Kira erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Kira-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 23:09:35

bubus28
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kira beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy héttel korábban már voltam nála, akkor csak 1 órára mentem. Hiba volt, rájöttem, hogy most már hosszabb időre kell menni. Két nappal a randi előtt hívtam fel, megbeszélni az új időpontot. Szerintem egy olyan időpontban hívtam, amikor a program jelezte, hogy "Most hívhatod", és tényleg, azonnal felvette. Szóval már az egyeztetés is remekül ment.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
3
Első alkalommal tömegközlekedéssel voltam, most pedig autóval. Ugyanonnan autóval kevesebb mint fele annyi idő alatt odaértem. Tömegközlekedés esetén még kell is egy jó darabot gyalogolni a villamostól. Parkolni szerintem mindig van hely, de fizetős. Viszont a lépcsőházat megtalálni, az nem egyszerű. Szerintem erre kell vagy plussz 5 percet szánni. A házszámon belül külön épületek vannak, azon belül külön lépcsőházak, és azért messziről ezek nincsenek jól feliratozva.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Vadi új épület, gyönyörű lépcsőház, csodálatos lakás. Az előtérben vagy 10-15 füstölő áraszt nagyon finom illatot, ami már egy kis ízelítőt ad abból a különleges élményből, ami itt vár. Senkivel nem találkoztam, illetve igen, áthívattam a kolléganőjét, mert ajánlgatta a 4 kezes masszázst is. Hát a kolléganő nem mozgatott meg bennem semmit.
Kira külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Basszus! Tényleg jobb élőben mint a képeken. Gyönyörű, ruganyos, feszes, sportos az egész teste. De igazából az arca fogott meg. Gyönyörű kék szemek, gyönyörű szőke haj (nem az a platinaszínű, ami a képeken van). Mondtam is neki, hogy egy modellszerű alkat, de tiltakozott, hogy az arca az nem megfelelő. Szerintem egyszerűen nem ért a nőkhöz (és ez rendjén is van így). Egy szexi, piros egyrészes ruhában (szinte fürdőruhaszerű) fogadott. Kifejezetten tiszta, ápolt lány.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Közepesen erős masszázst kaptam. Én is masszíroztam, ami azt mondta, hogy jó volt. De igazából mind a kettőnk masszázsa rövid volt, nem is nagyon figyeltem rá, én már gondolatban máshol jártam.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Azonnal el kezdtem vele csókolózni, már fürdés előtt is. A fürdést a lehető legrövidebbre fogtam, hogy minél hamarabb visszamehessek hozzá. Egy finom csókolózás és simogatás után .... irány a punci. Imádni való, finom illatú, ennivaló. Jó hosszan kellett vele foglalkozni, mert így reggel felé nehezebben élvez el, de nem volt baj, mert minden másodpercét élveztem. Ezután jött az ő masszázsa, majd a farkincámat kényeztette szájjal. Megpróbálta a mélytorkot, hogy sikerül-e, és sikerült!! Bevette az egész szerszámot, majd a kis ajkaival megszorította a tövét. Mennyei érzés volt!! Végül a szájában lett végem, aranyosan nem szaladt el azonnal, hanem megvárta, hogy lenyugodjak. Ezután jött az én masszázsom, majd a végére egy levezető nyalakodás. Most már olajozottabban mentek a dolgok, jóval rövidebb idő alatt megvolt a levezető orgazmus.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Több extrája is van. Egyiknek sem tudtam ellenállni, mindet igénybe vettem, csak hát így a számla egy kissé magas lett. Csókolózás, mélytorok, szájba élvezés, ujjazás. Kár lett volna bármelyiket is kihagyni. Fizetés, korrekt módon, csak a végén volt. Abszolút korrekt lány.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikusan jól éreztem magam. Csak ezek az extrák okoznak azóta is fejfájást nekem. Ha nem veszem igénybe őket, akkor nagyságrenddel kisebb lett volna az élmény. Így viszont annyira sokba került, hogy csak ritkábban tudok menni hozzá. Szóval mennyiség vagy minőség? Jó kis dilemma. Ja, és majd elfelejtettem, hogy egy kifejezetten intelligens, érdeklődő és aranyos hölgyről van szó, akivel már pusztán a beszélgetés is egy élvezet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kira erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-19 13:07:00
Nagyon ismerős érzések futottak át a ... fejemben ezen sorok olvasása közben 😁. Egy tökéletes randi egy magasan képzett hölgytől.

2020-10-19 11:38:37
Tartalmas kis program lett! Kösi a beszit és egészségetekre!

2020-10-19 10:46:29
Rövid, velős írás. Bővebbet is el tudnék képzelni egy lila beszi kapcsán, de végül is benne van minden. Gratula nektek.