos kis lakás, tiszta,rendezett, mely csinos úrnője szorgalmát dícséri. Szemmel láthatóan életvitelszerűen használja bájos gazdasszonya a lakótársaival,két vagány kutyussal.
Na,de vissza a lényegre.
Bejárattal szemben találjuk a szépen karbantartott fürdőt. Kádban tusolhatunk, ehhez többféle tusfürdő van előkészítve. Kád aljában csúszásgátló szőnyeg óvja biztonságunkat, zuhanyfüggöny állja útját a kósza vízcseppeknek. Kádból kimászva tiszta, száraz kilépőn állva itathatjuk fel a vizet magunkról a puha, nagyméretű törcsivel. Szájhigiéniához mosdónál találunk szájvizeket és pohárkákat.
Hancúrszobában falra szerelt tévé szolgáltatja a diszkrét alapzajt. Ruháinkat a sarokban álldogáló szobainasra bízhatjuk. Találunk itt még komódot az apróságoknak, szekrénykét az elkövetkező időszak kellékeivel.
A 18 +-os események hatalmas,nem nyikorgó gyalupadon....izé... franciaágyon zajlanak.
Illetve a legfontosabb, a hely szexis úrnője,az elbűvölő Amanda.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amanda külsejét már többször leírtam. Számomra Ő a ,,Junior-MILF'' kategória jeles képviselője.
Egy kellemes kisugárzású, harmincas éveiben járó csodálatos Nő,bájos arcát ,igéző,zöld szemeit,csókos ajkait dús,barna hajzuhatag foglalja keretbe.
Halványkék selyemblúza szépen megmutatja a kellemes formájú, ruganyos, asszonyosan kerek kebleit,melyek már hegyesedő bimbókkal vonzották a kíváncsi tekintetet .

Testre simuló, vékony fekete nadrágja szépen kirajzolja hívogató formáit. Bőre selymes,szolibarna,feszes, kemény popsi, karcsú lábak,a combok rejtekében a mindig selymes simaságú, illatos kincse láttán az ember szeme akaratlanul is mohón habzsolja az elé táruló szépséget .
Lényéből sugárzó kedvességével, intelligenciájával képes gyorsan oldani az esetleges kezdeti feszültséget, mellette ismeretlen fogalom a kínos,néma csend...
Röviden,Amandánk az a NŐ, akinek már a megpillantásakor automatikusan lecsusszan a gyarló férfiember nadrágja,és előtörnek a mélyről a fajfenntartó öszönök .:-)

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Érkezésemet telefonon jeleztem kedvesemnek,Ő elsuttogta a bejutáshoz szükséges tudnivalókat,majd diszkrét nyálcsorgatással, farokfelvágva igyekeztem, feljutni a célponthoz,hogy hőn áhított Istennőmet végre újra a karjaimba zárhassam.

Lakásba toppanva kedvesem forró csókkal üdvözölt,én meg majd elejtettem az államat,az ilyen kitörő fogadtatástól meglepődve.
Babaszobába belépve szokásomhoz híven átadtam vendéglátómnak a hozott kedvenc virágot,egy kis kedvenc innivalóval és egy kis édességgel,melynek csomagolásába diszkréten elrejtettem csekély méretű rezsi támogatásomat,hogy ne kelljen később ezzel megtörni a pillanat varázsát.
Amanda frissítővel kínált,majd az ágyon leülve picit beszélgettünk.
Ezután gyorsan felöltöztettem ruháimmal a szobainast,és egy törcsivel a kezemben elsiettem a fürdőbe ,hogy lecsapassam magamról az út porát.

Hancúrszobába visszaérve láttam,hogy kedvesem megvált fogadószettjétől,mindössze egy leheletnyi fekete tanga próbálta óvni kincsét ,persze kevés sikerrel,mint megállapítottam.
Finom ,érzéki csókolózásba kezdtünk,ami nem csak egyszerű szájra puszi,hanem igazi,barátnős nyelves csók, és szerencsére Amanda nem sajnálja osztogatni.

Átöleltem Kedvesemet,lassan elhagytam csókos ajkait,és elindultam felfedezni a Déli irányt. Először lesimogattam Róla a leheletnyi tangát,majd kézbe vettem Tündérem formás, rugalmas kebleit,miközben éreztem,hogy a türelmetlenül ficánkoló Kispajti bökdösni kezdte vendéglátómat.
Miközben vidáman csókolgattam kedvesem szúrósra keményedett bimbóit,észrevettem,hogy Amanda is felfedező útra indult,és nevelgetni próbálja izgága bűntársamat.

Előbb csak mintegy nyugtatóan végig simított a szárán,amitől az persze csak még virgoncabb lett,majd ujjhegyével finoman elkezdte a kupolás részt símogatni.
Lassan magára hagytam a számomra oly kedves cickó-játszóteret,és tovább indultam eredeti célom felé. Megérkezve elkezdtem az ott talált illatos kis kelyhet felfedezni.

Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.
Hamarosan kedvesem hangja is kezdett megjönni,egyre hevesebben gyurmázta kebleit,persze nem akartam,hogy elfáradjon,ezért egyik kezemmel gyorsan a segítségére siettem .

Kitartó ténykedésem hatására éreztem,hogy drágám teste hullámzani kezd,sűrű örömnedvek lepték el kíváncsiskodó nyelvemet,majd combjaival satuba szorítva a kobakomat elröppent a Gyönyörök Kertjébe.

Miután pihentünk kicsit, megkérdezte, tudom-e,hogy melyik az a két jegyű szám, ami elvileg páratlan,de valójában páros :-) Naná,hogy tudom!!
Ennek megfelelően szépen felvettük a 69-es pozíciót, és munkához látott,miközben én lelkesen folytattam édes kelyhével a barátkozást,időnként mintegy ,,véletlenül'' el-elkalandozva a hívogatóan rózsálló hátsó bejárathoz is.

Amanda nyakoncsípte virgonc bűntársamat, megsimogatta a rudazatot,majd éreztem, hogy markában tartja már a zsákos családot is. Aztán szép lassan végighúzta kíváncsi nyelvét a száron, majd a tölténytárat is hasonlóan üdvözölte.

Lágyan nyalogatta rudamat oda-vissza, közben a szabaddá váló felületet kezével simogatta.
Majd egy újabb fel-le nyalintás után egyszercsak hammbekapta.
Nem vette teljesen mélyre,csak kb a harmadáig,de olyan lelkesen játszott cerkámmal,hogy a szemeim már dülledtek ki,mint a békának.
Olyan mohón játszott asszisztensemmel,mint akinek már órák óta nem volt férfival dolga.

Szerencsémre Kedvesem egy gondolatolvasó is,mert mikor már kezdtem volna gondba kerülni, rákérdezett a gumira.
Igenlő válaszomra gyorsan kabátot adott Kispajtira, majd lelkes hagyományőrző lévén nyeregbe is pattant,mivel tudjuk jól, hogy a magyar lovas nemzet.

Lassan nedves szerelemrésébe fogadta botomat,szenzációs érzés volt szorítva lüktető selyemalagútjában elmerülni.
Eleinte csak lassan mozgott,majd ahogy vezérem már teljesen kitöltötte a rendelkezésre álló területet,tempósabb mozgásra váltott.

Igyekeztem felváltva simogatni, csókolgatni a szemem előtt ringó kebleit,vagy éppen rajtam táncikáló kemény popsiját gyurmázni.
Mikor éreztem,hogy fárad, mellkasomra húztam,és csókot cseréltünk,miközben alulról próbáltam tartani a tempót.

De mivel sajnos egyszer minden jónak vége szakad,hamarosan megadtam magam a sorsnak, hatalmasat robbanva a gumiba.
Miután Kedvesem kincsében szépen lenyugodtam,Ő leszállt nyergéből,eltakarítottuk a romokat,majd barátnősen hozzámsimult,és egymást cirógatva picit még pihentünk.

Ezután nem maradt más hátra,mint némi folyadékpótlás után elvánszorogtam a fürdőbe,rendbehozni leharcolt korpuszomat,majd öltözködés,és érzékeny búcsú után emlékkönyvemben egy új élménnyel gazdagabban kilépni a szürke világba...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kedvesünk egyike az oldal legkorrektebb hirdetőinek. Virágcsokor nagysága bővebb infóból ,vagy ez híján telefonon is megtudható,mérete a helyszínen sem változik . Átlagostól kisebb bokrétámat szokásom szerint érkezéskor adtam át,némi kis édességbe rejtve.
Magam részéről egy extrát vettem igénybe,mely maga Amanda csodálatos személyisége,mellyel már immár sokadjára elvarázsolt. 

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amanda egy csodálatos,kedves, Nő,akivel az ember szenzációsan érezheti magát,nincs feszültség,nincs olyan érzés,hogy most ez egy szolgáltatás lenne,teljesen olyan,mintha a szexis szomszédasszonyhoz ugrottam volna be egy kis kellemes erotikával fűszerezett, szenvedélyes légyottra.Természetesen erősen ajánlott kategória minden Úriember számára!

Kedves Amanda !
Mint eddig minden alkalommal, úgy most is teljesen elvarázsoltál,remegő térdekkel szambáztam haza Tőled az átélt élmények hatására.Ismét meggyőződtem róla,hogy egy fantasztikus,kellemes személyiség vagy ,akivel van szerencsém élvezni a randink minden egyes pillanatát !
Ezúttal is csak annyit tudok mondani Neked,a mielőbbi találkozás reményében,hogy :
KÖSZÖNÖM az általad,Veled, immár sokadszor átélt csodát !🙂

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-26 11:04:18
Nagy sármőr vagy Te, ezen az egy extrás dumán széleset mosolyogtam. A beszámolód nagyon tetszett, igazán jól megírt.

2020-10-21 23:58:02
Ó a DÉL nagy kalandora egy újabb remekművel szórakoztatott minket. Hát ez egy remek randi lehetett még olvasni is jó volt róla, gondolom átélni még jobb lehetett. Köszi a megosztást!

2020-10-21 21:10:08
Gratulálok Nektek! Jó volt olvasni legújabb kalandotokról, ami igazából már nem most kezdődött, de még a mai napig is a legfelsőbb fokon ég! Csak így tovább :)

brumy56
Becsben tartott
2020-10-21 19:09:09
Kékre minősített találkozód olvasásakor engem a sárga irigység fogott el. Amanda gondoskodása igencsak feltüzelte írói képességeidet...nagy szerencsénkre. Gratulálok nektek a találkozóhoz és ehhez a szépen összehozott élménymegosztáshoz.

2020-10-21 17:59:02
Tiszteletteljesen megírt, részletes, kellemes randit megörökítő az írásod Druszám! Azt hiszem, felpöckölted a kíváncsiságomat Amandát illetően és most nem tudom ezt megköszönjem, vagy küldjelek a sunyiba... :DD Inkább a köszönömöt választom! :))

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 12db
(2021-01-11) : Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében.

(2020-11-17) : Ő a barátomat vette megfelelő kezelésbe én pedig hol a puncit hol pedig a popsit vettem nyelvemmel gór cső alá. Golyszliktól végig nyalta falta barátomat ami nagyon tetszett neki. Nem is bírtam már nagyon tartani magamat. Kérnem kellett a védőszerelésbe öltöztetést, amit pik-pak fel is helyezett. Szintén megbeszéltük , hogy most misszionárius pózt választottuk,

(2020-11-06) : Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam

nagyon jó: 23db
(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

(2019-11-11) : Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

: 28db
(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.

(2019-06-17) : Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott.

(2018-12-08) : Kutyába mentünk át, ennél a helyzetben kivitelezni lehetett a cicik markolászását. A pillanat ami eljött... kértem forduljon hátra és az alhasára lett vége. Kis pihenés majd újra elkezdtük ekkor lovagolási pozícióban