NADETT erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

NADETT-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 16:59:10

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
4
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NADETT beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Na ez részemről nem volt egyszerű! Egy kollégánk segítségét is igénybe kellett vennem és a szalonból legalább két massz leányka is segített, hogy Nadett visszatértekor én lehessek az első vendége. Ezért nagy köszönet az összes közreműködőnek! Nadetett már csak a ház előtt hívtam a bejutás érdekében.
Megközelítés
Egyszerűen száguldottam Nadetthez! A GPS oda navigál de ez esetben nem tudta felvenni a tempóm, valamiért mindig késésben volt hozzám képest, mikor mondta, hogy most jobbra azon én már túl is voltam, hiszen ismertem a címet és csak a kíváncsiság miatt kapcsoltam be. A parkolás szinte egy rémálom, nem elég, hogy hely nincs, de egy borsos összeget fizethetünk érte. A villamos szinte a ház előtt áll meg, és láttam buszmegállót is, de itt nem tudom melyik busz jár. Nagyon kéretik figyelni a magasföldszint veszélyeire, mert az alsóbb szomszéd már nagyon unja, hogy megmasszíroztatnánk magunkat vele.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín minden szempotnak megfelelő. A zuhanyfüggöny fanoknak például nem jó, mert itt egy plexi lap gátolja a kipacsálást. Nagy előtér és egy rugalmas matrac fogad a tett színhelyén. Van tükör, meg óra is. Kellemes zene még jobbá teszi a randi hangulatát.
NADETT külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nadett már a megjelenésével is a megtestesül érzékiséget képviseli. Egy gyönyörű szőke lányról beszélünk, akinek most hosszabb a haja mint a fotóin. A teste olyan csodásan formás mint a képeken látható, a feneke az nagyon kivételes szép formákat képvisel. Akkor azt akartam írni, hogy Nadett formái sem hétköznapiak, de a lényegét a személyisége adja, egy igazán cserfes jelenség amit valami pasivadító összhatással tudja kombinálni. A bőre finom érintésű és igazán illatos az egész leányka. Érkezésemkor egy fekete fekete köntös volt rajta ami éppen a feneke aljáig ért, ezzel meg is alapozta a a randi erotikus hangulatát.

Erotikus masszázs
Ez a rész teljesen kimaradt a programunkból, már tudja, hogy én a masszt nem annyira kedvelem de azért egyszer felvetette az ötletet. Nem tehetek róla nekem sokkal jobba esett Nadett bújása, simogatása és a beszélgetés közben elszórt csókjai. Istenien csókol, már abba is beleremegtem mikor a nedves ajkai az enyémet érintették. Bújni sem hétköznapian tud, közben gondoskodik róla, hogy a cerka valami kellemes részhez simuljon. Az volt a kedvencem mikor a hátamon feküdtem Ő meg hosszában rám feküdt és dumcsi közben egyszerűen többször szájon csókolt, amikor ennek elérkezettnek látta az idejét. A magamfajta gazfickók könnyen áldozatul esnek a Nadett féle varázslatnak és bőven többet is el tudnának képzelni, mint egy massz programot.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ezt a részt már nem is tudom, hogy melyikünk kezdeményezte, de nagyon gyorsan haladtunk. A csókjaival teljesen elvette az eszem maradék részét is és azt vettem észre, hogy a punciját nyalom. Nagyon izgalmas volt érezni, ahogyan egyre nedvesebb és sikamlósabb lesz az a barack formájú kelyhecskéje. Miközben a csípőjét emelgette és tolta magát a számra, hát már az is felért egy húha érzéssel, de mikor az orgazmusa előtt belemarkolt a hajamba, és erősen magára húzott az nálam felrobbantotta a kib@szott jó érzést. Próbáltam még tovább nyalakodni, de többször megpaskolta a fejem, amiből értettem, hogy most már nem szabad, mert érzékeny. Nem könnyen szabadultam a combjai közül, mert jól éreztem ott magam és Drágaságunk is erősen szorított a combjaival, sőt a lábát átkulcsolta a nyakamon. Szintén csókolózással kezdődött az én kényeztetésem, és Nadett csak haladt lefelé, megharapdálta a mellbimbóimat, a köldököm nyelvel kényeztette, miközben a tojástartót kézzel masszírozta. A nyelvét áthúzta a rudazaton, de nem kapott be, húzta még az agyam és a tasakot nyalogatta sok szembenézős pillanatot tudok itt felidőzni. Nagyon huncut leánykáról beszélünk, mikor bekapott már nagyon csúcs közeli állapotba kergetett, de én nagyon próbáltam terelni a gondolatom, mert minden másodpercet ki szerettem volna élvezni. A tükörből néztem leginkább a történteket, egyszerűen csodásan, egyedien tudja közben forgatni a formás fenekét. Valahogy úgy tudja csinálni ez a pici lány, hogy a vendég totál benyeli, hogy élvezettel dolgozik rajta. Nem kellett sokat várni és a végeredmény a szájába érkezett, ami vagy eltűnt a pociban, vagy vissza csorgott rám, ezt nem tudtam megfigyelni, mert sikerült neki egy teljesen más dimenzióba küldenie. Az sem volt nagy segítségemre a megfigyelésnél, hogy Kedvesünk a levezetést hangosan cuppogóssá tette, később nyalogatósra és mindvégig a szemembe nézett. Mikor már teljesen ernyedt állapotba kerültem rám mászott és ismét a csókjait osztotta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmivel sem több egy átlagos elszámolástól, ezt a progi végén rendeztem. Remélem erről nem írtam sokat és nem vitte el a lényeget, hogy hová raktam, mivel nincsenek extrák ez is a helyén marad.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nadett egy édes kincs, nem lehet máshoz hasonlítani, mindent megtesz az élményünk elérése érdekében. Egy tökéletesen kielégítő találkozóról tudok beszámolni, ahol Kedvesünk nagyon a toppon volt és minden vágyam kielégítve engedett az utamra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NADETT erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-20 16:15:15
Franciában ezek szerint ugyanaz a fejpaskolás, mint küzdősportokban a lekopogás. Csak ez élvezetesebb. A beszámolód nagyon jó lett.

2020-10-20 00:04:10
Látom belecsaptál a lecsóba megint. Színvonalas írás, egy felejthetetlen randiról. Nadettról már a lila szalag elmondott nekem mindent. A balladád, már csak hab volt a tortán. Bravo

2020-10-19 21:46:31
Nagyszerű beszi egy csodás élményű találkozóról, ennél szebb visszatérése Nadettnek nem is lehetett volna. Mázlista vagy barátom, hogy mindezt elsőként élhetted át újra a kis cukorfalattal :)) gratulálok!

2020-10-19 20:40:27
Itt aztán nincs kecmec. Egy ilyen visszatérés a lehető legjobb besorolással. Nem is fér kétség hozzá. Gratulálok mindkettőtöknek!

2020-10-19 19:59:16
Látod, látod, itt a megoldás! Egy szép Nő elveszi az eszed és ösztönösen tudod magadtól is, merre “vándorolj” dél felé... Mondjuk sokkal élvezetesebb, mintha egy gólyát megkérdeztél volna! :DDD Azért a kíváncsiság kiböki az oldalam, hogy milyen lehet ama bizonyos “Édes Kincs”! Nagy Gratula nektek és köszönet az írásért!

FunkciókNADETT legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-10-23) : A csipkèt ledobta magàròl magamhoz húztam fenekèt markolva faltam nyakàt melleit... Hasra feküdtem ő krèmet hasznàlva a vàdliammal kezdve masszirozni kezdett,a combjaimat hàtsòmat majd a hàtam egèszen a tarkòmig. A fenekemen ült èreztem finom puncijàt,nagyon izgatò volt. Ràm feküdt izgató csúszkàt abszolvàlt. Megkèrtem h.harapjon a tarkòmba amit teljesìtett is. Èrzete hogy nagyon èlvezem egyre durvàbban bele mèlyült az izgatàsomba.

(2020-02-28) : A magamhoz térésemet úgy segítette, hogy a fejemet a térdei közé véve helyezkedett el felettem és simogatta a fejemet, hajamat borzolta, a fülemet masszírozta.

(2019-12-11) : Egész mélyen bevette, bár nem emlékszem a mások által megénekelt mélytorkos elemekre, inkább a pornós, szemkontaktussal fűszerezett heves szopás volt a műsor, mellyel igen magasra tornázta az izgalmi faktort.

felejthetetlen: 11db
(2020-03-16) : A lábamtól kezdve végig gyúrt a fejem búbjáig, kértem a vállamat és a tarkómat kicsit jobban nyomja meg, aminek eleget is tett. A masszás végén mellém feküdt és simogatott egy kicsit,amit én viszonoztam aztán mikor kellőképpen felcsigáztuk egymást jött a harmadik rész.

(2020-02-28) : Nyalta a zacsit, mélyen bekapva szopogatta a golyóimat, hangosan cuppogott, közben keze lendületesen járt a farkamon, majd a szárát végignyaldosva egészen a makkomig mélyen a szájába is vette.

(2020-02-23) : Nadett pedig őrült bőnyálas mélyre vevős szopásba fogott, miközben bődületesen aljas módon elkezdte izgatni az ánuszomat, majd hozott még a síkosítóból, és teljesen bevadult.

nagyon jó: 6db
(2020-05-17) : Lágyan bő nyállal nyalta a golyókat, körbe szívogatva, vissza-vissza térve mindkét golyó érzékenyen el lett varázsolva, majd fel-le járatta nyelvét a szerszámon, csókolta, szívta, ízlelgette míg a tetejére ért.

(2020-03-08) : Rendkívül jó hangulatban várt az ajtó mögött és nem sokat teketóriáztunk, mert mindjárt jönnek a többiek és addig még nekünk saját terveink voltak egymással. Fürdőbe távozásom előtt szenvedélyes csókcsata közben alapos leltározással állapítottuk meg, hogy mindkettőnknek mindene megvan és a helyén is van.

(2020-02-09) : azt bizton állíthatom hogy a masszázs területén is otthonosan mozog ,nagyon jó keze van hozzá és tudja is használni ,és ki tudja tapintani azokat a részeket amire szükséged van hogy megdolgozzon kezeivel...

: 6db
(2020-02-16) : Egy olajos masszázzsal kezdtünk Nadett bekente a hátamat egy közepes erősségű kényeztető masszázst kaptam,mindenhol alaposan végig gyúrt,majd a derekamra ült és onnan maszírozta a hátam,majd a vállam nyakam is jól átlazította.

(2019-12-31) : Utána csókok, majd valahogy megint finom kis kelyhénél találtam magam, így ismét bevetettem francia nyelvtudásom, amelynek hatására Nadett még nagyobbat élvezett, mint az előbb. Kis frissítő, majd újra a farkamnak esett.

(2019-12-26) : hátamra feküdtem az ágyon, 1-2 pillanat múlva Szépségünk is megérkezett. Ledobta magáról azt a pár látványos rucit, hosszába rám feküdt és csókolt azonnal. Mint minden, nála a csókjai is rendkívüliek néha lendületesek, néha lágyak, érzékiek