4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 04:38:33

Förmedve
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm a szép írást!
És várom a “pozitív” levelet! :))

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon keresztül VTR-en. Gyorsan és egyszerűen ment, a legelső felajánlott időpontban megegyeztünk :)
A randi napján azért sms-ben is megerősítettem látogatási szándékom, cserébe pár órával később kaptam a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Térképen látszik a környék, Thököly-Dózsa kereszteződésénél lévő nem túl régi építésű lakóépület együttes. A cím és a kapualj egyértelműen azonosítható.
A parkolás tud trükkös is lenni, de szerencsémre volt 1-2 hely a háztól kb 100m-re. Parkolás fizetős, de ezzel hétvégén nem volt gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tisztának és rendezettnek tűnt (őszintén szólva jobban lekötötte figyelmem a vendéglátóm, mint a lakás..), a fürdővel sincs gond, bár a vízzel kicsit kell játszani, hogy a megfelelő hőmérsékletet megtalálja az ember.
Szám szerint 8 féle tusfürdő és 2 féle szájvíz állt rendelkezésre a felfrissüléshez. A kilépő száraz, és a kapott törülköző megfelelő méretű.
A tetthely a célnak teljesen megfelel, kis szoba franciaággyal és kis szekrénnyel, pirosas fényű hangulatvilágítással és az ágy mellett tükörrel.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek, bár retusált művészfotók, még is tökéletesen visszaadják Dórit. Kicsit mindig fázok a retusált fotóktól, mert én amúgy nem félnék látni a valóságot, de Dórinál a konklúzió az, hogy pont olyan mint a képeken, csak valódibb (jah tudom ezt lehetett volna rövidebben is.. de tényleg így van).
Dórinak gyönyörű nőiesen telt alakja van, mindenhol annyi van, hogy nem sok, nem is kevés.. 1 köbcentit se helyeznék át rajta.
A bőre tapintásra puha és feszes, markolásra pedig izmos és kemény. Szóval mondhatni ennél a testalkatnál a legtökéletesebb kombináció.
Arca helyes és mosolygós, kisugárzása pedig nagyon pozitív.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Idő előtt 1 perccel hívtam őt. Először nem vette fel, de ettől még nem estem pánikba. Kb 3 perc múlva visszahívott, elnézést kért, és megkezdte a felnavigálást. A feljutás egyszerű és gyors, egy percen belül a lakásnál voltam.
Nyílt az ajtó, de először nem láttam senkit, ezért egy pillanatra megtorpantam (gondoltam csak nem kéne lendületből berontanom..), majd 1-2 másodperc elteltével az ajtó mögül mosolyogva kinézett Dóri és kedvesen beinvitált a lakásba.
Beléptem, és egy 90 fokos balra fordulást követően meglepődve tapasztaltam, hogy Dóri meztelen (így belegondolva ezért lehetett kicsit óvatos az ajtónyitás).
Ettől kicsit zavarba is jöttem, mert valami sexy fehérneműre vagy valami sokat, de nem mindent megmutató ruhára számítottam, és így hirtelen sok volt a vizuális hatás.. (egy ilyen szép nőt nem lehet hirtelen egy pillantással alaposan végignézni így, hogy minden részlet rögtön látható.. jah és még közben még be is mutatkozni meg verbálisan reagálni dolgokra)
Nah mind1.. a fentiek miatt eszembe se jutott egyből rávetni magam a vendéglátómra, így hát cipő le, bekísért a tetthelyre, kaptam törülközőt, irány a fürdő.
Fürdőből kifele jövet az ajtóval szemben várt nagy mosollyal (igazából pl ez egy tök lényegtelen részlet, de még is mutatja, hogy Dóri mennyire odafigyel a vendégre.. nem tesz vesz a lakásban vagy a másik szobában van, hanem rögtön ott van ahol a vendég.. nem is tudom ezt miért hozom így fel, csak eszembe jutott a gépelgetés közben hogy tökre pozitívan éltem meg).

A szobába érve állva hozzám simult és csókokkal indítottunk. Lágyan barátnősen csókol, nagyon puha szája van, igazán jó vele csókolózni.
Az ágyon folytattuk, majd kérdezte mit hogyan szeretnék. Mondtam, hogy rábízom magam.
Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni.
Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.
Ezzel meg is hozta a kedvem egy kis nyalakodáshoz, ezért 69be váltva én is beszálltam a buliba.
A dolgok ezzel egy olyan öngerjesztő folyamattá alakultak, hogy alig 5-6 perc múlva nehéz döntést kellett hoznom.. vagy leállítom és gumit kérek, vagy hatalmasat élvezek a szájába.
Utóbbi mellett döntöttem.
Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan végem lesz, de hát Dórinak brutál jó technikája van.

Ezt követően hozzám bújt és beszélgettünk kicsit. Kb 10 perc után szinte egyszerre jutott eszünkbe, hogy csinálhatnánk már mást is.
Ismét franciával indított, majd gumit kértem és javasoltam egy lovagló pózt. Meg is jegyezte, hogy gondolatolvasó vagyok.
Nyeregbe pattant, így csináltuk egy ideig, majd váltottunk misszibe.
Kértem, hogy ezt a menetet is szájjal fejezze be.
Hosszan és kitartóan csinálta, aminek ismét az elsőhöz hasonló eredménye lett.
Egy órán belül a kettőt nálam nehéz összehozni, de Dórinak sikerült :)

Pár perc pihegés után ismét fürdő, majd miközben öltöztem még beszélgettünk pár percet folytatva a korábbi témát.
Búcsú közben még 1-2 csók, majd benyúlva a pulcsi zsebbe érzem, hogy ott az ajándék a kis borítékban.
Húbasszus mondom.. és elindultam vissza a szobába és letettem az éjjeli szekrényre.
Meg is jegyezte nevetve hogy neki is teljesen kiment a fejéből.
Ezt követően még egy utolsó csók és aztán eltávoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlagnak mondott kerek címlet. Bővebb infó tartalmazza.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dóri egy nagyon kedves, mosolygós, pozitív kisugárzású, és végtelenül vendégközpontú nő. Nagyon jól éreztem magam vele. Kicsit mondjuk többet is ki lehetett volna hozni a randiból, de ez egyáltalán nem rajta múlott.
Ha a dolgok úgy alakulnak még biztos meglátogatom valamikor.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-26 11:18:55
Középkorú az öregapád térde kalácsa. De komolyan. Amúgy épp jót írtál, de ez a megjegyzés nálam kiverte a biztosítékot.

2020-10-23 09:08:04
Kedves, szép aranyos vendeglátó, odaadó temperamentum es kisugarzás, jó vendég. Ha ezt összeadom, abból lesz egy ilyen lelkes és örömökkel teli randevú. Jó volt olvasni, kösz!

MisterNobody
Belát a dolgok mögé
2020-10-20 16:32:01
Mivel mostanában többet járok arrafelé, és kicsit körülnéztem a környéken e téren, így Dóri a kedvencek közé került.
Ez a beszámoló segített megerősíteni abban, hogy jól döntöttem, és hosszú idő után megfelelő ihletet kapjak egy kis íráshoz. Dóri pedig remélhetőleg tökéletes múzsa lesz ehhez!

2020-10-20 12:24:52
Tökéletesen visszadtad, hogy miért kedvelik sokan Dórit: kedvesség, barátnős érzés, vendég centrikusság, érzékiség.
Türelmetlenül várom a hétvégét, hátha nekem is részem lehet mindebben :)

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-03-30) : Hanyatt fektetett majd finoman, lágyan és kellemesen mèlyen franciázni kezdett. Gyönyörködtem benne ahogy átéléssel mosolyogva csinálta, lestem a tükörböl is. Huncut módon a szép fenekével közben közelített felém aminek nagyon örültem. Hát még mikor átlépett a fejem fölött és felkínálta fincsi puncikáját.

(2021-01-23) : Lassan elkzdett lefelé kalandozni, végigcsókolva a testem, amíg el nem ért a nemesebbik testrészemig. Itt olyan frenetikus franciába kezdett hogy körülbelül 1 perc alatt végzett volna ki, ha le nem állítom. Lágyan finoman csinálja, és én pont így szeretem. Megkértem hogy én is hagy kényeztessem kicsit.

(2021-01-06) : A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni,

felejthetetlen: 13db
(2021-04-27) : Ezek után elindult felfedező körútra a drága szinte végig puszilta pihe puha testemet míg nem elérkezett barátom társaságához. Ahol elidőzött egy kis ideig, addig míg nem szóltam, vagyis jeleztem felé, hogy nem szeretném, ha kivégezne a feje alá tettem a kezemet és finoman megemeltem. vette a lapot és újabb csókkal folytattuk nagyon finom a csókja az egyszer szent.

(2021-03-19) : Alaposan megjáratta falánk nyelvét Kispajti feje búbján, majd lefelé végignyalva a rudat, máris a zsákos családot vette kezelésbe, illetve szájalásba. Odaadóan cuppogott a golyókon,miközben egyik kezével az elárvult cerkámat tornáztatta...Majd vissza nyalakodott vezérem sisakjára,kacéran rámpillantott és lágy mozdulattal ajkai közé vette rudamat.

(2021-03-01) : Majd kis pihegés és csókok után közölte hogy most Ő jön. Kényelembe helyeztem magam és most ő kalandozott egyre lejjebb, amíg el nem ért a lényegig, itt egy fantasztikus franciát kaptam amibe annyira belefeledkeztem hogy pik pakk kivégzett pedig nem terveztem ilyen gyorsra. Ezután beszélgettünk pihentünk pár percet, majd megint elkezdett kényeztetni amire nagyon jól reagált a nagyfiú.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 16db
(2021-04-21) : Érkezésem után bevezetett a szobába, megbeszéltük a részleteket, s már mentem is tusolni. Dóri meztelenül várt már, s azonnal az ágyra tessékelt. Csókokkal kezdtünk, majd lassan haladt lefelé, s egy oriási franciát kaptam. Kértem is, hogy húzzunk gumit, és üljön rá. Több pózt is kipróbáltunk a két menetben. Nagyon jó volt vele lenni, s jól csinálta, amit kellett. Szünetben egy jót beszélgettünk.

(2021-03-18) : Ezutan fordulatunk é s én kaptam egy nagyon nagyon finom gyengéd franciát. Érzékien lágyan, néha mélyebben szopta a farkam. Golyókkal is foglalkozott közben. Fu de jó volt. Mielőtt elmentem volna kértem gumit amit -egy pillanat alatt felvarázsolt , és utana missziben folytattuk össze simulva csókolózva. Tényleg olyan volt mintha a szeretőmmel lennék.

(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.