Inez erotikus masszázs

erotikus masszázs

Inez-

Prémium hirdető
83/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 08:00:25

ati58
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Inez reagálása

Kedves Attila, köszönöm kedves soraidat, most már másodjára:)...és természetesen köszönöm hogy igazi úriember vagy, őszintén remélem hogy fogunk még találkozni és még ennél is kellemesebb, izgalmasabb perceket, órákat eltölteni egymás társaságában, csók:)

Inez beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam, úgy 10 körül, és egyszerűen meg is beszéltük a randit 12-re .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jártam már a helyszínen , nem messze található a Flórián tértől, gyalog 8 perc körül..most nem autóval mentem,de amúgy is egyszerűen odavisz a navigáció.Szombat dél volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy átlagos bérházról van szó,csendes nyugodt helyen, lift nincs, némileg be kell melegíteni , amíg felgyalogolsz,de ez nem gond.Belépve tágas előtér,full tisztaság,egyből olyan hangulatos minden,cipő le, ismét felmentünk a csigalépcsőn,mint múltkor, a szalon csúcsára- minden értelemben , az a tetőtéri szoba eszeveszettül jól néz ki . A fürdő egy nagyméretű tágas kádból áll,tiszta minden, szuper a berendezés.
Inez külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Inez lenyűgöző Nő, kápráztató volt,mint aki egy manökkenbemutatóról lépett volna ki éppen ,szép volt arcocskája, ápolt selymes fekete haja, kecses volt drága teste, egy fekete együtessben fogadott, ez egy csipkés izgató pruszlikból állt,rajta egy szintén fekete belebújós fátyol, plusz leomló hosszú fekete haja----onnan majdnem végem is volt már.Egyszerűen ellenállhatatlan volt .

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Amikor délelőtt felhívtam , beszélgettünk, kérdeztem mit vigyek, a kedvencei között szerepelt a pezsgő is, Ő mondta,hogy az édes klassz lenne, na szóval én úgy állítottam be hozzá egy hatalmas nagy rózsaszállal meg a pezsgővel, drágán megcsókoltuk egymást immárom második alkalmunkkal,olyan tündérszép volt INEZ , róla csak olyan szuper lativuszokban illene szólni,hogy eszméletlenül érzéki,érzékeny,odadó nő...
Felmentünk a csigalépcsőn abba a csodás szobába,kérdezte,szeretnék inni pezsgőt ?,: Válaszoltam: "csak veled", a konyhában nyitottam fel enyhe durranással ( ahogy kérte ), Ő már tette is le az elegáns pezsgőspoharakat, sőt a töltést is magára vállalta. Átöleltük egymást akkor,valahogy visszaidézve az első találkozásunkat. Ott INEZ a konyhában csábítóan nézett ki ,beszélgettünk nagyon sok mindenről,.
Kért,hogy egy hatalmas kívánsága lenne ,megtenném-e. Ó Ég,nem is tudtam mi lehet az, -még mindig pezsgőztünk- kért,hogy masszírozzam meg fájó hátát egy spéci krémmel,benne is volta természetesen--,mert ideiglenesen csak egy matracon alszik,amíg nem szállítják le a rendelt ágyát a lakásába..
Némileg felborítottuk a masszázsrendet---és kit érdekel ?--- , ahogy visszajöttem a zuhanyból ,én felajánlottam ,hogy megmasszírozom,de megegyeztünk,hogy ő kezdi,hát innen én a hasamra feküdve el lettem kényeztetve..Kiment a konyhába, és felmeleglíette az olajat,.Visszajött,ledobta magáról azt az egész drága fekete cuccot,őrülten felizgattuk egymást éppen csak a szemeinkkel is , én a tatamin feküdtem akkor már, ő a combjaimra térdelt natúra,éreztem mesés puncija forróságát, ahogy hozzám simította,a fenekem kezdte símogatni,locsolta rá a forró olajat,élvezet volt a köbön,még jött a hátam,aztán izgató simítások combjaim belsején,imádtuk egymást. Utána kért, hogy jöjjek én. Inez hasra feküdt,miután helyet cseréltünk, végigcsókoltam édes hátát , tündérszép
combjait,be is indultunk egymástól,akkora perfomance vette kezdetét,kérte szép combjaira a még mindig forró olajat, imádtam ,simogattam,megcsókoltam popsiját,egészen bele a mélységekbe,ezt ő élvezte,remegett akkor. És itt jött a gyógykrém . Amit a lapockáira masszíroztam,jó ideig tartott ez,szerette,és én is szerettem neki megtenni mindezt.Élvezte,és megköszönte..Akkor kért,cseréljünk helyet,ő rámborult istenien , eszméletlenül csókolóztunk,ő beizgult,én is persze,elkezdtem nyelvemmel csókolni azt az édes gyönyörű puncikáját,ő maga elkezdte kényeztetni csiklóját nagy intenzítással,kezeit váltogatva és benyálazva,én jöttem egy ujjamal, ő kettőt és gyorsaságot kért,említette,hogy hosszan fog elmenni,teljesen benne voltam,--ütemesseb legyek--valami őrölet volt, egyik combja a vállamon landolt,másik a tatamin,fergeteges volt,amit csináltunk,beleszerettem,ott,akkor...a harmadik ujjam is ott volt akkor már...Eszméletlen sebességgel gyorsultunk,Inez kérte még még még, én bevetettem a harmadik ujjamat is ,nyelvem is ott volt ezerrel,szikrázóan élveztünk,még mélyebbre kérte,erősebben és gyorsabban.Olyan szépen élvezett Inez,sikított őrülten, csak csókoltuk egymást.Gyengéden elbúcsozott három ujjamtól,érzékeny lett ,...de ez így természetes.INEZ felállt,azt mondta "szédülök " -kérdeztem talán a pezsgőtől,vagy tőlem ? Azt mondta inkább a második.Onnan kérte feküdjek a hátamra,attól a perctől csurgatta rám a meleg olajat,olyan édesen ,akkor már éreztem ,hogy lassan végem lesz,ő játszadozott a kezeivel, aztán símógató ajkai kemény férfiasságomon landoltak nyálasan,olajosan, ezt többször ismételte,nem bírtam már akkor,csókolta a zacsimat,alulról a kezével is simogatott,izgató volt nagyon,kértem,szeretnék a cicijeidre élvezni,fölém hajolt, olyan édesen tette,kemény mellbimbóját hozzá szorította férfisságomhoz,nyomta nyomta,édes kezével úgy röpített el, imádnivaló volt
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Húúú,megvolt itt minden , ez volt második találkozásunk, Inez Csoda NŐ.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Inez maga az EXTRA, az egész lelke és teste szeretnivaló. És szeretem is...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ennél jobban nem lehet szeretni nőt, mint Őt,
Inez,klasszabb voltál,mint valaha, vágyom rád még.Gyengéden ölellek , Attila

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Inez erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-23 09:34:54
Úgy látszik, hogy mire a randi leírásának a végére értél te is belevesztél a felelevenített emlékeidbe, mert teljesen elveszítetted a fonalat az elszámolás es az összkép leírásánál. Az érzelmi kötődésed kiolvashatóm de azzal vigyázni kell. Ineznek is köszönöm, hogy reagot írt.

2020-10-20 14:34:14
Elszámolás? Amit oda írtál az az összképbe való.

2020-10-19 10:15:19
Igényes, mindenre kiterjedo, elmenydus találkozó lehetett. Köszönet érte, hogy megosztottad.