4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 19:11:35

gruber
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Gyorsan elértem telefonon, kedvesen és barátságosan tájékoztatott. Aznap kora délutánra egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Kocsival mentem. A ház előtt közvetlen parkolóhelyet nem találtam, de egy nagyon közeli kis mellékutcában bőven volt hely. A parkolás ezen a környéken természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy új építésű társasház. A megbeszélt időpont előtt kb. tíz perccel értem a helyszínre. Hívtam Larát és ekkor ő udvariasan kis türelmet kért és mondta, hogy a megbeszélt időpontban sms-ben fogom majd megkapni a kapukódot és az emelet/ajtó információkat. Így is történt. Hangulatos kis lakás, a fürdőszoba és a tetthely tiszta és rendezett. A törülköző első osztályú, a tusfürdőválaszték bőséges. Érkezésemkor azonnal innivalóval kínált.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara egy roppant barátságos és közvetlen hölgy, aki lenge kis öltözetben fogadott, amely azonnal látni engedte csábító idomait. Érzésem szerint Lara kora megfelel az adatlapon feltüntetettnek. Megérkezésemkor azonnal forrón átölelt és csókot is kaptam. A milf korosztálynak egy gyöngyszeme dús keblekkel, imádni való popsival és lehengerlő mosollyal.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A tetthelyre való belépéskor azonnal nyakamba ugrott és hosszan csókolóztunk. A kedvemre valóan, nagyon jól és érzékien csókol. Kezemmel alaposan átsimítottam csípőjét, fenekét, majd végigcsókoltam a nyakát. Abszolút nem sürgetett, de én gyorsan elmentem zuhanyozni. Kértem, hogy visszajövetelemkor majd én bonthassam ki a ruhájából, így is történt. Nagyon hosszan csókoltam minden porcikáját, majd lazán az ágyra heveredtünk. Itt már a nekem oly kedves érett kebleit csókoltam hosszasan, majd testét végigcsókolva lefelé vettem az irányt. Imádnivaló punciját ezután nyelvemmel egészen hosszasan kényeztettem és néha besegítettem ujjal is. Fantasztikus érzés volt őt egész hosszasan kényeztetni és a végén hangos sóhajokkal, nyögésekkel és kiáltásokkal élvezett el. Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen. Adtam is neki rendesen. Majd egy idő után óriásit durrantam a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd törlőkendő és finoman letörölgetett. Ezután hosszan beszélgettünk mindkettőnk életének különféle dolgairól. Az egy óra leteltével ő még kedvesen marasztalt, de nekem mennem kellett, így megköszöntem a vele töltött nagyon kellemes órát, lezuhanyoztam, felöltöztem és elbúcsúztam Larától.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt. Az elszámolás Lara adatlapján teljesen publikus, meglepetés nem ért, pont annyi volt a rózsacsokor száma, mint amennyinek lennie kellett. Első alkalommal voltam nála, mégis azt mondta, hogy a csokor ráér a végén. Extrákat nem vettem igénybe. Amit az alapban vállal, azt bőségesen megkaptam.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon kellemes érzésekkel távoztam. Lara egy roppant vonzó és izgató milf nő, akinek barátságos és közvetlen stílusa miatt én nagyon könnyen megtaláltam a közös hullámhosszt. Ennek a korosztálynak egy csodás képviselője, máskor is szívesen visszamennék hozzá. Ajánlott kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

mediator62
Ismerkedik az oldallal
2020-11-01 20:24:21
Kedvet kaptam, hogy ő legyen az első az itteni lányok közül.

2020-10-22 18:16:47
Klassz beszámoló pontosan ilyen Lara mindig a maximumot nyújtja.

Suomi
Nagytudású
2020-10-22 16:52:21
Pompás kis lényegre törő írás, nem raboltad szerelmes ódával az időnket.

Namo
Könyvet írhatna
2020-10-21 23:32:57
Köszönöm a beszámolót, ami szeretek olvasani le van írva, meg kell látogatni a Larát..

2020-10-21 21:18:38
Remek beszámoló! Minden benne van aminek kell, és semmi nincs benne aminek nem feltétlenül kell. Grat, és köszi!

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-11-22) : Most én feküdtem hanyatt és kértem lovacskában csússzon farkamba, amit meg is tett mondva ki nem hagyná mert élvezi farkam nagyságát. Lassú mozgással kezdett az elején meg megállva lehajolt hozzám, hogy érzéki csókban forrjon össze szánk, amikor kicsit mozgatta csípőjét élvezve merevségem, akkor már tocsogó puncijában egészen magában engedte.

(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 15db
(2021-04-18) : Ő pedig érezhette a keményedő barátomat és rácuppant teljesen töviről hegyire végig nyalogatta majd a szájába eltűntetve. Miközben én kezemmel a puncijával foglalkoztam ő hevesen foglalkozott barátommal, dicsérte milyen kemény, ami nem csoda, mert intenzíven van foglalkozva vele. Ismét csókolózásba bonyolódtunk egy rövid ideig csak, mert visszatért barátom társaságához újra töviről hegyire kezelésbe vette.

(2021-01-23) : Miután kinyalakodtam magam ismét Lara következet és újból szopásra kínálta a piros rúzstól ragyogó ajkát. Így ismét előttem térdelve tett kedvemre mélyen nyálasan erősen szopva mígnem hatalmasakat lövellve élveztem szájába.Szünetben kicsit megnyomkodta a derekamat mely jól eset.Majd az ágy szélére ki ülve újra szopni akart így ismét elé állva adtam a szájába álló farkamat de most inkább én diktáltam a tempót és lassú kezdés után egyre gyorsabb ütemben dugtam a száját egy jó darabig.

(2020-12-03) : Ismét csak a barátomig jutott, megint mélytorokkal fűszerezett franciát kaptam természetesen kezezés nélkül, de hogy én se tétlenkedjek kértem az egy híján hetvenes pozitúrát felém jött én pedig ismét csodálatos puncit tudtam nyalókázni, ami olyannyira jól sikerült, hogy eldurrantam a szájába nem tudtam visszatartani, ő várt egy kicsit majd csak ezután kerültek a mosdóba az utódok.

nagyon jó: 14db
(2021-03-06) : Bő nyálasan járta végig rudamat, szopta-szívta tekergette, gátamat ánuszom simogatta, a környéken mindennel foglalkozott. Naphosszat eltudnám képzelni kényeztetését. Közben a nedvesedő puncit izgattam és ujjammal bejártam kéjbarlangját amit kéjes riszálással fogadott. Helycserét javasoltam mert én is szeretek nyalakodni. Sima, nagyon szép puncival találtam szembe magam, amit először körbe puszilgattam,

(2021-01-15) : Ezután helyet cseréltünk és kaptam egy 5csillagos franciát. Bevette tövig, nyalogatta, hol lágyan jól pedig erősebben szopott.Már itt kétszer majdnem eldurrantam, Úgyhogy gyorsan kértem a gumit. Először beleült és finoman meglovagolt miközben a melleit szoptam aztán kértem hogy forduljunk. Úgy terveztem hogy hátulról nagyon keményen megdugom és ennek megfelelően kezdtem. Közben folyamatosan dícsért, hogy milyen finom a farkam és hangosan bíztatott hogy basszam keményen.

(2020-12-12) : Ezután ő vett szájjal kezelésbe, néha torokig bevette éreztem ahogy koppan a vége. Bő nyállal nagy élvezettel csinálta. Két kézzel markoltam haját és keményen dugni kezdtem a száját. Semmi finnyáskodás, pedig a friss frizurát éppen csesztem szét:) Kőkeményen meredtem, amikor kértem a gumit, majd gerincre vágtam és adtam neki ami a csövön kifért.

: 15db
(2021-02-17) : Aztán jött ő, a farkamat szájába véve kényeztetett, és bár már korban is messze vagyok az alfahím képességektől, ha kellett finoman körbenyalva, ha kellett mélyen beszívva nem engedte, hogy lankadjon a kedv és a keménység... Aztán kértem, hogy újra hadd nyaljam én a csodálatos punciját, egyszerűen visszavonzott. Volt egy kis 69-es póz, aztán ismét ő jött, és végül a szájába élveztem. Utoljára ezt a kamaszkori szerelmem engedte meg nekem,

(2020-12-12) : Leheveredtünk az ágyra, kezdődött a buli. Sok csók és beszéd a részéről majd elkezdett szopni. Aztán átültem a fotelba s hagytam hogy ott szopjon le végig. A francia nekem átlagos volt. Pihi az ágyon, majd franci ide-oda után én az ágy mellett állva ő az ágyon pucsítva dugtam meg. Popsit sajnos már sz elején kizárta a méretem miatt.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...