49
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 19:11:35

gruber
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Gyorsan elértem telefonon, kedvesen és barátságosan tájékoztatott. Aznap kora délutánra egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem. A ház előtt közvetlen parkolóhelyet nem találtam, de egy nagyon közeli kis mellékutcában bőven volt hely. A parkolás ezen a környéken természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy új építésű társasház. A megbeszélt időpont előtt kb. tíz perccel értem a helyszínre. Hívtam Larát és ekkor ő udvariasan kis türelmet kért és mondta, hogy a megbeszélt időpontban sms-ben fogom majd megkapni a kapukódot és az emelet/ajtó információkat. Így is történt. Hangulatos kis lakás, a fürdőszoba és a tetthely tiszta és rendezett. A törülköző első osztályú, a tusfürdőválaszték bőséges. Érkezésemkor azonnal innivalóval kínált.
Lara külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Lara egy roppant barátságos és közvetlen hölgy, aki lenge kis öltözetben fogadott, amely azonnal látni engedte csábító idomait. Érzésem szerint Lara kora megfelel az adatlapon feltüntetettnek. Megérkezésemkor azonnal forrón átölelt és csókot is kaptam. A milf korosztálynak egy gyöngyszeme dús keblekkel, imádni való popsival és lehengerlő mosollyal.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
A tetthelyre való belépéskor azonnal nyakamba ugrott és hosszan csókolóztunk. A kedvemre valóan, nagyon jól és érzékien csókol. Kezemmel alaposan átsimítottam csípőjét, fenekét, majd végigcsókoltam a nyakát. Abszolút nem sürgetett, de én gyorsan elmentem zuhanyozni. Kértem, hogy visszajövetelemkor majd én bonthassam ki a ruhájából, így is történt. Nagyon hosszan csókoltam minden porcikáját, majd lazán az ágyra heveredtünk. Itt már a nekem oly kedves érett kebleit csókoltam hosszasan, majd testét végigcsókolva lefelé vettem az irányt. Imádnivaló punciját ezután nyelvemmel egészen hosszasan kényeztettem és néha besegítettem ujjal is. Fantasztikus érzés volt őt egész hosszasan kényeztetni és a végén hangos sóhajokkal, nyögésekkel és kiáltásokkal élvezett el. Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen. Adtam is neki rendesen. Majd egy idő után óriásit durrantam a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd törlőkendő és finoman letörölgetett. Ezután hosszan beszélgettünk mindkettőnk életének különféle dolgairól. Az egy óra leteltével ő még kedvesen marasztalt, de nekem mennem kellett, így megköszöntem a vele töltött nagyon kellemes órát, lezuhanyoztam, felöltöztem és elbúcsúztam Larától.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt. Az elszámolás Lara adatlapján teljesen publikus, meglepetés nem ért, pont annyi volt a rózsacsokor száma, mint amennyinek lennie kellett. Első alkalommal voltam nála, mégis azt mondta, hogy a csokor ráér a végén. Extrákat nem vettem igénybe. Amit az alapban vállal, azt bőségesen megkaptam.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon kellemes érzésekkel távoztam. Lara egy roppant vonzó és izgató milf nő, akinek barátságos és közvetlen stílusa miatt én nagyon könnyen megtaláltam a közös hullámhosszt. Ennek a korosztálynak egy csodás képviselője, máskor is szívesen visszamennék hozzá. Ajánlott kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Namo
Könyvet írhatna
2020-10-21 23:32:57
Köszönöm a beszámolót, ami szeretek olvasani le van írva, meg kell látogatni a Larát..

2020-10-21 21:18:38
Remek beszámoló! Minden benne van aminek kell, és semmi nincs benne aminek nem feltétlenül kell. Grat, és köszi!

2020-10-21 19:11:26
Ez egy igazi beszi amilyet en kedvelek.Semmi mese sallang es felesleges koltoi-iroi hajlam.Itt a lenyeg van.Mi jon le nekem??Az ,hogy a holgy nagyon jo es olyan amit en szeretek ,volt hozza szerencsem es imadom csak is a beszimet ert tamadasok miatt nem mentem tobbet de te most masra sarkalsz engem.,koszi

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 14db
(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

(2020-09-04) : Minden gond nélkül abszolváltuk ezt a pózt: én az ágy mellett állva, ő rajta térdelve. Ami fantasztikus volt, hogy elhitette velem, hogy mekkora csődör vagyok. Végig, hangosan bíztatott és dícsért. Néha el is mosolyodtam, de élveztem nagyon. Miután így lett végem, kis pihi, majd finom masszázs. Második körben kértem, lovagoljon meg, hiszen a melleivel is foglalkozni szerettem volna.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...