93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Happy Anna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Happy Anna-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 00:22:38

MattV
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Happy Anna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés a még mindig tökéletesen működő Happy Massage weboldalon keresztül történt, nem volt semmi fennakadás, a visszaigazoló email gyorsan megérkezett
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A szalon előtt hatalmas parkoló van, könnyű a parkolás, igaz én BKV-val mentem. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Direkt a célnak kialakított masszázsszalon. Nagyon jól megteremtik a hangulatot már az előszobában. A masszázs tetthelye tökéletesen megfelel a célnak, kis szoba , két egymással szembelévő falon egy-egy hatalmas tükör amelyen körbe fut a hangulatvilágítás, ezzel egy kissé illuminált hatást keltve. A fürdőszoba is jó.
Happy Anna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Anna külseje tökéletes! Sokkal szebb mint a képeken! Gyönyörű vékony tini test, amelyen kis keblei ékszerként foglalnak helyet, feszes fenekét és gyönyörű, ápolt bőrét csodálatos volt simogatni.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Gyors fürdés után a szobában már egy szál bugyiban várt. Hasra fekvés után svédmasszázs következett. Megkérdezte tőlem hogy erősebben vagy lágyabban szeretem-e, én a lágy masszázst választottam. Félre értés ne essék, vannak olyan lányok akik inkább csak átsimogatnak, amit egyébként én is tudok élvezni, de ez egy tökéletes, lágy masszázs volt, nem volt erős viszont egy minimális nyomás így is volt, ami nekem nagyon tetszett. Ez után egy kis csúszkamasszázs következett. Ez előtt egyszer voltam már ilyenen, és még mindig nem tudom megunni! Az az intimitás és erotika amit ez a masszázsforma nyújt leírhatatlan. A masszázs során sokat beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőpartner, végig fenntartartja a kapcsolatot és nagyon intelligens lány.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
5
Itt volt egy kis fennakadás, bár ez 100%-ban az én hibám volt. Úgy mentem el masszázsra hogy kipróbálom azt a technikát amit már régóta szerettem volna megpróbálni, ez a prosztatamasszázs. Már eleve úgy mentem el a találkára, hogy nagyon izgultam, amikor pedig ehhez a ponthoz érkeztünk akkor nem tudtam annyira lenyugodni, hogy Anna elvégezze rajtam a masszázst így mondtam neki hogy inkább Lingam-ot szeretnék. Szóval, a csúszka után(amit még sokáig tudnék ecsetelni) elkezdte a kissebbik énem kényeztetését. Minkét keze végig dolgozott az masszázs közben, nagyon profin csinálta. A Lingam masszázs alatt végig beszélt hozzám, kényeztető hangján, de úgy hogy már attól is orgazmusom lett volna. Szóltam neki hogy egy picit lassítson, de abban a pillanatban már éreztem hogy bármit is csinál, végem lesz, így szóltam hogy kezdjük el a véghajrát és egy hatalmasat élveztem a végén.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abszolút megérte elmenni Annához! A virágcsokrot előre adtam oda egy Bonbon-nal együtt. A virgácsokor mérete tökéletesen megfelelt a kapott élnényhez. Rengeteg extra szolgáltatást kínál, ami nem változtat a csokor méretén, bár én nem vettem őket ígénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek ajánlom hogy aki teheti és szeretné az menjen el Annához, nem fogja megbánni. Még egész biztos hogy meg fogom őt látogatni a jövőben többször is

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Happy Anna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-20 14:29:51
A Happy legjobb igazolása, legtöbb beszi Annáé. A beszit örömmel olvastam.

2020-10-19 19:37:38
Ugyan jóra értékeltem az írásod, de eléggé csak a felszínt kapargattad még ebben az irományodban. Anna bemutatását keveslem, kíváncsi lettem volna arra, hogyan láttad Őt. Az a három sorocska, tele általánossággal, valljuk be, egy kicsit kevés, viszont azt gondolom, a következőkben jobb lesz... Köszi!

2020-10-19 11:00:13
Őszinte írásodból érezhető a bizonytalankodásod, de az is, hogy Annánál jó kezekbe kerültél. Menj vissza hozzá.... egy kis gyakorlás nem árthat meg!! Gratulálok!

FunkciókHappy Anna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2019-12-17) : Váltogatta a technikát egyébként. Hol 2 kézzel, hol 1 kézzel csinálta. Mindkettő elég jó volt, pedig aztán én kéztől elég nehezen megyek el, sőt, olyan lányokhoz nem is járok, akik csak kézi levezetést vállalnak.

(2019-07-19) : hátamnál kezdte a masszázst, megkérdezte, hogy szeretném a masszázst, mennyire erősen, de én ráhagytam, hogy ahogy ő gondolja, nekem minden jó fog esni. A hátamnál kezdte a masszázst, nagyon szakszerű és nagy odaadással csinálta, nagyon jólesett szakmailag is és gyengédség szempontjából is.

nagyon jó: 3db
(2020-03-01) : Finoman felvezeti, fokozatosan erősödő simogatással és fogásokkal varázsolja kistesómat sziklakeménnyé. Imádja ezt csinálni velem, ez vitathatatlanul sugárzik minden mozdulatából, ajkát olyan huncutul harapja, hogy minden további nélkül elhiszem Neki,

(2020-02-07) : Az első menet csodálatosra sikerült, nagyon ügyesen feszegette a határokat, közben élvezettel tekintett felém, mintha csak élvezné, hogy játszadozhat velem. Nagyon intenzív vége lett a történetnek, közben számomra merőben új területre is elkalandoztunk.

(2020-01-14) : Érkezésem után a szobába invitált, ott levetkőztem, de közben egy percig sem tudtam levenni a szememet Annáról, egyszerűen rászegeződött a szemem, közben kicsit beszélgettünk, aztán g...

: 4db
(2020-10-15) : Alapvetően, akár egy órában is, szeretem a kétszeri kényeztetést, így azt kértem. Fürdő után visszamentem, kértem mindent vegyen le, amit telejsített is, majd hátamra feküdtem és ő elkezdettt beolajozni, majd lábam közt űlve kézzel kényeztetni. Ismer pár igen jól eső lingam fogást, nem az a kiverős fajta.

(2020-05-01) : A masszázs a két levezetés között volt. Csak a lábamat kértem, hogy masszírozza, mert nem azért mentem :) és nem is nagyon volt rá szükségem... Talpamtól indult felfelé, közepes erőséggel , majd úgyanez a másik lábamon is...

(2019-08-31) : Gyengédebb masszázst kértem, a hátamra és a vállamra erősebbet. Nemcsak gyengédek a kezecskéi, de ha kell erősebben is tud velük bánni! De a simizése nagyon finom volt :) Ezt követően, leszálltam a padról, majd neki kellett felfeküdni, mert szépen kértem (és kicsit meglepődve ugyan ezen a fordulaton, de mosolyogva engedelmeskedett).