Alexa erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alexa-

V.I.P hirdető
70/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 22:04:10

Tibor20
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az események napján hívtam még délelőtt. "Telefonnál van, most biztosan felveszi" opció alatt értem el könnyedén. Másfél órát beszéltünk meg, mindenről tájékoztatott, nem volt probléma.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
3
BKV-val, és autóval is könnyedén megközelíthető. Parkoló van a ház előtt - legalábbis péntek késő délután volt bőven, de parkolás fizetős, erre érdemes számítani. A ház maga egy nagy, új építésű társasház, melyből van egy pár hasonló egymás mellett. Érdemes lehet figyelni, s felírni a telefonban hallottakat, nehogy bezavarodjunk a végén. A ház aljában van egy nemzeti dohánybolt mely nagy segítség lehet a beazonosításban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű, kellemes, hangulatos lakás. Kellemes illatok, buddhista stílussal berendezve. 2 tetthely van az egyik szobában csak tatami van, a másikban masszázságy.
Fürdő is jól felszerelt, van szájvíz, külön pohár, friss törülköző, és sok tusfürdő. Még tic tac is van, ha valakinek erre lenne gusztusa.
Alexa külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Abszolút pozitív, Alexa nagyon szép, vékony, helyes arcú lány. Azt kaptam élőben is amit a képeken. Testét jó pár tetoválás díszíti, melyek nekem kimondottan tetszettek.
Arca nagyon csinos, szép a mosolya.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Itt bevallom bajban vagyok, s nem is tudok túl sokat írni a dologról, ugyanis a masszázs rész inkább cirógatás, simogatás, mint valódi masszáz. Alexa nem tanult masszőzs, ezt nem is titkolta. Félreértés ne essen, kellemes keze van, és jól is esett a ténykedése, s szerintem ha elkezdené tanulni egészen profi is lehetne benne.
A masszázst magát krémmel végezte, de található a szobában olaj is.

Aki szereti a puha kezek érintését, és a simogatás, ő élvezni fogja ezt a részt is, aki viszont egy jó kis átgyúrós masszázsra vágyik ne Alexát keresse, mert csalódni fog.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
1 órában egyszeri, 1,5 órában kétszeri kényeztetésre van lehetőség, ha jól emlékszem.
A hátmasszázs után megfordultam, majd kezelésbe vett Alexa. Mielőtt belemerültünk volna, rákérdeztem, hogy lehet-e kölcsönösséget kérni? Mondta igen, s már vette is le a bugyit, és a melltartót. Csók sajnos extra, ezt most nem is vettem igénybe, így puszikkal tarkítva arcát, nyakát gyorsan csodás melleinél kötöttem ki, melyek kellően nagyok, kellemes tapintásúak, élvezet volt nyalni őket. Kis idő elteltével tovább haladtam, kissé elidőztem jelenleg piercing nélküli kis köldökénél, majd tovább haladtam a keble felé. Pár puszi után nyalni kezdtem.. Kelyhe csinos, jó ízű, nyaltam ahogy csak tudtam, csiklóját többször finoman szopogattam, de sajnos nem értem el eredményt. Mondta is, hogy ő nem, vagy csak nagyon nehezen tud így elmenni, így nem is erőltettem tovább.

Hanyatt dobtam magam, majd Alexa vett kezelésbe. Olajos kézzel felszerelkezve kezdett felizgatni, majd miután már kezdtem hadrendbe állni rákérdezett, hogy szeretem-e, ha a golyóimat masszírozzák.. Erre természetesen igennel feleltem - sőt ha nyelvvel izgatják még jobban szeretem - feleltem. Alexa mosolyogva bekapta az egyik gólyom, majd a másikkal is játszadozott kicsit... hmm ez kifejezetten bejött, de ami ezután jött, az egészen fantasztikusra sikerült. Alexa gyengéden bevett a szájába, forró ajkaival gyengéden, vákuumszerűen szopott, közben kezével gyengéden tartotta a rudat, hogy nehogy elkószáljon. A forró vákuumos hatás meg is hozta az eredményét, épp mikor kivett a szájából, és rákérdezett volna, hogy hová szeretném... már durrantam is a hasamra.

Bár másfél órára mentem, és Alexa rá is kérdezett, hogy szeretnék-e még egy kényeztetést, ám (már tudja a fene miért - nem is magyarázkodom szimplán hülye voltam :D ) úgy éreztem még egyszer nem tudnék elmenni, így a második kört nem kértem - én balga...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Vannak extrák, mint pl a csók, illetve gondolom egyes élvezési fajták is ide sorolódnak (arc, száj), ám ezeket nem vettem igénybe. Az elszámolás korrekt, kis ajándékkal kiegészítve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alexa egy nagyon csinos, kedves, csacsogós lány. Egész sokat, és szerintem jókat is beszéltünk így első ismerkedés gyanánt. Értelmes lány aki szinte bizonyosan nem ebben a munkakörben fogja megtalálni álmai melóját, így akinek tetszik Alexa, az mielőbb keresse fel. :)
Első benyomásra én szívesen elfogadnám akár barátnőmnek is. Alexa itt is köszönöm a lehetőséget! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.