Nikol erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nikol-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-19 09:03:54

Bakancsos
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nikol beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem volt egyszerű közös időpontot találni. Ritkán elérhető, így rögtön le kell csapni. Több időponttal készültem, de ezek nem voltak már jók, így kérdeztem, neki mikor lenne jó. Persze nekem az nem volt megfelelő, de csak azért is szabaddá tettem az időmet. A munka várhat. Tüneményesen kedves volt a telefonban, természetesen. 
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megközelítés, és a környék is tetszetős. Immár... Aki ismerte ezt a vidéket pár évvel ezelőtt, az tudja, mennyit lendített az egészen ez a sok új építésű épület. Hangulata lett, méghozzá kellemes. Plusz jár a közelben busz, villamos, troli. Sőt, a nyugatiból még vonattal is megközelíthető. A parkolás "általában" könnyű. Azért idézőjelben írom, mert az az "általában" részemről két alkalom volt. Most, és kb. egy éve. :) De simán meg tudtam állni, még kényelmi szempontból is tudtam válogatni a parkolóhelyek közül.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tipikus új építésű társasház, minden szép és új benne. Bár új korukban a panelek is ilyenek voltak... A lifttel van egy kis trükk, figyelni kell a kiírásokat. :) A lakás kedvesen van berendezve, nekem tip-top. Volt masszázspad is, meg tatami is. A tatamit választottuk egyértelműen, mert arról pl. nem lehet leesni. :) 
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tökéletes. Mind a személyisége, kedvessége, mind a kisugárzása. Igényes, értelmes, kedves, aranyos. Jó vele bújni, beszélgetni, ölelkezni, szeretni a testét, simogatni, masszírozni, vagy csak simán hallgatni, amikor éppen mesél valamit. Aki figyelmesen végignézi a fotóit, az látja, milyen gyönyörű. Aki pedig találkozott vele, az tudja is. És élőben még nagyobb a hatás. A tekintetében el tudok veszni. Szebb nő nincs nála a Földön, legfeljebb ugyanilyen szép. Kevés nőről mondom ezt, de ő mindenképpen ilyen.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Rólam van szó, így természetesen a masszázs fordítva volt. Magyarul én masszíroztam őt. Illetve "masszíroztam", mert a svéd masszázshoz nem értek, így csak szeretet masszázsban részesítettem. Adott krémet, neki azzal jobban esik. Hasra feküdt, így kezdtem. Simogattam, ahol csak értem, nyaktól bokáig, lassan, hogy esetleg ő is élvezze, és hogy a tenyerem is kiélvezze. Kb. 10 perc után, elnézést kértem, de az ajkaimnak is be kellett járniuk ugyanezt az utat. Részegítő illata van, és nem csak a krémtől... Éreztem az ajkaimmal azt a selymes bőrét, finom csókokat leheltem rá mindenhol. Ha úgy tetszik, ajak masszázst adtam neki. :) Utána kértem, forduljon meg. Istenem, de gyönyörű - futott át rajtam, miközben felgyorsult a légzésem. Vizuális alkat lévén, mindig nagyot üt, mikor szemből is meglátom a testét, és azt az utánozhatatlan, édes mosolyát. Újra masszázs. Mellkas, karok, majd feltűnően sokat törődtem a melleivel, de csak lágyan, finoman. Aztán minden porcikájával, ami még csak van neki. :) De nem bírtam már tovább, vágytam másra is, így bebarangoltam az ajkaimmal...
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
...mindenhol. Nyakától indulva, végig. Hol nézte, amit csinálok, hol csak elterült, és élvezte, amit csinálok. Lassan értem el oda, ahol a legérzékenyebb, mert előbb kikerültem a combjai felé. Ám végül csak odaértem. Összeölelkeztem a combjaival, és megcsókoltam ott. Hosszú, finom, és lágy ölelkezés volt ez. Egy darabig nézett, majd hátrahanyatlott a feje, és csak az ágaskodó, és fel-le emelkedő-süllyedő mellbimbóit láttam már csak. Lehunytam és is a szemem, és átadtam magam az élménynek. Finom volt, nagyon. Éreztem, ahogy szorítja a kezem és a fejem, combjai a fülemre szorulnak, és remegni kezd a teste. Éreztem, hogy zihál, combja rázkódik, hasa szinte vibrál, és énekelni kezdett. Felnéztem, teste ívben feszült már, kezével még erősebben szorított, hangja még hangosabban szólt, majd egész testében rázkódni kezdett... , és megadta magát a katarzisnak. Uram ég, milyen gyönyörű volt. Combjára hajtott fejjel néztem, ahogy visszatér a bolygóra.Felmásztam hozzá, és összebújtunk. Mikor kész volt megszólalni, beszélgettünk kicsit. De engem hajtott a vágy tovább, ami ellen neki sem volt kifogása. Most 69-be fordultunk. Én miatta szerettem bele ebbe a pózba, régebben nem volt a kedvencem. De ahogy lassan átveti a lábát, az arcomra ereszkedik, majd ránehezedik, és szinte azonnal énekelni kezd, az megőrjít. De közben nem hagy ám nekem sem nyugtot. Végtelen lágyan, de mégis határozottan megfog, és átveszi a hatalmat felettem, nincs menekvésem. Már csak az a kérdés, ki nyer, ki lesz az első. Ő volt az, és megint gyönyörű volt, és megint megőrültem. Ez nekem is túl sok volt már, az én testem is megadta magát. ...és én sem voltam túl halk... Nem itt volt a dolgok vége. Még kényeztettem az én kedvenc pózomban, meg csókolóztunk is, imádok vele csókolózni. Simogattam sokat én őt, meg ős is engem, meg beszélgettünk sokat. Aztán fürdés, ölelkezős búcsú, és mentem. Annyira elvarázsolt, hogy a lift a földszinten állhatott már jó sok másodperce, mire rájöttem, hogy leért, és ki kellene szállnom. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Erről mindent tudunk,de azért még a randi előtt ellenőriztem mi-mennyi. Próbáltam diszkréten rendezni. 

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Majd egy év után úgy köszöntött az ajtóban, mintha két napja váltunk volna el egy kiadós beszélgetés után. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy Nikolban csak a tökéletes és gyönyörű nő, hanem egy tündéri, kedves, és nagyszerű ember is. Azt írja: "barátnő feeling". Őszintén szólva, volt olyan kedvesem, aki nem volt ennyire tüneményes és aranyos és kedves. Úgyhogy nagyon barátnő feeling... 

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-15 12:34:02
A hölgy jelenlegi kínálata alapján nem tudom eldönteni, mi az, ami tényleg megtörtént ebből, de nagyon hangulatos és kedvcsináló beszámoló. Mindenesetre, régóta keresek ilyen igényes és profi partnert, amilyennek őt leírtad. Tehát fel fogom keresni. Nem is oly' sokára. Köszi.

2020-10-25 20:34:02
Olyan beszámolót írtál, hogy szinte írigylem :-) Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-10-23 08:31:36
Nikol valóban tökéletes barátnő hozzáállásával lenyűgözött örökre, nem is kérdés. Szeretem, ha egy randiban benne vannak az érzések és a vágyak is, te nagyon értessz ehhez, erre bizonyíték ez a beszid. Kösz!

2020-10-20 21:31:25
Szinte tapintani lehet azt a légkört, mely körbevett titeket a randi során. Ez így remek iromány lett, öröm volt olvasni! Köszönöm!

2020-10-20 16:12:15
De jó ilyen hangulatos beszit olvasni :)

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-07-12) : Nagyon formás kislányos alkata van, nekem sokkal jobban bejön, mint a nagy szilikonmellű szexistennők. Mikor egymás ölelését már kellőképp kiélveztem, leheveredtünk a tatamira és átadtam Nikolnak a kezdeményezést. Úgy helyezkedett, hogy a tükörből is minél többet lássak, és némi masszázsolajjal először a saját popsiját, majd a hasamat kente be és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popsit simogattam

felejthetetlen: 5db
(2020-06-30) : Ujjaival a fenekemen kezdett játszani és egyre lejjebb ment. A gátamat és a golyóimat izgatta lehelet finoman. Rendkívül jól esett, mert elég régen volt ilyenben részem.

(2020-06-25) : Francia technikája ugyanolyan érzéki, mint maga Nikol. Nem kapja be kezdésként tövig és nem veri a szájával a farkamat. Finoman ízleli a nyelvével a makkomat, majd többször körbe nyalogatja, majd a nyalogatással halad a rudamon végig le és fel.

(2020-06-12) : Majd fordultunk és a velem egykorút kezdte kényeztetni el lettem volna én így is sőt azt hiszem így tudott volna csúcsra is juttatni, de türelmetlen voltam,

: 6db
(2020-09-05) : Nagyon jól masszíroz, elmondása szerint tanulta is pont úgy ahogy én szeretem.Lábaknál kezdte és úgy haladt felfelé szakszerűen és figyelve a letapadásokra ami nagyon jól esett. Végig lehet vele beszélgetni mindenről nagyon értelmes lány , de ha csak lazítani szeretnél az sem okozna neki problémát.A vége felé a középső résznek elkezdett cirógatni és elhangzott a szó amit már nagyon vártam! "Megfordulsz"

(2020-08-16) : Élvezi hogy élvezetet nyújt. Ismét oldalról csúszkál rajtam, mikor szája először ér a legérzékenyebb pontomhoz. Finoman kezd hozzá. Most mindenért megfizetek, gondolom magamban. What you give is what you get. Elnyújtja, nem akar gyorsan kivégezni. Pedig én már nagyon szenvedek a gyönyörtől. Nagyon jó az egész együttlét. Túl jó. Nem akarom hogy vége legyen.

(2020-07-24) : Annyira jól csinálta, ahogy a csúszka közben a falloszomat a krémes kezével masszírozza, és a vizuális látvány a tükörből, hogy le kellett állítanom, mert menten elélvezek. Beöltöztetésem után nyeregbe pattant , aztán váltottunk misszionárius pózra,