1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-16
Hajnalka erotikus masszázs

erotikus masszázs

Hajnalka-

Nem prémium hirdető
70/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 13:26:37

MrBob
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hajnalka beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Telefonon eggyeztettük Hajnalkával előző nap. Majd másnap 10 orai érkezésem előtt félórával telefonáltam és megerősítettem a beszélt időpontot! A megadott időpontra meg is érkeztem hozzá. Telefonban nagyon kedves mint mindíg ! Hírdetését a beszámolok oldalon találtam meg először. Egyből felkeltette az érdeklődésemet.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel jutotttam el hozzá a metró illetve a villamos a Mester utcához vitt el. Onnan már 2 perc sétával a lakásán voltam. Egyszerű volt a lakást megtalálni már első alkalommmal is!
Helyszín
Szép , tiszta igényes lakás . Fürdőszoba rendezett ,tiszta többféle férfi tusfürdő, szájvíz található törülközők illatosak nagyméretűek nem pedik kéztörlők amihez volt már sajnos szerencsém.... A szoba tágas, masszázspaddal illetve tatami matrac található választási lehetőséggel. Illat gyertyàk füstölők és hangulatfény relaxaló zene. Igazán hangulatos.
Hajnalka külseje
Mikor kinyitotta az ajtót azt éreztem megjöttem... Csodálatos hölgy akárcsak a képeken sexy csipkés fehérneműben várt, selyemköntösben piros magassarkú cipőben és hozzá illő piros rúzsban fogadott. Leengedett hosszú haja a fenekéig ért már maga a látványtól izgalomba jöttem. A parfűmje édes akárcsak maga Hajnalka. Hogy mi tetszik rajta? Hogy a képei a valóságnak megfelelnek. Nagyon gyengéd és odaadó inteligen hölgy. Aki figyelmesen kv val illetve üdítővel kínált.

Erotikus masszázs
Relaxáló masszázst kértem amit achillesemtől kezdett. Majd fokozatosan haladt a combomig. Majd a két karom a hátam és a tarkóm. Masszázsa szakszszerű és hatásos. Kezei finomak, nőiesek egyben erősek is. Érződik a teknikán hogy, tanulta a masszázst és gyakorlata is van benne. Mikor kérte hogy forduljak meg. Fülig érő mosolyal meg is tettem mivel már ezt vártam. Majd a bokámtol felfele haladva megmaszírozta lábaimat, combjaimat majd át vezényelt a tatami matracra ahol igazi olajos csúszkában volt részem . Hagytam hogy, olajos testét végig csúsztassa a testemen. Majd kis idő mulva következett a lingam masszázs. Lassú elnyújtott mozdulatokkal élveztetett. Majd lassan elérkeztünk találkánk végéhez. Kedvesen felajánlotta hogy az olajat lemossa a hátamról amit nagyon figyelmesnek találtam. Tusolás után kedvesen üdítővel kínált majd elbúcsúztunk egymástól.
Levezetés
Hajnalkának eleg nagy a repertuárja érzéki lingamm olajos csúszka. Popokényeztetés eszközzel amihez nagyon ért. Prosztata masszázs stb...amit nem szeretnék leirni jobban szereti ezeket a dolgokat személyesen megbeszélni. Nagyon jól éreztem magam feldobta a napomat. Én úgy gondolom hogy, egy hosszú fárasztó nap előtt és után merédemli az ember hogy egy ilyen kedves és odaadó nő társaságánban jól érezze magát Köszönöm Hajnalka!
Elszámolás
Mivel Hajnalka az adatlapján sem tünteti fel az extra szolgáltatásait így megkért engem amennyiben beszámolót írok én se hozzam nyilvánosságra. Amit természetes dolognak találtam . Tehát aki extrát szeretne azr csak is személyesen!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mivel nekem már nem ez az első látogatásom Hajnalkánál és nem is az utolsó. Rosszat nem tudok róla irni . Nagyon kedves, odaadó, figyeljes roppant inteligens nö aki érti a dolgát és ahogy észrevettem szereti is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hajnalka erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókHajnalka legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.