49
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 04:38:33

Förmedve
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm a szép írást!
És várom a “pozitív” levelet! :))

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon keresztül VTR-en. Gyorsan és egyszerűen ment, a legelső felajánlott időpontban megegyeztünk :)
A randi napján azért sms-ben is megerősítettem látogatási szándékom, cserébe pár órával később kaptam a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Térképen látszik a környék, Thököly-Dózsa kereszteződésénél lévő nem túl régi építésű lakóépület együttes. A cím és a kapualj egyértelműen azonosítható.
A parkolás tud trükkös is lenni, de szerencsémre volt 1-2 hely a háztól kb 100m-re. Parkolás fizetős, de ezzel hétvégén nem volt gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tisztának és rendezettnek tűnt (őszintén szólva jobban lekötötte figyelmem a vendéglátóm, mint a lakás..), a fürdővel sincs gond, bár a vízzel kicsit kell játszani, hogy a megfelelő hőmérsékletet megtalálja az ember.
Szám szerint 8 féle tusfürdő és 2 féle szájvíz állt rendelkezésre a felfrissüléshez. A kilépő száraz, és a kapott törülköző megfelelő méretű.
A tetthely a célnak teljesen megfelel, kis szoba franciaággyal és kis szekrénnyel, pirosas fényű hangulatvilágítással és az ágy mellett tükörrel.
Dóri külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képek, bár retusált művészfotók, még is tökéletesen visszaadják Dórit. Kicsit mindig fázok a retusált fotóktól, mert én amúgy nem félnék látni a valóságot, de Dórinál a konklúzió az, hogy pont olyan mint a képeken, csak valódibb (jah tudom ezt lehetett volna rövidebben is.. de tényleg így van).
Dórinak gyönyörű nőiesen telt alakja van, mindenhol annyi van, hogy nem sok, nem is kevés.. 1 köbcentit se helyeznék át rajta.
A bőre tapintásra puha és feszes, markolásra pedig izmos és kemény. Szóval mondhatni ennél a testalkatnál a legtökéletesebb kombináció.
Arca helyes és mosolygós, kisugárzása pedig nagyon pozitív.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Idő előtt 1 perccel hívtam őt. Először nem vette fel, de ettől még nem estem pánikba. Kb 3 perc múlva visszahívott, elnézést kért, és megkezdte a felnavigálást. A feljutás egyszerű és gyors, egy percen belül a lakásnál voltam.
Nyílt az ajtó, de először nem láttam senkit, ezért egy pillanatra megtorpantam (gondoltam csak nem kéne lendületből berontanom..), majd 1-2 másodperc elteltével az ajtó mögül mosolyogva kinézett Dóri és kedvesen beinvitált a lakásba.
Beléptem, és egy 90 fokos balra fordulást követően meglepődve tapasztaltam, hogy Dóri meztelen (így belegondolva ezért lehetett kicsit óvatos az ajtónyitás).
Ettől kicsit zavarba is jöttem, mert valami sexy fehérneműre vagy valami sokat, de nem mindent megmutató ruhára számítottam, és így hirtelen sok volt a vizuális hatás.. (egy ilyen szép nőt nem lehet hirtelen egy pillantással alaposan végignézni így, hogy minden részlet rögtön látható.. jah és még közben még be is mutatkozni meg verbálisan reagálni dolgokra)
Nah mind1.. a fentiek miatt eszembe se jutott egyből rávetni magam a vendéglátómra, így hát cipő le, bekísért a tetthelyre, kaptam törülközőt, irány a fürdő.
Fürdőből kifele jövet az ajtóval szemben várt nagy mosollyal (igazából pl ez egy tök lényegtelen részlet, de még is mutatja, hogy Dóri mennyire odafigyel a vendégre.. nem tesz vesz a lakásban vagy a másik szobában van, hanem rögtön ott van ahol a vendég.. nem is tudom ezt miért hozom így fel, csak eszembe jutott a gépelgetés közben hogy tökre pozitívan éltem meg).

A szobába érve állva hozzám simult és csókokkal indítottunk. Lágyan barátnősen csókol, nagyon puha szája van, igazán jó vele csókolózni.
Az ágyon folytattuk, majd kérdezte mit hogyan szeretnék. Mondtam, hogy rábízom magam.
Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni.
Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.
Ezzel meg is hozta a kedvem egy kis nyalakodáshoz, ezért 69be váltva én is beszálltam a buliba.
A dolgok ezzel egy olyan öngerjesztő folyamattá alakultak, hogy alig 5-6 perc múlva nehéz döntést kellett hoznom.. vagy leállítom és gumit kérek, vagy hatalmasat élvezek a szájába.
Utóbbi mellett döntöttem.
Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan végem lesz, de hát Dórinak brutál jó technikája van.

Ezt követően hozzám bújt és beszélgettünk kicsit. Kb 10 perc után szinte egyszerre jutott eszünkbe, hogy csinálhatnánk már mást is.
Ismét franciával indított, majd gumit kértem és javasoltam egy lovagló pózt. Meg is jegyezte, hogy gondolatolvasó vagyok.
Nyeregbe pattant, így csináltuk egy ideig, majd váltottunk misszibe.
Kértem, hogy ezt a menetet is szájjal fejezze be.
Hosszan és kitartóan csinálta, aminek ismét az elsőhöz hasonló eredménye lett.
Egy órán belül a kettőt nálam nehéz összehozni, de Dórinak sikerült :)

Pár perc pihegés után ismét fürdő, majd miközben öltöztem még beszélgettünk pár percet folytatva a korábbi témát.
Búcsú közben még 1-2 csók, majd benyúlva a pulcsi zsebbe érzem, hogy ott az ajándék a kis borítékban.
Húbasszus mondom.. és elindultam vissza a szobába és letettem az éjjeli szekrényre.
Meg is jegyezte nevetve hogy neki is teljesen kiment a fejéből.
Ezt követően még egy utolsó csók és aztán eltávoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlagnak mondott kerek címlet. Bővebb infó tartalmazza.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dóri egy nagyon kedves, mosolygós, pozitív kisugárzású, és végtelenül vendégközpontú nő. Nagyon jól éreztem magam vele. Kicsit mondjuk többet is ki lehetett volna hozni a randiból, de ez egyáltalán nem rajta múlott.
Ha a dolgok úgy alakulnak még biztos meglátogatom valamikor.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

MisterNobody
Belát a dolgok mögé
2020-10-20 16:32:01
Mivel mostanában többet járok arrafelé, és kicsit körülnéztem a környéken e téren, így Dóri a kedvencek közé került.
Ez a beszámoló segített megerősíteni abban, hogy jól döntöttem, és hosszú idő után megfelelő ihletet kapjak egy kis íráshoz. Dóri pedig remélhetőleg tökéletes múzsa lesz ehhez!

Outcast
Könyvet írhatna
2020-10-20 12:24:52
Tökéletesen visszadtad, hogy miért kedvelik sokan Dórit: kedvesség, barátnős érzés, vendég centrikusság, érzékiség.
Türelmetlenül várom a hétvégét, hátha nekem is részem lehet mindebben :)

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 11db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 10db
(2020-10-13) : Majd egyre jobban felfedeztük egymás testét ,egyre jobban belemelegedtünk Dóri nagyon jól csókol igazi barátnő feelinges mintha haza ugrottál volna egy kicsit. kis csókcsata után már a kezében voltam ezt követőn javasolta helyezzem kényelembe magam melyre nem mondhattam nemet. Ezt követően olyan franciaóra következett, hogy hihetetlen nagyon jól csinálja figyeli mit szeretsz.

(2020-06-28) : Dóri délre vette az irányt és érdeklődve figyelte a reakcióimat a francia előadást illetően. Barátnős, minimális kézhasználattal, és kellő mélységgel örömet okozva hamar megadtam magam a szájába.

(2020-06-20) : Ekkor mar fogtam a fejem, hogy mit fogok kapni. Es igen, elkezdett kenyeztetni es olyan finoman csinalta, hogy en nem is akartam belemenni nagy lepedogyurogetesbe, mert nagyon hosszu volt a het es alapbol hulla faradt voltam.